Ce femei le plac barbatilor?

Pagina 2 din 2
«   1   2

paula

Senior member
84 mesaje

Re: Re: Ce femei le plac barbatilor?

scris pe 13 oct 2005 13:27 de paula

1. nici una
2. doua
3. zero
4. Conteaza culoarea parului?!
Conteaza, deoarece acesta este un sondaj de opinie pentru a vedea ce culoare a parului prefera barbatii.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Ce femei le plac barbatilor?

scris pe 13 oct 2005 14:59 de valentine

Conteaza, deoarece acesta este un sondaj de opinie pentru a vedea ce culoare a parului prefera barbatii.

Baietii au voie sa raspunda?
sus

paula

Senior member
84 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce femei le plac barbatilor?

scris pe 13 oct 2005 16:38 de paula

Baietii au voie sa raspunda?
Logic!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 oct 2005 00:13 de ExoticDream

Conteaza culoarea parului?!

Nu, conteaza sa fie suficient de frumoasa incat sa se poata mandri cu ea in fata amicilor, dar nu atat de frumoasa incat sa placa prea mult altora, sa aiba un IQ net inferior lui si veleitati de servitoare/sclava! In rest.... poate sa fie noapte pentru ca pe intuneric toate pisicile sunt negre, asa-i?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Aluka

Guest

scris pe 14 oct 2005 00:20 de Aluka

Nu, conteaza sa fie suficient de frumoasa incat sa se poata mandri cu ea in fata amicilor, dar nu atat de frumoasa incat sa placa prea mult altora, sa aiba un IQ net inferior lui si veleitati de servitoare/sclava! In rest.... poate sa fie noapte pentru ca pe intuneric toate pisicile sunt negre, asa-i?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 oct 2005 06:31 de valentine

a ghicito bai baiete....in afar de faza cu sckavia...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce femei le plac barbatilor?

scris pe 14 oct 2005 22:59 de ExoticDream

a ghicito bai baiete....in afar de faza cu sckavia...

"Baiete"....?!?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce femei le plac barbatilor?

scris pe 14 oct 2005 22:59 de valentine

"Baiete"....?!?!?

Replica de taran
sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

Re: Ce femei le plac barbatilor?

scris pe 8 ian 2006 05:08 de okidoki

!!!Acest subiect este in exclusivitate pentru baiteti!!! Tipele sa nu se bage! please!

Raspundeti la urmatoarele intrebari:
1.Cu cate blonde ati facut-o?

2.Cu cate brunete ati facut-o?

3.Cu cate roscate ati facut-o?

4.Cum trebuie sa arate femeia ideala?(blonda,bruneta sau roscata)

Raspund la 4... da?!
oricum ar fi , se poate vopsi si altfel , dar le urasc pe alea care incep sa imi povesteasca cum s-au f**** cu tot cartierul !
sus

sabba

Guest

scris pe 8 ian 2006 10:23 de sabba

Raspund la 4... da?!
oricum ar fi , se poate vopsi si altfel , dar le urasc pe alea care incep sa imi povesteasca cum s-au f**** cu tot cartierul !

sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

scris pe 8 ian 2006 11:43 de okidoki

Ce razi asa ma sabba?! esti fericita ca ai scapat de mine?!
sus

sabba

Guest

scris pe 8 ian 2006 14:04 de sabba

Ce razi asa ma sabba?! esti fericita ca ai scapat de mine?!

aaaaa????
Cum adica am scapat de tine????
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 ian 2006 14:22 de ExoticDream

le urasc pe alea care incep sa imi povesteasca cum s-au f**** cu tot cartierul !

Presupun ca tu esti baiat discret si nu le povestesti aventurile tale, asa-i? Si oricum... cuceririle tale depasesc granitele unui amarat de cartier! A propos, e frumos acolo la voi.... tot 6 RON este ora la Internet? Bd. Republicii mai este in reparatie?

sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

scris pe 9 ian 2006 04:32 de okidoki

aaaaa????
Cum adica am scapat de tine????

Ca decat sa ma dau la una dezvirginata dupa net, prefer sa dau 200 000 lei , la una de la coltz de strada! ma costa mai putin decat minutele mele orange! crede-ma! ca sa nu mai pun timpul!

Noah , ce viata!
sus

Guest

Guest

Re: Re: hm....se pare ca am o problema

scris pe 28 iul 2006 13:41 de Guest

Ai facut sex de curand? Cum arata acele bubite?

Daca nu ai facuit sex, iar bubitele seamana cu niste cosuri, este posibil sa fie produse de astuparea canalelor de evacuare ale unora dintre glandele de la nivelul penisului, care produc transpiratie si sebum. Tratamente impotriva lor aproape ca nu exista, fiindca ar trebui luate la rand si cauterizate, ceea ce ar distruge glandele. Daca nu dispar, mergi la un medic dermatolog. In general, este indicat sa porti lenjerie lejera, din bumbac (pentru a evita transpiratia) si sa faci dusuri cat mai des (de macar 2 ori pe zi) mai ales in timpul verii, folosind un sapun slab antibacterian (cel care te-a sfatuit sa faci dusuri des stia ce spune!)

Daca ai avut contact sexual si daca bubitele sunt rosii, nu au secretie si nu te mananca, se poate sa te fi procopsit cu minunea asta pentru ca partenera are micoza vaginala sau aciditate mare intravaginala. Trec si fara tratament dupa cateva zile. Spalatura cu apa cu bicarbonat si unguentul Clotrimazol sau Nidoflor sunt de ajutor.

Nu neglija, ai mai vazut seducator cu probleme tocmai in fascinanta zona a placerilor?
sus

RoB3rTo

Junior member
42 mesaje

Re: Ce femei le plac barbatilor?

scris pe 1 aug 2006 07:04 de RoB3rTo

!!!Acest subiect este in exclusivitate pentru baiteti!!! Tipele sa nu se bage! please!

Raspundeti la urmatoarele intrebari:
1.Cu cate blonde ati facut-o?

2.Cu cate brunete ati facut-o?

3.Cu cate roscate ati facut-o?

4.Cum trebuie sa arate femeia ideala?(blonda,bruneta sau roscata)

femeile care ne atrag la mine nu conteaza ce culoare are parul, daca sprancenele sunt alba, daca unghia e taiata intrun model, daca are cercel in dinte, sau nush ce, conteaza sa`l atragi cu modul tau de a vorbi, de a te misca, de a arata, de a fi, bla bla bla ai prins ideea
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online