O problema BTS

Pagina 1 din 1
1

unknownman

Guest

O problema BTS

scris pe 26 sep 2005 14:13 de unknownman

Nu stiu sigur daca e o problema BTS ce am eu insa as vrea sa ma ajutati. Pe capul penisului in stanga am o iritatie rosie. De cateva zile a inceput sa apare si o mucoasa langa ea de culoare alb-galbuie. Trebuie sa mentionez ca am respectiva iritatie de cam o luna. Eu cred ca ar putea fi sifilis insa am unele indoieli. Puteti sa ma lamuriti, va rog? Multumesc anticipat.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: O problema BTS

scris pe 26 sep 2005 15:41 de Nekunoskuta

Inteleg ca netul a devenit tare folositor si poti gasi orice pe aici dar consultatii medicale online chiar nu cred ca sunt posibile.
Mai bine consulti un medic "pe viu", el e in masura sa vada ce leziune ai tu acolo si sa-ti recomande un tratament.

Oricum, din cate stiu eu perioada de incubatie a sifilisului (pana apar simptomele) e destul de mare. Leziunile in cazul asta sunt niste pete rosiatice, la nivelul pielii (adica nu sunt mai umflate).

Nimic...
sus

unknownman

Guest

Re: Re: O problema BTS

scris pe 26 sep 2005 17:25 de unknownman

Inteleg ca netul a devenit tare folositor si poti gasi orice pe aici dar consultatii medicale online chiar nu cred ca sunt posibile.
Mai bine consulti un medic "pe viu", el e in masura sa vada ce leziune ai tu acolo si sa-ti recomande un tratament.

Oricum, din cate stiu eu perioada de incubatie a sifilisului (pana apar simptomele) e destul de mare. Leziunile in cazul asta sunt niste pete rosiatice, la nivelul pielii (adica nu sunt mai umflate).

Inteleg. In final tot ma duceam la medic insa vroiam sa stiu la ce sa ma astept. Ce e "interesant" e ca nu am intretinut relatii sexuale pana acum si e exclus ca eu sa fi avut ceva din nastere.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: O problema BTS

scris pe 26 sep 2005 17:44 de valentine

Inteleg. In final tot ma duceam la medic insa vroiam sa stiu la ce sa ma astept. Ce e "interesant" e ca nu am intretinut relatii sexuale pana acum si e exclus ca eu sa fi avut ceva din nastere.

Cu spalatul cum stai?
sus

Nekunoskuta

Guest

Re: Re: Re: Re: O problema BTS

scris pe 26 sep 2005 19:25 de Nekunoskuta

Cu spalatul cum stai?

Valentine face morala. Bravo lui
Nu trebuie sa te superi pe ce a zis (oricum daca te superi nu-i pasa) dar gandeste-te daca are dreptate sau nu.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 sep 2005 00:12 de ExoticDream

Cu spalatul cum stai?

I-ai luat-o inainte lui nemesis, dar, cum el e intelegator din fire, nu cred ca o sa se supere!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

unknownman

Guest

scris pe 29 sep 2005 23:19 de unknownman

Cu spalatul cum stai?

Foarte bine stau cu spalatul. Nici nu se pune problema asta. :/
De suparat nu m-am suparat, nu am de ce. Eu ma simt curat. BTW: iritatia mi-a trecut cu niste unguente. SO: nu e sifilis
sus

xxxxx

Guest

Re: O problema BTS

scris pe 30 sep 2005 03:28 de xxxxx

Nu stiu sigur daca e o problema BTS ce am eu insa as vrea sa ma ajutati. Pe capul penisului in stanga am o iritatie rosie. De cateva zile a inceput sa apare si o mucoasa langa ea de culoare alb-galbuie. Trebuie sa mentionez ca am respectiva iritatie de cam o luna. Eu cred ca ar putea fi sifilis insa am unele indoieli. Puteti sa ma lamuriti, va rog? Multumesc anticipat.

Poate sa fie Candida.
Nu stiu prea multe - da un search pe net folosind "images".
E bine sa te duci la doctor, totusi!
Bafta!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O problema BTS

scris pe 30 sep 2005 08:15 de Nekunoskuta

Foarte bine stau cu spalatul. Nici nu se pune problema asta. :/
De suparat nu m-am suparat, nu am de ce. Eu ma simt curat. BTW: iritatia mi-a trecut cu niste unguente. SO: nu e sifilis

Unguentele ti-au fost prescrise de medic sau le-ai folosit din auzite? Nu de alta dar sa nu patesti altceva.

Nimic...
sus

unknownman

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema BTS

scris pe 3 oct 2005 17:51 de unknownman

Unguentele ti-au fost prescrise de medic sau le-ai folosit din auzite? Nu de alta dar sa nu patesti altceva.

Crema se numeste Travocort si se pare ca e utila. Iritatia dispare.
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema BTS

scris pe 5 oct 2005 21:12 de Wanted

Crema se numeste Travocort si se pare ca e utila. Iritatia dispare.

Stii ca si la sifilis iritatia respectiva dispare dupa cateva saptamani fara nici un tratament? Nu zic ca ai avaea asa ceva, sa nu ma intelegi gresit, dar ai grija.

Carpe diem
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online