Ma doare dupa "prima data"!

Pagina 1 din 1
1

mony

Newbie
3 mesaje

Ma doare dupa "prima data"!

scris pe 6 sep 2005 20:47 de mony

mi-am inceput viata sexuala acum 10 zile.pana acum am facut-o de vreo 7 ori dar faze e k de cate ori am facut-o m-a durut.nu stiu ce se intampla,prietenele mele mi-au spus ca ar nu ar mai trebui sa ma doare insa eu cred ca difera de la organism la organism.voi ce credeti?e normal?

papa
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: ma doare!

scris pe 6 sep 2005 21:08 de Dovela

mi-am inceput viata sexuala acum 10 zile.pana acum am facut-o de vreo 7 ori dar faze e k de cate ori am facut-o m-a durut.nu stiu ce se intampla,prietenele mele mi-au spus ca ar nu ar mai trebui sa ma doare insa eu cred ca difera de la organism la organism.voi ce credeti?e normal?

hmm e posibil ca prima oara si e normal din cauza himenului..dar dak si a 7 oara te-a durut inseamna ca nu ai fost destul de excitata astfel incat vaginul tau sa se lubrefieze..si sa permita penetrarea...

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

eu

Guest

scris pe 6 sep 2005 21:14 de eu

E foarte posibil sa fie cum spune Dovela. Prelungeste preludiul. Nu te grabi si relaxeaza-te.
sus

mony

Newbie
3 mesaje

scris pe 6 sep 2005 21:52 de mony

papa
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 sep 2005 12:22 de valentine

10 zile....7 ori...nu ti se pare ca faci cam des sex imediat dupa dezvirginare?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: ma doare!

scris pe 7 sep 2005 16:12 de LonelyGirl

10 zile....7 ori...nu ti se pare ca faci cam des sex imediat dupa dezvirginare?

Cred ca valentine are dreptate.Ai cam sarit calul.Iti trebuia o perioada de "refacere".Organismul tau nu e obisnuit cu asta.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: ma doare!

scris pe 7 sep 2005 17:17 de Wanted

Cred ca valentine are dreptate.Ai cam sarit calul.Iti trebuia o perioada de "refacere".Organismul tau nu e obisnuit cu asta.

???? Refacere pt ce??? Nu cred ca a contat de cate ori a facut-o.... ci cum a facut-o.

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: ma doare!

scris pe 7 sep 2005 17:38 de Nekunoskuta

???? Refacere pt ce???

Cum adica pentru ce? Himenul s-a rupt, acolo e o rana, trebuie sa se vindece. E ca si cum dupa ce te tai la un deget a doua zi te mai tai odata peste aceeasi rana. Vaginul oricum e un loc tare sensibil, dezvirginarea il face si mai sensibil. Poate dorinta e mare dar e bine sa ne gandim si la sanatate.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ma doare!

scris pe 7 sep 2005 21:30 de valentine

Ce misto e cand 2 femei iti sustin afirmatia pe care alta femeie a negat-o
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 8 sep 2005 03:50 de Necunoscut

- prea des
- poate nu ai fost excitata
- difera de la organism la organism ... si pe prietena mea o doare... si nu e virgina, si am avut grja de fiecare data ca vaginul sa fie lubrifiat..
sus

someone

Guest

scris pe 11 sep 2005 00:34 de someone

Eu mi-am inceput viata sexuala acum un an si jumatate, fac sex destul de des si totusi, uneori, cand vaginul nu e destul de lubrifiat ma doare. Nu e ceva anormal.
sus

alinuzza17

Newbie
6 mesaje

scris pe 13 sep 2005 16:08 de alinuzza17

si eu cred ca ar trebui sa o lasi mai incet daca te doare .incearca sa o mai faci peste o saptamana asa cum trebuie ,cu preludiu si toate cele care sa trebui sa te faca sa simti placere si nu durere
sus

bluehblueh

Guest

scris pe 13 sep 2005 16:18 de bluehblueh

Bravo ! Casnicie fericita! poate ca peste cateiva ani iti va parea rau , si vei realiza ca toti baietii aia de baiti pur si simplu au profitat dpa tine!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 sep 2005 03:48 de ExoticDream

Bravo ! Casnicie fericita! poate ca peste cateiva ani iti va parea rau , si vei realiza ca toti baietii aia de baiti pur si simplu au profitat dpa tine!

De unde ai tras tu concluzia ca a facut-o cu 7 baieti diferiti?!? De unde si pana unde veni vorba de casnicie?!? Tu vorbesti, mai, care ti-ai dezvirginat prietena si apoi ai naucit-o 8 ore in continuu?!?

Stii proverbul ala cu paiul si barna?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

gabriela20

Newbie
6 mesaje

scris pe 14 sep 2005 17:48 de gabriela20

dc durerile persista cel mai bine este sa vizitezi un doctor ca sa te lamureasca. normal nu trebuie sa te doara iar dc te doare trebuie sa fie o problema medicala
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 15 sep 2005 01:50 de Necunoscut

dc durerile persista cel mai bine este sa vizitezi un doctor ca sa te lamureasca. normal nu trebuie sa te doara iar dc te doare trebuie sa fie o problema medicala

adica prietena mea e anormala?

daca nu e vaginul lubrifiat, e normal sa doara.. so fata care a deschis topicul... vezi si tu cu cine faci sex... ca... nu`i pasa de tine ;-) daca ii pasa... incerca sa faca sa fie ok.. pentru ca el trebuie sa te ajute :>

(parerea mea... hac)
sus

COSSTEEL

Guest

scris pe 16 sep 2005 12:11 de COSSTEEL

ASTI SIGGURA CA TI SA RUPT DE TOT HIMENUL ???????TEAI GANDIT DACA AI HIMEN ELASTIC . SFAT BUN .DUTE LAUN DOCTOR EXPERT 33
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 17 sep 2005 15:29 de Nekunoskuta

ASTI SIGGURA CA TI SA RUPT DE TOT HIMENUL ???????TEAI GANDIT DACA AI HIMEN ELASTIC . SFAT BUN .DUTE LAUN DOCTOR EXPERT 33

Daca ar avea himen elastic acesta nu s-ar rupe dar nu ar avea dureri la fiecare act sexual.

Si totusi, nu vi se pare prea mult 7 contacte sexuale in 10 zile, tinand cont ca in ziua 1 era virgina?Cum sa nu o doara daca nu se vindecase himenul proaspat rupt?

Nimic...
sus

Paulie

Newbie
9 mesaje

scris pe 23 sep 2005 18:01 de Paulie

mi-am inceput viata sexuala acum 10 zile.pana acum am facut-o de vreo 7 ori dar faze e k de cate ori am facut-o m-a durut.

E f. normal in primele zile. dupa vre-un an sa te vad... super nimfomana.Asa e la inceput dar ai face bine sa mergi la un ginecolog.

Paulici
sus

Anna

Guest

scris pe 2 oct 2005 17:42 de Anna

Si eu am aceasi problema. Te sfatuiesc sa mergi la doctor. Este f. probabil sa fie vorba de o inflamatie sau infectie. Te pupic bafta
sus

inutzagirl

Newbie
2 mesaje

scris pe 2 iul 2008 18:46 de inutzagirl

si eu am patit la fel k si tine......si pierdeam si foarte mult sange..dar dupa vreo 2 luni cam asa...nu prea mai am probleme..decat cu durerea...ma doare putin la inceput "pana intra" apoi nu mai..
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 2 iul 2008 20:55 de Danny_DaBoss

si eu am patit la fel k si tine......si pierdeam si foarte mult sange..dar dupa vreo 2 luni cam asa...nu prea mai am probleme..decat cu durerea...ma doare putin la inceput "pana intra" apoi nu mai..

inutza draga, subiectu e din 2005.. nu cred ca o mai intereseaza si parerea ta.. acuma cre ca rupe patu
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: ma doare!

scris pe 2 iul 2008 20:58 de Guest

inutza draga, subiectu e din 2005.. nu cred ca o mai intereseaza si parerea ta.. acuma cre ca rupe patu

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online