E excitant sa faci sex in grup?

Pagina 1 din 2
1   2   »

cristina

Guest

E excitant sa faci sex in grup?

scris pe 30 sep 2005 12:34 de cristina

vreau sa stiu daca e excitabil sa o faci in grup
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: sex in grup

scris pe 30 sep 2005 12:54 de valentine

Pentru unii nu, pentru unii da.
sus

dark_love

Guest

Re: Re: sex in grup

scris pe 30 sep 2005 15:26 de dark_love

Pentru unii nu, pentru unii da.

ai incercat?
e chiar bine de tot!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: sex in grup

scris pe 30 sep 2005 18:40 de LonelyGirl

Asta depinde de fiecare.Eu una nu as incerca asta in nici un caz.Actul sexual cred ac este o chestie intima si se consuma intre cei doi parteneri..anyway..parerile sunt impartite.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 30 sep 2005 19:44 de Aluka

ai incercat?
e chiar bine de tot!

de maine imi fac agentie recrutare forta de munca!ce mai....!!!!
m-am ofticat tare de tot...!
dark_love te intereseaza???
cu seful nu e pericol ca nu se da la tine singur ci.. doar in grup..si organizat..!
am email-ul si sa stii ca e ceva fff serios !
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 30 sep 2005 22:28 de Nekunoskuta

E foarte excitant sa feci sex in grup. mai ales cand una iti rezolva partenerul si tu te uit. sau invers...orice varianta e atragatoare

Nu stiu de ce dar am impresia ca emoticonultrebuia inclus in mesajul meu. Nu-mi dau seama daca inainte sau dupa virgula.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 30 sep 2005 23:13 de valentine

Ma adevarul este ca daca ai un partner doar ca sa te aflii in treaba...faci sex si in 10 ca nu te intereseaza, dar cand intervin macar nitel sentimente acolo...no way!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 30 sep 2005 23:14 de valentine

ai incercat?
e chiar bine de tot!

Nu am incercat si nici nu ma bate gandul
sus

absolutul

Guest

scris pe 1 oct 2005 00:10 de absolutul

E foarte excitant sa feci sex in grup. mai ales cand una iti rezolva partenerul si tu te uit. sau invers...orice varianta e atragatoare

Nu stiu de ce dar am impresia ca emoticonultrebuia inclus in mesajul meu. Nu-mi dau seama daca inainte sau dupa virgula.

Ha! Care virgula?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 1 oct 2005 04:39 de ExoticDream

Ha! Care virgula?

...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 oct 2005 04:43 de ExoticDream

Ha! Care virgula?

Cred ca stiu de ce lipseste virgula, imaginea cuplului care isi condimenteaza viata sexuala cu anexe este atat de fascinanta incat uiti de tot si toate, singurul lucru care-ti ramane fiind o profunda senzatie de.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 1 oct 2005 14:57 de Nekunoskuta

Ha! Care virgula?

Ha...nu-ti spun, mai caut-o

Nimic...
sus

dark_love

Guest

Re: Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 3 oct 2005 12:38 de dark_love

de maine imi fac agentie recrutare forta de munca!ce mai....!!!!
m-am ofticat tare de tot...!
dark_love te intereseaza???
cu seful nu e pericol ca nu se da la tine singur ci.. doar in grup..si organizat..!
am email-ul si sa stii ca e ceva fff serios !

:/ n-as pre crede!
a fost o experienta placuta in TRECUT,am vazut cum e si gata!move on.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 oct 2005 14:47 de ExoticDream

a fost o experienta placuta in TRECUT,am vazut cum e si gata!move on.

Move on.... la 4, 5, 6, 7....? (depinde cat a fost cardinalul grupului anterior)

sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

scris pe 3 oct 2005 15:37 de Darklove

Move on.... la 4, 5, 6, 7....? (depinde cat a fost cardinalul grupului anterior)

in primul rand sarumana,sarumana stii ptr ce,am reusit

2.ma faci sa plang,nu, am avut ocazia o data si era si iubitul meu,am incercat a fost fain dar nu de repetat.
asta e, am incercat si in 3 si eram fata-fata-baiat, nu mi-e rusine sa recunosc, nu mi-am limitat viziunea si nu regret.
o zi buna

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 3 oct 2005 15:56 de ExoticDream

2.ma faci sa plang,nu, am avut ocazia o data si era si iubitul meu,am incercat a fost fain dar nu de repetat.
asta e, am incercat si in 3 si eram fata-fata-baiat, nu mi-e rusine sa recunosc, nu mi-am limitat viziunea si nu regret.

Nu-ti faceam morala, chiar daca (mi-e rusine sa recunosc), cel putin deocamdata, nu imi doresc sa traiesc o astfel de experienta impreuna cu iubitul meu. Oricat de "excitabil"/excitant ar parea, consider ca sentimentul este deasupra carnalului si nu m-ar incanta ca persoana pe care o iubesc sa ma imparta cu cineva si/sau invers. Stiu cupluri care s-au despartit dupa o astfel de joaca in trei, cu toate ca se considerau moderne, deschise bla bla bla.

Intrebare: cum a evoluat relatia cu iubitul tau dupa o astfel de experienta?

sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 3 oct 2005 16:16 de Darklove

Nu-ti faceam morala, chiar daca (mi-e rusine sa recunosc), cel putin deocamdata, nu imi doresc sa traiesc o astfel de experienta impreuna cu iubitul meu. Oricat de "excitabil"/excitant ar parea, consider ca sentimentul este deasupra carnalului si nu m-ar incanta ca persoana pe care o iubesc sa ma imparta cu cineva si/sau invers. Stiu cupluri care s-au despartit dupa o astfel de joaca in trei, cu toate ca se considerau moderne, deschise bla bla bla.

Intrebare: cum a evoluat relatia cu iubitul tau dupa o astfel de experienta?

bine, amandoi aveam multa imaginatie, nu asta ne-a facut sa ne despartim,a fost ceva mai grav, lasitatea lui intr-o privinta, puteam sa avem un viitor impreuna cu tot tacamul si.......m-a tinut in sah,si problema era mai delicata,daca intelegi.
cert e ca nu am putut sa iert si nici sa uit ce a facut.
in general nu imi refuz multe placeri cu partenrul dar nici nu optez pt multe ciudatenii.
in 3 a mers pt nu era prietenul meu si eram curioasa, DAR cu asta am pus un mare punct cautarilor de experiente, acu caut dragostea si tot ce trebuie intr-o relatie, deci automat n-as putea sa mai repet figura cu viitorul sot.

De spaima toamnei frunza rugineste si chipul si-l lipeste de pamant; De spaima nemuririi ingeru-si topeste cereasca fericire pe pamant; De spaima dragostei, ce azi in tine creste, Tu ai vrut sa fugi, sa te ascunzi plangand. Dar numai spaima toamnei rataceste Iar nemurirea-i doar un gand. Cand stralucirea dragostei orbeste In limpezimea lacrimei ma vei afla oricand...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

scris pe 4 oct 2005 01:15 de ExoticDream

bine, amandoi aveam multa imaginatie, nu asta ne-a facut sa ne despartim,a fost ceva mai grav, lasitatea lui intr-o privinta, puteam sa avem un viitor impreuna cu tot tacamul si.......m-a tinut in sah,si problema era mai delicata,daca intelegi.

Plutesc in ceata, dar, daca este prea delicat, nu trebuie sa ne dezvalui motivul.

Exista greseli care nu pot fi iertate, indiferent cat de profunde ar fi sentimentele, exista amintiri urate (imagini, cuvinte) peste care nu putem trece, oricat am incerca. Viata este plina de surprize... de tot felul!

in general nu imi refuz multe placeri cu partenrul dar nici nu optez pt multe ciudatenii.
in 3 a mers pt nu era prietenul meu si eram curioasa, DAR cu asta am pus un mare punct cautarilor de experiente, acu caut dragostea si tot ce trebuie intr-o relatie, deci automat n-as putea sa mai repet figura cu viitorul sot.

Sa intelegem ca ai participat la experimentul in trei impreuna cu un baiat pe care nu-l iubeai. Dupa parerea mea, aceasta este singura varianta in care cineva poate savura asa o "delicatesa" erotica, cu conditia sa fie genul care face si sex fara sentimente....

sus

Darklove

Junior member
32 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in gru

scris pe 4 oct 2005 08:53 de Darklove

Plutesc in ceata, dar, daca este prea delicat, nu trebuie sa ne dezvalui motivul.

Exista greseli care nu pot fi iertate, indiferent cat de profunde ar fi sentimentele, exista amintiri urate (imagini, cuvinte) peste care nu putem trece, oricat am incerca. Viata este plina de surprize... de tot felul!

Sa intelegem ca ai participat la experimentul in trei impreuna cu un baiat pe care nu-l iubeai. Dupa parerea mea, aceasta este singura varianta in care cineva poate savura asa o "delicatesa" erotica, cu conditia sa fie genul care face si sex fara sentimente....

da, nu-l iubeam respectiva e o amica, i-a facut cadou de ziua lui aceasta fantezie, a fost o delicatesa ptr toti, dar nu e de repetat,intradevar nu credeam cand spuneau unele ca e mult mai diferit cu o tipa, dar a avut dreptate.
pai,am fost la mare cu tipul si dintr-o greseala de calcul si nu numai am fi putut avea un kinder,la inceput a fost super incantat dar pe urma m-a cam lasat singura impotriva tuturor.eram ultimul an de facultate,toti impotriva mea si el...pe undeva in peisaj.
nu am avut alta alegere si a trebuit sa renunt la cel mai frumos lucru din viata mea.de asta nu pot, nu vreau sa-l iert niciodata.
asta e viata tre sa inveti sa treci peste si sa nu mai simti uneori nimic,asa am trecut eu peste.
de asta nu-i pot lua la suturi pe cei care patesc asta, imi aduc aminte ce am simtit eu si nu pot sa fiu rea cu ei indiferent ca au 17 ani,a5 ani,la orice varsta e naspa

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 4 oct 2005 17:27 de valentine

in primul rand sarumana,sarumana stii ptr ce,am reusit

o zi buna

Nici pe tine nu te mai iau de nevasta
sus

nemesis

Guest

scris pe 4 oct 2005 20:28 de nemesis

[...]am incercat si in 3 si eram fata-fata-baiat, nu mi-e rusine sa recunosc, nu mi-am limitat viziunea si nu regret.
[...]

Macar daca e sex in grup, dom'le, sa fie grup abelian. Eu nu mi-as limita perceptiile la operatii necomutative.
A facut cineva sex in grup abelian? Cum este?

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 4 oct 2005 21:18 de saabba

Nu optezi pentru ciudatenii?
Sexul in trei ti se pare ceva cotidian?
Vii de la servici, faci ce faci si hop un sex in trei?
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 4 oct 2005 21:23 de saabba

Nu-ti faceam morala, chiar daca (mi-e rusine sa recunosc), cel putin deocamdata, nu imi doresc sa traiesc o astfel de experienta impreuna cu iubitul meu.

Mie nu mi-e rusine sa recunosc .....aia care ar pune MANA...doar mana...pe iubitul meu ar ramane fara ea!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 4 oct 2005 21:42 de LonelyGirl

Nici pe tine nu te mai iau de nevasta

Pai tu ce faci valentine?Iti cauti nevasta pe forum si pe mine nu ma anunti??

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 oct 2005 23:51 de ExoticDream

Mie nu mi-e rusine sa recunosc .....aia care ar pune MANA...doar mana...pe iubitul meu ar ramane fara ea!

The same goes for me!!!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 5 oct 2005 00:02 de nemesis

Macar daca e sex in grup, dom'le, sa fie grup abelian. Eu nu mi-as limita perceptiile la operatii necomutative.

Dar de demonstrat ca "ceva" este grup abelian? A facut cineva asta?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 oct 2005 00:06 de ExoticDream

Eu vreau intr-un inel special... necomutativ, prima operatie este aia de sex (make love) intre mine si prietenul meu, a doua operatie (NEdistributiva fata de prima si NEasociativa) fiind un zambet in coltul gurii aratat celui de-al treilea and.... door closed!!!!!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 5 oct 2005 00:17 de nemesis

Eu vreau intr-un inel special... necomutativ, prima operatie este aia de sex (make love) intre mine si prietenul meu, a doua operatie (NEasociativa fata de prima) fiind un zambet in coltul gurii aratat celui de-al treilea and.... door closed!!!!!

Charming! Viva the math geeks!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in gru

scris pe 5 oct 2005 00:20 de ExoticDream

Charming! Viva the math geeks!

Stiai ca-mi doresc un domeniu de integritate, asa-i?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 oct 2005 00:24 de ExoticDream

Cred ca spatiul meu (vectorial) are dimensiune doi, orice combinatie de mai mult de doi vectori este liniar dependenta si conduce la coeficienti nuli!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online