PRietenei mele i-a intarziat vreo 5 zile

Pagina 2 din 2
«   1   2

Teddy

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRiete

scris pe 1 oct 2005 10:47 de Teddy

Cum draq sa se duca la medic ma la varsta asta...nu iti dai seama ca le e rusine?
pacat ca alta solutie nu au

in momentua sta imi abg ceva in ea de rushine...faza e k mama e e ginecolog.....si v-a trebui sa ii spunem dar ce ma facdak e asa dak ne interzice sa mai fim impreuna?
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PR

scris pe 1 oct 2005 11:22 de Farfalla

Cand am inceput sa citesc prima pagina ... nu jtiu mi s-a parut un caz cum se mai intampla : el isi da drumu inafara, fata e speriata cand trenuie sa ii vina k ii intarzie, dar pana la urma are dereglari si ii intarzie. Deci cand am citit prima pagina eram sigura k nu este insarcinata mai ales k e la o varsta mai frageda si are dereglari hormonale. Dar pe urma cand am citit a doua pagina si k testul a iesit pozitiv mi-am cam schimbat parerea ... ma gandesc ca poate tu la 17 ani,neavand experienta in coitus intreruptus(nu stiu daca am scris bine)s-ar putea ca ea sa fie insarcinata.Mai bine sa mai faca un test de sarcina. Si daca e insarcinata tot trebuie sa se duca la ginecolog, cine stie poate scapa si ea tot cu injectii din alea.
Si cu privire la problema ca mama ta, daca itzi interzice sa mai te intalnesti cu prietena ta si daca tu o iubesti pe prietena ta, puteti sa va intalniti si pe ascuns, cunosc foarte multe cazuri in care parintzi nu sunt deacord si cei doi se intalnesc pe ascuns, ca pana la urma parintzi sa vada ca nu se pot despartzi asa usor si sa ajunga sa nu le mai interzica sa se intalneasca.
Avetzi grija de voi!

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Teddy

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 1 oct 2005 12:06 de Teddy

Cand am inceput sa citesc prima pagina ... nu jtiu mi s-a parut un caz cum se mai intampla : el isi da drumu inafara, fata e speriata cand trenuie sa ii vina k ii intarzie, dar pana la urma are dereglari si ii intarzie. Deci cand am citit prima pagina eram sigura k nu este insarcinata mai ales k e la o varsta mai frageda si are dereglari hormonale. Dar pe urma cand am citit a doua pagina si k testul a iesit pozitiv mi-am cam schimbat parerea ... ma gandesc ca poate tu la 17 ani,neavand experienta in coitus intreruptus(nu stiu daca am scris bine)s-ar putea ca ea sa fie insarcinata.Mai bine sa mai faca un test de sarcina. Si daca e insarcinata tot trebuie sa se duca la ginecolog, cine stie poate scapa si ea tot cu injectii din alea.
Si cu privire la problema ca mama ta, daca itzi interzice sa mai te intalnesti cu prietena ta si daca tu o iubesti pe prietena ta, puteti sa va intalniti si pe ascuns, cunosc foarte multe cazuri in care parintzi nu sunt deacord si cei doi se intalnesc pe ascuns, ca pana la urma parintzi sa vada ca nu se pot despartzi asa usor si sa ajunga sa nu le mai interzica sa se intalneasca.
Avetzi grija de voi!

multzumesc farfalla sa stii k ai dreptate

Einstein: The law of gravity is not to blame for people falling in love.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 1 oct 2005 15:04 de Nekunoskuta

Prietena ta are postata si ea aceasta poveste pe forum? Mi se pare mare coincidenta ca si fata la care ma refer are mama ginecolog.

Solutia e o vizita la medic.

Eu va dau insa un sfat: daca relatia dintre voi e stabila, parintii ei te cunosc, va iubiti si sunteti de ceva vreme inpreuna, ea are 17 ani, poate ii zice mamei ei. De fapt sa fiti amandoi cand ii zice. Gandeste-te ca e posibil sa afle, si voua va e frica de asta. Oare nu e mai bine sa afle de la voi, nu de la altii. Stiu ca e greu dar veti trece si peste asta.

Succes in orice veti alege.

Nimic...
sus

Teddy

Newbie
7 mesaje

scris pe 1 oct 2005 15:41 de Teddy

Prietena ta are postata si ea aceasta poveste pe forum? Mi se pare mare coincidenta ca si fata la care ma refer are mama ginecolog.

Solutia e o vizita la medic.

Eu va dau insa un sfat: daca relatia dintre voi e stabila, parintii ei te cunosc, va iubiti si sunteti de ceva vreme inpreuna, ea are 17 ani, poate ii zice mamei ei. De fapt sa fiti amandoi cand ii zice. Gandeste-te ca e posibil sa afle, si voua va e frica de asta. Oare nu e mai bine sa afle de la voi, nu de la altii. Stiu ca e greu dar veti trece si peste asta.

Succes in orice veti alege.

ea are 15 ani si eu am 17 ani si povestea ei nue postata aici .......si in seara asta o sa ii spunem mamei ei...oricum va multzumesc tuturor celor kre m-atzi ajutat ricum intru din 2 in 2 ore aici sa vad ce atzi mai scris...astept sfaturi!!! va multzumesc...dark_love mai zii ceva k u vad k le ai cu astea...

sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 1 oct 2005 15:58 de Farfalla

Pana acum cat a trecut de cand trebuia sa ii vina?Nu stiu, fetele la 15 ani le intarzie chiar o saptamana, la altele nici nu vin o luna si se regleaza mai tarziu menstruatia.
Mama ei cum e?E o mama moderna sau e din aceea care crede ca trebuie sa fii virgina pana te casatoresti?Poate ca trebuie sa mai astepti pana maine de exemplu sa mai faca un test de sarcina cu prima urina de dimineata si daca ii iese pozitiv si atunci, vorbiti cu mama ei ...
Sunt alaturi de tine Teddy ca te inteleg ca esti foarte speriat si panicat.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 1 oct 2005 17:25 de Nekunoskuta

Pai daca are 15 ani ar fi o problema cu mama ei. Acum depinde si ce fel de mama este. Cu toate ca eu cred ca a vazut in meseria ei o multime de copile insarcinate. Daca tu esti alaturi de ea e foarte bine. Spuneti-i mamei, ce poate sa va faca? Nu cred ca mai e cineva care sa aiba conceptia "o iei de nevasta". O sa va faca morala, multa morala, ceva certuri intre ea si mama ei dar macar in viitor o sa aveti sustinerea de care veti avea nevoie.

Sa ne tii la curent cu ce vi se intampla.

Nimic...
sus

Teddy

Newbie
7 mesaje

scris pe 1 oct 2005 23:31 de Teddy

farfalla si expert va multzumesc k ma sustzinetzi, mama ei e o femeie foarte de treaba si moderna deci reactzia de moment o sa fie nasoala si certuri or sa fie multe poate kiar interzicearea a multor kestii cuma r fi sa nu ne mai intalnim, si asta m-ar omora deci os a va tzin a curent....INK O DATA VA MULTZUMESC>>>>>>SPER DOAR SA NU FIE VB DE SARCINA CU TOATE K SINGURUL TEST KRE L_A FACUT si a fost intro seara pe la vreo 23:00 aiesit pozitiv....sper sa nu fie asa.....VA MULTZUMESC...nu stiu dak intelegetzi ceva din ce scriu dar sunt foarte speriat.....multzumesc

sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 1 oct 2005 23:54 de Farfalla

Pai deaceea trebuie sa faca neaparat si al doilea test de sarcina. Deja mi se pare ca ii intarzie mult. Ti-am zis sa mai faca inca un test de sarcina si daca iese si acela pozitiv vorbitzi cu mama ei, daca iese negativ tot trebuie sa va ducetzi la un ginecolog ... aiurea situatie.
In privinta situatiei ca daca o sa-ti interzica sa o mai vezi, nu stiu mi se pare normal pentru o mama sa faca asa, itzi dai seama ca si mama ei o sa se panicheze. Oricum daca o iubesti asa de mult pe prietena ta(si vad ca o iubesti, reiese din mesajele tale ca nu vrei ca sa nu te mai vezi cu ea si ca ai grija de ea)o sa va intalnitzi in continuare, chiar si pe ascuns.
Avetzi si voi grija multa de voi si tzine-ne in continuare la curent!

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 2 oct 2005 00:07 de LonelyGirl

Multa bafta si sa o scoateti cu bine la capat!!!

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Teddy

Newbie
7 mesaje

scris pe 2 oct 2005 22:18 de Teddy

Multa bafta si sa o scoateti cu bine la capat!!!

azi i-a spus mamei ei,,,,si spre uimirea mea mama ei a zis la's k se mai intampla(si mai e si ginecolog) si a zis k dak nu ii vine pana pe 8 mere la ginecolog pt neste consultatzii mai amanuntzite deci pana aici totul e bine acum pto si eu sa dor si sa manank linistiti VA TZIN IN CONTINUARE LA CURENT SI MULTZUMESC PT AJUTOR!!

sus

dark_love

Guest

scris pe 3 oct 2005 09:51 de dark_love

azi i-a spus mamei ei,,,,si spre uimirea mea mama ei a zis la's k se mai intampla(si mai e si ginecolog) si a zis k dak nu ii vine pana pe 8 mere la ginecolog pt neste consultatzii mai amanuntzite deci pana aici totul e bine acum pto si eu sa dor si sa manank linistiti VA TZIN IN CONTINUARE LA CURENT SI MULTZUMESC PT AJUTOR!!

in primul rand, e bine c-ati discutat cu mama ei si ca nu a facut prea rau,inseamna ca va fi alaturi de voi.
e ff bine ptr ca va va invata multe cum sa va protejati,etc.
deci, sa nu va fie rusine sa luati lectii de la ea.
2.poate este doar o dereglare, eu inca sper ptr voi sa fie decat o dereglare,dar ai promis ca ne tii la curent.eu va tin pumnii sa iasa totul bine.
3.daca isi schimba parerea si va interzice sa mai fiti impreuna, aveti 2 variante:-ori luptati sa fiti impreuna ori nu.
dar nu cred ca se va intampla asta,deci stai linistit.
ce sa-ti zic copilu, sa va fie lectie de viata si sa aveti MARE DAR MARE grija de acu inainte de voi.
cand am facut eu testul s-a potrivit ca raspunsul sa fie ala, dar poate-poate nu a fost facut bine testul sau e doar o dereglare.
k,astept vesti bune de la voi, sa va iubiti mult si sa aveti multa grija de voi.
sus

Teddy

Newbie
7 mesaje

scris pe 3 oct 2005 10:55 de Teddy

in primul rand, e bine c-ati discutat cu mama ei si ca nu a facut prea rau,inseamna ca va fi alaturi de voi.
e ff bine ptr ca va va invata multe cum sa va protejati,etc.
deci, sa nu va fie rusine sa luati lectii de la ea.
2.poate este doar o dereglare, eu inca sper ptr voi sa fie decat o dereglare,dar ai promis ca ne tii la curent.eu va tin pumnii sa iasa totul bine.
3.daca isi schimba parerea si va interzice sa mai fiti impreuna, aveti 2 variante:-ori luptati sa fiti impreuna ori nu.
dar nu cred ca se va intampla asta,deci stai linistit.
ce sa-ti zic copilu, sa va fie lectie de viata si sa aveti MARE DAR MARE grija de acu inainte de voi.
cand am facut eu testul s-a potrivit ca raspunsul sa fie ala, dar poate-poate nu a fost facut bine testul sau e doar o dereglare.
k,astept vesti bune de la voi, sa va iubiti mult si sa aveti multa grija de voi.

dark_love itzi multzumesc pt sfaturi si ai dreptate asta e o mare lectzie de viatza si sper sa nu fie doar pt mine si sa ii pot ajuta si e cei in situatzia mea.......sper sa iasa totul bine pana la capat...osa va tzin in continuare la curent mutzumesc ink o data

sus

dark_love

Guest

scris pe 3 oct 2005 12:17 de dark_love

dark_love itzi multzumesc pt sfaturi si ai dreptate asta e o mare lectzie de viatza si sper sa nu fie doar pt mine si sa ii pot ajuta si e cei in situatzia mea.......sper sa iasa totul bine pana la capat...osa va tzin in continuare la curent mutzumesc ink o data

cu mare placere,oricand ai nevoie de sfaturi stii ce tre sa faci,inca o data multa bafta si sa aveti grija de voi si sa va iubiti mult,multa fericire
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat vreo 5 zi

scris pe 3 oct 2005 14:42 de ExoticDream

io la 15 ani...ce dracu faceam la 15 ani?aaaa.....cred ca ceva probleme de fizica cu ecuatia lui galilei

Fascinanta cinematica aia, si mie mi-a placut! La 15 ani... cred ca depasisem faza papusilor (de fapt a masinutelor, ca nu m-am "omorat" niciodata cu domnisoarele Barbie) si nu ma straduiam sa aflu cum e cu sarutul, ii credeam pe cuvant pe cei mai mari, probabil aveam alte prioritati! Suntem depasiti, stiai asta, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 oct 2005 14:43 de ExoticDream

asta e o mare lectzie de viatza si sper sa nu fie doar pt mine si sa ii pot ajuta si e cei in situatzia mea.......sper sa iasa totul bine pana la capat...osa va tzin in continuare la curent mutzumesc ink o data

Pana la urma.... i-a venit sau nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat vreo

scris pe 4 oct 2005 10:53 de Darklove

Fascinanta cinematica aia, si mie mi-a placut! La 15 ani... cred ca depasisem faza papusilor (de fapt a masinutelor, ca nu m-am "omorat" niciodata cu domnisoarele Barbie) si nu ma straduiam sa aflu cum e cu sarutul, ii credeam pe cuvant pe cei mai mari, probabil aveam alte prioritati! Suntem depasiti, stiai asta, nu?

stai asa, nu te grabi ca vom avea si noi copii,stai ca si rimeaza, e,nu e asta ideea.
sa vedem atunci cum sa le explicam kinderilor nostri viata si tot ce mai trebe.cu strainii de orice varsta e cum e, da daca fata ta vine cu o asemenea problema ce faci?
eu, sa stii ca nu stiu cum as reactiona,pe bune!
si e mai naspa ca vad cum toate generatiile care vin dupa noi,maica,vorba bososrogilor, se grabesc sa incerce totul cat mai repede,naspa.
e adevarata faza care mi-o tot spunea mama, acu o inteleg si eu: TOATE LA TIMPUL LOR.

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat vreo

scris pe 4 oct 2005 21:28 de saabba

Exotico....da-o dracu!
La 15 ani nu te chinuiai sa stii cum e cu sarutul?
nici eu nu ma chinuiam....ca aflasem!
Si ne despart niste generatii bune!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat v

scris pe 5 oct 2005 00:20 de nemesis

Exotico....da-o dracu!

Generatii??? Doamna profesoara... Oh, dar o generatie are cam... 20 de ani!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 oct 2005 00:31 de ExoticDream

Exotico....da-o dracu!

Eu mi-s mai inapoiata, nu aflasem inca, in subconstient probabil ma gandeam ca va aparea intr-o buna zi Fat-Frumos sa ma trezeasca in padurea adormita! Sarutul ala cu tot tacamul (stii tu ce "ingrediente" trebuie sa contina) e inca pe drum....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 oct 2005 00:35 de ExoticDream

Exotico....

Tu babuta nu esti.... eu nu ma mai joc de la o vreme in nisip..... cum vine chestia asta cu generatiile?!?

P.S. Sa nu-mi dai visine pentru ochii bulbucati, OK?

sus

Teddy

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarzi

scris pe 5 oct 2005 11:49 de Teddy

Tu babuta nu esti.... eu nu ma mai joc de la o vreme in nisip..... cum vine chestia asta cu generatiile?!?

P.S. Sa nu-mi dai visine pentru ochii bulbucati, OK?

voi ma ajutatzi pe mine sau vb intre voi ? ) gkumeam totul s-a rezolvat pana la urma...cu un control si totul a fost OK dupa vizit in spital va multzumesc ink odata... chiretajul a fost scaparea dark se oate sa imi dai si mie un ID de yahoo
? almeu eu teddy_cristi

sus

Teddy

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a int

scris pe 5 oct 2005 11:58 de Teddy

voi ma ajutatzi pe mine sau vb intre voi ? ) gkumeam totul s-a rezolvat pana la urma...cu un control si totul a fost OK dupa vizit in spital va multzumesc ink odata... chiretajul a fost scaparea dark se oate sa imi dai si mie un ID de yahoo
? almeu eu teddy_cristi
v-am pupat astept neste ID de la voi de yahoo dak se poate al meu e teddy_cristi

sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

scris pe 5 oct 2005 12:08 de Darklove

? almeu eu teddy_cristi

s-a ajuns sa inteleg la asa ceva?sorrrrry, dark_love_continuing@yahoo.com,poti sa scrii pe adresa asta.
sa aveti grija de voi si sa va iubiti mult.

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarzi

scris pe 5 oct 2005 20:05 de saabba

Generatii??? Doamna profesoara... Oh, dar o generatie are cam... 20 de ani!

Ok! Am gresit!
Nu stiam ca o generatie are 20 de ani!

Exotico...nu ne desparte nici o generatie, dar tot ma mir de faza cu 15 ani!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 oct 2005 01:59 de ExoticDream

Ok! Am gresit!
Nu stiam ca o generatie are 20 de ani!

Exotico...nu ne desparte nici o generatie, dar tot ma mir de faza cu 15 ani!

Care faza, mai, aia cu sarutul intarziat? Am mai scris pe undeva ca evenimentul in cauza (primul sarut) s-a produs la 16 ani, dar a fost unul care mi s-a furat si nu-l pot cataloga drept ceva maret, de care sa merite sa-mi amintesc! Sarutul este un gest intim, a carui semnificatie nu poate fi simtita decat de doi oameni care se iubesc, restul este... prostitutie bucala! Nu am fost niciodata de acord cu pupatul din coleg de banca in vecin in prieten samd ca sa imbogatim bagajul de cunostinte, ca sa saruti si/sau sa fii sarutat trebuie sa simti mai mult decat dorinta de a invata sau o banala atractie fizica! Este valabil si pentru sex.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 oct 2005 02:08 de ExoticDream

voi ma ajutatzi pe mine sau vb intre voi ? ) gkumeam totul s-a rezolvat pana la urma...cu un control si totul a fost OK dupa vizit in spital va multzumesc ink odata... chiretajul a fost scaparea

In conditiile astea, tu mai ai chef de gluma?!? Nu-mi vine sa cred cat de simplu ti se pare totul! Un control si totul a fost OK dupa vizita in spital?!? Vorbesti de parca te-ai referi la un banal consult la oftalmologie! "Scaparea" aceea a fost un chiuretaj, nu o joaca! Prietena ta are doar 15 ani, nu este o femeie matura, capabila sa treaca peste asa ceva cu usurinta! Dar ce spun eu...., la nici o varsta nu esti pregatit sa faci fata consecintelor fizice si in special psihice pe care le implica un avort! Nu va inteleg! Sunteti prea mici pentru un razboi atat de mare si culmea este ca nici acum, dupa ce ati patit-o, nu realizati ce si cum ati gresit! Ma intreb ce gandeste prietena ta despre toata povestea asta?

Amazing.......

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online