O seara de neuitat pentru iubitul meu care pleaca

Pagina 1 din 1
1

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

O seara de neuitat pentru iubitul meu care pleaca

scris pe 7 oct 2005 14:04 de Farfalla

Prietenul meu pleaca in Spania un an (se duce sa munceasca) . Pleaca saptamana viitoare si ma lasa singurica, wow ... un an abstinenta ... in fine.Vroiam sa ii fac o supriza pe care sa nu o uite niciodata si ma refer si in privinta sexului (dragostei). As fi vrut o seara de dragoste pe care sa nu o uite niciodata. Voi ce sugestii imi datzi pentru o seara de neuitat ?

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 16:04 de valentine

Prietenul meu pleaca in Spania un an (se duce sa munceasca) . Pleaca saptamana viitoare si ma lasa singurica, wow ... un an abstinenta ... in fine.Vroiam sa ii fac o supriza pe care sa nu o uite niciodata si ma refer si in privinta sexului (dragostei). As fi vrut o seara de dragoste pe care sa nu o uite niciodata. Voi ce sugestii imi datzi pentru o seara de neuitat ?

Mmmm daca pana acum nu ati facut sex oral...go 4 it! Poartate si tu misto...adica sa nu conduca numai el, fa si tu o exceptie pt o seara si gandestete numai la placerea lui si uita de placerea ta...nu de alta dar voi femeile va considerati inferioare in pat, dar va ganditi numai la placerea voastra...ia fa un efort si in seara asta fa absolut totul numai si numai pentru placerea lui...damn sigur o sa fie multumit
sus

Raznaluka

Guest

Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 16:39 de Raznaluka

Mmmm daca pana acum nu ati facut sex oral...go 4 it!

sau poate te oferi sa le faci tu ca sa fie chiar o amintire de neuitat!
esti cu capu'..!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 oct 2005 16:48 de ExoticDream

In orice caz, nu ii pregati o "delicatesa" cu sex in 3,4 etc.!!! Nu cred ca ti-ai dori sa-i patrunda in "sistem" tocmai acum ideea de a face sex (si) cu altele!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 17:22 de valentine

sau poate te oferi sa le faci tu ca sa fie chiar o amintire de neuitat!
esti cu capu'..!

Ne bagam? Sollo ma rusinez
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 17:48 de Farfalla

Am trecut si peste faza cu sex oralul si peste faza cu stripteasu. valentine sa stii ca nu ma gandesc numai la placerea mea. In nici un caz nu as face-o in 3 sau 4. Vreau sa fim numai noi doi si deaceea ma gandeam sa fie ceva special ... ceva "incendiar"

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 18:11 de valentine

Am trecut si peste faza cu sex oralul si peste faza cu stripteasu. valentine sa stii ca nu ma gandesc numai la placerea mea. In nici un caz nu as face-o in 3 sau 4. Vreau sa fim numai noi doi si deaceea ma gandeam sa fie ceva special ... ceva "incendiar"

Pai afla ce consideri tu "incendiar"...si fa-i aia
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 18:28 de saabba

..nu de alta dar voi femeile va considerati inferioare in pat

De unde ai scos-o tu p'asta?
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 18:30 de Necunoscut

... nu iti cunosti prietenul?
Daca nu... atunci te bazezi pe intuitie... dar daca il cunosti foarte bine, ar trebui sa stii ce sa faci!

Succes! (si sa`mi povestesti si mie ce ati facut cu lux de amanunte =)) )

glumesc =)
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 19:16 de Farfalla

... nu iti cunosti prietenul?
Daca nu... atunci te bazezi pe intuitie... dar daca il cunosti foarte bine, ar trebui sa stii ce sa faci!

Succes! (si sa`mi povestesti si mie ce ati facut cu lux de amanunte =)) )

glumesc =)

Ufi ... nu stiu daca intelegeti.Intocmai ca il cunosc foarte bine ... da nu stiu ma gandeam si la locul unde sa fie ... atmosfera ... sa fie ceva ca fie de neuitat. De exemplu unii baieti spun ca o seara de neuitat a fost cand le-a facut prietena striptease, altul spune ca o seara de neuitat a fost cand prietena lui s-a imbracat intr-o lenjerie super sexy ... etc. Si de asta e ca am incercat mai multe cu prietenu meu ... si acum cand trebuie sa plece nu prea mai am idei ...

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 21:05 de Nekunoskuta

Si de asta e ca am incercat mai multe cu prietenu meu ... si acum cand trebuie sa plece nu prea mai am idei ...

Pai peste 5 ani ce o sa mai faci? Una mica in pozitia misonarului, cu lumina inchisa si cu plapuma pe cap. trebuie urgent sa te gandesti la lucruri noi. Nu-ti spun ce, nu-mi dau ideile

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: plecare ...

scris pe 7 oct 2005 23:33 de valentine

Ufi ... nu stiu daca intelegeti.Intocmai ca il cunosc foarte bine ... da nu stiu ma gandeam si la locul unde sa fie ... atmosfera ... sa fie ceva ca fie de neuitat. De exemplu unii baieti spun ca o seara de neuitat a fost cand le-a facut prietena striptease, altul spune ca o seara de neuitat a fost cand prietena lui s-a imbracat intr-o lenjerie super sexy ... etc. Si de asta e ca am incercat mai multe cu prietenu meu ... si acum cand trebuie sa plece nu prea mai am idei ...

Seara mea de neuitat este cand am facut pentru prima oara dragoste(sex) cu pretena mea...dar nu cred ca te ajuta cu ceva
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 8 oct 2005 00:16 de Dovela

o sugestie ar fi ca aceea surpriza despre care vorbesti sa fie mai mult decat o noapte de dragoste,nu cred ca trebuie sa vii cu ceva nou ci pur si simplu sa retraiti cele mai frumoase momente ;in ultima saptamana de stat in tara ,plimbati-va prin locurile pe care le-ati frecventat,mergeti si cinati intr-un loc drag voua,faceti dragoste intr-un loc care v-a ramas intiparit in minte,,si dak chiar vrei ceva "incediar"...cel mai indicat ar fi sa-i satisfaci o fantezie(asta dak nu ati incercat tot ce i-a trecut lui prin minte)......

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online