Postinor 2

Pagina 1 din 2
1   2   »

valentine

Expert member
6465 mesaje

Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 17:16 de valentine

Wahahahaha stiu ca a mai fost postat subiect de asta de nu stiu cate ori da mie lene sa caut...
Am facut si eu prostioare cu amica mea ieri intre 3 si 6-7 seara...dupa aia iarasi de dimineata...si fata e in perioada aia cea mai fertila...si s-a intamplat accident
Acum eu pe la 1 m-am dus am luat frumos Postinor 2 de la farmacie, la 2 a luat prima pastila si planul e sa o ia si pe a doua la noapte la 12....e ceva gresit aici sau e totul ok?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 19:09 de LonelyGirl

Wahahahaha stiu ca a mai fost postat subiect de asta de nu stiu cate ori da mie lene sa caut...
Am facut si eu prostioare cu amica mea ieri intre 3 si 6-7 seara...dupa aia iarasi de dimineata...si fata e in perioada aia cea mai fertila...si s-a intamplat accident
Acum eu pe la 1 m-am dus am luat frumos Postinor 2 de la farmacie, la 2 a luat prima pastila si planul e sa o ia si pe a doua la noapte la 12....e ceva gresit aici sau e totul ok?

e bine.singurul meu comentariu cu privire la Postinor 2 :a fost numit de un medic ginecolog ca fiind o "bomba hormonala".Din pacate se pare ca are si un alt efect negativ , in afar celor scrise pe prospect.Duce la aparitia chisturilor uterine , ceea ce reprezinta o problema grava.Asa ca recomandarea mea e sa o lasati mai moale cu pastilele astea.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 20:26 de valentine

e bine.singurul meu comentariu cu privire la Postinor 2 :a fost numit de un medic ginecolog ca fiind o "bomba hormonala".Din pacate se pare ca are si un alt efect negativ , in afar celor scrise pe prospect.Duce la aparitia chisturilor uterine , ceea ce reprezinta o problema grava.Asa ca recomandarea mea e sa o lasati mai moale cu pastilele astea.

In primul rand stiu ca nu se ia ca bomboanele...si asta e prima si (sper) ultima ara cand apelez la asa ceva...dar asa se ia?

P.S damn zici ceva de chisturi? nu de alta dar mon ami are ca un fel de guguloi de ala la un san...inauntru...eu suspectez ca e chist, dar doamne ajuta sa nu fie.
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 21:04 de Dovela

P.S damn zici ceva de chisturi? nu de alta dar mon ami are ca un fel de guguloi de ala la un san...inauntru...eu suspectez ca e chist, dar doamne ajuta sa nu fie.

ce are ea, e posibil sa fie un nodul...ceea ce e grav si sper ca s-a prezentat la medic pana acum

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 16 oct 2005 21:51 de LonelyGirl

In primul rand stiu ca nu se ia ca bomboanele...si asta e prima si (sper) ultima ara cand apelez la asa ceva...dar asa se ia?

Intra pe mess si iti dau detalii acolo.

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 16 oct 2005 21:54 de LonelyGirl

...dar asa se ia?

Da!Asa se ia!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 22:13 de valentine

ce are ea, e posibil sa fie un nodul...ceea ce e grav si sper ca s-a prezentat la medic pana acum

Daca stii tu alta metoda prin care sa o conving...ca rugatul cu cerul si pamantul nu mere... Nu, pe bune, sunt mai mult decat ingrijorat ca am inteles ca poate sa fie chiar si inceput de cancer (Doamne fereste!!!)...dar nu vrea de nici un fel sa mearga la medic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 oct 2005 22:14 de valentine

...dar asa se ia?

Da!Asa se ia!

Nu pot sa intru pe mess, sry....si merci pt raspuns
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 22:16 de valentine

mda mai nou am aflat ca nu a luat nici Postinoru...adica l-a tinut sub limba si l-a aruncat cand a plecat la bucatarie....mda, pregatiti-va pentru botez...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 22:20 de LonelyGirl

mda mai nou am aflat ca nu a luat nici Postinoru...adica l-a tinut sub limba si l-a aruncat cand a plecat la bucatarie....mda, pregatiti-va pentru botez...

sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 16 oct 2005 22:31 de Dovela

mai tu faci misto??
tatic de la varsta asta

sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 16 oct 2005 22:34 de Dovela

Daca stii tu alta metoda prin care sa o conving...ca rugatul cu cerul si pamantul nu mere... Nu, pe bune, sunt mai mult decat ingrijorat ca am inteles ca poate sa fie chiar si inceput de cancer (Doamne fereste!!!)...dar nu vrea de nici un fel sa mearga la medic...

are 28 de ani si cred ca trebuie sa se comporte ca atare...e ceva f serios,sanatatea ei e in joc...o iei frumos de manutza si o duci la medic...

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 16 oct 2005 22:41 de valentine

are 28 de ani si cred ca trebuie sa se comporte ca atare...e ceva f serios,sanatatea ei e in joc...o iei frumos de manutza si o duci la medic...

Cam la asta ma gandeam si eu...o iau cu japca pana la urma, ce draq...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 22:42 de valentine

mai tu faci misto??
tatic de la varsta asta

Mi-ar placea mie sa fac misto...mda si eu tot la varsta ma gandeam
sus

nemesis

Guest

Re: Postinor 2

scris pe 16 oct 2005 23:29 de nemesis

Defineste... "accident"!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Postinor 2

scris pe 17 oct 2005 00:20 de valentine

Defineste... "accident"!

mmm, in primul rand sansa de "reusita" nu e de 100% pentru ca nu am terminat in ea ci...in zona "sensibila"...singura mea "speranta" sta in labiile ei...care sunt mai "dezvoltate" si poate au opus si ele o oarecare resiztenta...
sus

nemesis

Guest

scris pe 17 oct 2005 00:33 de nemesis

mmm, in primul rand sansa de "reusita" nu e de 100% pentru ca nu am terminat in ea ci...in zona "sensibila"...singura mea "speranta" sta in labiile ei...care sunt mai "dezvoltate" si poate au opus si ele o oarecare resiztenta...

"In zona" inseamna:
1. la intrare (putin inauntru) sau
2. in exterior (pe zona inghinala)?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 oct 2005 10:36 de valentine

"In zona" inseamna:
1. la intrare (putin inauntru) sau
2. in exterior (pe zona inghinala)?

Mmm, nu inauntru...pe vagin ca sa zic asa (aia e zona inghinala?)...aide stii tu, pe parul pubian si ceva mai jos
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 17 oct 2005 14:56 de Dovela

Mmm, nu inauntru...pe vagin ca sa zic asa (aia e zona inghinala?)...aide stii tu, pe parul pubian si ceva mai jos

valentine valentine...zona inghinala (portiune in Ve care este acoperita de par);mai e numita si muntele lui Venus,nu e "pe vagin,dar acum nemesis te intreba unde anume ai ejaculate zona inghinala sau intre/pe labii?

sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 17 oct 2005 14:57 de Dovela

valentine valentine...zona inghinala (portiune in Ve care este acoperita de par);mai e numita si muntele lui Venus,nu e "pe vagin,dar acum nemesis te intreba unde anume ai ejaculat,in zona inghinala sau intre/pe labii?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 oct 2005 18:27 de valentine

valentine valentine...zona inghinala (portiune in Ve care este acoperita de par);mai e numita si muntele lui Venus,nu e "pe vagin,dar acum nemesis te intreba unde anume ai ejaculat,in zona inghinala sau intre/pe labii?

Pe labii
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 17 oct 2005 18:35 de Farfalla

Pe labii

Poate s-o fi scurs mai in jos ... poate nu. Cine stie, uite asa faceti nunta mai repede . Acum valentine sa vorbim serios, ea isi doreste un copil de nu a vrut sa ia postinor, sau e convinsa ca nu ramane insarcina ?

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 17 oct 2005 19:32 de valentine

Poate s-o fi scurs mai in jos ... poate nu. Cine stie, uite asa faceti nunta mai repede . Acum valentine sa vorbim serios, ea isi doreste un copil de nu a vrut sa ia postinor, sau e convinsa ca nu ramane insarcina ?

Vrea kinder

Si eu tot pe faza asta ma bazez...avand labiile mai "dezvoltate"...sa nu fii curs inauntru, mai ales ca imediat dupa the end...la 1 minut am intrat la dush...

@edit - ptiu am uitat ca dupa aia mi-a luat jucaria si a bagat-o in ea...deci a intrat sigur
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 17 oct 2005 19:45 de LonelyGirl

Vrea kinder

Si eu tot pe faza asta ma bazez...avand labiile mai "dezvoltate"...sa nu fii curs inauntru, mai ales ca imediat dupa the end...la 1 minut am intrat la dush...

@edit - ptiu am uitat ca dupa aia mi-a luat jucaria si a bagat-o in ea...deci a intrat sigur

te-ai aranjat.se pare ca vei fi tatik

sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 17 oct 2005 19:59 de Dovela

Vrea kinder

deci "sexpert-ule" ai cam imbulinat-o....cu experienta ta cu tot...ma chemi la botez ,da?sa fiu nasa....deci acum serios,...sorry

sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 17 oct 2005 20:04 de Farfalla

Pai si valentine tu ce ai de gand sa faci? O sa stai sa astepti si o sa astepti si o sa te rogi : "Doamne sa nu fie insarcinata". Poate nu o fi ramas insarcinata, dar daca vad ca si ea vrea sa ramana insarcinata ... asa nu poti sa faci nimic, nu poti sa o obligi sa ia postinor sau dupa 2 sapt sa-si faca test de sarcina. Deci singura solutie e sa te rogi la Dumnezeu si sa astepti.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Nekunoskuta

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postin

scris pe 17 oct 2005 20:35 de Nekunoskuta

Dar tu nu ai vorbit niciodata cu ea despre un eventual bebe? Crede ca-l poate face fara sa discute cu tine despre asta?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2

scris pe 17 oct 2005 21:16 de valentine

deci "sexpert-ule" ai cam imbulinat-o....cu experienta ta cu tot...ma chemi la botez ,da?sa fiu nasa....deci acum serios,...sorry

Whatever...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postin

scris pe 17 oct 2005 21:17 de valentine

Pai si valentine tu ce ai de gand sa faci? O sa stai sa astepti si o sa astepti si o sa te rogi : "Doamne sa nu fie insarcinata". Poate nu o fi ramas insarcinata, dar daca vad ca si ea vrea sa ramana insarcinata ... asa nu poti sa faci nimic, nu poti sa o obligi sa ia postinor sau dupa 2 sapt sa-si faca test de sarcina. Deci singura solutie e sa te rogi la Dumnezeu si sa astepti.

Pai...a trecut orele pentru Postinor...nici o partenera de a mea nu a avortat pana acum si nici nu am de gand sa avorteze vreuna...
Deci....hasta la vista flirt! Se pare ca ma fac baiat de casa
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po

scris pe 17 oct 2005 21:17 de valentine

Dar tu nu ai vorbit niciodata cu ea despre un eventual bebe? Crede ca-l poate face fara sa discute cu tine despre asta?

Mmm am vorbit...da eu ba ca vreau, ba ca nu vreau...luat de vant uite ca am facut
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online