e gravida???

Pagina 1 din 2
1   2   »

Heybabe

Newbie
5 mesaje

e gravida???

scris pe 23 sep 2005 19:13 de Heybabe

Plz ajutati-ma si pe mine...Acum vreo 3 sapt am avut un act sexual neprotejat cu prietena mea.(acela fiind ultimul,de atunci nu m-am mai vazut cu ea)Intre timp am vb cu ea la tel si mai tot timpul imi zice k are impresia k burta ei a luat o forma ciudata(s-a rotunjit).Alte simptome nu are dar ma intreb daca nu cumva o fi ramas gravida.Ciclul menstrual trebuie sa-i vina de luni incolo,dar vreau sa stiu parerea voastra inainte de asta.Inainte am mai facut sex neprotejat de cateva ori dar nu s-a intamplat nimic.Acum 3 sapt am vrut sa incepem fara prezervativ...dupa o oarecare excitatie mi-a spus sa-mi pun unul.Deci un am ejaculat in apropierea zonelor genitale.Va rog spuneti-mi si mie parerile voastre si lamuriti-ma ca nu imi pot da seama.Parerea mea este k ii este si frica de sarcina si poate isi inchipuie prostii.

Live you life
sus

Nekunoskuta

Guest

Re: e gravida???

scris pe 23 sep 2005 19:33 de Nekunoskuta

I s-a rotunjit burta??? Pai asta se intampla de la luna 3-4 incolo, nu acum. Sigur i se pare. Asteapta sa vezi daca ii vine menstruatia.
sus

Heybabe

Newbie
5 mesaje

Re: Re: e gravida???

scris pe 23 sep 2005 19:42 de Heybabe

I s-a rotunjit burta??? Pai asta se intampla de la luna 3-4 incolo, nu acum. Sigur i se pare. Asteapta sa vezi daca ii vine menstruatia.

10x pt k mi-ai rasp asa rpd.Faza e k s-a rotunjit putzin,nu mult.

Live you life
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 23 sep 2005 20:02 de valentine

Stiu prieteni care au patit faze de genul tau...doar pt a fii "testati"...de catre prietene.
sus

Heybabe

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 23 sep 2005 20:22 de Heybabe

Stiu prieteni care au patit faze de genul tau...doar pt a fii "testati"...de catre prietene.

Sincer m-am gandit si eu la faza asta dar sunt sigur 99%k nu m-ar testa in felul asta.Poate altfel da dar asa nu cred.Oricum va multumesc k m-ati mai linistit dar mai astept si parerile altora.

Live you life
sus

Nekunoskuta

Guest

scris pe 23 sep 2005 21:13 de Nekunoskuta

10x pt k mi-ai rasp asa rpd.Faza e k s-a rotunjit putzin,nu mult.

Daca trebuie sa-i vina e luni incolo cred ca de-aia i s-a rotunjit burta, e un sindrom premenstrual. Sau s-a ingrasat putin ea Tu stai calm, burta nu creste dupa 3 saptamani.
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 24 sep 2005 18:05 de Farfalla

Mai mult ca sigur are Sindrom Premenstrual, daca zici k trebuie sa ii vina luni, deoarece sindromul premenstrual se petrece cu o saptamana inainte de aparitzia menstruatiei si fizic se caracterizeaza prin : abdomen balonat, cresterea in greutate, sani umflati si durerosi, iar phisic se caracteriseaza prin: tensiune, oboseala, dispozitie proasta,depresie, stres. Acest sindrom premenstrual nu se manisfesta in acelasi mod la toate fetele/femeile ( de ex. pe o colega de-a mea o durea picioru inante sa-i vina ). Unele femei au toate simptomele, altele doar cateva dintre ele.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Heybabe

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 24 sep 2005 19:04 de Heybabe

totzi cei kre mi-ati raspuns va multumesc mult si sper sa aveti dreptate...Sa nu se intample nimic

Live you life
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 25 sep 2005 10:47 de saabba

Sincer m-am gandit si eu la faza asta dar sunt sigur 99%k nu m-ar testa in felul asta.Poate altfel da dar asa nu cred.Oricum va multumesc k m-ati mai linistit dar mai astept si parerile altora.

Nu cred ca te testeaza! Burta nu i se poate rotunji in 3 saptamani de la sarcina.Imagineaza-ti ca fatul in luna a 2a are dimensiunea unei boabe de fasole!
Dar poate sa aiba senzatia de "burtica" inainte de ciclu sau daca a racit....sunt destul de multe motive!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 sep 2005 13:42 de ExoticDream

Imi dau seama ce relatii solide, bazate pe cunoastere reciproca, erau acelea in care fetele recurgeau la astfel de...."smecherii" ca sa-si "testeze" "iubitii"! Mare e gradina Ta......

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Guest

scris pe 25 sep 2005 13:57 de Nekunoskuta

Imi dau seama ce relatii solide, bazate pe cunoastere reciproca, erau acelea in care fetele recurgeau la astfel de...."smecherii" ca sa-si "testeze" "iubitii"! Mare e gradina Ta......

Mai nashpa e ca am intalnit un caz in care l-a pacalit de tot, adica ea a zis ca a facut avort, i-a cerut bani, nu l-a luat si pe el cu ea la cabinet, se plangea ca ii e rau si nu mai poate. El imi e prieten bun si am incercat sa-i deschid ochii ca dureaza cam mult, ca trecusera vreo 4 luni si nu mai poate face avort, ca in ziua de "dupa" era prea vesela, se simtea prea bine, au fost la o petrecere dar era orb si o credea. Acum sunt de 4 ani impreuna si anul trecut a aflat ca l-a mintit si a iertat-o
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 25 sep 2005 14:47 de saabba

Mai nashpa e ca am intalnit un caz in care l-a pacalit de tot, adica ea a zis ca a facut avort, i-a cerut bani, nu l-a luat si pe el cu ea la cabinet, se plangea ca ii e rau si nu mai poate. El imi e prieten bun si am incercat sa-i deschid ochii ca dureaza cam mult, ca trecusera vreo 4 luni si nu mai poate face avort, ca in ziua de "dupa" era prea vesela, se simtea prea bine, au fost la o petrecere dar era orb si o credea. Acum sunt de 4 ani impreuna si anul trecut a aflat ca l-a mintit si a iertat-o

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 sep 2005 15:06 de ExoticDream

Eu am o nedumerire: de ce l-a mintit? Avea nevoie de bani sa-si ia CD player?!?

Mint, mai am inca o intrebare: el de ce a iertat-o?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 25 sep 2005 15:21 de Nekunoskuta

Ea l-a mintit ca sa-l tina mai aproape, credea ca prietenia mea cu el e mai "prietenoasa" decat era in realitate.
El a iertat-o...nu stiu de ce naiba
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 25 sep 2005 15:38 de saabba

Vroia si el CD-playerul!
sus

Heybabe

Newbie
5 mesaje

scris pe 25 sep 2005 16:12 de Heybabe

Vroia si el CD-playerul!

Atzi km deviat de la subiect dar in sf...Va multumesc tuturor celor kre mi-ati raspuns.De acum incolo o sa fiu
Thanx again

Live you life
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 25 sep 2005 17:32 de saabba

Atzi km deviat de la subiect dar in sf...Va multumesc tuturor celor kre mi-ati raspuns.De acum incolo o sa fiu
Thanx again

Suntem devianti!
Si vom ramane devianti!
Pentru ca ne place!
sus

Raznaluka

Senior member
57 mesaje

scris pe 25 sep 2005 20:49 de Raznaluka

Acum vreo 3 sapt am avut un act sexual neprotejat cu prietena mea.(acela fiind ultimul,de atunci nu m-am mai vazut cu ea)

Fericitulee....!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 sep 2005 23:13 de ExoticDream

Acum vreo 3 sapt am avut un act sexual neprotejat cu prietena mea.(acela fiind ultimul,de atunci nu m-am mai vazut cu ea)

Inainte am mai facut sex neprotejat de cateva ori dar nu s-a intamplat nimic.Acum 3 sapt am vrut sa incepem fara prezervativ...

Poate n-am mai parea atat de devianti daca am intelege cum stau, de fapt, lucrurile: tu ce ai intelege daca ai citi randurile de mai sus? Inainte faceati sex neprotejat, dar acum ati inceput fara prezervativ?!? Sa inteleg ca sexul de dinainte era cu prezervativ, dar nu s-a intamplat nimic in cele cateva runde fara protectie, iar acum ti-e teama ca faza incipienta fara ejaculare in apropierea organelor ei genitale poate induce o sarcina nedorita?

Serios vorbind...., nu cred ca ai motive de ingrijorare.... asteapta calm ciclul!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 25 sep 2005 23:17 de ExoticDream

Fericitulee....!

Ola! Aici e topicu' ala unde fiecare zice cand a avut ultimul act sexual?!? Hac.... io mi-s cetateanul turmentat... nu stiu daca am nimerit bine..... Sangria asta, bat-o vina.....!

sus

Raznaluka

Guest

scris pe 25 sep 2005 23:37 de Raznaluka

Ola! Aici e topicu' ala unde fiecare zice cand a avut ultimul act sexual?!? Hac.... io mi-s cetateanul turmentat... nu stiu daca am nimerit bine..... Sangria asta, bat-o vina.....!

esti beata...vorbeam de altceva!
sus

Raznaluka

Guest

scris pe 25 sep 2005 23:39 de Raznaluka

continua...!cu sangria bineinteles!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 sep 2005 00:17 de ExoticDream

Nu-s....., glumeam, desi cateodata tare mi-as dori sa fiu..... atunci n-as mai vedea partea urata a lumii.... as visa cu ochii deschisi! Mi se pare o lasitate sa te refugiezi in bautura, droguri si alte aberatii...., nimic nu te scapa de durere.... cu exceptia constientizarii adevarului!

Hac.... am luat-o razna iar!!!

sus

Raznaluka

Guest

scris pe 26 sep 2005 00:59 de Raznaluka

nimic nu te scapa de durere.... cu exceptia constientizarii adevarului!
quote]

ala-i momentul cu pistolu'..!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 sep 2005 01:19 de ExoticDream

nimic nu te scapa de durere.... cu exceptia constientizarii adevarului!
quote]

ala-i momentul cu pistolu'..!

Stai sa ne intelegem.... in clipa in care constientizezi adevarul, sunt doua posibilitati: ori iti dai seama ca ai pierdut o fiinta sublima (si atunci folosesti pistolul, gandindu-te ce fraier ai fost), ori realizezi ca omul in palmele caruia ti-ai asezat sufletul nu te-a meritat, era cu totul altfel decat ti l-ai imaginat (caz in care..... tot fraier ai fost ca nu te-ai prins la timp, dar merita oare sa folosesti pistolul cand, in realitate, te eliberezi de un cosmar? )

sus

Raznaluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 26 sep 2005 01:30 de Raznaluka

dar merita oare sa folosesti pistolul cand, in realitate, te eliberezi de un cosmar? )

in primele luni.. DA iti spun eu(dar stii si tu foarte bine!!)...pe urma iti dai seama ca si-a facut Dumnezeu mila de tine!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 26 sep 2005 02:25 de ExoticDream

in primele luni.. DA iti spun eu(dar stii si tu foarte bine!!)...pe urma iti dai seama ca si-a facut Dumnezeu mila de tine!

Uite-asa o sa ajung sa dau acatist (asa se cheama?!? ) la biserica!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 26 sep 2005 02:34 de ExoticDream

...pe urma iti dai seama ca si-a facut Dumnezeu mila de tine!

Daca ajungi sa traiesti faza asta, devine chiar amuzant..... nu mai privesti inapoi cu manie!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

scris pe 26 sep 2005 03:32 de valentine

Uite-asa o sa ajung sa dau acatist (asa se cheama?!? ) la biserica!!!

pacatoas-o
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida?

scris pe 26 sep 2005 03:42 de ExoticDream

pacatoas-o

Mda.... o sa vorbesc cu nekunoskuta si poate reluam lectiile de gramatica...... sunt necesare!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online