prostinor 2

Pagina 1 din 1
1

wq

Guest

prostinor 2

scris pe 3 oct 2005 12:10 de wq

am si eu o dilema. daca se ia doar o pastila in timp de 10 ore de la contact e posibil sa isi faca efetul. credeti ca ar trebui reclamata o farmacista caria ii ceri o pastila de a doua zi si taie folia de prostinor2 in doua si nu iti ofera nici prospectul?
multumesc anticipat pt raspuns
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

Re: prostinor 2

scris pe 3 oct 2005 17:30 de jannis07

dupa cum cred ca stii postinor 2 nu este un contraceptiv de rutina ci unul de urgenta ! se ia numai in cazurile in care s-a produs un accident sau vreo intamplare care ar putea duce foarte probabil la aparitia unei sarcini.acest medicament se administreaza in primele 72 de ore, eficienta sa fiind maxima in primele 12 ore(aproape sigur) si scazand odata cu scurgerea celor 72 de ore.este inadmisibil lucrul pe care l-a facut farmacista.ai neaparata nevoie de ambele pastile!!!!care se vor lua la distanta de 12 ore.nu mai spun despre prospect, ce este deasemenea foarte necesar deoarece iti arata cum trebuie administrat corect,urmarile,contraindicatii.in plus pretul este pus pe cutie..care contine doua pastile si un prospect.in cazul meu, prietenul meu a fost cel care mi`a cumparat postinor, si...da...erau doua pastile si un prospect.

just having fun...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 3 oct 2005 21:29 de Nekunoskuta

am si eu o dilema. daca se ia doar o pastila in timp de 10 ore de la contact e posibil sa isi faca efetul. credeti ca ar trebui reclamata o farmacista caria ii ceri o pastila de a doua zi si taie folia de prostinor2 in doua si nu iti ofera nici prospectul?

Reclama farmacista. Serios. Sa nu mai faca chestii de-aste pentru ca ar putea pune vieti in pericol.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 oct 2005 01:37 de ExoticDream

Prostinor? Se cunoaste ca nu ai primit nici prospectul....

Ce scrie in prospect? Prima pastila trebuie luata la maximum 72 ore dupa actul sexual neprotejat, iar cea de a doua la 12 ore dupa prima, dar nu mai tarziu de 16 ore. Daca se depaseste intervalul maxim dintre cele doua tablete, se ia totusi cea de a doua si se cere parerea medicului.

Pentru alte informatii, inregistreaza-te si foloseste optiunea "Cauta", s-a discutat mult pe tema asta aici.

Bafta!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

wq

Newbie
7 mesaje

Re: Re: prostinor 2

scris pe 4 oct 2005 08:52 de wq

Prostinor? Se cunoaste ca nu ai primit nici prospectul....

Ce scrie in prospect? Prima pastila trebuie luata la maximum 72 ore dupa actul sexual .

Bafta!!!

daca citesti finalul observi neprofesionalismul si incompetenta unei farmaciste care ecu vaca si cica "ajuta" oameni.
eu am cumparat pastila pt prietena mea si e prima data cand folosim asa ceva de 2 ani de zile
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online