Deceptii

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 23 sep 2005 19:54 de valentine

M-ati cautat...m-ati gasit
sus

TheFrozenHea

Guest

Re: Re:Deceptii

scris pe 24 sep 2005 01:32 de TheFrozenHea

Nu am zis k toate femeile sunt fidele si de treaba, dar nici nu era vorba de asta. Subiectul era legat de barbati. Si am mai specificat ca majoritatea barbatilor sunt infideli, nu toti. OK, sa zicem k nu am dreptate cu afirmatia mea; atunci dati exemple concrete. Barbatilor, care dintre voi nu ar minti daca spune ca e fidel si nu si-a inselat sotia sau iubita macar o data?

eu sunt in stare sa zic sincer ca nu m-am inselat niciodata iubita (nu merita sa faci asta daca stii pe cine ai langa tine si stii sa o apreciezi cu adevarat)
sus

TheFrozenHea

Guest

Re: Deceptii

scris pe 24 sep 2005 01:41 de TheFrozenHea

Porci imputiti dar avem nevoie de ei. Si ju sunt toti la fel. Exista specimene docile, fidele, de treaba,care nu pot fi descoperiti decat cu insistente. Sunt rari dar buni.

E adevarat dar sunt descoperiti de cine nu trebuie si nu sunt apreciati pentru "calitatile" lor ci pur si simplu li se spune ca sunt dobitoci
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 24 sep 2005 11:43 de saabba

mai, noi lucram impreuna asa a inceput totul, deci ne vedeam 24 din 24.Peste tot se afisa cu mine, era pe sistemul prietena mea, ne faceam tot timpul planurile impreuna, mergeam peste tot impreuna.
dormeam la el era superb, pana cand mi-a spus in gluma, razand ca el e logodit si tipa sta in america, e americanca pur sange.
deci, revin, cum sa-ti dai seama ca e altcineva in peisaj cand tu stai 24 din 24 cu cineva si se poarta super cu tine?

Pai si nu comunicau in nici un fel?
Esti sigura ca n-a fost o gluma proasta pentru a scapa de tine?
O fi stand aia in america, dar exista telefoane! Nu vorbeau niciodata?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 24 sep 2005 14:54 de ExoticDream

Intradevar se intampla si incers......
Si doare la fel de mult.
DAR nu vei vedea in viatza ta o femeie hartuind sexual un barbat, sa fim seriosi, orice barbat de genul asta, va raspunde fffffff pozitiv pe sistemul: Nu pot acu, da mai tarziu?

Te contrazic, exista si femei care hartuiesc (sexual sau sentimental) un barbat (sexual - din ambitie, sentimental - aici e mai complicat, se ajunge la asta din disperare, cand dragostea nu mai este impartasita, adica barbatului ii trece), dar exista si barbati care nu raspund pozitiv la acest gen de "agresiune" (sexual - pentru ca femeia nu ii atrage sau pur si simplu din ambitie, sentimental - pentru ca nu mai simt nimic, capitolul respectiv este closed!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 sep 2005 14:58 de ExoticDream

mai, noi lucram impreuna asa a inceput totul, deci ne vedeam 24 din 24.Peste tot se afisa cu mine, era pe sistemul prietena mea, ne faceam tot timpul planurile impreuna, mergeam peste tot impreuna.
dormeam la el era superb, pana cand mi-a spus in gluma, razand ca el e logodit si tipa sta in america, e americanca pur sange.
deci, revin, cum sa-ti dai seama ca e altcineva in peisaj cand tu stai 24 din 24 cu cineva si se poarta super cu tine?

Ce "om" lipsit de suflet.... Acest tip de... animal ar trebui sa-si exercite calitatile de vanator pe specimene care ii seamana!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 24 sep 2005 15:12 de ExoticDream

Ei uite ca spre deosebire de ce ai intalnit pana cum mai sunt baietiarbati care cred in valorile morale, care mai cred in iubire, care mai cred in stabilitate si nu doar in aventuri :respect:

Da, insa procentul este extrem de mic! Stii cum se "vad" lucrurile prin prisma unei fete? La inceput, multimea baietilor este una amorfa, mergi pe Amendamentul 5 cu incredere, incerci sa fii rationala, dar nu reusesti intotdeauna, sentimentele te tradeaza, preluand controlul, pe urma incasezi o lovitura in plina figura si, dupa ce iti trece buimaceala, deschizi ochii mai bine si incepi sa vezi partitii in multimea aceea devenita intre timp ceva mai clara.... elimini anumite partitii si devii mai precauta.... Se poate intampla sa mai primesti cateva lovituri, dar din ce in ce mai slabe, pentru ca de fiecare data restrangi multimea (elimini "uscaturile" ).... si calitatea celor ramase creste... La un moment dat ramai cu o partitie mica.... se cheama ca ai capatat experienta si vei sti sa alegi! Problema este ca, fie pe parcurs te saturi de atatea lovituri si renunti la a-l mai cauta pe "the one", fie multimea ramasa este... vida, fie in ea se afla baieti inaccesibili (logoditi, insurati, aflati la capatul pamantului etc.)!

sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 26 sep 2005 11:35 de dark_love

Pai si nu comunicau in nici un fel?
Esti sigura ca n-a fost o gluma proasta pentru a scapa de tine?
O fi stand aia in america, dar exista telefoane! Nu vorbeau niciodata?

am aflat mai tarziu ca isi trimiteau mailuri si cand mai vorbea la telefon cu ea, baga scuza ca e ceva secret, asta am aflat mai tarziu ca vorbea cu ea,si ma mintise pana atunci.oricum a fost ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff naspa si pe urma am incercat o alta relatie cu alt tip.si....dezastru iar.
cica relatie serioasa, el singur de data asta, dar, ca e si un dar, nu ma nunta cand vine la terasa, eram cu grupul lui si toti ma intrebau, bai cand vine nenea?la care eu, aaa, vine.m-am certat pe fazele astea cu el si mi-a pomis ca nu mai face asta,n-a mai facut asta ci a disparut la tara.
si-a anuntat prietenii dar pe mine ciuciu.
m-am impacat cu el si am stabilit ca voi fi mai intelegatoare doar daca ma anunta si pe mine unde e, daca poate sau nu sa ne intalnim dar nu sa dispara.morala, a fugit din nou si suntem lacutite acu, nici macar nu ne mai salutam,misto,nu?
sus

dark_love

Guest

scris pe 26 sep 2005 11:46 de dark_love

Te contrazic, exista si femei care hartuiesc (sexual sau sentimental) un barbat (sexual - din ambitie, sentimental - aici e mai complicat, se ajunge la asta din disperare, cand dragostea nu mai este impartasita, adica barbatului ii trece), dar exista si barbati care nu raspund pozitiv la acest gen de "agresiune" (sexual - pentru ca femeia nu ii atrage sau pur si simplu din ambitie, sentimental - pentru ca nu mai simt nimic, capitolul respectiv este closed!)

asa e, sunt si femei care hartuiesc, dar procentul e mai mic.e naspa sa te tii dupa un tip care nu te vrea si sa recurgi la acete chestii, dar asta e conceptia mea.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 26 sep 2005 13:48 de valentine

am aflat mai tarziu ca isi trimiteau mailuri si cand mai vorbea la telefon cu ea, baga scuza ca e ceva secret, asta am aflat mai tarziu ca vorbea cu ea,si ma mintise pana atunci.oricum a fost ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff naspa si pe urma am incercat o alta relatie cu alt tip.si....dezastru iar.
cica relatie serioasa, el singur de data asta, dar, ca e si un dar, nu ma nunta cand vine la terasa, eram cu grupul lui si toti ma intrebau, bai cand vine nenea?la care eu, aaa, vine.m-am certat pe fazele astea cu el si mi-a pomis ca nu mai face asta,n-a mai facut asta ci a disparut la tara.
m-am impacat cu el si am stabilit ca voi fi mai intelegatoare doar daca ma anunta si pe mine unde e, daca poate sau nu sa ne intalnim dar nu sa dispara.morala, a fugit din nou si suntem lacutite acu, nici macar nu ne mai salutam,misto,nu?

Stresanti rau partenerii astia....va duceti frate unde vreti, dar dati si voi un semn de viata sa stim si noi ceva de voi...
sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 26 sep 2005 14:05 de dark_love

Stresanti rau partenerii astia....va duceti frate unde vreti, dar dati si voi un semn de viata sa stim si noi ceva de voi...

exact asa credeam si eu ca-i normal, sa te anunte, iubita vezi ca mi-a murit pisoiul si plec, dar sa dispara in ceata ca magarul si pe urma sa-ti scoata tot tie ochii, pe sist esti tu prea strasanta ca vrei sa stii tot
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 26 sep 2005 15:37 de Nekunoskuta

nu ma nunta cand vine la terasa, eram cu grupul lui si toti ma intrebau, bai cand vine nenea?la care eu, aaa, vine.m-am certat pe fazele astea cu el si mi-a pomis ca nu mai face asta,n-a mai facut asta ci a disparut la tara.

Cunosc!!!! Cel mai tare era cand venea, ma pupa si pleca din fatza mea cu prietenii fara sa spuna unde, cum, de ce. Pana am pus piciorul in prag dar dansul nu a vrut sa inteleaga. I-am dat papucii, normal

Nimic...
sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 27 sep 2005 09:39 de dark_love

Cunosc!!!! Cel mai tare era cand venea, ma pupa si pleca din fatza mea cu prietenii fara sa spuna unde, cum, de ce. Pana am pus piciorul in prag dar dansul nu a vrut sa inteleaga. I-am dat papucii, normal

ceam mai misto experienta din prezent a fost un first date care a durat.......o jumatate de ora, bun vorbeam la telefon si tot incercam sa stabilim un date, la telefon vorbeam cu orele era super.
stabilim intr-un final ziua,ora.
Ne inatlnim,k, din pacate ptr el m-a dus intr-un bar unde cunosteam pe toata lumea, deci eram in elementul meu, el nu stia asta.
Si pe urma a inceput sa ma atace cu prostii ca sa vada ce limite am si cat de tare ma pot enerva....
asa ca i-am zis pa puiu!
acu, ma crezi ca-s asa sictirita de barbatzi???
sus

Nekunoskuta

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 27 sep 2005 11:17 de Nekunoskuta

Stai linistita. Ce e al tau e pus deoparte. Eu m-am convins de asta exact cand spuneam ce spui tu acum.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 28 sep 2005 02:06 de ExoticDream

ceam mai misto experienta din prezent a fost un first date care a durat.......o jumatate de ora, bun vorbeam la telefon si tot incercam sa stabilim un date, la telefon vorbeam cu orele era super.
stabilim intr-un final ziua,ora.
Ne inatlnim,k, din pacate ptr el m-a dus intr-un bar unde cunosteam pe toata lumea, deci eram in elementul meu, el nu stia asta.
Si pe urma a inceput sa ma atace cu prostii ca sa vada ce limite am si cat de tare ma pot enerva....
asa ca i-am zis pa puiu!
acu, ma crezi ca-s asa sictirita de barbatzi???

Te cred, te inteleg, insa nu generaliza, mai exista un procent mic si amarat de baieti/barbati care nu intra in categoria "Don Juan, macho, vrajitor, mincinos, bla bla bla", este putin probabil sa-i gasesti prin carciumi, baruri, la coltul blocului, barfind cu gasca, pe Mirc, in chaturi sau pe site-uri XXX, de obicei sunt mai retrasi, pe langa suflet, mai au si minte relativ bine dezvoltata, au preocupari ceva mai..... elevate decat eternele discutii despre femei, sex, bani, fotbal, masini, relatii, femei, sex, bani....., nu-si pierd timpul cu tot felul de aberatii, nu se lauda cu realizarile lor, oricat de marete ar fi, sunt manierati, n-ai sa-i simti dezbracandu-te din priviri cand treci prin dreptul lor, nu te vor fluiera si nu-ti vor adresa replici penibile ca sa te agate, mamele lor nu te vor intreba de la prima intrevedere cu ce se ocupa parintii tai, ce cont in banca au si cate case/masini aveti in dotare!

Toata smecheria este sa inveti sa-i citesti pe barbatii care vor sa te aiba aproape... la inceput mai gresesti, dar cu timpul iti cam dai seama ce fel de om iti sta in fata, chiar daca incearca sa te fraiereasca, folosind masti peste masti!

Pe mine ma scarbeste acest joc infantil pe care il practica multi baieti, in special in adolescenta.....

sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 28 sep 2005 08:35 de dark_love

Te cred, te inteleg, insa nu generaliza, mai exista un procent mic si amarat de baieti/barbati care nu intra in categoria "Don Juan, macho, vrajitor, mincinos, bla bla bla", este putin probabil sa-i gasesti prin carciumi, baruri, la coltul blocului, barfind cu gasca, pe Mirc, in chaturi sau pe site-uri XXX, de obicei sunt mai retrasi, pe langa suflet, mai au si minte relativ bine dezvoltata, au preocupari ceva mai..... elevate decat eternele discutii despre femei, sex, bani, fotbal, masini, relatii, femei, sex, bani....., nu-si pierd timpul cu tot felul de aberatii, nu se lauda cu realizarile lor, oricat de marete ar fi, sunt manierati, n-ai sa-i simti dezbracandu-te din priviri cand treci prin dreptul lor, nu te vor fluiera si nu-ti vor adresa replici penibile ca sa te agate, mamele lor nu te vor intreba de la prima intrevedere cu ce se ocupa parintii tai, ce cont in banca au si cate case/masini aveti in dotare!

Toata smecheria este sa inveti sa-i citesti pe barbatii care vor sa te aiba aproape... la inceput mai gresesti, dar cu timpul iti cam dai seama ce fel de om iti sta in fata, chiar daca incearca sa te fraiereasca, folosind masti peste masti!

Pe mine ma scarbeste acest joc infantil pe care il practica multi baieti, in special in adolescenta.....

stiu ca trebuie sa am rabdare, dar e ff greu ptr ca-s scorpiuta si noi nu prea le avem cu rabdarea.
am gasit pana acu' numai fitosi, sa zicem, la inceput ma intrebam daca-s eu de vina, dar pe urma am realizat ca nu in totalitate.
eu sunt foarte sincera si aici pierd enorm, nu toti sunt capabili sa accepte adevarul.
mai nou se tine un tip dupa mine,e foarte sincer iti spune ce vrea, dar intr-un mod care nu te flateaza deloc.vrea decat sex si eu nu, bine nu ma simt pregatita nici sa incep o relatie asta e partea a 2a.inca imi tresare inima cand il vad pe fostul, desi stiu ca e un dobitoc.
dar tipul asta nu vrea decat sex, si nu ma atrage oferta.era pe sistemul: cum, nu vrei cu mine?de ce, astepti un dobitoc si nu ma vrei pe mine?
acu, de ce l-as vrea, parerea mea.
eu sunt inca o idealista, inca mai pot sa visez, iar sexul ptr mine trebuie sa fie ceva frumos, nu de genul hai cu toti ca voi capata experienta si urmatorului ii voi prezenta referinte de la ceilalti
sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 28 sep 2005 08:39 de dark_love

Stai linistita. Ce e al tau e pus deoparte. Eu m-am convins de asta exact cand spuneam ce spui tu acum.

sarumana, dar nu mai cred.poate ca voi gasii ce caut si atunci va fi bine, dar pana atunci nu stiu.
am inceput sa ma impietresc, sa uit sa simt, naspa, nu?
oricum, ma bucur ptr tine,mai sunt si oameni fericiti, MULTA FERICIRE IN CONTINUARE!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decept

scris pe 28 sep 2005 14:56 de ExoticDream

stiu ca trebuie sa am rabdare, dar e ff greu ptr ca-s scorpiuta si noi nu prea le avem cu rabdarea.
am gasit pana acu' numai fitosi, sa zicem, la inceput ma intrebam daca-s eu de vina, dar pe urma am realizat ca nu in totalitate.

Ai dreptate, este plina lumea de baieti fitosi! Nu te mai invinovati degeaba, pana sa te autoanalizezi tu de 15 ori, ei au schimbat 15 "iubite" si ti-au uitat pana si numele, chiar daca ati facut dragoste candva! Totusi.... ai rabdare, mai exista si baieti inteligenti, sufletisti, care isi doresc mai mult decat sex de la o fata. Eu m-am convins de un lucru: relatiile cu baieti de varsta ta nu au sanse! El trebuie sa fie cu 3-4 ani mai mare, altfel..... e un fiasco! Probleme de maturizare in gradina lor..... Incearca sa discuti cu un baiat mai mare, vei fi uimita de diferente!

eu sunt foarte sincera si aici pierd enorm, nu toti sunt capabili sa accepte adevarul.

Corect!!! Sinceritatea a ajuns un defect.... astazi esti luat in bataie de joc daca spui ceea ce gandesti, ceea ce simti, la mare pret sunt numai cei care afiseaza masti, mint de ingheata apele, inseala, asa este... cool, noi suntem anacronici daca oferim si pretindem adevarul spus verde in fata!!! Cu toate astea, te sfatuiesc sa nu faci greseala sa cazi in tabara adversa.... nu merita.... nu te vei simti TU..... ramai persoana sincera care esti si vei gasi la un moment dat ecou intr-un suflet ca al tau.... stiu ca doare si ca dureaza....., dar atunci cand vei gasi te vei simti implinita....

mai nou se tine un tip dupa mine,e foarte sincer iti spune ce vrea, dar intr-un mod care nu te flateaza deloc.vrea decat sex si eu nu, bine nu ma simt pregatita nici sa incep o relatie asta e partea a 2a.

Verde pe fata: da-i papucii!!!

inca imi tresare inima cand il vad pe fostul, desi stiu ca e un dobitoc.

Se intampla.... este o faza.... va trece.... si stii de ce? Vei constientiza ca este dobitoc si ca nu ai nimic in comun cu el! Abia atunci te vei elibera total....

eu sunt inca o idealista, inca mai pot sa visez, iar sexul ptr mine trebuie sa fie ceva frumos, nu de genul hai cu toti ca voi capata experienta si urmatorului ii voi prezenta referinte de la ceilalti

Nu te lua dupa masa amorfa care face sex ca pe un sport, sexul chiar este ceva frumos daca il faci din dragoste..... altfel suna a prostituare..... (parerea mea)!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decept

scris pe 28 sep 2005 15:03 de ExoticDream

am inceput sa ma impietresc, sa uit sa simt, naspa, nu?

Cunosc a-sentimentul.... Nu accepta relatii intamplatoare.... viata nu este o competitie a relatiilor... Incearca sa iti ocupi mintea si timpul cu activitati care iti plac, implinindu-ti fel de fel de vise (nu de iubire, ci mai marunte) te vei simti libera.... Sensibilitatea ta, capacitatea de a oferi iubire, tandretea, romantismul, nu mor, gandeste-te ca sunt doar inchise undeva, in interiorul fiintei tale, pe durata limitata.... Cand va aparea persoana care sa te merite, vei sti.... si toata acea bogatie de sentimente va exploda si te vei simti.... fericita!

sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

scris pe 29 sep 2005 08:59 de dark_love

Cunosc a-sentimentul.... Nu accepta relatii intamplatoare.... viata nu este o competitie a relatiilor... Incearca sa iti ocupi mintea si timpul cu activitati care iti plac, implinindu-ti fel de fel de vise (nu de iubire, ci mai marunte) te vei simti libera.... Sensibilitatea ta, capacitatea de a oferi iubire, tandretea, romantismul, nu mor, gandeste-te ca sunt doar inchise undeva, in interiorul fiintei tale, pe durata limitata.... Cand va aparea persoana care sa te merite, vei sti.... si toata acea bogatie de sentimente va exploda si te vei simti.... fericita!

multumesc mult, esti dulce, sper sa ai parte doar de fericire, esti o persoana extraordinara.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 sep 2005 13:15 de ExoticDream

multumesc mult, esti dulce, sper sa ai parte doar de fericire, esti o persoana extraordinara.

It took me a lot of pain to get to these ideas/conclusions.... being "extraordinary" doesn't mean being happy too.... but maybe someday?

sus

dark_love

Guest

scris pe 29 sep 2005 13:58 de dark_love

It took me a lot of pain to get to these ideas/conclusions.... being "extraordinary" doesn't mean being happy too.... but maybe someday?

Imi pare rau ca ai suferit, dar in mod cert cineva isi va da seama ce persoana extraordinara esti si te va adora.
intre timp, ai grija de tine si sa nu fi trista, toti pe care-i ajuti, caci si pe mine ma ajuti si pe altii, sunt cu pumnii stransi ptr tine.
take care
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 29 sep 2005 14:42 de valentine

cineva isi va da seama ce persoana extraordinara esti si te va adora.

Sunt destui de astia...dar are si ea mofturi...
sus

dark_love

Guest

scris pe 29 sep 2005 15:57 de dark_love

1.bai,te alearga fetele, de ce?
2.toti avem toane, de asta suntem asa fascinanti.
3.sedintele sunt moca, nu?
4 ai grija ce faci cu Brunhilda, acu's eu geloasa si recunosc, esti doar protectorul meu si al altora dar nu al ei,da?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 29 sep 2005 16:49 de valentine

1.bai,te alearga fetele, de ce?
2.toti avem toane, de asta suntem asa fascinanti.
3.sedintele sunt moca, nu?
4 ai grija ce faci cu Brunhilda, acu's eu geloasa si recunosc, esti doar protectorul meu si al altora dar nu al ei,da?

1. fac fitness
2.toti, dar nu in acelasi timp
3.parca as fii guru
4.dubla personalitate?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 sep 2005 02:50 de ExoticDream

4.dubla personalitate?

Hmmmm...... ma intreb de ce.....!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 sep 2005 03:03 de ExoticDream

Imi pare rau ca ai suferit, dar in mod cert cineva isi va da seama ce persoana extraordinara esti si te va adora.
intre timp, ai grija de tine si sa nu fi trista, toti pe care-i ajuti, caci si pe mine ma ajuti si pe altii, sunt cu pumnii stransi ptr tine.
take care

Multumesc pentru gandurile frumoase. Imi place sa stau in banca mea, nu vreau sa ma laude sau adore nimeni (in privinta adoratului, o singura persoana mi-ar ajunge, insa nu in momentul de fata). Asa cum te-am sfatuit si pe tine, am decis sa fiu "libera si independenta" un timp.... Tristetea exista, insa poate fi estompata prin zeci de lucruri care te fac sa te simti OK (de exemplu, eu citesc, calatoresc, vizitez muzee, ma duc la concerte, ma intalnesc/discut cu prietenii, fac sport). Pe cei din jur ii ajut pentru ca asa simt si asa am facut inotdeauna, fie ca este vorba de familie, prieteni, colegi, fie de persoane cunoscute in spatiul virtual. Consider ca un om cu sufletul ranit are nevoie de orice mangaiere i se poate oferi, fie ea si venind din partea unui strain. Cateodata este mai usor sa-ti deschizi inima in fata unei persoane pe care nu o cunosti si care are avantajul obiectivitatii, decat sa vorbesti cu un prieten sau o ruda... Se intampla ca, incercand sa-i ajuti pe altii, sa o patesti chiar tu, dar asta este cu totul alta poveste.....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 sep 2005 03:04 de ExoticDream

Ce faci, mai, ma barfesti?!?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 30 sep 2005 08:41 de valentine

Ce faci, mai, ma barfesti?!?

Cred ca ma confunzi draga...
sus

dark_love

Guest

scris pe 30 sep 2005 11:17 de dark_love

1. fac fitness
2.toti, dar nu in acelasi timp
3.parca as fii guru
4.dubla personalitate?

1.vin si eu la fitness
2.mai exista si-n acelasi timp si poate iesii amuzant sau nu
.guru, si mai cum
4 dubla pesonalitate la cine?
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online