Exista pastile care sa provoace avortul?

Pagina 1 din 1
1

anonima

Guest

Exista pastile care sa provoace avortul?

scris pe 24 oct 2005 12:33 de anonima

as vrea sa stiu si eu dak exista pastile care sa provoace avortul...
sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: A little help..plss...

scris pe 24 oct 2005 12:47 de Alluka

cam toate pastilele fac asta...chestia e sa le iei in cantitati suficiente..

Ceea ce esti,vorbeste mai mult decat ceea ce spui!XXXXX
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: A little help..plss...

scris pe 24 oct 2005 16:26 de Farfalla

Da, exista pastile care sa provoace avortul.Cel mai bine ar fi sa consulti un medic ca sa ti le prescrie pe cele bune.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

eroticaxp

Newbie
4 mesaje

Ajutooooor pentru tine!!!

scris pe 28 oct 2005 16:58 de eroticaxp

Dupa cum te sfatuiesc si posturile precedente trebuie sa consulti un doctor pentru a fi sigura de pasul pe care il faci.Sub nici o forma nu incerca sa iei alte pastile in cantitati industriale mai ales insotite de alcool.Pot totusi sa-ti recomand un remediu naturist din popor.Pregateste seara o jumatate de litru de bere puternic alcoolizata cu un cub de drojdie.Lasa-l peste noapte la fermentat si consuma-l la prima ora pe stomacul gol.Are un efect destul de bun, dar ai grija sa fii echipata cu absorbante(exclus O.B.).
Totusi trebuie sa-ti spun ca merge numai pana in a doua luna de sarcina cel mult.Ar mai exista si ultima sansa sa apelezi la un chiuretaj.Pretul unei asemenea interventii ajunge la cel mult 50 RON si se poate efectua la Spitalul Judetean din orasul tau.Nu necesita internare decat pe perioada unei zile (dimineata-seara).Creeaza o diversiune fata de parinti, cu scuza ca ramai peste noapte la o prietena si interneaza-te peste noapte pentru orice eventualitate.Nu apela sub nici o forma decat la personal medical autorizat pentru aceasta interventie.Efectuarea acestei interventii este posibila cel mult pana la inceputul lunii a patra de sarcina.Orice tentativa reusita sau nereusita de avort iti poate cauza moartea sau leziuni ireversibile ale aparatului genital, cum ar fi infertilitatea.Gandeste-te de doua ori inainte de a aplica vreuna dintre aceste metode si nu dispera.Daca ai trecut de a treia luna de sarcina nu pot sa-ti doresc decat o nastere usoara si multa sanatate pentru tine si pentru cel mic. EroticaXP ending post...

Life is a waste of Time, Time is a waste of Life, so stay wasted all the Time and have the Time of your Life.EroticaXP
Mastering the unknown art of erotic!!!
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Ajutooooor pentru tine!!!

scris pe 30 oct 2005 01:04 de Wanted

Eu zic sa nu incerce tratamente babesti. Cel mai bine e sa viziteze un medic.
Avortul cu medicamentul RU 486 (Mifepristone)

Aceasta substanta chimica este un antihormon care blocheaza Progesteronul, un hormon necesar sarcinii. Acest hormon este administrat in primele 7 saptamani de sarcina, de patru ori intr-un interval de 12 zile. Astfel, incet dar sigur, este distrusa placenta iar copilul se va sufoca. Prin aceasta metoda poate fi omorat un copil in varsta de pana la 49 de zile! Sangerarile care urmeaza sunt semnificative, ele sunt cu atat mai mari cu cat copilul este mai in varsta si pot dura o saptamana. In cazul in care copilul traieste va fi omorat cu o injectie.

Carpe diem
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online