Ce faceti imediat dupa orgasm?

Pagina 1 din 1
1

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Ce faceti imediat dupa orgasm?

scris pe 12 oct 2005 15:17 de MachoMan

Opiniile sunt impartite in privinta asta, unii se reped la dus, altii adorm, cate unii se bucura de postludiu, voi ce faceti dupa ce ati atins punctul culminant? Intrebarea este adresata atat fetelor, cat si baietilor si se refera si la cazul in care este vorba de o relatie de dragoste, si de una bazata pe sex, ca si la aventurile de o noapte.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

scris pe 12 oct 2005 15:40 de SORIN28

Opiniile sunt impartite in privinta asta, unii se reped la dus, altii adorm, cate unii se bucura de postludiu, voi ce faceti dupa ce ati atins punctul culminant? Intrebarea este adresata atat fetelor, cat si baietilor si se refera si la cazul in care este vorba de o relatie de dragoste, si de una bazata pe sex, ca si la aventurile de o noapte.

Pai daca e vorba de sexo noapte ma imbrac si plec.
Daca e vorba de dragoste prefer sa ne "giugiulim" pana adormim amandoi sau continuam cu urmatorul act :P

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Anka

Guest

scris pe 12 oct 2005 15:54 de Anka

Pai indiferent ca facem sex sau dragoste cand atingem momentul culminant ne oprim de cele mai multe ori si incepem sa ne sarutam...intr-un cuvant giugiuleli si chestii de genul iardupa vreo ora jumatate de ora merge un dus!!!Noi asa procedam am un an de cand is cu prietenul meu iar de jumatate de an avem ralatii sexuale si asa am considerart si asa ne-am simtit cel mai bine nu intotdeauna facem dus dar gesturile tandre de dupa actul sexual prind extrem de bine te relaxezi!!!!
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 12 oct 2005 16:47 de Farfalla

Da ... tocmai citeam in Cosmopolitan acelasi subiect : "After sex ( ce facem dupa ce ne-am dragostit:dormim(mai ales el), ne alintam(unul pe altul) sau facem haz (la unison))".
De cele mai multe ori dupa sex (dragoste) facem dus amandoi, iar daca timpul ne permite adormim amandoi,ne alintam ... uneori o luam si de la inceput.
Cum scrie si in Cosmo : " Nu conteaza ca glumiti, dormiti sau bateti campii dupa ce partida s-a incheiat. Important e s-o faceti impreuna."

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 12 oct 2005 17:44 de saabba

Daca dupa ce am orgasm primul lucru la care ma gandesc este ca mi s-a stricat MASINA DE SPALAT si ca-mi trebuie una noua.....ce inseamna?
( Va rog sa raspundeti, nu fac mishto!)
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

scris pe 12 oct 2005 17:48 de Farfalla

Daca dupa ce am orgasm primul lucru la care ma gandesc este ca mi s-a stricat MASINA DE SPALAT si ca-mi trebuie una noua.....ce inseamna?

Inseamna ca tebuie sa o repari sau sa-ti iei una noua, ca sa nu te mai gandesti.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

scris pe 12 oct 2005 18:06 de saabba

Inseamna ca tebuie sa o repari sau sa-ti iei una noua, ca sa nu te mai gandesti.

Da? Si eu ma gandeam ca e ceva mai adanc!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

scris pe 12 oct 2005 21:47 de valentine

Eu fac alt orgasm...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 12 oct 2005 22:04 de nemesis

Ti se pare anormal? Mie nu!
Toti oamenii sunt asa, dar totul este cosmetizat si imbracat in fantasagorii si cuvinte frumoase pentru a crea in jurul nostru acea "realitate a lui asa-ar trebui-sa-fie" in locul "realitatii lui asa-este".
Crezi ca astia de mai sus, astia cu giugiulelala lor, crezi ca ei nu au astfel de flash-uri? Pur si simplu nu li se pare important sa le mentioneze pentru ca nu le-au mai vazut niciodata mentionate... E pur si simplu modul in care gandim pentru ca asa suntem invatati...

Ah, in legatura cu masina aia de spalat... acelasi sfat: Scapa de problema ca sa te poti gandi la alta (...dupa)! De exemplu: "Am destule legume de pus in ciorba?" "Ce misto erau pantofii aleia din troleu!" etc.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

scris pe 12 oct 2005 22:14 de Alluka

Toti oamenii sunt asa

daca spui tu ...
esti bolnav!

Ceea ce esti,vorbeste mai mult decat ceea ce spui!XXXXX
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 12 oct 2005 23:03 de saabba

Toti oamenii sunt asa, dar totul este cosmetizat si imbracat in fantasagorii si cuvinte frumoase pentru a crea in jurul nostru acea "realitate a lui asa-ar trebui-sa-fie" in locul "realitatii lui asa-este".
Crezi ca astia de mai sus, astia cu giugiulelala lor, crezi ca ei nu au astfel de flash-uri? Pur si simplu nu li se pare important sa le mentioneze pentru ca nu le-au mai vazut niciodata mentionate... E pur si simplu modul in care gandim pentru ca asa suntem invatati...

Ah, in legatura cu masina aia de spalat... acelasi sfat: Scapa de problema ca sa te poti gandi la alta (...dupa)! De exemplu: "Am destule legume de pus in ciorba?" "Ce misto erau pantofii aleia din troleu!" etc.

Da, mi se pare anormal! extrem de anormal!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 oct 2005 01:37 de ExoticDream

Nu cred ca exista vreo forta sau presiune a acelei "realitati a lui asa-ar trebui-sa-fie" care sa-mi dicteze ce sa simt sau sa gandesc "imediat dupa", in acele momente atat de dense din punct de vedere emotional, masina de spalat ar fi ultimul lucru care mi-ar trece prin minte, mai degraba m-as vedea concentrata pe tot ceea ce se leaga de partener si sentimentele noastre, in noianul acela de trairi diverse nu stiu unde ar incapea meditatiile filosofice cu tenta gospodareasca, "giugiuleala" de care te faci ca razi mi se pare un gest de tandrete adecvat momentului, nu impus, ci simtit. Sunt pentru naturalete in tot si toate, consider sinceritatea dintre parteneri ca fiind esentiala si de aceea cred ca, in momentele de dupa giugiuleala, se poate vorbi despre orice, se pot recita versuri, se pot spune povesti, se poate zambi, chiar rade, de ce nu? Dupa ce tensiunea scade cat de cat, ii pot arata partenerului cine stie ce chestie amuzanta, fara nici o legatura cu ceea ce tocmai am impartasit la cote inalte, chestie care sa ne faca sa izbucnim in ras! La fel de bine putem descoperi metafore pentru pozitia ciudata a paharului cu Chianti aruncat la intamplare pe noptiera, printre secvente de lenjerie si carti..... Asa cum spunea cineva mai sus, tot farmecul consta in a face toate acele lucruri IMPREUNA!

Daca te referi la o partida de sex formala, dintre doi indivizi care nu simt nimic unul pentru celalalt (in cazul unei aventuri de o noapte, a unei relatii sexuale sau a unei relatii obosite dintre doi soti care nu mai au ce sa-si spuna), momentele de dupa orgasm nu au nici o semnificatie, fie ca te imbraci si pleci, fie ca te intorci pe partea cealalta multumit ca ai scapat si de data asta de datorie, fie ca in minte iti revin problemele care te macina (ciorba, masina cu bule, pantofii), se cheama ca partida de sex a fost doar o deviere de la traseul normal, traseu la care revii aproape ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Nu cred ca suntem sclavii educatiei primite si/sau societatii in care traim, avem un creier pe care este normal sa-l folosim....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

paula

Senior member
84 mesaje

scris pe 13 oct 2005 13:23 de paula

Dupa, e super misto.Noi, dupa orgasm ramanem imbratisati,ne giugiulim,ne sarutam,impartasim pareri despre cum a fost, ce i-a placut, ce nu i-a placut,ce i-ar place sa mai repetam la urmatoare partida....Nimic nu se compara cu faptul de ati privi iubitul/iubita goala in pat,de ai atinge formele,de a sti ca iti apartine in totalitate..Eu, dupa, ma gandesc la cat de super a fost senzatia aceea de euforie din timpul orgasmului si la cat de multa fericire iti poate aduce partenerul.de fiecare data ma gandesc, si ii multumesc celui de sus ca mi-am gasit jumatatea.
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 13 oct 2005 19:06 de saabba

Nu cred ca exista vreo forta sau presiune a acelei "realitati a lui asa-ar trebui-sa-fie" care sa-mi dicteze ce sa simt sau sa gandesc "imediat dupa", in acele momente atat de dense din punct de vedere emotional, masina de spalat ar fi ultimul lucru care mi-ar trece prin minte, mai degraba m-as vedea concentrata pe tot ceea ce se leaga de partener si sentimentele noastre, in noianul acela de trairi diverse nu stiu unde ar incapea meditatiile filosofice cu tenta gospodareasca, "giugiuleala" de care te faci ca razi mi se pare un gest de tandrete adecvat momentului, nu impus, ci simtit. Sunt pentru naturalete in tot si toate, consider sinceritatea dintre parteneri ca fiind esentiala si de aceea cred ca, in momentele de dupa giugiuleala, se poate vorbi despre orice, se pot recita versuri, se pot spune povesti, se poate zambi, chiar rade, de ce nu? Dupa ce tensiunea scade cat de cat, ii pot arata partenerului cine stie ce chestie amuzanta, fara nici o legatura cu ceea ce tocmai am impartasit la cote inalte, chestie care sa ne faca sa izbucnim in ras! La fel de bine putem descoperi metafore pentru pozitia ciudata a paharului cu Chianti aruncat la intamplare pe noptiera, printre secvente de lenjerie si carti..... Asa cum spunea cineva mai sus, tot farmecul consta in a face toate acele lucruri IMPREUNA!

Daca te referi la o partida de sex formala, dintre doi indivizi care nu simt nimic unul pentru celalalt (in cazul unei aventuri de o noapte, a unei relatii sexuale sau a unei relatii obosite dintre doi soti care nu mai au ce sa-si spuna), momentele de dupa orgasm nu au nici o semnificatie, fie ca te imbraci si pleci, fie ca te intorci pe partea cealalta multumit ca ai scapat si de data asta de datorie, fie ca in minte iti revin problemele care te macina (ciorba, masina cu bule, pantofii), se cheama ca partida de sex a fost doar o deviere de la traseul normal, traseu la care revii aproape ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Nu cred ca suntem sclavii educatiei primite si/sau societatii in care traim, avem un creier pe care este normal sa-l folosim....

Da! Si eu la fel cred ca se comporta doi oameni care se iubesc...sau care se mai iubesc!
Apropo'...masina de spalat....mi sa- intamplat, dar n-a iesit din creierul meu!
If you know what i mean?
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 28 oct 2005 23:48 de YLoveCamelia

inseamna ca esti sabba.fireste

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 29 oct 2005 18:29 de saabba

inseamna ca esti sabba.fireste

man, you've got an obsession!
sus

insane_mcd

Junior member
11 mesaje

scris pe 25 sep 2006 17:13 de insane_mcd

imediat dupa orgasm ma duc sa mi-o spal.....dar inainte fac pishulica ca nu pot sa ma abtin....curge din mine ca din vaca........

insane racer
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

scris pe 26 sep 2006 15:53 de dazza

imediat dupa orgasm ma duc sa mi-o spal.....dar inainte fac pishulica ca nu pot sa ma abtin....curge din mine ca din vaca........

Eu pap ciocolata
El ma tine in brate.....pana ne revenim ...si apoi la dush impreuna

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

scris pe 26 sep 2006 17:39 de LonelyGirl

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa org

scris pe 26 sep 2006 18:59 de ExoticDream

Si uite asa s-a dus naibii toata poezia postludiului!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online