Deceptii

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 sep 2005 11:20 de dark_love

Multumesc pentru gandurile frumoase. Imi place sa stau in banca mea, nu vreau sa ma laude sau adore nimeni (in privinta adoratului, o singura persoana mi-ar ajunge, insa nu in momentul de fata). Asa cum te-am sfatuit si pe tine, am decis sa fiu "libera si independenta" un timp.... Tristetea exista, insa poate fi estompata prin zeci de lucruri care te fac sa te simti OK (de exemplu, eu citesc, calatoresc, vizitez muzee, ma duc la concerte, ma intalnesc/discut cu prietenii, fac sport). Pe cei din jur ii ajut pentru ca asa simt si asa am facut inotdeauna, fie ca este vorba de familie, prieteni, colegi, fie de persoane cunoscute in spatiul virtual. Consider ca un om cu sufletul ranit are nevoie de orice mangaiere i se poate oferi, fie ea si venind din partea unui strain. Cateodata este mai usor sa-ti deschizi inima in fata unei persoane pe care nu o cunosti si care are avantajul obiectivitatii, decat sa vorbesti cu un prieten sau o ruda... Se intampla ca, incercand sa-i ajuti pe altii, sa o patesti chiar tu, dar asta este cu totul alta poveste.....

stiu cum e sa incerci sa ajuti pe cineva si sa te scoata pe tine vinovat la final, asta e.
e bine ca poti sa fii asa intr-o lume mai gri si mai neagra decat roz.
si da, e mai bine sa vorbesti cu strainii pt iti spun o parere super obiectiva, o ruda sau un prieten te pot mintii din simpatie, sau ca sa nu suferi mare greseala, parerea mea.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 sep 2005 20:53 de ExoticDream

stiu cum e sa incerci sa ajuti pe cineva si sa te scoata pe tine vinovat la final, asta e.

Nu ma refeream la faptul ca poti fi socotit tu vinovat, dupa ce ajuti pe cineva, ci la situatia in care, fiindu-i aproape unei persoane care sufera, te poti atasa de ea mai mult decat ar trebui, iar astfel de "chestii" se termina adesea prost.

e bine ca poti sa fii asa intr-o lume mai gri si mai neagra decat roz.

Nu sunt convinsa ca este alegerea ideala, dar exista persoane care, pur si simplu, nu pot fi altfel, nu se pot "adapta" la timpurile gri->negre in care traim.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dark_love

Guest

scris pe 3 oct 2005 12:35 de dark_love

Nu ma refeream la faptul ca poti fi socotit tu vinovat, dupa ce ajuti pe cineva, ci la situatia in care, fiindu-i aproape unei persoane care sufera, te poti atasa de ea mai mult decat ar trebui, iar astfel de "chestii" se termina adesea prost.

Nu sunt convinsa ca este alegerea ideala, dar exista persoane care, pur si simplu, nu pot fi altfel, nu se pot "adapta" la timpurile gri->negre in care traim.

s--ar putea sa rasara si soarele pe strada mea, m-am intalnit cu 1ul barbat din viata mea,daca intelegi ce vreau sa spun,si se pare ca ne-am impacat,noi zicem definitiv,acu sa vedem.
sus

wq

Newbie
7 mesaje

Re: Deceptii

scris pe 3 oct 2005 16:51 de wq

Nu voi intelege niciodata barbatzii, si slava domnului am foarte multi amici barbatzi.
DAR, nu ii pot intelege pe cei insuratzi.Au neveste, eventual si frumoase, dar tot cauta amante.De ce?

dar voi femeile de ce va schimbati tot timpu vetimentatzia, cu toate ca va sta foarte bine cu o anumita linie a hainelor? de cedoriti cate o data sa iesiti din tipar?
unora le place noul
nu sunteti voi de vina pentru dorinta noastra animalica
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Deceptii

scris pe 3 oct 2005 17:17 de saabba

dar voi femeile de ce va schimbati tot timpu vetimentatzia, cu toate ca va sta foarte bine cu o anumita linie a hainelor? de cedoriti cate o data sa iesiti din tipar?
unora le place noul

Ce te face sa crezi ca ne-am fi simtit noi vreodata vinovate....ca voi sunteti instabili? sau labili?
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

scris pe 3 oct 2005 18:02 de saabba

ramai persoana sincera care esti si vei gasi la un moment dat ecou intr-un suflet ca al tau.... stiu ca doare si ca dureaza....., dar atunci cand vei gasi te vei simti implinita....

imi trebuie emoticonsul ala care-si pune mana in cap!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 oct 2005 18:04 de ExoticDream

s--ar putea sa rasara si soarele pe strada mea, m-am intalnit cu 1ul barbat din viata mea,daca intelegi ce vreau sa spun,si se pare ca ne-am impacat,noi zicem definitiv,acu sa vedem.

Definitiv?!?

Never say never!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 3 oct 2005 18:05 de saabba

Definitiv?!?

Never say never!!!

Cineva care stie!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 oct 2005 18:13 de ExoticDream

Noi ne schimbam poate linia vestimentatiei, dar voi va schimbati linia sentimentala, oare cine o fi de vina?!? Oricum.... voi mai rar iesiti "din tipar"... schimbarea asta este ceva care va caracterizaeza (pardon, dorinta de nou!)

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 oct 2005 18:15 de ExoticDream

Asa e!!! Ce sincer esti!

sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

scris pe 4 oct 2005 09:11 de Darklove

unora le place noul

AAA,CE LEGATURA ARE SCHIMBATUL HAINELOR CU SCHIMBATUL NEVESTEI?
pai, scuze,dar femeile nu-s haine,sau nu stiam eu?:/:/:/

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

scris pe 4 oct 2005 09:21 de Darklove

Definitiv?!?

Never say never!!!

de unde stiai?
pai, acu nu mai e el de vina, ura, dar din nou dar e MAMA, imi va pune tttttt piedici sa fiu cu el, deja a inceput.se duce la o vecina, sa ma convinga respectiva ca iubitul meu nu e bun, asa ca e soare dar cu dinti.
asta e o alta deceptie in viata mea, numita mama.niciodata nu a fost de accord cu respctivii cu care vorbeam,pana aici totul normal, dar dupa ce terminam cu ei, incepea ea: pai de ce n-ai luptat?era bun,l-ai lasat alteia,esti proasta.
ma impacam cu el, incepea di nou: pai da, doar sa te intorci in trecut stii, nu e bun.
si uite asa ma meduzeaza mereu.
ma simt naspa fata de parintii lui care ma rasfata si eu.......nu pot sa-l aducla mine in casa.
deci, tre sa nu lasam pe nimeni intre noi, asta stiu deja, dar e greu de pus in practica,mai ales cand mama ta e bolnava de cancer la san si te beep la melodie cu boala ei si :c-o bagi in mormant pt vrei sa-ti traiesti viata, sa iei deciziile tale, misto,nu?
imi aduce aminte de vanatoarea de vrajitoare, cam asa e si mama uneori, nu conteaza ce vrei tre sa faci ce vreau eu,cum simt eu,nu cum simti tu,etc.
am ajuns sa-i spun ca trebuia sa-si ia catel,nu copil, poate ala o asculta mai bine...life is a....
dar, sper sa mearga cu iubi,daca nu ma impusc singura,asa cum se impucsca anumiti cai, glumesc, iubesc prea mult viata asa cum e ea.

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 4 oct 2005 21:05 de saabba

AAA,CE LEGATURA ARE SCHIMBATUL HAINELOR CU SCHIMBATUL NEVESTEI?
pai, scuze,dar femeile nu-s haine,sau nu stiam eu?:/:/:/

are foarte mare legatura!
Daca tie iti plac pantofii asortati costumelor.....si lor le plac femeile asortate costumelor!
Si sa zici merci pana la urma ca nu au atatea femei cati pantofi ai tu!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 5 oct 2005 00:51 de ExoticDream

are foarte mare legatura!
Daca tie iti plac pantofii asortati costumelor.....si lor le plac femeile asortate costumelor!

Hmm... daca mie imi place ca barbatul sa fie un gentleman, inseamna ca risc sa fiu one of (his) many (women)! Trebuie sa ma axez pe astia mai saracuti.... sau pe rockeri/hippy (I hate them!), doar asa am sansa sa fiu "one suit's woman"!

Si sa zici merci pana la urma ca nu au atatea femei cati pantofi ai tu!

In paralel poate nu, dar in serie.... n-as paria! Hai sa vedem..... pe site-ul asta, de exemplu..... lasa ca fac topic separat, it is going to be funny!!!

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 5 oct 2005 19:58 de saabba

Hmm... daca mie imi place ca barbatul sa fie un gentleman, inseamna ca risc sa fiu one of (his) many (women)! Trebuie sa ma axez pe astia mai saracuti.... sau pe rockeri/hippy (I hate them!), doar asa am sansa sa fiu "one suit's woman"!

In paralel poate nu, dar in serie.... n-as paria! Hai sa vedem..... pe site-ul asta, de exemplu..... lasa ca fac topic separat, it is going to be funny!!!

oooo, in serie ne bat detasat!
sus

White

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

scris pe 8 oct 2005 04:00 de White

Hmm... daca mie imi place ca barbatul sa fie un gentleman, inseamna ca ...

http://forum.skadi.net/showthread.php?t=13560

sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

Re: Deceptii

scris pe 8 ian 2006 05:15 de okidoki

Nu voi intelege niciodata barbatzii, si slava domnului am foarte multi amici barbatzi.
DAR, nu ii pot intelege pe cei insuratzi.Au neveste, eventual si frumoase, dar tot cauta amante.De ce?

eu nu ii inteleg dupa ce se mai insoara!
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online