fara orgasm.vina mea sau vina lui?

Pagina 1 din 1
1

luciana

Guest

fara orgasm.vina mea sau vina lui?

scris pe 8 sep 2005 22:07 de luciana

cum sa incep?ma simt foarte bine in timpul actului sexual...dar niciodata nu am ajuns la orgasm...si mi-am inceput viata sexuala de 3 luni.poate ati zice ca trebuie sa am rabdare.dar totul este bine.adica si pozitii si tot imi place.tot ce se intampla.am ajuns la orgasm de cateva ori prin stimularea clitorisului.asta in timpul preludiului.mi-a facut si sex oral.dar nu a avut efectul dorit asupra mea.adica ma simt bine.dar nu incat sa simt ca explodez de placere.ce e de facut?sper sa ma ajutati.caci el stie ca nu ajung cu usurinta la orgasm.isi da silinta.e vina mea?plus ca in timpul actului sexual brusc imi zboara gandul la alte lucruri.fara sa vreau.si atunci si placerea dispare. un sfat ?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: fara orgasm.vina mea sau vina lui?

scris pe 9 sep 2005 09:34 de Nekunoskuta

cum sa incep?ma simt foarte bine in timpul actului sexual...dar niciodata nu am ajuns la orgasm...si mi-am inceput viata sexuala de 3 luni.poate ati zice ca trebuie sa am rabdare.dar totul este bine.adica si pozitii si tot imi place.tot ce se intampla.am ajuns la orgasm de cateva ori prin stimularea clitorisului.asta in timpul preludiului.mi-a facut si sex oral.dar nu a avut efectul dorit asupra mea.adica ma simt bine.dar nu incat sa simt ca explodez de placere.ce e de facut?sper sa ma ajutati.caci el stie ca nu ajung cu usurinta la orgasm.isi da silinta.e vina mea?plus ca in timpul actului sexual brusc imi zboara gandul la alte lucruri.fara sa vreau.si atunci si placerea dispare. un sfat ?

Un sfat: iubeste-ti partenerul Cum sa-ti zboare gandul la altceva??? Ori nu-l iubesti, ori nu ai chef in momentul ala. Daca e alta cauza...nu stiuSi totusi, gandeste-te, de ce-ti zboara gandul la altceva?
Lipsa orgasmului cred ca are mare legatura cu faptul ca abia ti-ai inceput viata sexuala. Corpul unei femei se obisnuieste mult mai greu cu aceasta schimbare. Am citit ca un procent foarte mare de femei au primul orgasm dupa 35 de ani. Apropo...tu cati ani ai?
Nu e el de vina, nu esti tu. Trebuie doar "practica", iubire si multa comunicare. daca simti ca-ti place ceva zi-i sa faca acel lucru mai des. Incearca sa te descoperi, sa observi ce senzatii ai pe fiecare cm2 al corpului. Intai trebuie sa te cunosti foarte bine apoi vei ajunge si la orgasm. Succes.

Nimic...
sus

uituca

Guest

Re: fara orgasm.vina mea sau vina lui?

scris pe 10 sep 2005 23:09 de uituca

poate ca ar trebui sa aveti rabdare unul cu altul.poate asa o sa fie mai bine.iar daca el vede ca te simti bine, spune-i sa nu inceteze sa faca ceea ce-ti place ci din contra.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online