Complexele prietenului meu..Help?

Pagina 1 din 2
1   2   »

xxxQ

Guest

Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 10 oct 2005 05:48 de xxxQ

Mda deci cum sta treaba . Am un prieten (amic , sunt si eu mascul ) care a ajuns sa-mi spuna prea mult despre viata lui .. E ingrijorat de aptitudinile lui sexuale si a vrut sa intreb un net doctor sau ceva despre starea lui ..asa ceva nu am gasit deci am aterizat aici : Are aproape 17 ani , cam 14.5 sau 15.0 nu mai stiu exact ce mia spus ... si 11 cm diametru , are o mica ejaculare precoce 1 oara , a doua oara se tine relativ bine si a 3 oara poate sa dureze ore si zile daca vrea ..mda
Eu i-am spus ca nu are de ce sa-si faca griji ..nici eu nu sunt cu mult mai mare ca el in dimensiune , in performante ma depaseste . Daca puteti sa va dati niste pareri .. este apt sa satisfaca pe deplin o fata si sa o aduca la orgasm(e) sau il minte prietena ...? In ce dimensiuni se incadreaza la penis dupa lungime si circumferinta ..o sa-i mai creasca bla bla .. ca daca nu ii spun cred ca o sa se spanzure ) . Spuneti sincer totusi ca este vorba de viata lui si nu vreau sa-mi spuna mai tarziu dupa documentare personala (daca devine obsesiv) ca l-am mintit .. Multumesc anticipat ( si DA este cam jenant pentru mine )
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 10 oct 2005 16:03 de Dovela

Are aproape 17 ani , cam 14.5 sau 15.0 nu mai stiu exact ce mia spus ... si 11 cm diametru ,

11 cm diametru???????????(sigur stii ca e ala diametru?)
......sa ne inchipuim ca e vb de un animal...de talie mare

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 10 oct 2005 16:11 de valentine

Te-a mintit cu diametrul...in rest se poate descurca cu ce are si sa retina vorba asta toata viata: Degeaba esti mare cat un cal daca esti prost cat un bou!!!
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 10 oct 2005 18:39 de Necunoscut

Mda deci cum sta treaba . Am un prieten (amic , sunt si eu mascul ) care a ajuns sa-mi spuna prea mult despre viata lui .. E ingrijorat de aptitudinile lui sexuale si a vrut sa intreb un net doctor sau ceva despre starea lui ..asa ceva nu am gasit deci am aterizat aici : Are aproape 17 ani , cam 14.5 sau 15.0 nu mai stiu exact ce mia spus ... si 11 cm diametru , are o mica ejaculare precoce 1 oara , a doua oara se tine relativ bine si a 3 oara poate sa dureze ore si zile daca vrea ..mda
Eu i-am spus ca nu are de ce sa-si faca griji ..nici eu nu sunt cu mult mai mare ca el in dimensiune , in performante ma depaseste . Daca puteti sa va dati niste pareri .. este apt sa satisfaca pe deplin o fata si sa o aduca la orgasm(e) sau il minte prietena ...? In ce dimensiuni se incadreaza la penis dupa lungime si circumferinta ..o sa-i mai creasca bla bla .. ca daca nu ii spun cred ca o sa se spanzure ) . Spuneti sincer totusi ca este vorba de viata lui si nu vreau sa-mi spuna mai tarziu dupa documentare personala (daca devine obsesiv) ca l-am mintit .. Multumesc anticipat ( si DA este cam jenant pentru mine )

e normal.. sa il tina mult... desi prima oara.. nu inteleg de ce`l tine f. putin si nu se simte ok.. poate ca nu e prea versat... oricum, si la mine, a 3-a oara deja poate sa tina ore, fara nici un rezultat. si marimea lui e normala.. doar ca diametru 11 cm ai gresit tu sau el... 11 cm = 2x mingi de tenis (o minge de tenis are 5 cm diametrul)

o zi buna
sus

xxxQ

Guest

scris pe 10 oct 2005 19:21 de xxxQ

e normal.. sa il tina mult... desi prima oara.. nu inteleg de ce`l tine f. putin si nu se simte ok.. poate ca nu e prea versat... oricum, si la mine, a 3-a oara deja poate sa tina ore, fara nici un rezultat. si marimea lui e normala.. doar ca diametru 11 cm ai gresit tu sau el... 11 cm = 2x mingi de tenis (o minge de tenis are 5 cm diametrul)

o zi buna

Ciudat , m-am masurat si eu , pana acum nu m-a interesat ..si mie imi da 12 cm ) . Cum se masuara ( Intrebarea prostilor) nu se circumfereaza penisul cu masura ?
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 10 oct 2005 19:43 de Dovela

Ciudat , m-am masurat si eu , pana acum nu m-a interesat ..si mie imi da 12 cm ) . Cum se masuara ( Intrebarea prostilor) nu se circumfereaza penisul cu masura ?

12 cm sau 1,2 cm?( e o diferenta,destul de mareee)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 10 oct 2005 19:48 de valentine

12 cm sau 1,2 cm?( e o diferenta,destul de mareee)

1,2 cm? Damn...
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului meu..He

scris pe 10 oct 2005 19:56 de Dovela

1,2 cm? Damn...

pai 12 cm NU ARE CUM ...1,2 cm e cam putin dar e mai plauzibil...

sus

xxxQ

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului meu

scris pe 10 oct 2005 20:33 de xxxQ

pai 12 cm NU ARE CUM ...1,2 cm e cam putin dar e mai plauzibil...

Still not getting it .. se masuara numai latimea ? eu credeam ca se masuara circumferic .. altfel nu se poate masura grosimea .. ceva indicatii ?
sus

xxxxx

Guest

scris pe 10 oct 2005 20:35 de xxxxx

11 cm diametru???????????(sigur stii ca e ala diametru?)
......sa ne inchipuim ca e vb de un animal...de talie mare

Cred ca e vorba de circumferinta, nu de diametru
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului

scris pe 10 oct 2005 21:07 de saabba

Still not getting it .. se masuara numai latimea ? eu credeam ca se masuara circumferic .. altfel nu se poate masura grosimea .. ceva indicatii ?

latimea?
Nu! Incearca ...cantul usii!
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 10 oct 2005 21:15 de Dovela

'
cred ca faci caterinca...prea le zici..cati ani ai?

sus

xxxQ

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prieten

scris pe 10 oct 2005 21:48 de xxxQ

'
cred ca faci caterinca...prea le zici..cati ani ai?

Nu fac caterinca , am pierdut firu , ceva indicatii practice ..deci iau masura si ..? ))
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele pri

scris pe 10 oct 2005 22:08 de valentine

Whahahaha numa geometrie nu se discutase pe aici...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele

scris pe 10 oct 2005 22:10 de saabba

Whahahaha numa geometrie nu se discutase pe aici...

Ba se discutase!
Mai tii minte...lungimea cercului.....pi!
sus

paula

Senior member
84 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Comple

scris pe 10 oct 2005 22:19 de paula

Ba se discutase!
Mai tii minte...lungimea cercului.....pi!
Imi aduc aminte.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co

scris pe 10 oct 2005 22:31 de valentine

Imi aduc aminte.

Eu nu cred ca am lipsit de pe la subiectul ala...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 10 oct 2005 23:18 de ExoticDream

Inainte sa masori ceva, trebuie sa stabilesti ce anume vrei sa afli! Tie nu iti este clar daca te intereseaza grosimea (adica diametrul) sau circumferinta. Desi n-am gasit nicaieri verbul "a circumfera" (lasa ca invatam cuvinte noi aici, a mai fost unul interesant... "a meduza" ), am dedus ca te referi la calcularea grosimii obiectului muncii. Intrucat "chestia" are o forma aproximativ circulara (nu, nu seamana grozav cu clanta de la usa, mai ales daca ne gandim la cele automate! ), grosimea se refera la diametru, iar ca sa calculam diametrul, trebuie sa stim raza. Cum facem? Simplu (am mai avut lectia asta de geometrie nu demult!):

R - raza obiectului
D - diametrul sau
L - circumferinta sa

Folosim formula invatata in scoala primara:

L = 2*pi*R

Masuram circumferinta (L) cu un centimetru de croitorie sau cu o sfoara/ata, apoi calculam raza (R) din formula:

R = L/(2*pi)

Ca sa aflam in sfarsit grosimea (D), facem inmultirea:

D = 2*R

Intrebare: Cine este pi?

Tema: Dandu-se un penis cu grosimea de 12 cm, calculati grosimea sa (cu o zecimala)!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 10 oct 2005 23:22 de Necunoscut

Stati putin, ca vad ca noi am incurcat niste masuri... are dreptate omul...

CIRCUMFERINTA e una, si DIAMETRU e alta...

E normal penisul lui, iti zic eu.
sus

xxxQ

Guest

scris pe 11 oct 2005 00:10 de xxxQ

Stati putin, ca vad ca noi am incurcat niste masuri... are dreptate omul...

CIRCUMFERINTA e una, si DIAMETRU e alta...

E normal penisul lui, iti zic eu.

ce bine ...ca incepusem sa am dubii despre al meu .. nu destul cat sa-mi fac complexe ... .. si cum se masuara diametrul ? ..teoretic stiu dar stau cu masura in mana si nu stiu cum so intorc )
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2005 00:13 de ExoticDream

ce bine ...ca incepusem sa am dubii despre al meu .. nu destul cat sa-mi fac complexe ... .. si cum se masuara diametrul ? ..teoretic stiu dar stau cu masura in mana si nu stiu cum so intorc )

Ti-am explicat destul de clar, tu glumesti?!? Daca nu, regretam, dar deocamdata nu avem optiuni grafice, tu ai nevoie de o schema!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului meu..Help?

scris pe 11 oct 2005 00:15 de nemesis

Inainte sa masori ceva, trebuie sa stabilesti ce anume vrei sa afli! Tie nu iti este clar daca te intereseaza grosimea (adica diametrul) sau circumferinta. Desi n-am gasit nicaieri verbul "a circumfera" (lasa ca invatam cuvinte noi aici, a mai fost unul interesant... "a meduza" ), am dedus ca te referi la calcularea grosimii obiectului muncii. Intrucat "chestia" are o forma aproximativ circulara (nu, nu seamana grozav cu clanta de la usa, mai ales daca ne gandim la cele automate! ), grosimea se refera la diametru, iar ca sa calculam diametrul, trebuie sa stim raza. Cum facem? Simplu (am mai avut lectia asta de geometrie nu demult!):

R - raza obiectului
D - diametrul sau
L - circumferinta sa

Folosim formula invatata in scoala primara:

L = 2*pi*R

Masuram circumferinta (L) cu un centimetru de croitorie sau cu o sfoara/ata, apoi calculam raza (R) din formula:

R = L/(2*pi)

Ca sa aflam in sfarsit grosimea (D), facem inmultirea:

D = 2*R

Intrebare: Cine este pi?

Tema: Dandu-se un penis cu grosimea de 12 cm, calculati grosimea sa (cu o zecimala)!

Hmmm... tocmai cand ma pregateam sa dau cuiva o lectie matematica... Eh! Asta e! Daca nu sunt pe faza...

Advice: Next time try to explain it with integrals...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2005 00:34 de ExoticDream

Hmmm... tocmai cand ma pregateam sa dau cuiva o lectie matematica... Eh! Asta e! Daca nu sunt pe faza...

Advice: Next time try to explain it with integrals...

De acord, astept sa apara intrebari privind suprafata sau volumul.... si sa vezi atunci ce ne integram (absolut)!!!

This reminds me.... ask Dr seXpert for the mathematical signs!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2005 00:36 de ExoticDream

Go ahead! Nu suntem absurzi, se admit mai multe demonstratii! Long live creativity!!!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prietenului meu

scris pe 11 oct 2005 00:40 de nemesis

De acord, astept sa apara intrebari privind suprafata sau volumul.... si sa vezi atunci ce ne integram (absolut)!!!

This reminds me.... ask Dr seXpert for the mathematical signs!!!

Ok! Intreb eu! (Se pare ca "faza asta" cu integrarea in absolut imi place la nebunie!

In cazul dat, cati hectolitri de lichid sunt dislocati de volumul "obiectului" in cauza, in cazul in care acesta este introdus in sampanie... (Caut eu densitatile... )

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2005 00:48 de ExoticDream

Ok! Intreb eu! (Se pare ca "faza asta" cu integrarea in absolut imi place la nebunie!

In cazul dat, cati hectolitri de lichid sunt dislocati de volumul "obiectului" in cauza, in cazul in care acesta este introdus in sampanie... (Caut eu densitatile... )

Densitatile?!? Trecand peste faptul ca nu am idee unde poti gasi una dintre ele, ma intreb la ce ne trebuie?!?

Oricum...., avem nevoie de lungimea "obiectului in cauza".... sau o luam din tabel?!?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2005 00:50 de ExoticDream

In cazul dat, cati hectolitri de lichid sunt dislocati de volumul "obiectului" in cauza, in cazul in care acesta este introdus in sampanie... )

Kinky idea!!!

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Complexele prieten

scris pe 11 oct 2005 00:54 de nemesis

Densitatile?!? Trecand peste faptul ca nu am idee unde poti gasi una dintre ele, ma intreb la ce ne trebuie?!?

Oricum...., avem nevoie de lungimea "obiectului in cauza".... sau o luam din tabel?!?

Ok! Volum de fluid dislocuit, o forta... in jos, una in sus... Daca tot calculam volumul ala, asa... teoretic, macar sa-i dam un sens fizic... Matematica, matematica... dar sa o si aplicam. Altfel nu are prea mult sens, ....!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2005 01:16 de ExoticDream

Ok! Volum de fluid dislocuit, o forta... in jos, una in sus... Daca tot calculam volumul ala, asa... teoretic, macar sa-i dam un sens fizic... Matematica, matematica... dar sa o si aplicam. Altfel nu are prea mult sens, ....!

Scuze, priveam problema in sens.... static, inteleg ce vrei sa spui ( ), trecem la problema cu cada... Dac-ar sti Arhimede, saracul, ce discutam noi pe un forum despre sex......

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 oct 2005 01:20 de ExoticDream

Spre dimineata discutam despre pisica lui Schroedinger, OK? (In loc de tigara de dupa...!)

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online