Nu ma pot indragosti!!!

Pagina 1 din 1
1

EU

Guest

Nu ma pot indragosti!!!

scris pe 1 nov 2005 23:26 de EU

Am avut mai multe prietene si nu pot depasi un "prag" : nu pot trece mai departe de la faptul ca le plac si doar atat. Vb. in general fiindca am avut mai multe relatii si nu am avut un sentiment aparte pt. nici o fata...nush ce sa fac..oare sa nu fi intalnit fata care sa imi placa ? sa ma indragostesc de ea?? chiar daca am avut prietene frumoase .nu am putut simti nimic special pt. ele..
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Nu ma pot indragosti!!!

scris pe 2 nov 2005 00:00 de valentine

Am avut mai multe prietene si nu pot depasi un "prag" : nu pot trece mai departe de la faptul ca le plac si doar atat. Vb. in general fiindca am avut mai multe relatii si nu am avut un sentiment aparte pt. nici o fata...nush ce sa fac..oare sa nu fi intalnit fata care sa imi placa ? sa ma indragostesc de ea?? chiar daca am avut prietene frumoase .nu am putut simti nimic special pt. ele..

Cati ani ai?
sus

EU

Guest

Re: Re: Nu ma pot indragosti!!!

scris pe 2 nov 2005 14:36 de EU

Cati ani ai?

19
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Nu ma pot indragosti!!!

scris pe 2 nov 2005 20:40 de saabba

19

Stai linistit!
Si eu m-am gandit acum multi ani ca probabil am ceva defect pentru ca nu reuseam sa depasesc stadiul ala "de a tine" !
Cu siguranta nu ai intalnit femeia potrivita, dar cand o vei intalni vei simti cu trup si suflet!
Pana atunci nu te apuca sa " cauti" ca disperatu' dragostea vietii, pentru s-ar putea sa te irosesti in timp ce " ea" trece pe langa tine!
sus

nikita

Guest

Re: Re: Re: Re: Nu ma pot indragosti!!!

scris pe 2 nov 2005 23:57 de nikita

am exact aceeasi problema. nu ma pot indragosti. frigiditate afectiva, cred.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma pot indragosti!!!

scris pe 3 nov 2005 19:18 de valentine

Daca din start pleci cu ideea asta ca tu nu te poti indragosti...e mult mai greu.
Dar ar trebui sa fiti fericiti ca nu ati avut "ghinionul" asta, din punctul unora de vedere sau "norocul" asta, din punctul altora de vedere...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Nu ma pot indragosti!!!

scris pe 4 nov 2005 13:59 de ExoticDream

Graba asta de a avea cat mai multe relatii in adolescenta duce, in mod natural, la o selectie grabita a partenerilor si n-ai de ce sa te miri daca nu ajungi automat sa si iubesti. Cate relatii ai avut? Trei, patru, sapte? Cat au durat? O luna, doua, trei? Ce a insemnat o relatie in acest caz? Dupa parerea mea, poti vorbi despre o relatie incepand din clipa in care constientizezi ca intre tine si persoana respectiva exista deja muguri de sentimente, nu atunci cand te-ai intalnit de doua ori cu cineva si ti-ai propus sa ai o relatie cu persoana respectiva!

Ai doar 19 ani, nu este tarziu sa iubesti, stai linistit, vei intalni o fata care sa ti se potriveasca, nu trebuie sa o cauti cu lumanarea prin cluburi, discoteci etc., continua sa faci lucrurile care iti fac placere, de exemplu, daca iti place sportul, practica-l si poate vei gasi o fata care face la fel, daca esti un cititor pasionat, mergi la biblioteca si poate vei intalni o fata care sa-ti semene.

Motivele pentru care la 19 ani nu ai iubit inca pot fi multe, eu spun ca cei mai multi fie s-au aruncat in relatii scurte, fara implicatii sentimentale, in general sexuale si se simt cumva secatuiti de atata brambureala, fie sunt prea timizi, fie au anumite pretentii si nu au intalnit inca persoana potrivita.

Valentine are dreptate, ne dorim enorm sa cunoastem fascinatia iubirii, dar cateodata ea induce atata suferinta incat ne intrebam daca cele cateva clipe de fericire merita oceanul de durere in care ne putem scufunda....

Bafta!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online