Postinor

Pagina 1 din 2
1   2   »

blonduta

Guest

Postinor

scris pe 27 sep 2005 19:09 de blonduta

Se pricepe cineva la pastilele astea Postinol? Am luat dupa un contact neprotejat la o ora, dar dupa 2 ore de la prima pastila am avut alt contact..asemenea. Isi face efectul si intre cele douya pastile? Mentionez ca le-am luat la interval de 12 ore. Multumesc
sus

roxy87

Newbie
6 mesaje

Re: postinol

scris pe 27 sep 2005 19:17 de roxy87

nu cred ca are efect si pt al 2-lea
scrie clar in prospect ca nu

Multumesc
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 27 sep 2005 19:38 de LonelyGirl

Se pricepe cineva la pastilele astea Postinol? Am luat dupa un contact neprotejat la o ora, dar dupa 2 ore de la prima pastila am avut alt contact..asemenea. Isi face efectul si intre cele douya pastile? Mentionez ca le-am luat la interval de 12 ore. Multumesc

Mai!Tu crezi ca un bebe e jucarie?Daca ai luat pastilele ai vazut ce scrie in prospect.Cred ca jocul asta , de-a mama si de-a tata , ar trebui luat mai in serios.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 27 sep 2005 21:24 de Nekunoskuta

Nu ai mai mult de 15-16 ani nu? Deci...morala COPIL TERIBIL, STII SA CITESTI? CITESTE NAIBII PROSPECTUL ALA SAU INTREABA FARMACISTA.
In primul rand nici denumirea nu o stii bine, deci chiar nu stii sa citesti. Se cheama Postinor si NU E UN CONTRACEPTIV OBISNUIT, se foloseste doar in cazuti urgente. Trebuie luat doar in cazul unui act sexual neprotejat sau in care s-a rupt prezervativul. Nu are eficienta anticonceptionalelor deci nu protejeaza dupa administrarea lui. Poate provoca dereglari ale menstruatiei, sangerari intermenstruale. Nu se administreaza mai mult de 2 ori pe an.

Daca nu esti in stare sa intelegi foloseste aspirina. Cel mai eficient contraceptiv: tine-o intre picioare.

Sper sa intelegi gluma altfel o sa scrii prin alte parti ca o nebuna ti-a zis sa te protejezi cu aspirina

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: postinol

scris pe 27 sep 2005 21:42 de valentine

Nu ai mai mult de 15-16 ani nu?

Ciudata judecata...cu ce ai scris mai jos ai dreptate dar la faza asta nu esti corecta. Sunt copii de 15-16 ani care sunt mult mai rasariti si daca face vreo boacana sau scoate vreo duma din gura nu inseamna ca are varsta aia.
sus

gabriela20

Newbie
6 mesaje

scris pe 27 sep 2005 22:33 de gabriela20

Contraceptivele de urgenta se iau numai in cazuri exceptionale. De exemplu : s-a rupt prezervativul. Retine cuvantul " prezervativ " , un lucru ce trebuie folosit de fiecare data cand ai un act sexual. Eu cred ca inainte de ai avea primul contact sexual in viata trebuie sa stii multe despre sex, corp, si consecinte. Orice lucru trebuie facut cu raspundere altfel suporti consecintele. Nu vreau sa-ti zic ce sa faci , tu hotarasti dar cel mai bine e sa va protejati cu prezervative si numai in cazuri exceptionale cu pilule.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: postinol

scris pe 28 sep 2005 11:04 de Nekunoskuta

Valentine, sa fim seriosi. Stii la fel de bine ca mine ce copii intra pe forumul asta si ce intrebari pun.
Daca e mai mare inseamna ca e si mai rau dar eu tind sa cred ca nu e asa.
Sau stii tu ceva ce nu stim noi?

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 28 sep 2005 13:33 de valentine

.
Sau stii tu ceva ce nu stim noi?

Eu nu eram....in nici un caz, daca asta vrei sa zici!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 sep 2005 13:45 de ExoticDream

Sunt copii de 15-16 ani care sunt mult mai rasariti si daca face vreo boacana sau scoate vreo duma din gura nu inseamna ca are varsta aia.

STIM, STIM!!!

P.S. Pana si copiii aia rasariti trebuie sa mai lucreze la gramatica, OK?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 28 sep 2005 15:24 de valentine

STIM, STIM!!!

P.S. Pana si copiii aia rasariti trebuie sa mai lucreze la gramatica, OK?

Ti-am mai zis odata ca SI EU TE IUBESC!
sus

roxy87

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 29 sep 2005 14:41 de roxy87

mai de ce ii tot spuneti ca nu e un contraceptiv obisnuit. daca isi permite las-o sa ia zilnic si apoi o vizitam la urgente. de ce naiba nu a luat dupa al 2-lea contact?

Multumesc
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 30 sep 2005 08:39 de Nekunoskuta

mai de ce ii tot spuneti ca nu e un contraceptiv obisnuit. daca isi permite las-o sa ia zilnic si apoi o vizitam la urgente. de ce naiba nu a luat dupa al 2-lea contact?

Vezi poate nu intelege gluma ta, plus a mea cu aspirina si ni se duce zvonul de forum pentru nebuni

Nimic...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 30 sep 2005 14:18 de LonelyGirl

Vezi poate nu intelege gluma ta, plus a mea cu aspirina si ni se duce zvonul de forum pentru nebuni

daca stiu sa scire pe forum ar trebui sa stie sa caute si pe google..asa..ca informatie suplimesntara , sa nu se faca de ras cu postamentul.

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 1 oct 2005 00:27 de nemesis

Ciudata judecata...cu ce ai scris mai jos ai dreptate dar la faza asta nu esti corecta. Sunt copii de 15-16 ani care sunt mult mai rasariti si daca face vreo boacana sau scoate vreo duma din gura nu inseamna ca are varsta aia.

Nu, inseamna doar ca este agramat...

...sau era "anagramat"? Nu mai stiu! Ma duc sa-l intreb pe Costi Ionita!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 1 oct 2005 00:54 de valentine

Nu, inseamna doar ca este agramat...

...sau era "anagramat"? Nu mai stiu! Ma duc sa-l intreb pe Costi Ionita!

Fitiar umflatu de ras...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 oct 2005 05:00 de ExoticDream

Ma duc sa-l intreb pe Costi Ionita!

Daca te plictisesti si nu ai la indemana ceva care sa te amuze, iti propun analiza literara a urmatorului text:

Oh, mami

(Costi Ionita)

"Jur pe viata mea ca eu te-as iubi non-stop
Cand esti langa mine si pantalonii imi iau foc
Te-as dezbraca iubita mea de tot, de tot
Asa ca faceti loc, nimeni sa nu imi spuna stop

Da-mi aer
Fetita mea ma-nnebunesti
Aer
Simt ca ma-ncalzesc
Da-mi aer
Ca inghetata ma topesc
Hai papusa mea in baie ca ma zapacesc

Oh, mami, mami, mami
Ti-as da banii, ti-as da banii
Doar sa ramai o viata a mea
Oh, mami, mami, mami
Fara tine viata n-ar conta

Hai papusica mea ridica fustita un pic
Promit ca doar ma uit, nu fac nimic, nimic
Te iubesc 100%, nu te mint nici un procent
Dar tu nu vorbesti cu mine decat in weekend

Da-mi aer
Fetita mea ma-nnebunesti
Aer
Simt ca ma-ncalzesc
Da-mi aer
Ca inghetata ma topesc

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami

Of, viata mea
Of, inima mea

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami
Fara tine viata n-ar conta"

Fascinant, nu? Tine cont ca el apartine unui artist licentiat (mai conteaza in ce?), n-ai vrea sa stii cum arata restul!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 1 oct 2005 21:53 de valentine

Daca te plictisesti si nu ai la indemana ceva care sa te amuze, iti propun analiza literara a urmatorului text:

Oh, mami

(Costi Ionita)

Da-mi aer
Fetita mea ma-nnebunesti
Aer
Simt ca ma-ncalzesc
Da-mi aer
Ca inghetata ma topesc

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami

Da-mi aer
Fetita mea ma-nnebunesti
Aer
Simt ca ma-ncalzesc
Da-mi aer
Ca inghetata ma topesc

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami

Of, viata mea
Of, inima mea

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami

Fascinant, nu? Tine cont ca el apartine unui artist licentiat (mai conteaza in ce?), n-ai vrea sa stii cum arata restul!!!

Daca ati stii catai umflatu eeeeeeeeeeeeee!!!! Pacat ca are gajica asa misto....
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 1 oct 2005 22:14 de saabba

Oh, mami

(Costi Ionita)

Da-mi aer
Fetita mea ma-nnebunesti
Aer
Simt ca ma-ncalzesc
Da-mi aer
Ca inghetata ma topesc

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami

Da-mi aer
Fetita mea ma-nnebunesti
Aer
Simt ca ma-ncalzesc
Da-mi aer
Ca inghetata ma topesc

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami

Of, viata mea
Of, inima mea

Oh, mami, mami, mami
Oh, mami, mami, mami

Fascinant! Bine spus!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 oct 2005 04:51 de ExoticDream

Daca ati stii catai umflatu eeeeeeeeeeeeee!!!! Pacat ca are gajica asa misto....

Eu cand am zis "n-ai vrea sa stii cum arata restul", ma refeream la text, nu la aspectul fizic al "cantaretului"!

P.S. Astept in continuarea analiza literara la text, realizata de nemesis.

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: postinol

scris pe 2 oct 2005 10:54 de saabba

Eu cand am zis "n-ai vrea sa stii cum arata restul", ma refeream la text, nu la aspectul fizic al "cantaretului"!

Recenzia preferata?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 2 oct 2005 13:21 de valentine

Hai ca incerc eu:

Aceasta opera literara face parte din repertoriul mareului nostru cantarer Costi Ionita nascut pe data de xx.xx.xxxx in localitatea Ciobanesti din Chisinau.
Textul ca specie literara se incadreaza in genul liric si este de o intindere mare.
Figurile de stil cel mai adesea prezente sunt epitele urmate de niste metafore.

P.S Doamneeee ce ciorba am facut mai sus. Pofta buna
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 5 oct 2005 12:09 de Necunoscut

Hai ca incerc eu:

Aceasta opera literara face parte din repertoriul mareului nostru cantarer Costi Ionita nascut pe data de xx.xx.xxxx in localitatea Ciobanesti din Chisinau.
Textul ca specie literara se incadreaza in genul liric si este de o intindere mare.
Figurile de stil cel mai adesea prezente sunt epitele urmate de niste metafore.

P.S Doamneeee ce ciorba am facut mai sus. Pofta buna

Mda.. intra fata si intreaba o chestie si sariti toti "de ce n-ai folosit prezervativ, de ce n-ai facut aia"... ironii ieftine.

A facut fata sex neprotejat, n-a citit prospectu`, nu stie ca e Postinor... etc.. fata a intrebat ceva serios, si voi va faceti declaratii de dragoste, versuri din Costi Ionita... etc.

Daca nu sunteti in stare sa dati niste sfaturi, mai bine nu mai scrieti. Si un copil de 10 ani stia sa zica "citeste prospectul"... un alt sfat nu aveti?

Cat despre declaratii, Costi Ionita si alte tampenii (pe care n-am avut rabdare sa le citesc) ... exista "Clubul Veteranilor".. so postati acolo.

Multumesc.

PS: Pentru fata ce a facut subiectul asta, du-te cel mai bine la doctor (ginecolog)... fa-ti un control, ca aici se pare ca nu prea poti sa afli niste raspunsuri competente.

O zi buna, success!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 5 oct 2005 12:58 de MachoMan

Mda.. intra fata si intreaba o chestie si sariti toti "de ce n-ai folosit prezervativ, de ce n-ai facut aia"... ironii ieftine.

A facut fata sex neprotejat, n-a citit prospectu`, nu stie ca e Postinor... etc.. fata a intrebat ceva serios, si voi va faceti declaratii de dragoste, versuri din Costi Ionita... etc.

Daca nu sunteti in stare sa dati niste sfaturi, mai bine nu mai scrieti. Si un copil de 10 ani stia sa zica "citeste prospectul"... un alt sfat nu aveti?

Cat despre declaratii, Costi Ionita si alte tampenii (pe care n-am avut rabdare sa le citesc) ... exista "Clubul Veteranilor".. so postati acolo.

Multumesc.

PS: Pentru fata ce a facut subiectul asta, du-te cel mai bine la doctor (ginecolog)... fa-ti un control, ca aici se pare ca nu prea poti sa afli niste raspunsuri competente.

O zi buna, success!

Tu ce patisi, fratioare, te ratacisi pe forumul aista din intamplare intamplatoare sau te trezisi orientat cu fata catre cearceaf? Prea esti patimas, te roade vreo suparare si ti-e teama ca face misto poporul de problema ta? Se vede ca nu esti familiarizat cu atmosfera, altfel nu te-ar scandaliza criticile la obiect si eventualele divagatii umoristice.

Cand cineva face sex neprotejat, cumpara ceva de la farmacie, dupa ureche, nu stie sa citeasca nici macar titlul medicamentului (Prostinor, Postinol, naiba mai stie cum ii zice), habar n-are sa-l foloseasca, dar nici nu se oboseste sa citeasca prospectul, tu vrei sa fie laudat? Daca ai acces la Internet, nu ti se pare normal intai sa cauti informatia care te intereseaza pe Google si, abia daca vezi ca nu intelegi, sa intri pe un site unde poti pune intrebari? Dupa mine, ordinea e asta: te informezi despre sex (inclusiv protectie, nu doar Kamasutra), faci sex, cumperi ceea ce stii ca trebuie (daca ai facut prostia sa nu te protejezi nicicum), citesti de 10 ori prospectul, aplici ce scrie acolo sau, daca nu pricepi, cauti informatia in alta parte! Stii vorba aia, toti se pricep sa faca sex, dar in rest.... e noapte, cum zicea cineva p-aici!,
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 6 oct 2005 02:23 de Necunoscut

Tu ce patisi, fratioare, te ratacisi pe forumul aista din intamplare intamplatoare sau te trezisi orientat cu fata catre cearceaf? Prea esti patimas, te roade vreo suparare si ti-e teama ca face misto poporul de problema ta? Se vede ca nu esti familiarizat cu atmosfera, altfel nu te-ar scandaliza criticile la obiect si eventualele divagatii umoristice.

Cand cineva face sex neprotejat, cumpara ceva de la farmacie, dupa ureche, nu stie sa citeasca nici macar titlul medicamentului (Prostinor, Postinol, naiba mai stie cum ii zice), habar n-are sa-l foloseasca, dar nici nu se oboseste sa citeasca prospectul, tu vrei sa fie laudat? Daca ai acces la Internet, nu ti se pare normal intai sa cauti informatia care te intereseaza pe Google si, abia daca vezi ca nu intelegi, sa intri pe un site unde poti pune intrebari? Dupa mine, ordinea e asta: te informezi despre sex (inclusiv protectie, nu doar Kamasutra), faci sex, cumperi ceea ce stii ca trebuie (daca ai facut prostia sa nu te protejezi nicicum), citesti de 10 ori prospectul, aplici ce scrie acolo sau, daca nu pricepi, cauti informatia in alta parte! Stii vorba aia, toti se pricep sa faca sex, dar in rest.... e noapte, cum zicea cineva p-aici!,

O sa fiu OFF-line, ceea ce nu-mi place mie:

Si tacuisses, philosophus mansisses.

Ti-ai cam dat cu firma-n cap, asta e.

O zi buna domnule.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

scris pe 6 oct 2005 09:21 de valentine

Si un copil de 10 ani stia sa zica "citeste prospectul"... un alt sfat nu aveti?

!

...pai asta trebuia sa faca si isi rezolva singura prb...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 oct 2005 16:10 de ExoticDream

Ma duc sa-l intreb pe Costi Ionita!

Pana isi face timp nemesis pentru analiza literara a creatiei bardului de la Ciobanesti, sa-i dam o tema lui valentine.... tot are el chef de scoala! Se dau versurile:

"Inca odata soarele tinde,
Inca odata ploaia te stinge,
Ea nu ma minte, arata ce simte,
Vorbeste cuvinte intelese de ea!"

Se cer: explicarea semnificatiei strofei de mai sus si enumerarea figurilor de stil utilizate de autor.

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 6 oct 2005 21:23 de LonelyGirl

Pana isi face timp nemesis pentru analiza literara a creatiei bardului de la Ciobanesti, sa-i dam o tema lui valentine.... tot are el chef de scoala! Se dau versurile:

Se cer: explicarea semnificatiei strofei de mai sus si enumerarea figurilor de stil utilizate de autor.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 oct 2005 22:41 de valentine

Pai in ista strofa e vorba de soare ca rasare si de o gajica care il mintea pe asta...acu` o realizat si ea ca nu castiga nimica prin a il minte si mai bine sa ii zica ce simte.
Si avem metafore si inversiune de aia sau cum ii zice...parca asa
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 oct 2005 13:02 de ExoticDream

Pai in ista strofa e vorba de soare ca rasare si de o gajica care il mintea pe asta...acu` o realizat si ea ca nu castiga nimica prin a il minte si mai bine sa ii zica ce simte.
Si avem metafore si inversiune de aia sau cum ii zice...parca asa

1. De unde rezulta ca rasare soarele?
2. Unde sunt metaforele?
3. Dar inversiunea?

Eu nu inteleg unde tinde soarele ala (la infinit? sau o fi convergent? ), ce-i cu ploaia aia pe post de pompier...., in fine, cred ca sunt cuvinte intelese numai de ea... sau de el.... de autor adica! Postmodernist rau de tot!

P.S. Nemesis, ne ajuti sa iesim din ceata? Sunt convinsa ca autorul simte impulsuri filosofice cand creeaza astfel de capodopere!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 oct 2005 16:00 de valentine

Sunt convinsa ca autorul simte impulsuri filosofice cand creeaza astfel de capodopere!

Eu simt impulsuri de sictireala cand citesc astfel de capodopere....
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online