A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intrebarea!

Pagina 1 din 2
1   2   »

MisterX

Guest

A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intrebarea!

scris pe 24 oct 2005 18:02 de MisterX

Salutare, de curand mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea&practic eram aman2 virgini .Problema e, ca eu niciodata pana acu (am facut-o de 2 ori) nu am ajuns la orgasm & actul in sine a durat cred ca mai mult de juma de ora ,pana cand ea n-a mai rezistat & cu toate aceste eu n-am ejaculat ! Oare n-am facut-o cum trebuie ? Pozitia abordata era Eu de-asupra, sau pozitia asta de obicei face ca barbatu sa reziste mai mult? Dati-mi un raspuns va rog cei care sunteti mai experti ! Ce pozitie , imi recomandati ca ar fi fi mai excitanta, chiar pt ambii parteneri ?
sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intreba

scris pe 24 oct 2005 18:06 de Alluka

Salutare, de curand mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea&practic eram aman2 virgini .Problema e, ca eu niciodata pana acu (am facut-o de 2 ori) nu am ajuns la orgasm & actul in sine a durat cred ca mai mult de juma de ora ,pana cand ea n-a mai rezistat & cu toate aceste eu n-am ejaculat ! Oare n-am facut-o cum trebuie ? Pozitia abordata era Eu de-asupra, sau pozitia asta de obicei face ca barbatu sa reziste mai mult? Dati-mi un raspuns va rog cei care sunteti mai experti ! Ce pozitie , imi recomandati ca ar fi fi mai excitanta, chiar pt ambii parteneri ?

incearca o ASANA la dublu cu continentza si cand ejaculezi pune-i centura de sigurantza,sa nu "fuga" pe geam! !

Ceea ce esti,vorbeste mai mult decat ceea ce spui!XXXXX
sus

MisterX

Guest

Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i int

scris pe 24 oct 2005 18:10 de MisterX

incearca o ASANA la dublu cu continentza si cand ejaculezi pune-i centura de sigurantza,sa nu "fuga" pe geam! !

Plz, people.. vbiti de pozitii in romaneste ! ASANA aia cu ce se mananca? .. REPET CA SUNT UN INCEPATOR IN ALE ARTEI DE A FACE DRAGOSTE Salutare
sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i

scris pe 24 oct 2005 18:16 de Alluka

Plz, people.. vbiti de pozitii in romaneste ! ASANA aia cu ce se mananca? .. REPET CA SUNT UN INCEPATOR IN ALE ARTEI DE A FACE DRAGOSTE Salutare

pai mai toti sunt incepatori pe aici..in frunte cu nemesis!
nemesis a inceput si el odata mai demult dar s-a lasat dupa ce ne-a intrebat pe forum : daca are o femeie si un pat ce sa faca cu ele?
in alta ordine de idei...daca astepti un pic iti fac o traducere de o s-o faci bucatzi pe distinsa si proaspat devenita doamna...prietena ta!

sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceas

scris pe 24 oct 2005 18:22 de Alluka

nemesis a inceput si el odata mai demult dar s-a lasat dupa ce ne-a intrebat pe forum : daca are o femeie si un pat ce sa faca cu ele?
in alta ordine de idei...daca astepti un pic iti fac o traducere de o s-o faci bucatzi pe distinsa si proaspat devenita doamna...prietena ta!

Pozitie pentru o penetrare mai adanca?
Multe cupluri prefera posturile de penetrare prin spate (postura cainelui). Cea mai cunoscuta este postura in care femeia ingenuncheaza in patru labe si barbatul o penetreaza prin spate. Avantajul acestei posturi pentru femeie este acela ca poate experimenta o penetrare adanca si o excelenta stimulare a punctului G. Pentru ca nu-si poate privi iubitul, ea este libera sa-si plasmuiasca fantezii erotice chiar si despre un alt barbat (ceea ce totusi nu este recomandat).

Unele femei care sunt timide atunci cand iubitul lor le priveste in timp ce fac dragoste pot chiar sa se desfasoare liber si chiar sa atinga orgasmul in aceasta pozitie. In posturile retro, de asemenea, barbatul poate sa-si permita sa-si manifeste fanteziile chiar mai in forta cu iubita lui. El este placut impresionat de unduirea spatelui ei si de fesele ei. In aceasta pozitie poate sa-i cuprinda sanii si sa-i maseze usor, sa-i atinga clitorisul si sa-l stimuleze prin mangaiere, sau poate sa-i cuprinda coapsele, realizand astfel o penetrare mai adanca.

Cuplurile curajoase pot adopta variante in care femeia priveste barbatul sau este intoarsa cu spatele la el, cand ea ingenuncheaza pe pat sau se lasa pe vine peste penisul lui erect. Variante care sporesc placerea pot fi create daca barbatul este asezat pe un scaun sau ambii iubiti sunt sub dus.

Dar maximum de placere nu rezulta in mod necesar din maximum de stimulare erotica. Adesea un cuplu poate sa obtina mai multa placere din posturile in care ei angreneaza mai putina energie sexuala, dar mai multa energie afectiva, cand se saruta sau se imbratiseaza. Penetrarea prin spate atunci cand cei doi sunt culcati pe aceeasi parte, precum doua linguri asezate intr-un set, poate fi de asemenea foarte romantica. Femeia isi intoarce capul catre iubitul ei care o saruta cu dragoste, in timp ce el ii mangaie cu o mana sanii, iar cu cealalta clitorisul. In aceasta pozitie, trupurile lor au cea mai mare suprafata de contact, ceea ce aduce un plus de placere si de bucurie.

Pentru cresterea placerii sexuale...
Oricare dintre pozitii ai alege, aceste indicatii te vor ajuta sa sporesti placerea sexuala in timpul unei fuziuni amoroase:

Pozitia aleasa iti ofera posibilitatea de a te misca liber? In pozitiile cu femeia deasupra, ea se poate misca foarte usor.

Postura permite o penetrare adanca? Orice pozitie in care coapsele ei sunt aduse aproape de pieptul ei va permite o penetrare adanca.

Sau doar o penetrare superficiala? Acele pozitii in care picioarele femeii sunt apropiate intre ele si intinse in continuarea trunchiului ei vor permite doar penetrari superficiale.

Barbatul are posibilitatea de a atinge clitorisul femeii si de a-l stimula prin mangaiere? Multe femei au nevoie de stimulare clitoridiana directa.

Barbatul are posibilitatea de a-i atinge sanii? Majoritatea femeilor se bucura atunci cand sanii lor sunt sarutati si mangaiati.

Va puteti privi organele genitale? Multe persoane sunt incantate sa se priveasca in timp ce fac dragoste. Se pot folosi oglinzi asezate in unghiuri favorabile.

Femeia are posibilitatea de a atinge scrotul si anusul barbatului? Din pacate, multe dintre femei nici nu se gandesc la acest lucru, iar multi dintre barbati sunt prea timizi ca sa o ceara.

Pozitia permite stimularea punctului G? Senzatiile resimtite sunt extrem de intense pentru ambii iubiti.

Pozitia aleasa permite o miscare deplina a celor

sus

MisterX

Guest

pai..

scris pe 24 oct 2005 18:23 de MisterX

Pai.. problema nu e in a satisface-o pe "distinsa mea proapata devenita femeie" ci ca ea isi pune semne de intrebare dak nu o satisfac de dureaza atat de mult ! Ultima oara cand am facut-o aproape ca ajunsesem la orgasm , dar nu a mai rezistat&a dorit sa ne oprim. Ea mai discuta cu amicele ei & spune ca prietenii lor nu le trebuie mai mult de 10 min sa ejaculeze . Eu imi facem probleme inainte sa nu ejaculez precoce & acu ma intreb dak e ceva de bine sau nu sa dureze atat de mult la mine ! Am vreo problema sau pur si simplu sunt eu mai viril si nu stiu
sus

Mister X

Guest

hmm

scris pe 24 oct 2005 18:29 de Mister X

Pai .. ms de documentatie , nu ma intelege gresit , dar stiu destule despre sex , nu-s chiar , dar eu ma refeream strict la pozitia care am folosit-o noi doi , anume Eu de-asupra , parca mesageru se numea [eu cea descrisa de tine stiam ca se numeste A-TERGO ,dar ma rog] ...Ea a dorit sa o facem in pozitia asta,clasica .. Asadar , pozitia asta ma poate dezavantaja cumva in a ajunge mai greu la orgasm ? Cam asta era intrebarea , sau dak ajung mai greu la orgasm , e ceva de naspa sau nu cu mine ? Chiar .. si la masturbare [de catre ea ] dureaza mult , mie nu-mi ea mai mult de cateva min . Am sau nu o problema ?
sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: pai..

scris pe 24 oct 2005 18:30 de Alluka

Pai.. problema nu e in a satisface-o pe "distinsa mea proapata devenita femeie" ci ca ea isi pune semne de intrebare dak nu o satisfac de dureaza atat de mult ! Ultima oara cand am facut-o aproape ca ajunsesem la orgasm , dar nu a mai rezistat&a dorit sa ne oprim. Ea mai discuta cu amicele ei & spune ca prietenii lor nu le trebuie mai mult de 10 min sa ejaculeze . Eu imi facem probleme inainte sa nu ejaculez precoce & acu ma intreb dak e ceva de bine sau nu sa dureze atat de mult la mine ! Am vreo problema sau pur si simplu sunt eu mai viril si nu stiu

esti mai viril si nu stii dar o sa iti dai seama!
poate esti defect...!

sus

MisterX

Guest

Re: Re: hmm

scris pe 24 oct 2005 18:42 de MisterX

ar trebui sa te faca moderator in locul lui nemesis!

Funny , dar nu prea cred ! Mai astept pareri ,mai serioase dak se poate .. Poate kiar de la nemesis , dak e TATIC in ale meseriei asteia !
sus

MisterX

Newbie
6 mesaje

:))))

scris pe 24 oct 2005 19:11 de MisterX

Tind sa cred ca "stress-u" ne "influeteaza" starea de extaz, pardon, de atentie.... Am observat si eu minunile din triunghiul asta ciudat, ora era decalata cu vreo 6 ore pana acum, vad ca brusc diferenta a ajuns la 4 ore, dar nu pentru toata "userimea", iar mesajele apar in ordine aleatorie! Oare seful nostru o faca sapaturi chiar in clipa asta?!?

Tind sa cred ca deja ce am postat eu ,se va transforma in altceva.. eu zic sa lasam balta problema mea & sa mai lucram un pic cu ceva scripturi , un php ceva ? , dar dak totusi exista un expert .. sa raspunda la intrebarile mele , e bine venit sa-si dea cu parerea ! [a se citi ce s-a scris pana acu !]
ps: ora exacta e 01:19 , 25 oct ! pe ce server o fi pus forumu asta ?

>>Lasa Ca Mai E si Maine O zi !!!
sus

MisterX

Newbie
6 mesaje

intrebare ..

scris pe 24 oct 2005 19:25 de MisterX

pe site am gasit ..ceva de genu " Stiati ca majoritatea barbatilor ajung la orgasm in mai putin de 5 minute? " Asadar , las o intreb pt dmn-u , d-na expart/a : e pana la urma de bine sau nu dak ma tine mai mult in timpu unui act ? A, ejaculare e destul de puternica cand are loc .Pe maine

sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: hmm

scris pe 24 oct 2005 21:34 de Alluka

dar stiu destule despre sex

mie nu-mi ea mai mult de cateva min . Am sau nu o problema ?

Ai o problema!

sus

MisterX

Guest

Inca un mic "detaliu"

scris pe 24 oct 2005 21:38 de MisterX

Mai e posibil, ca stress-u sa-mi influeteze starea de extaz? Adica, fiind la inceput, aman2 ea mi-a zis sa nu ejaculez totusi inauntru kiar dak am prezervativu , ca nu are incredere in prezervative , desi eu luasem chiar DUREX .. Asa ca in timpu actului , oarecum ma gandeam & cat mai am pana sa ejaculez ca sa nu imi dau drumu inauntru , creeind astfel o oarecare stare de "stress" Sa fie &asta de vina ? A,&inca ceva pe prezervativu meu , scria " cu efect intarziat de ejaculare " ,sa fie &asta de vina ? Dar chiar totusi sa dureze mai mult de 30-45 de min ? actul in sine ? Ce prezervative sunt totusi mai sigure ,dar nici chiar ca astea ! de sa nu-ti mai vina deloc
sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: Re: hmm

scris pe 24 oct 2005 21:48 de Alluka

Ai o problema!

SI DE UNDE STIAI TU CE O SA SCRIU EU ?????

sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: Re: Re: hmm

scris pe 24 oct 2005 21:50 de Alluka

Funny , dar nu prea cred ! Mai astept pareri ,mai serioase dak se poate .. Poate kiar de la nemesis , dak e TATIC in ale meseriei asteia !

TOTUSI,DE CE AI POSTAT INAINTE CA EU SA SCRIU????FORUMUL ASTA A AJUNS TRIUNGHIUL BERMUDELOR,EXOTIC...SA STII!
ORE DEVANSATE,RASPUNSURI INAINTEA INTREBARILOR!E O NEBUNIE...CE MAI...!

MISTERX A RASPUNS LA 18.42 LA POSTUL MEU DE LA 21.34 ..PE CARE L-AM SCRIS ACUM 3 MINUTE! SI ACUM E 1.02-25 OCTOMBRIE!
BACK TO THE FUTURE !

sus

MisterX

Newbie
6 mesaje

:))

scris pe 24 oct 2005 21:59 de MisterX

TOTUSI,DE CE AI POSTAT INAINTE CA EU SA SCRIU????FORUMUL ASTA A AJUNS TRIUNGHIUL BERMUDELOR,EXOTIC...SA STII!

MISTERX A RASPUNS LA 18.42 LA POSTUL MEU DE LA 21.34 ..PE CARE L-AM SCRIS ACUM 3 MINUTE! SI ACUM E 1.02-25 OCTOMBRIE!
BACK TO THE FUTURE !

Poate mai trebuie lucrat la script sau poate ca e de vina conectiunea la internet ! Dar eu am primit msj postate de tine , la timp ! , iar ceasu nu e afisat cum trebe cand se posteaza ceva. sa fie scriptu de vina ? Da ce stiu eu , inca nu am primit rasp la intreb mele :/

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Inca un mic "detaliu"

scris pe 24 oct 2005 22:00 de ExoticDream

Mai e posibil, ca stress-u sa-mi influeteze starea de extaz? Adica, fiind la inceput, aman2 ea mi-a zis sa nu ejaculez totusi inauntru kiar dak am prezervativu , ca nu are incredere in prezervative , desi eu luasem chiar DUREX .. Asa ca in timpu actului , oarecum ma gandeam & cat mai am pana sa ejaculez ca sa nu imi dau drumu inauntru , creeind astfel o oarecare stare de "stress" Sa fie &asta de vina ? A,&inca ceva pe prezervativu meu , scria " cu efect intarziat de ejaculare " ,sa fie &asta de vina ? Dar chiar totusi sa dureze mai mult de 30-45 de min ? actul in sine ? Ce prezervative sunt totusi mai sigure ,dar nici chiar ca astea ! de sa nu-ti mai vina deloc

Valentineeeeee, unde esti, tatic al sexului 7 zile de 8 ori cate 9 ore, sa lamuresti problema misteriosului domn X?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: hmm

scris pe 24 oct 2005 22:04 de ExoticDream

BACK TO THE FUTURE !

Tind sa cred ca "stress-u" ne "influeteaza" starea de extaz, pardon, de atentie.... Am observat si eu minunile din triunghiul asta ciudat, ora era decalata cu vreo 6 ore pana acum, vad ca brusc diferenta a ajuns la 4 ore, dar nu pentru toata "userimea", iar mesajele apar in ordine aleatorie! Oare seful nostru o faca sapaturi chiar in clipa asta?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

MisterX

Newbie
6 mesaje

atunci..

scris pe 24 oct 2005 22:06 de MisterX

Valentineeeeee, unde esti, tatic al sexului 7 zile de 8 ori cate 9 ore, sa lamuresti problema misteriosului domn X?!?

pai bine, atunci mai verific maine ce sfaturi mai primesc dak e atat de dificila "problema" mea incat e nevoie de un adevarat expert .. Eu ma duc la somn ! Pe maine

sus

MisterX

Newbie
6 mesaje

:))))

scris pe 24 oct 2005 22:13 de MisterX

Tind sa cred ca deja ce am postat eu ,se va transforma in altceva.. eu zic sa lasam balta problema mea & sa mai lucram un pic cu ceva scripturi , un php ceva ? , dar dak totusi exista un expert .. sa raspunda la intrebarile mele , e bine venit sa-si dea cu parerea ! [a se citi ce s-a scris pana acu !]
ps: ora exacta e 01:19 , 25 oct ! pe ce server o fi pus forumu asta ?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: :))))

scris pe 24 oct 2005 22:19 de ExoticDream

dak totusi exista un expert .. sa raspunda la intrebarile mele , e bine venit sa-si dea cu parerea ! [a se citi ce s-a scris pana acu !]

Eu ma duc sa astept (s)eXpertul. Noapte buna, copii!

sus

MisterX

Newbie
6 mesaje

intrebare ..

scris pe 24 oct 2005 22:26 de MisterX

pe site am gasit ..ceva de genu " Stiati ca majoritatea barbatilor ajung la orgasm in mai putin de 5 minute? " Asadar , las o intreb pt dmn-u , d-na expart/a : e pana la urma de bine sau nu dak ma tine mai mult in timpu unui act ? A, ejaculare e destul de puternica cand are loc .Pe maine

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: intrebare ..

scris pe 24 oct 2005 22:32 de ExoticDream

" Asadar , las o intreb pt dmn-u , d-na expart/a : e pana la urma de bine sau nu dak ma tine mai mult in timpu unui act ? A, ejaculare e destul de puternica cand are loc .Pe maine

Ai putintica rabdare, stimabile, si, dupa ce s-o duce vestea despre "problema" ta, n-o sa mai faci fata puhoiului de fete care vor dori sa te "acceseze"!!!

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! A

scris pe 25 oct 2005 19:29 de saabba

PoziÃ…£ie pentru o penetrare mai adÃĢncÄ?
Multe cupluri preferÄ? posturile de penetrare prin spate (postura cÃĢinelui). Cea mai cunoscutÄ? este postura ÃĨn care femeia ÃĨngenuncheazÄ? ÃĨn patru labe Ã…?i bÄ?rbatul o penetreazÄ? prin spate. Avantajul acestei posturi pentru femeie este acela cÄ? poate experimenta o penetrare adÃĢncÄ? Ã…?i o excelentÄ? stimulare a punctului G. Pentru cÄ? nu-Ã…?i poate privi iubitul, ea este liberÄ? sÄ?-Ã…?i plÄ?smuiascÄ? fantezii erotice chiar Ã…?i despre un alt bÄ?rbat (ceea ce totuÃ…?i nu este recomandat).

Unele femei care sunt timide atunci cÃĢnd iubitul lor le priveÃ…?te ÃĨn timp ce fac dragoste pot chiar sÄ? se desfÄ?Ã…?oare liber Ã…?i chiar sÄ? atingÄ? orgasmul ÃĨn aceastÄ? poziÃ…£ie. ÃÆ’?n posturile retro, de asemenea, bÄ?rbatul poate sÄ?-Ã…?i permitÄ? sÄ?-Ã…?i manifeste fanteziile chiar mai ÃĨn forÃ…£Ã„? cu iubita lui. El este plÄ?cut impresionat de unduirea spatelui ei Ã…?i de fesele ei. ÃÆ’?n aceastÄ? poziÃ…£ie poate sÄ?-i cuprindÄ? sÃĢnii Ã…?i sÄ?-i maseze uÃ…?or, sÄ?-i atingÄ? clitorisul Ã…?i sÄ?-l stimuleze prin mÃĢngÃĢiere, sau poate sÄ?-i cuprindÄ? coapsele, realizÃĢnd astfel o penetrare mai adÃĢncÄ?.

Cuplurile curajoase pot adopta variante ÃĨn care femeia priveÃ…?te bÄ?rbatul sau este ÃĨntoarsÄ? cu spatele la el, cÃĢnd ea ÃĨngenuncheazÄ? pe pat sau se lasÄ? pe vine peste penisul lui erect. Variante care sporesc plÄ?cerea pot fi create dacÄ? bÄ?rbatul este aÃ…?ezat pe un scaun sau ambii iubiÃ…£i sunt sub duÃ…?.

Dar maximum de plÄ?cere nu rezultÄ? ÃĨn mod necesar din maximum de stimulare eroticÄ?. Adesea un cuplu poate sÄ? obÃ…£inÄ? mai multÄ? plÄ?cere din posturile ÃĨn care ei angreneazÄ? mai puÃ…£inÄ? energie sexualÄ?, dar mai multÄ? energie afectivÄ?, cÃĢnd se sÄ?rutÄ? sau se ÃĨmbrÄ?Ã…£iÃ…?eazÄ?. Penetrarea prin spate atunci cÃĢnd cei doi sunt culcaÃ…£i pe aceeaÃ…?i parte, precum douÄ? linguri aÃ…?ezate ÃĨntr-un set, poate fi de asemenea foarte romanticÄ?. Femeia ÃĨÃ…?i ÃĨntoarce capul cÄ?tre iubitul ei care o sÄ?rutÄ? cu dragoste, ÃĨn timp ce el ÃĨi mÃĢngÃĢie cu o mÄ?nÄ? sÃĢnii, iar cu cealaltÄ? clitorisul. ÃÆ’?n aceastÄ? poziÃ…£ie, trupurile lor au cea mai mare suprafaÃ…£Ã„? de contact, ceea ce aduce un plus de plÄ?cere Ã…?i de bucurie.

Pentru creÅ?terea plÄ?cerii sexuale...
Oricare dintre ai poziÃ…£ii alege, aceste indicaÃ…£ii te vor ajuta sÄ? sporeÃ…?ti plÄ?cerea sexualÄ? ÃĨn timpul unei fuziuni amoroase:

PoziÃ…£ia aleasÄ? ÃĨÃ…£i oferÄ? posibilitatea de a te miÃ…?ca liber? ÃÆ’?n poziÃ…£iile cu femeia deasupra, ea se poate miÃ…?ca foarte uÃ…?or.

Postura permite o penetrare adÃĢncÄ?? Orice poziÃ…£ie ÃĨn care coapsele ei sunt aduse aproape de pieptul ei va permite o penetrare adÃĢncÄ?.

Sau doar o penetrare superficialÄ?? Acele poziÃ…£ii ÃĨn care picioarele femeii sunt apropiate ÃĨntre ele Ã…?i ÃĨntinse ÃĨn continuarea trunchiului ei vor permite doar penetrÄ?ri superficiale.

BÄ?rbatul are posibilitatea de a atinge clitorisul femeii Ã…?i de a-l stimula prin mÃĢngÃĢiere? Multe femei au nevoie de stimulare clitoridianÄ? directÄ?.

BÄ?rbatul are posibilitatea de a-i atinge sÃĢnii? Majoritatea femeilor se bucurÄ? atunci cÃĢnd sÃĢnii lor sunt sÄ?rutaÃ…£i Ã…?i mÃĢngÃĢiaÃ…£i.

VÄ? puteÃ…£i privi organele genitale? Multe persoane sunt ÃĨncÃĢntate sÄ? se priveascÄ? ÃĨn timp ce fac dragoste. Se pot folosi oglinzi aÃ…?ezate ÃĨn unghiuri favorabile.

Femeia are posibilitatea de a atinge scrotul Ã…?i anusul bÄ?rbatului? Din pÄ?cate, multe dintre femei nici nu se gÃĢndesc la acest lucru, iar mulÃ…£i dintre bÄ?rbaÃ…£i sunt prea timizi ca sÄ? o cearÄ?.

PoziÃ…£ia permite stimularea punctului G? SenzaÃ…£iile resimÃ…£ite sunt extrem de intense pentru ambii iubiÃ…£i.

PoziÃ…£ia aleasÄ? permite o miÃ…?care deplinÄ? a celor doi iubiÃ…£i, sau doar o miÃ…?care superficialÄ?, mai puÃ…£in profundÄ?? GÄ?seÃ…?te poziÃ…£ia favoritÄ? a fiinÃ…£ei iubite Ã…?i oferÄ?-i plÄ?cerea...
DescoperÄ? poziÃ…£ia favoritÄ?
ÃÆ’?ntr-adevÄ?r, cuplurile care vor experimenta poziÃ…£iile de bazÄ? atunci cÃĢnd fac dragoste vor putea avea trÄ?iri cu totul remarcabile. Dar este bine de reÃ…£inut cÄ? ceea ce merge foarte bine cu un partener, nu este obligatoriu sÄ? meargÄ? la fel de bine Ã…?i cu un altul. Noi toÃ…£i suntem diferiÃ…£i din punct de vedere al manifestÄ?rilor noastre interioare, al personalitÄ?Ã…£ii, al trezirii erotice Ã…?i nu ÃĨn ultimul rÃĢnd al gradului de dezinhibare sexualÄ?, deci nu poÃ…£i pretinde ca o poziÃ…£ie care Ã…£i-a oferit maximum de plÄ?cere ÃĨntr-o relaÃ…£ie amoroasÄ? sÄ?-Ã…£i producÄ? acelaÃ…?i efect Ã…?i ÃĨntr-o altÄ? legÄ?turÄ?.

Este adevÄ?rat cÄ? fiecare dintre noi avem poziÃ…£iile noastre preferate de a face dragoste, dar pentru ca sexul sÄ? nu devinÄ? ceva plictisitor, monoton, este util sÄ? mai Ã…?i inovÄ?m puÃ…£in. TotuÃ…?i urmÄ?reÃ…?te ca mai ÃĨntÃĢi sÄ? obÃ…£ii rezultate bune ÃĨntr-una sau douÄ? din poziÃ…£iile de bazÄ?, ÃĨnainte de a te avÃĢnta sÄ? adopÃ…£i posturi mai atletice sau noi variaÃ…£iuni ale poziÃ…£iilor de bazÄ?. Majoritatea cuplurilor practicÄ? doar douÄ? sau trei posturi favorite tot timpul vieÃ…£ii lor conjugale. Dar chiar micile variaÃ…£iuni ale acestor posturi pentru a face mai bine dragoste pot sÄ? devinÄ? plicticoase la un moment dat.

Este important sÄ? se menÃ…£inÄ? un echilibru ÃĨntre aceastÄ? stabilitate conservatoare Ã…?i dispoziÃ…£ia â??liberalÄ?â?? de a ÃĨncerca Ã…?i altceva nou. Cu atenÃ…£ie, dragoste Ã…?i rÄ?bdare ÃĨn a experimenta, multe cupluri pot sÄ? gÄ?seascÄ? repede modalitÄ?Ã…£i practice de a face dragoste ÃĨn aÃ…?a fel ÃĨncÃĢt ambii iubiÃ…£i sÄ? fie ÃĨncÃĢntaÃ…£i Ã…?i mulÃ…£umiÃ…£i.

daca mai vrei iti trimit pe mail!

Si totusi ce-i aia ASANA?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: intrebare ..

scris pe 25 oct 2005 20:40 de valentine

Ai putintica rabdare, stimabile, si, dupa ce s-o duce vestea despre "problema" ta, n-o sa mai faci fata puhoiului de fete care vor dori sa te "acceseze"!!!

Poti sa fii rezistent cat 10, daca nu ai talent esti rece....
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i intreba

scris pe 25 oct 2005 20:56 de LonelyGirl

nu cred ca o anume pozitie te-ar ajuta sa ejaculezi mai repede.Cred ca iti faci prea multe probleme si nu esti suficient de relaxat astfel incat actul sexual sa decurga intr-un mod "normal" si la tine.incearca sa te concentrezi la ceea ce faci , sa traiesti placerea si cu siguranta va fi mai bine.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i int

scris pe 25 oct 2005 21:32 de valentine

nu cred ca o anume pozitie te-ar ajuta sa ejaculezi mai repede.Cred ca iti faci prea multe probleme si nu esti suficient de relaxat astfel incat actul sexual sa decurga intr-un mod "normal" si la tine.incearca sa te concentrezi la ceea ce faci , sa traiesti placerea si cu siguranta va fi mai bine.

Nu am stat sa citesc tot subiectul...dar daca e vorba de pozitie in care sa reuseasca sa termine mai usor...incearca pe la spate...stii tu fata sta in 4 labe cu spatele la tine si tu tagadam tagadam pe la spate la ea, dar sa nu dai in disperare, dai si tu usor si stimuleaza mai mult capul penisului, adica nu penetra adanc.
Bafta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i

scris pe 27 oct 2005 00:01 de ExoticDream

Nu am stat sa citesc tot subiectul...

Pacat, la un moment dat iti inaltam o oda, pare-mi-se!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: :))))

scris pe 27 oct 2005 00:06 de ExoticDream

Eu ma duc sa astept (s)eXpertul. Noapte buna, copii!

Ora unu a sosit
Si (s)eXpertul n-a sosit...

(toata ziua n-am reusit sa postez un rand!)

Cand m-am trezit, era seara si.... seXpertul incetase sapaturile sau sandramaua si-a revenit miraculos!

sus

MisterX

Guest

:)

scris pe 27 oct 2005 00:43 de MisterX

Ora unu a sosit
Si (s)eXpertul n-a sosit...

(toata ziua n-am reusit sa postez un rand!)

Cand m-am trezit, era seara si.... seXpertul incetase sapaturile sau sandramaua si-a revenit miraculos!

Probabil ca problema mea nu e atat de grava cum am crezut , dar am sa tin cont de parerile voastre&o sper ca pe viitor sa mearga lucrurile mai bine . De altfel m-am gandit ca abia-s la inceput&am nev de experienta ,dupa cum zicea mai sus "cineva" , kiar dak oi avea rezistenta, tre sa am&talent , iar asa ceva in timp se "cultiva" ! Vad ca totusi fetele sunt mai atente la detalii atunci cand fac dragoste :P Pa, lume
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online