BARBATI CARE INSEALA

Pagina 1 din 2
1   2   »

alinuzza17

Newbie
6 mesaje

BARBATI CARE INSEALA

scris pe 13 sep 2005 15:31 de alinuzza17

DUPA PAREREA VOASTRA DE CE UN BARBAT SIMTE NEVOIA SA ISI ISELE FEMEIA
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 13 sep 2005 16:11 de valentine

Din cauza ca se simte plictisit de actuala partenera
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 13 sep 2005 19:33 de Nekunoskuta

Dupa umila mea parere cauzele sunt doua: ea nu stie sa-l pastreze sau el nu o iubeste. Atat. Nu exista nevoie. Exista: lipsa de iubire, lipsa de imaginatie (pe plan sexual si nu numai), delasare din partea ei (nu se mai aranjeaza) si multe multe altele.

Nimic...
sus

anca

Guest

scris pe 13 sep 2005 23:00 de anca

de ce ?e simplu...si desi sunt femeie, le dau uneori dreptate..in general femeile..dupa ce au cucerit un barbat zic...gata, e al meu acum! dar tre sa te gandesti mereu ca tre sa il recuceresti in fiecare zi, ca daca nu ..se plictiseste...adica daca m-as ingrasa 10 kg mi se pare normal sa caute alta...
par rea?pai asta-i adevarul si hai sa nu ne mai ascundem..si femeile inseala la fel de mult, dar recunosc mai putin...deci...suntem pe aceeasi treapta...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 13 sep 2005 23:24 de saabba

Nu simte nevoia....problema este ca nu simte nimic....legat de nimic!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 14 sep 2005 03:36 de ExoticDream

Nota 10 cu felicitari!!! Cand nu mai simte nimic... legat de nimic..... chiar ca nu mai este nimic de facut!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 14 sep 2005 04:45 de SORIN28

Daca o iubeste, nu are nici un motiv sa insele dar asa cum spune si valentine daca s-a plictisit atunci insemana ca ceva nu merge, lipsa de comunicare sau ceva siatunci va cauta in alta parte ceea ce nu ii ofera iubitasotia

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Razna

Guest

scris pe 14 sep 2005 08:30 de Razna

probabil nimicul este nimic sau poate eu vorbesc din punctul de vedere al unui om normal!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 sep 2005 14:11 de ExoticDream

Daca o iubeste, nu are nici un motiv sa insele dar asa cum spune si valentine daca s-a plictisit atunci insemana ca ceva nu merge, lipsa de comunicare sau ceva siatunci va cauta in alta parte ceea ce nu ii ofera iubitasotia

Eu ma straduiesc de ceva vreme sa depistez mecanismul care determina disparitia relativ brusca a sentimentului de iubire la el, in conditiile in care ea continua sa se "aranjeze", nu se ingrasa, il iubeste, incearca sa dea dovada de imaginatie bla bla bla! Daca ceva nu merge, de ce el ar trebui sa caute in alta parte "din prima", fara sa incerce sa rezolve problema cu fiinta care ii este alaturi? Este posibil sa te trezesti deodata ca fiinta de langa tine este o straina? Din lene? Am observat ca multi barbati urasc discutiile serioase, n-au chef sa despice firul in patru, prefera sa inchida capitolul si sa inceapa unul nou...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 15 sep 2005 18:55 de saabba

Eu ma straduiesc de ceva vreme sa depistez mecanismul care determina disparitia relativ brusca a sentimentului de iubire la el, in conditiile in care ea continua sa se "aranjeze", nu se ingrasa, il iubeste, incearca sa dea dovada de imaginatie bla bla bla! Daca ceva nu merge, de ce el ar trebui sa caute in alta parte "din prima", fara sa incerce sa rezolve problema cu fiinta care ii este alaturi? Este posibil sa te trezesti deodata ca fiinta de langa tine este o straina? Din lene? Am observat ca multi barbati urasc discutiile serioase, n-au chef sa despice firul in patru, prefera sa inchida capitolul si sa inceapa unul nou...

Te straduiesti sa depistezi mecanismul?
Mishto suna!..ca la cobai
Ia unul ....un barbat, inchide-l intr-o cusca.....si fa experiente pe el! oricum o sa fii dezamagita.....reactioneaza prost! Si pe dos!
sus

LonelyGirl

Guest

scris pe 15 sep 2005 22:54 de LonelyGirl

Probleme apar si atunci cand ii oferi totul.Nu e bine nici asa.Nu trebuie sa ii dai baiatului sentimentul de siguranta , ca nu ilvei parasi niciodata.
Cred ca trebuie tinuti intr-un "suspans" dfac se poate numi asa.Trebuie sa aiba pt ce lupta.In momentul in care primesc totul pe tava li se pare normal sa refuze.
sus

Razna

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 15 sep 2005 23:23 de Razna

Probleme apar si atunci cand ii oferi totul.Nu e bine nici asa.Nu trebuie sa ii dai baiatului sentimentul de siguranta , ca nu ilvei parasi niciodata.
Cred ca trebuie tinuti intr-un "suspans" dfac se poate numi asa.Trebuie sa aiba pt ce lupta.In momentul in care primesc totul pe tava li se pare normal sa refuze.

eu cred ca tu habar n-ai!de ex...daca tu crezi ca ma poti tine langa tine fiindca imi oferi suspans sau ma tzii oarecum in sah te inseli!mai devreme si nu foarte tarziu o sa te trimit drept la origini!am depasit demult varsta adolescentei!de obicei cei incercati de viatza si nu numai...cei cu capul pe umeri in general...vor siguranta si devotament,un punct de sprijin al universului interior daca vrei... si lasa deoparte suspansele si tampeniile pentru "cugete" mai slabe!
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 16 sep 2005 00:16 de saabba

Nesiguranta nu le place, siguranta la un moment dat ii plictiseste, noi suntem de vina ca nu ne mai aranjam.....intrebarea mea este de ce ne batem atata capul? ce le place si ce nu, de ce le place si de ce nu, ce sa facem ca sa-i tinem langa noi? Parca suntem niste pick-upuri stricate si ni se invart aceleasi intrebari prin capete!
Oare n-ar trebui sa ne preocupe mai mult propriile persoane si sa-i lasam pe ei sa-si bata capul cu ce ar trebui sa faca pentru a ne pastra?.....Asta in cazul in care considera ca "suntem de pastrat"!
ok, ii iubim si e normal sa ne intereseze ce-i cu ei? Dar cu ce pret? Cu pretul nostru? Oare nu e cam mare pretul pe care-l platim?
Si l-am plati daca ar conta, daca ar realiza si ar aprecia, dar atunci cand trairile noastre si eforturile pe care le facem sunt minimalizate pana la nulizare............
sus

Aluka

Guest

scris pe 16 sep 2005 00:39 de Aluka

Parca suntem niste pick-upuri stricate si ni se invart aceleasi intrebari prin capete!

Asta spuneam si eu : schimba placa !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 sep 2005 02:06 de ExoticDream

Te straduiesti sa depistezi mecanismul?
Mishto suna!..ca la cobai
Ia unul ....un barbat, inchide-l intr-o cusca.....si fa experiente pe el! oricum o sa fii dezamagita.....reactioneaza prost! Si pe dos!

Nu ma gandeam la cobai, respect sexul tare ( adica barbatii, in general, nu va ganditi la prostii!) si inca sper sa-l inteleg (daca e nevoie, fac si psihologia la distanta, ca tot se practica pregatirea multilaterala). Cat despre inchisul unui barbat in cusca....., sunt convinsa ca nu-i o idee buna, a-l priva pe om de libertate este cea mai mare greseala posibila! Inchizandu-i omului portitele catre exterior, vei obtine exact contrariul a ceea ce urmaresti: isi va dori cu ardoare sa sparga lacatele si sa evadeze si te va uri pentru ceea ce-i faci, in concluzie..... legandu-l de tine, il vei pierde!

Nu este nevoie sa fac experiente pe ei, am inteles cam cum stau lucrurile, dezamagirile le-am incasat cu varf si indesat, asa ca trec la nivelul urmator! Care-i ala? Don't ask!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 16 sep 2005 02:24 de ExoticDream

eu cred ca tu habar n-ai!de ex...daca tu crezi ca ma poti tine langa tine fiindca imi oferi suspans sau ma tzii oarecum in sah te inseli!mai devreme si nu foarte tarziu o sa te trimit drept la origini!am depasit demult varsta adolescentei!de obicei cei incercati de viatza si nu numai...cei cu capul pe umeri in general...vor siguranta si devotament,un punct de sprijin al universului interior daca vrei... si lasa deoparte suspansele si tampeniile pentru "cugete" mai slabe!

Ai dreptate, ceea ce spune LonelyGirl este valabil in cazul baietilor de 14-20 de ani (eventual + 2,3 ani), ei sunt in faza in care vor sa experimenteze tot ce se poate, nu au rabdarea si maturitatea necesara pentru a cunoaste in profunzime pe cineva si pentru a construi o relatie serioasa, se joaca de-a iubirea, de fapt doar flirteaza, se indragostesc cel mult, apoi uita rapid, interesul le zboara spre ce este nou, de aceea este nevoie ca fetele sa nu-si dea pe fata toate cartile, sa se chinuie sa le capteze atentia cu fel de fel de giumbuslucuri aiurite care sa le intoarca pasii plecati in cautare de altceva. Abia atunci cand se maturizeaza, simt nevoia sa aiba alaturi o fiinta in care pot avea incredere absoluta, careia sa i se daruiasca si sufleteste fara rezerve, cu care sa comunice pe aceeasi lungime de unda la orice ora din zi si din noapte.... este un nivel pe care multi il ating tarziu, dupa ce si-au presarat drumul cu lacrimi.... ale fetelor care s-au maturizat inaintea lor.....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 sep 2005 03:11 de ExoticDream

Nesiguranta nu le place, siguranta la un moment dat ii plictiseste, noi suntem de vina ca nu ne mai aranjam.....intrebarea mea este de ce ne batem atata capul? ce le place si ce nu, de ce le place si de ce nu, ce sa facem ca sa-i tinem langa noi? Parca suntem niste pick-upuri stricate si ni se invart aceleasi intrebari prin capete!
Oare n-ar trebui sa ne preocupe mai mult propriile persoane si sa-i lasam pe ei sa-si bata capul cu ce ar trebui sa faca pentru a ne pastra?.....Asta in cazul in care considera ca "suntem de pastrat"!
ok, ii iubim si e normal sa ne intereseze ce-i cu ei? Dar cu ce pret? Cu pretul nostru? Oare nu e cam mare pretul pe care-l platim?
Si l-am plati daca ar conta, daca ar realiza si ar aprecia, dar atunci cand trairile noastre si eforturile pe care le facem sunt minimalizate pana la nulizare............

Eu cred ca ar trebui sa existe un echilibru.... nici ei nu ne sunt superiori, nici noi nu le suntem superioare, trairi au si ei, avem si noi, ne iubesc si ii iubim, trebuie sa fim "aranjate" si noi, dar si pe ei trebuie sa-i preocupe felul in care arata, iubirea nu este un joc in care obligatoriu unul din jucatori are chinta roiala, iar celalalt o pereche amarata, cred ca ar trebui sa ne cunoastem unul pe celalalt in profunzime, sa devenim un cuplu doar daca ne potrivim aproape perfect (si cand spun asta, nu ma refer la doi insi identici, ci la doua persoane care se aseamana si completeaza) si sa mai "lucram" la punctele in care nu convergem, in rest cred ca ar trebui sa ne comportam cu naturalete, sa fim noi insine, fara artificii...., fara a calcula cat oferim si cat ni se ofera....

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 sep 2005 07:04 de valentine

Razna, aici fata are mare dreptate! Si asta nu se aplica doar la baieti...si cu fetele e la fel, trebuie "sa le tii in suspans".
Sentimentul de a fii nevoit sa lupti pentru persoana de alaturi tine dragostea vie ca in prima zi.
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 16 sep 2005 10:08 de saabba

Ai schimbat-o tu si pentru mine!
sus

Razna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 16 sep 2005 10:13 de Razna

Razna, aici fata are mare dreptate! Si asta nu se aplica doar la baieti...si cu fetele e la fel, trebuie "sa le tii in suspans".
Sentimentul de a fii nevoit sa lupti pentru persoana de alaturi tine dragostea vie ca in prima zi.

valentine tu esti prea tanar pentru a aplica teorii!deocamdata nu ai depasit "teoria conspiratiei"!Prefer sa imi omor zilele impreuna cu ea in lupta cu viata decat in lupta de a o tine alaturi de mine!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 16 sep 2005 11:48 de valentine

valentine tu esti prea tanar pentru a aplica teorii!deocamdata nu ai depasit "teoria conspiratiei"!Prefer sa imi omor zilele impreuna cu ea in lupta cu viata decat in lupta de a o tine alaturi de mine!

Posibil sa ai dreptate...nu stiu cum sunt relatiile la varste inainte (+25 ani)...eu zic cum sta treaba in jurul varstei de 20 de ani...
Cand o sa ajung la o varsta mai inainte o sa iti zic daca ai drepate sau nu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 sep 2005 12:39 de ExoticDream

Da' de ce s-o schimbe ca mie imi placea melodia aia!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

scris pe 16 sep 2005 12:40 de ExoticDream

Prefer sa imi omor zilele impreuna cu ea in lupta cu viata decat in lupta de a o tine alaturi de mine!

You couldn't be more... right!!!

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 16 sep 2005 12:48 de saabba

Da' de ce s-o schimbe ca mie imi placea melodia aia!

Pentru ca s-a plictisit rau de cea veche! Evident, nu?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 16 sep 2005 17:03 de LonelyGirl

V-ati gandit vreodata ca poate chestia asta cu inselatul e prea la moda.Daca nu o faci ai o conceptie invechita si se pare ca esti oarecum pampas , prost etc.Si nu ma luati cu varsta.Ca uite eu am mai auzit-o si pe asta.

Si apropo de varsta .. pana in momentul in care ajung sa vrea stabilitate trebuie sa treaca mult timp.Crdeti-ma ca oferi tot si apoi cica esti plictisitoare , stresanta , enervanta.

Chestia cu suspansul am auzit-o de la mai multi baieti / barbati.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

White

Guest

scris pe 17 sep 2005 00:54 de White

http: //www.loveadvice.com/ARTICLES/BITCHES1.HTM

http: //www.loveadvice.com/ARTICLES/BITCHES1.HTM

http: //www.themenscenter.com/busterb/womento.htm

http: //www.themenscenter.com/busterb/womento2.htm

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 17 sep 2005 01:29 de nemesis

Scurt: pentru ca fiinta umana este poligama prin natura ei! Pentru ca (am mai spus dar repet) inainte de aparitia cre(s)tinismului, 80% din societati erau poligame. Pentru ca este mai placut si comod sa-ti schimbi peisajul din fata ochilor, decat sa ramai monoton. Pentru ca, inca de la nastere, curiozitatea este cea care ne permite sa supravietuim si sa invatam. Pentru ca fidelitatea nu este organica ci conceptuala. Pentru ca... as putea gasi 1000 de motive.

We are what we are and people never change!

P.S. Fetele inseala in egala masura, dar atunci cand sunt prinse, invoca "razbunarea" si fac mai mult scandal si tam-tam decat noi... Se victimizeaza, se auto-victimizeaza, se plang etc.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 17 sep 2005 01:36 de nemesis

Aiurea... nota 2 cu felicitari... Gandeste! Ajuta daca faci asta, macar asa... din cand in cand!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

White

Guest

scris pe 17 sep 2005 06:54 de White

Scurt: pentru ca fiinta umana este poligama prin natura ei!
...
Pentru ca... as putea gasi 1000 de motive.

www.femalefirst.co.uk/board/viewtopic.php?t=5747

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 17 sep 2005 10:31 de saabba

Aiurea... nota 2 cu felicitari... Gandeste! Ajuta daca faci asta, macar asa... din cand in cand!

O sa incerc! Si tu mai traieste printre oameni si cu ei....nu fantasmagoic.....si te vei convinge!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online