Pozitii

Pagina 1 din 1
1

Paulici

Guest

Pozitii

scris pe 23 sep 2005 10:04 de Paulici

Care este cea mai misto pozitie? Dati-mi si voi vre-o idee de pozitie noua, diferita de cele clasice (fata peste baiat, baiatul peste fata, pe la spate, lateral).
Cand este cel mai nasol sa faci dragoste?
By the way: o femeie nu poate ramane insarcinata decat atunci cand ovuleaza( cand e la perioada fertila)chiar daca iubitul sau partenerul ei ejaculeaza in ea.
Prezenta unei sarcini denota o lipsa crasa de educatie sexuala...Sau poate lipsa completa a judecatii unui cuplu.
sus

dark_love

Guest

Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 12:39 de dark_love

Care este cea mai misto pozitie? Dati-mi si voi vre-o idee de pozitie noua, diferita de cele clasice (fata peste baiat, baiatul peste fata, pe la spate, lateral).
Cand este cel mai nasol sa faci dragoste?
By the way: o femeie nu poate ramane insarcinata decat atunci cand ovuleaza( cand e la perioada fertila)chiar daca iubitul sau partenerul ei ejaculeaza in ea.
Prezenta unei sarcini denota o lipsa crasa de educatie sexuala...Sau poate lipsa completa a judecatii unui cuplu.

nu intodeauna, mai exista si accidente si vine kinderul.
pai cea mai betoana pozitie e sa nu razi, pozitia pisicii.bun tu stai in 4 labute si el te ia pe la spate, dar, sta pe tine si astfel nu se poate misca nici prea rapid si ai niste senzatii super
e incercata si e super
sus

Paulici

Guest

Re: Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 13:34 de Paulici

pai cea mai betoana pozitie e sa nu razi, pozitia pisicii.bun tu stai in 4 labute si el te ia pe la spate, dar, sta pe tine si astfel nu se poate misca nici prea rapid si ai niste senzatii super
e incercata si e super

Asta va place doar voua,barbatilor.Recunosc,pe mine ma cam enerveaza pozitia asta.M-am saturat de ea. Ceva special ca de pozitiile astea sunt satula.
sus

Paulici

Guest

Re: Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 13:39 de Paulici

e incercata si e super

Pozitia T e faina de tot.
Femeia sta pe spate.
Barbatul se asaza perpendicular pe femeie.
Daca barbatul sta cu capul ÃĨn partea dreapta a femeii, piciorul ei drept va fi deasupra soldurilor lui, iar cel stÃĢng va fi cuprins ÃĨntre picioarele lui.
Aceasta pozitie permite o buna stimulare a clitorisului, de catre oricare dintre parteneri. Pana acum ne-am f****[Cenzurat de ExoticDream](eu si sotul meu) de ne-au iesit ochii si bebelusi tot nu facem chiar daca eu nu folosesc anticonceptionale si el lasa in mine.Asa ca nu te pune cu cineva care cunoaste situatia ,tipule!N-am avut pana acum neplaceri cu bebelusi.
sus

Nekunoskuta

Guest

Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 16:24 de Nekunoskuta

Asa ca nu te pune cu cineva care cunoaste situatia ,tipule!

Poate e doar impresia mea dar...dark_love nue fata?
sus

Paulici

Guest

Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 16:35 de Paulici

Din cate am vazut eu pe forumul asta ba da.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 19:53 de valentine

Din cate am vazut eu pe forumul asta ba da.

1. dark e fata
2. Paulici f****[Cenzurat de ExoticDream] parca suna mi bine f*tem
sus

Paulie

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 20:18 de Paulie

1. dark e fata

Scuze dar nu am inteles prea bine punctul 2 ultima parte. Scrie detaliat( pe intelesul blondelor)

Paulici
sus

nekunoskuta

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 23 sep 2005 21:15 de nekunoskuta

Scuze dar nu am inteles prea bine punctul 2 ultima parte. Scrie detaliat( pe intelesul blondelor)

O sa-ti spuna si valentine dar poate intre timp te lamuresc eu: cenzureaza-te putin in ceea ce tastezi
sus

Paulie

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 24 sep 2005 21:05 de Paulie

O sa-ti spuna si valentine dar poate intre timp te lamuresc eu: cenzureaza-te putin in ceea ce tastezi
Adica? eu am intrebat doar:
-Cand e cel mai potrivit moment sa o faci;
-Care e cea mai misto pozitie?
Atat!Ce ar trebui sa cenzurez din cele tastate?

Paulici
sus

Nekunoskuta

Guest

scris pe 24 sep 2005 21:47 de Nekunoskuta

Pana acum ne-am f****[Cenzurat de ExoticDream]

Acum intelegi ce trebuie sa cenzurezi? Suna cam vulgar spus de o femeie, nu crezi?
sus

Paulie

Newbie
9 mesaje

scris pe 24 sep 2005 22:20 de Paulie

Acum intelegi ce trebuie sa cenzurezi? Suna cam vulgar spus de o femeie, nu crezi?
wasn`t me!

Paulici
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 sep 2005 23:39 de ExoticDream

Pozitia T e faina de tot.
Femeia sta pe spate.
Barbatul se asaza perpendicular pe femeie.
Daca barbatul sta cu capul ÃĨn partea dreapta a femeii, piciorul ei drept va fi deasupra soldurilor lui, iar cel stÃĢng va fi cuprins ÃĨntre picioarele lui.
Aceasta pozitie permite o buna stimulare a clitorisului, de catre oricare dintre parteneri. Pana acum ne-am f****[Cenzurat de ExoticDream](eu si sotul meu) de ne-au iesit ochii si bebelusi tot nu facem chiar daca eu nu folosesc anticonceptionale si el lasa in mine.Asa ca nu te pune cu cineva care cunoaste situatia ,tipule!N-am avut pana acum neplaceri cu bebelusi.

Eu te cred ca scrie fain pe www.sexaz.ro sau www.e-dragoste.ro (a propos, vezi ca la noi nu functioneaza inca diacriticele) si ca pozitia Gamma sau cum i-o zice este super extra ultra mega nemaipomenita, dar pentru o fata limbajul pe care il folosesti nu este tocmai super extra ultra bla bla bla chiar daca vorbim despre sex, incearca sa te cenzurezi un pic, in viziunea celor de aici sexul este excitant chiar si exprimat in termeni ceva mai... academici, OK?

Pana una-alta, avand in vedere ca sexul tine mult de fantezia fiecaruia, fac un exercitiu de imaginatie pe care vi-l recomand si voua: cum vi se par pozitiile A, B, C,..., Z?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 25 sep 2005 00:20 de ExoticDream

1. dark e fata

1. Cum le stii tu pe toate......

2. Ai grija ca suna cam vulgar pentru "urechile" noastre virtuale....., nu ma pune sa fac febra musculara de la atata cenzurat ca eu ma simt inca in vacanta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dark_love

Guest

scris pe 26 sep 2005 11:16 de dark_love

pai ultima oara cand s-a controlat era fata
sus

dark_love

Guest

scris pe 26 sep 2005 11:20 de dark_love

Asta va place doar voua,barbatilor.Recunosc,pe mine ma cam enerveaza pozitia asta.M-am saturat de ea. Ceva special ca de pozitiile astea sunt satula.

deci ai aflat sunt fata, iar pozitia aia mi s-a parut ca e buna.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 26 sep 2005 13:41 de valentine

1. Cum le stii tu pe toate......

2. Ai grija ca suna cam vulgar pentru "urechile" noastre virtuale....., nu ma pune sa fac febra musculara de la atata cenzurat ca eu ma simt inca in vacanta!

mersi ca imi apreciezi efortul de a incerca sa dau atentionari in locul tau cat tu esti in vacanta...eu instigam tot la cenzura

Whatever....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 26 sep 2005 13:53 de ExoticDream

mersi ca imi apreciezi efortul de a incerca sa dau atentionari in locul tau cat tu esti in vacanta...eu instigam tot la cenzura

Whatever....

Glumeam, mai..... ei, insa, nu au inteles atentionarea ta...., de-asta am spus-o explicit!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii

scris pe 26 sep 2005 13:55 de valentine

Glumeam, mai..... ei, insa, nu au inteles atentionarea ta...., de-asta am spus-o explicit!

Bine si eu te iubesc
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online