De ce iubirea nu dispare odata cu dezamagirile?

Pagina 1 din 1
1

aroganta

Guest

De ce iubirea nu dispare odata cu dezamagirile?

scris pe 18 oct 2005 17:39 de aroganta

sus

miky

Senior member
83 mesaje

Re: de ce iubirea nu dispare odata cu dezamagirile

scris pe 18 oct 2005 18:45 de miky

Pentru ca ,dupa parerea mea, dragostea este cel mai puternic sentiment.Pentru acest sentiment ne sacrificam cateodata idealurile si visele, iar propria noastra persoana nu mai este o prioritate.Dezamagirea provoaca o durere imensa, urmata de o serie de intrebari fara raspuns.Exista totusi posibilitatea ca in timp, daca starea de dezamagire persista, dragostea se atenueaza si in final sa moara.Adica atata timp cat stimulul persista,reactia nu inceteaza sa apara, dar in lipsa stimulului, reactia dispare.
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata cu dezamagi

scris pe 18 oct 2005 20:56 de saabba

Pentru ca ,dupa parerea mea, dragostea este cel mai puternic sentiment.Pentru acest sentiment ne sacrificam cateodata idealurile si visele, iar propria noastra persoana nu mai este o prioritate.Dezamagirea provoaca o durere imensa, urmata de o serie de intrebari fara raspuns.Exista totusi posibilitatea ca in timp, daca starea de dezamagire persista, dragostea se atenueaza si in final sa moara.Adica atata timp cat stimulul persista,reactia nu inceteaza sa apara, dar in lipsa stimulului, reactia dispare.

Nu!Explicatia este alta!
Suntem "setati" sa luptam pentru ce ne face fericiti! Din momentul in care am cunoscut iubirea si implicit fericirea....orice si oricine se interpune intre noi si fericirea noastra il consideram un ostacol care trebuie daramat.
Gandeste-te ca la intrebarile fara raspuns de care spuneai, de multe ori cautam raspunsuri care sa ne convina; chiar daca uneori raspunsurile alea nu sunt cele conforme cu realitatea.
Am vazut un film superb femeie se indragosteste de un tip cam flusturatic, sufera enorm dupa el si la un moment dat se intalnesc si-i spune: "mi-a fost foarte usor sa traiesc pana sa te cunosc.Stiam cum sa ma descurc cu viata de zi cu zi, in singuratatea mea.Dar de cand te iubesc pe tine nu mai stiu cum sa fac sa traiesc!"
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata cu deza

scris pe 18 oct 2005 21:57 de Farfalla

"mi-a fost foarte usor sa traiesc pana sa te cunosc.Stiam cum sa ma descurc cu viata de zi cu zi, in singuratatea mea.Dar de cand te iubesc pe tine nu mai stiu cum sa fac sa traiesc!"
ce frumosssss

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata cu

scris pe 18 oct 2005 22:26 de LonelyGirl

ce frumosssss

chiar frumos!si adevarat pe deasupra!

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata cu deza

scris pe 18 oct 2005 23:26 de ExoticDream

Nu!Explicatia este alta!
Suntem "setati" sa luptam pentru ce ne face fericiti! Din momentul in care am cunoscut iubirea si implicit fericirea....orice si oricine se interpune intre noi si fericirea noastra il consideram un ostacol care trebuie daramat.
Gandeste-te ca la intrebarile fara raspuns de care spuneai, de multe ori cautam raspunsuri care sa ne convina; chiar daca uneori raspunsurile alea nu sunt cele conforme cu realitatea.
Am vazut un film superb femeie se indragosteste de un tip cam flusturatic, sufera enorm dupa el si la un moment dat se intalnesc si-i spune: "mi-a fost foarte usor sa traiesc pana sa te cunosc.Stiam cum sa ma descurc cu viata de zi cu zi, in singuratatea mea.Dar de cand te iubesc pe tine nu mai stiu cum sa fac sa traiesc!"

Fericirea nu ne pica din cer, ea se atinge in urma unui proces care implica lupta....

Cum se numeste filmul????????

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: de ce iubirea nu dispare odata cu dezamagirile

scris pe 18 oct 2005 23:57 de nemesis

Pentru CA CAuza si efectul nu sunt niciodata simultane.
By the way, incearca sa reformulezi intrebarea asta. Suna tare tampit!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata cu

scris pe 19 oct 2005 17:25 de saabba

Fericirea nu ne pica din cer, ea se atinge in urma unui proces care implica lupta....

Cum se numeste filmul????????

Something gotta give!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata

scris pe 19 oct 2005 22:30 de ExoticDream

Something gotta give!

Merci, il voi vedea in noaptea asta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: De ce iubirea nu dispare odata cu dezamagirile

scris pe 5 aug 2006 20:09 de ExoticDream

Chiar asa...., nu vi s-a intamplat sa fiti atat de dezamagiti dupa niste relatii esuate lamentabil incat sa alungati deliberat iubirea din viata voastra? Stiu ca este un sentiment minunat, insa, dupa ce suferi mai rau decat un caine (mereu m-am intrebat de unde vine comparatia asta, stie careva?!?), pur si simplu ajungi sa nu mai vrei! Se poate trai si fara iubire...., nu atat de fascinant, insa.... cel putin scapi de suferinta!

P.S. Abia azi voi vedea filmul ala!

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online