Cat traiesc spermatozoizii?

Pagina 1 din 2
1   2   »

gargaritza

Guest

Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 1 nov 2005 17:10 de gargaritza

Ei bine,o sa incep cu ce stiu eu,si apoi va voi ruga sa imi spuneti voi ce nu stiu.Eu stiu ca spermatozoizii traiesc in mediul lor(umezeala si caldura)intre 7 si 8 zile.Ei pot trai deci atatea zile in uterul femeii.Dar ce nu stiu eu,este cat traiesc ei in mediul extern,adica pe copr(pe maini,pe penisul baiatului,etc.)sau pe haine.Merci mult pt.sfaturile care vor urma
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 1 nov 2005 18:18 de valentine

Ei bine,o sa incep cu ce stiu eu,si apoi va voi ruga sa imi spuneti voi ce nu stiu.Eu stiu ca spermatozoizii traiesc in mediul lor(umezeala si caldura)intre 7 si 8 zile.Ei pot trai deci atatea zile in uterul femeii.Dar ce nu stiu eu,este cat traiesc ei in mediul extern,adica pe copr(pe maini,pe penisul baiatului,etc.)sau pe haine.Merci mult pt.sfaturile care vor urma

Nici o ora din ce stiu eu...
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 1 nov 2005 18:35 de banditu

Salutare ... sincer nu sunt prea in tema si imi cer scuze daca spun greseli .. eu stiu ca mai mult de 1 min .. chiar mai putin ei mor in contact cu aerul.. sau ce s-o intampla cu ei , Acuma cine e mai in tema as vrea sa dea un raspuns mai bun ... Byee

salutare
sus

nemesis

Guest

scris pe 2 nov 2005 00:57 de nemesis

Corect! In mediu "propice" traiesc in jur de 7-8 zile. In mediu deschis in jur de cateva minute, in functie de conditii. Lichidul in care sunt "inveliti" evaporandu-se, isi pierd motilitatea iar proteinele ce-i invelesc se oxideaza, compozitia membranei celulare fiind atacata de radicali liberi sau rectionand cu diferiti compusi... bla, bla... oricum nu pricepe nimeni ce spun! Pe scurt: = > spermatozoizii... mor (sa zicem). Factorul determinant al existentei lor este lichidul seminal.
sus

gargaritza

Guest

Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 3 nov 2005 09:55 de gargaritza

Ori isi fac unele fete prea multe probleme,ori isi fac altele prea putzine probleme...nu stiu care este raspunsul...de exemplu,eu am o prietena,careia ii este frica sa treaca la al doilea numar cu prietenul ei,de teama spermatozoizilor.Ei o fac neprotejat,si dupa prima ejaculare,el se duce si se spala foarte bine cu apa rece si sapun,urineaza pt. a nu ramane pe canal,si totusi ei ii este foarte teama sa nu ramana insarcinata...ii este teama sa nu ramana catziva pe acolo...Intrebarea a fost pusa de fapt pt.ea...asa ca LINISTITI-O va rog,ca eu nu am reushit...thanks in numele ei
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 5 nov 2005 12:35 de Wanted

Corect! In mediu "propice" traiesc in jur de 7-8 zile. In mediu deschis in jur de cateva minute, in functie de conditii. Lichidul in care sunt "inveliti" evaporandu-se, isi pierd motilitatea iar proteinele ce-i invelesc se oxideaza, compozitia membranei celulare fiind atacata de radicali liberi sau rectionand cu diferiti compusi... bla, bla... oricum nu pricepe nimeni ce spun!

Doar tu ai fost la scoala... doar tu ai facut biologie, chimie???? Uite unde era singurul invatat de pe lumea asta...

Carpe diem
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 5 nov 2005 19:08 de YLoveCamelia

Doar tu ai fost la scoala... doar tu ai facut biologie, chimie???? Uite unde era singurul invatat de pe lumea asta...

este invatat fata de multi dintre voi.

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 5 nov 2005 22:44 de Aluka

pentru osanale folositi usha din dos !
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 6 nov 2005 00:33 de Wanted

Exista o "mica " diferenta intre a avea un anume bagaj de cunostiinte, a-ti cunoaste propria valoare si a te respecta, si intre a te idolatriza, iar pe personale din jurul tau sa le consideri pe toate idioate, si sa nu le arati nici un pic de respect, chiar daca nu le cunosti. El a zis ca oricum nimeni nu intelege ceea ce spune... si singura concluzia care poate fi trasa de aici este ca el este sigura persoana care are cunostiintele respective. Au mai trecut si altii prin facultati..licee...etc, nu e singurul.
AI inteles ideea??? Putea macar sa puna "unii dintre voi nu inteleg". Nu sa generalizeze.. si sa minimalizele tot site-ul la "Nemesis si restul(desteptul si idiotii)".

Carpe diem
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 6 nov 2005 04:30 de ExoticDream

Exista o "mica " diferenta intre a avea un anume bagaj de cunostiinte, a-ti cunoaste propria valoare si a te respecta, si intre a te idolatriza, iar pe personale din jurul tau sa le consideri pe toate idioate, si sa nu le arati nici un pic de respect, chiar daca nu le cunosti. El a zis ca oricum nimeni nu intelege ceea ce spune... si singura concluzia care poate fi trasa de aici este ca el este sigura persoana care are cunostiintele respective. Au mai trecut si altii prin facultati..licee...etc, nu e singurul.
AI inteles ideea???

Nu se pune problema idolatrizarii propriei persoane si nici a incadrarii celor din jur in doua grupe mari si late (de fapt, doar una e lata, din pacate...), inteligenta este innascuta sau nu; daca ai norocul sa te nasti destept, conteaza daca iti cultivi acel dar sau nu, iar daca ai fost nedreptatit de soarta poti sa te straduiesti sa mai repari cate ceva pe ici-pe colo sau poti sa ramai asa si sa te dai Einstein in persoana, starnind zambetul si ironia celor inteligenti. Ar fi o cruzime sa ironizezi un om putin dotat din punct de vedere intelectual, dar care sta in banca lui, in schimb iti este permis sa razi daca un astfel de personaj face pe desteptul, actionand aberant si/sau vorbind tampenii.

Este adevarat, multi trec prin licee, chiar si facultati, dar cati dintre ei sunt cu adevarat interesati sa invete ceva? Stiti cu ce se indeletniceste adeseori elevul de liceu in timpul orelor de chimie, anatomie etc.? Joc de carti in ultimele banci, barfit cu vecinii, muzica la casti, pipait colega/colegul pe sub banca, trimis/receptionat SMSuri, jocuri pe mobil, bla bla bla! Elevul asta pleaca de la scoala fara sa stie ce-s aia neuroni, spermatozoizi, petrece mii de ore pe Internet, jucand CounterStrike sau/si flirtand in chaturi, dar nu ar da un search pe Google ca sa afle ce nu stie, iar, daca cineva il ironizeaza, este criticat!

Putea macar sa puna "unii dintre voi nu inteleg". Nu sa generalizeze.. si sa minimalizele tot site-ul la "Nemesis si restul(desteptul si idiotii)".

Mie mi s-a spus deja ca fac parte din tabara cretino-idiotilor si n-am dat in Parkinson de nervi! Nu conteaza eticheta pe care ti-o pune cineva, ci ceea ce stii si crezi tu despre tine, avand la baza argumente serioase(nu de genul "eu's destept ca asa vrea muschii mei".

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii

scris pe 6 nov 2005 10:43 de saabba

Nu se pune problema idolatrizarii propriei persoane si nici a incadrarii celor din jur in doua grupe mari si late (de fapt, doar una e lata, din pacate...), inteligenta este innascuta sau nu; daca ai norocul sa te nasti destept, conteaza daca iti cultivi acel dar sau nu, iar daca ai fost nedreptatit de soarta poti sa te straduiesti sa mai repari cate ceva pe ici-pe colo sau poti sa ramai asa si sa te dai Einstein in persoana, starnind zambetul si ironia celor inteligenti. Ar fi o cruzime sa ironizezi un om putin dotat din punct de vedere intelectual, dar care sta in banca lui, in schimb iti este permis sa razi daca un astfel de personaj face pe desteptul, actionand aberant si/sau vorbind tampenii.

Este adevarat, multi trec prin licee, chiar si facultati, dar cati dintre ei sunt cu adevarat interesati sa invete ceva? Stiti cu ce se indeletniceste adeseori elevul de liceu in timpul orelor de chimie, anatomie etc.? Joc de carti in ultimele banci, barfit cu vecinii, muzica la casti, pipait colega/colegul pe sub banca, trimis/receptionat SMSuri, jocuri pe mobil, bla bla bla! Elevul asta pleaca de la scoala fara sa stie ce-s aia neuroni, spermatozoizi, petrece mii de ore pe Internet, jucand CounterStrike sau/si flirtand in chaturi, dar nu ar da un search pe Google ca sa afle ce nu stie, iar, daca cineva il ironizeaza, este criticat!

Mie mi s-a spus deja ca fac parte din tabara cretino-idiotilor si n-am dat in Parkinson de nervi! Nu conteaza eticheta pe care ti-o pune cineva, ci ceea ce stii si crezi tu despre tine, avand la baza argumente serioase(nu de genul "eu's destept ca asa vrea muschii mei".

Da, de acord cu tine!
Dar incearca sa-l faci pe nemesis: prost, cretin, idiot....sa vezi cum reactioneaza!
Si pe urma mai stam de vorba!
sus

Aluka

Guest

scris pe 6 nov 2005 11:30 de Aluka

Nu conteaza eticheta pe care ti-o pune cineva, ci ceea ce stii si crezi tu despre tine, avand la baza argumente serioase(nu de genul "eu's destept ca asa vrea muschii mei".

ASTA e problema ta ! ca nu vrei sa pleci urechea la ce VAD altii la tine ! Insasi afirmatia ta jigneste spusa in contextul si locul acesta, dar cred ca asta este totusi un lucru prea profund si triunghiular pentru tine ! ar trebui sa te intrebi de ce nu impresioneaza pe nimeni tonele de cartzi pe care le citezi , expresiile in engleza pe care le foloseshti...etc ! daca nu reusesti sa iti raspunzi fiindca te-ai nascut intr-un moment nepotrivit ,iti spun eu :fiindca majoritatea CHIAR isi constientizeaza valoarea ! as putea sa iti dau lectii din orice domeniu , as putea sa vin cu argumente si contraargumente oricand , in cea mai elevata discutie pe care crezi ca esti in stare sa o portzi . dar n-am facut-o si nu o voi face din acelasi motiv !cum spunea xxxxx...oamenii nu sunt usor de inselat si : CEEA CE ESTI , VORBESTE MAI MULT DECAT CEEA CE SPUI ! valabil si pentru domn doctorand , cel cu creierul castrat si sufletul amputat !
si da nemesis : nici mie nu imi plac proshtii , iar tu faci parte dintr-o categorie cu totul si cu totul speciala , aceia cu sclipiri de inteligentza , care de fapt sunt si cei mai suparatori , prin arogantza , orgolii si lipsa de bun simtz !
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozo

scris pe 6 nov 2005 12:20 de nemesis

ASTA e problema ta ! ca nu vrei sa pleci urechea la ce VAD altii la tine ! Insasi afirmatia ta jigneste spusa in contextul si locul acesta, dar cred ca asta este totusi un lucru prea profund si triunghiular pentru tine ! ar trebui sa te intrebi de ce nu impresioneaza pe nimeni tonele de cartzi pe care le citezi , expresiile in engleza pe care le foloseshti...etc ! daca nu reusesti sa iti raspunzi fiindca te-ai nascut intr-un moment nepotrivit ,iti spun eu :fiindca majoritatea CHIAR isi constientizeaza valoarea ! as putea sa iti dau lectii din orice domeniu , as putea sa vin cu argumente si contraargumente oricand , in cea mai elevata discutie pe care crezi ca esti in stare sa o portzi . dar n-am facut-o si nu o voi face din acelasi motiv !cum spunea xxxxx...oamenii nu sunt usor de inselat si : CEEA CE ESTI , VORBESTE MAI MULT DECAT CEEA CE SPUI ! valabil si pentru domn doctorand , cel cu creierul castrat si sufletul amputat !
si da nemesis : nici mie nu imi plac proshtii , iar tu faci parte dintr-o categorie cu totul si cu totul speciala , aceia cu sclipiri de inteligentza , care de fapt sunt si cei mai suparatori , prin arogantza , orgolii si lipsa de bun simtz !

Iar ati ajuns sa vorbiti despre moderatori? Of, of! Mai, mai!

Insasi afirmatia ta jigneste spusa in contextul si locul acesta, dar cred ca asta este totusi un lucru prea profund si triunghiular pentru tine !

Vorbim despre diagrame Feynman triunghiulare, asa-i? Duhhhh!

as putea sa iti dau lectii din orice domeniu , as putea sa vin cu argumente si contraargumente oricand , in cea mai elevata discutie pe care crezi ca esti in stare sa o portzi.

Uite, eu cred ca cea mai elevata discutie stiintifica pe care as putea sa o port este o discutie despre fizica sistemelor cu mai multe particule si in particular a sistemelor fermionice cu interactiune. In cadrul acestei discutii, ne axam pe o abordare cu functii green de ne-echilibru. Acum eu te intreb: Crezi ca daca as propaga in timp ecuatiile Schwinger-Hedin, folosind un contur Keldysh, si plecand de la un calcul pe o stare fundamentala cu interactiune, as putea descrie starile de ionizare ale moleculei folosind teorema Koopman extinsa?

Acum, iti este clar, vreau argumente "elevate", de la tine!

Esti ridicol, baiete!

La "dat lectii" se pricepe oricine. Nu tb. dacat sa citesti 3 randuri intr-o carte si, daca nu esti total lipsit de intelingenta poti face o compunere din ele si poti scoate o interpretate proprie in legatura cu ceea ce crezi TU ca este adevarul sau binele in acele 3 randuri. Dar atat timp cat nu pot afla de la tine ceva ce nu pot citi intr-o carte, nu ma intereseaza ceea ce spui. E opinia ta, e meseria ta, e placerea ta in a citi despre ceva etc. Nu capacitatea de a cunoaste este absolutul, ci capacitatea de a te indoi. Nu capacitatea de a da lectii este importanta, my little green friend!

CEEA CE ESTI , VORBESTE MAI MULT DECAT CEEA CE SPUI !

Dar din pacate, majoritatea covarsitoare judeca dupa imagini... (Da, te-am inclus si pe tine in majoritatea aia.)

Hai ca-mi pierd timpul... Noapte buna!

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sperma

scris pe 6 nov 2005 13:08 de Aluka

Uite, eu cred ca cea mai elevata discutie stiintifica pe care as putea sa o port este o discutie despre fizica sistemelor cu mai multe particule si in particular a sistemelor fermionice cu interactiune. In cadrul acestei discutii, ne axam pe o abordare cu functii green de ne-echilibru. Acum eu te intreb: Crezi ca daca as propaga in timp ecuatiile Schwinger-Hedin, folosind un contur Keldysh, si plecand de la un calcul pe o stare fundamentala cu interactiune, as putea descrie starile de ionizare ale moleculei folosind teorema Koopman extinsa?

Esti ridicol, baiete!

La "dat lectii" se pricepe oricine. Nu tb. dacat sa citesti 3 randuri intr-o carte si, daca nu esti total lipsit de intelingenta poti face o compunere din ele si poti scoate o interpretate proprie in legatura cu ceea ce crezi TU ca este adevarul sau binele in acele 3 randuri. Dar atat timp cat nu pot afla de la tine ceva ce nu pot citi intr-o carte, nu ma intereseaza ceea ce spui. E opinia ta, e meseria ta, e placerea ta in a citi despre ceva etc. Nu capacitatea de a cunoaste este absolutul, ci capacitatea de a te indoi. Nu capacitatea de a da lectii este importanta, my little green friend!

Dar din pacate, majoritatea covarsitoare judeca dupa imagini... (Da, te-am inclus si pe tine in majoritatea aia.)

uite si eu cred ca cea mai elevata discutie nu trebuie sa fie una stiintifica neaparat !
asta se numeste o discutie elevata?
ok!hai sa iti vorbesc si eu despre spetze in codul penal,codul civil,codul fiscal,codul de procedura fiscala conventii de evitare a dublei impuneri , contabilitate europeana comparativ cu sistemul american unde ajungi expert contabil in doua saptamani si planul de conturi din RO, amortizari liniare si accelerate,amortizari pe grupe si subgrupe de produse in conformitate cu legea 15 a amortizarii si legea 571 privind codul fiscal,majorari,penalitati,feluri de dobanzi,eludarea internationala a legilor fiscale romanesti, contraventii si infractiuni sau poate facem un studiu pe caz privind impozitele locale de la decretul 471 si legea 27 pana la legea 571/2003!e destul de elevat?
sau poate vrei sa vorbim despre aplicarea impozitelor globale in diferite parti ale globului : germania,spania,olanda,belgia...!
sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sp

scris pe 6 nov 2005 13:10 de Aluka

uite si eu cred ca cea mai elevata discutie nu trebuie sa fie una stiintifica neaparat !
ok!hai sa iti vorbesc si eu despre spetze in codul penal,codul civil,codul fiscal,codul de procedura fiscala conventii de evitare a dublei impuneri , contabilitate europeana comparativ cu sistemul american unde ajungi expert contabil in doua saptamani si planul de conturi din RO, amortizari liniare si accelerate,amortizari pe grupe si subgrupe de produse in conformitate cu legea 15 a amortizarii si legea 571 privind codul fiscal,majorari,penalitati,feluri de dobanzi,eludarea internationala a legilor fiscale romanesti, contraventii si infractiuni sau poate facem un studiu pe caz privind impozitele locale de la decretul 471 si legea 27 pana la legea 571/2003!e destul de elevat?
sau poate vrei sa vorbim despre aplicarea impozitelor globale in diferite parti ale globului : germania,spania,olanda,belgia...!

sau poate vrei sa vorbim despre aplicarea impozitelor globale in diferite parti ale globului : germania,spania,olanda,belgia...!vrei sa ma mai dau in barci sau plecam pe lichidarea unei S.A sau a unui S.R.L. prin fortza majora in instanta ca urmare a insolvabilitatzii la plata catre furnizori sau pur si simplu de comun acord cu actionarii!
precum vezi...se pot discuta multe mai fraiere ! si ce ti-am spus eu nu sunt pareri proprii si nici compuneri de genul "NOI DOI IN PRODUS CARTEZIAN" !!!!
nu ti-a cerut nimeni sa iti etalezi "intelepciunea" si cunostintzele aici , vis-a-vis de noi marea masa (lasa-ne asa dobitoci cum ne-am nascut!!) si nici nu cred ca simte nimeni nevoia de lectiile tale de viatza,pe mine multzumindu-ma peste masura barba nerasa de saptamani si tricoul murdar si imputzit de luni(despre care scrii atat de insistent) ! ceea ce faci tu benevol aici este doar incercarea disperata de a ne arata(citeste demonstra) cat de cretini suntem !dar cum i-am spus si prietenei tale : lumea nu e asa usor de inselat,cu atat mai putin de convins si unii chiar au valoare pe care o conshtientizeaza si tocmai faptul ca nici macar nu se obosesc cateodata sa riposteze la magariile si injuriile tale si a tzoapei aleia care iti tzine isonul ar trebui sa nasca in creierul tau natang macar intrebarea E CE NU O FAC??
probabil ai facut si faci suficiente eforturi vis-a-vis de unicul om dupa aici care te vede cu altzi ochi!sa ii fie de bine si ei si tzie !Iar tie vreau sa iti spun doar atat : degeaba faci eforturi , totul va fi ca si pana acum !te-ai nascut amputat si asa vei ramane pana la sfarsitul zilelor tale Ghinion !
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 6 nov 2005 13:27 de Wanted

Pe mine m-a deranjat pur si simplu ceea ce a spus el,pt k a jignit oarecum toti membrii forumului, pe care i-a considerat incompetenti. Nu poti jignit pe oricine, doar pt k tu te consideri superior lor, mai ales daca nu ii cunosti. Sunt sigura ca erau si altii care au inteles ceea ce au spus...
Problema lui Nemesis este ca el se considera prea bun pt restul lumii. AM doar 17 ani si cred ca stiu mai mult decat nemisis despre ceea ce inseamna respect si pt persoan ta, si pt cei din jur.

Carpe diem
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 6 nov 2005 13:39 de Wanted

Intotdeauna eticheta pe care ti-o pune cineva va conta. Pana sa ajungi tu sa demonstrezi contrariul, poate ca deja va fi rpea tarziu.
FIecare are propria lui personalitate. Daca tu accepti sa fii jignita, de cineva si nu ripostezi ...treaba ta.

Carpe diem
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 nov 2005 15:57 de ExoticDream

Da, de acord cu tine!
Dar incearca sa-l faci pe nemesis: prost, cretin, idiot....sa vezi cum reactioneaza!
Si pe urma mai stam de vorba!

Nu am motiv sa-i spun asa ceva, dar daca as face-o totusi, probabil ar zambi.... Dupa ce petreci destui ani facand nu degeaba umbra Pamantului, ajungi sa te cunosti pe tine insuti in mod obiectiv si stii, cu marje mici de eroare, cat de prost, cretin, idiot esti, asa ca astfel de afirmatii (in general rautacioase) nu te ating decat daca esti intr-adevar prostut, cretinel, idiotel, altfel.... reactia normala este sa zambesti!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sp

scris pe 6 nov 2005 16:06 de valentine

Daca ai nevoie de ajutor la astea insirate mai sus...iti dau nr de tel a lu mamica mea...le stie pe toate si chiar foarte bine..

P.S eu deja m-am obisnuit cu nemesis..crezi ca are vreun sens sa il mai judecam?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 nov 2005 16:07 de ExoticDream

ASTA e problema ta ! ca nu vrei sa pleci urechea la ce VAD altii la tine ! Insasi afirmatia ta jigneste spusa in contextul si locul acesta, dar cred ca asta este totusi un lucru prea profund si triunghiular pentru tine !

Iar te plictisesti si ai chef sa atati flacara flamboaielor inutile, asa-i? Sincer, m-am plictisit sa observ iteratii dupa iteratii pe aceeasi tema, userii nu sunt interesati de duelurile adesea lipsite de sens dintre un user sau altul, ne aflam pe un topic in care se discuta despre spermatozoizi, n-ai observat?

sus

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 6 nov 2005 16:08 de banditu

Dar ce nu stiu eu,este cat traiesc ei in mediul extern,adica pe copr(pe maini,pe penisul baiatului,etc.)sau pe haine.??

Parca asta era intrebarea la care trebuia sa raspundem .. nu sa ne certam pe cat de mult stiim si ce nu stiim .. si ce invatzam noi pe la scoala .. As zice sa "rezolvam " fata dupa care deschidem un alt subiect si discutam acolo despre cine e mai destept si cine nu ..

salutare
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 nov 2005 16:10 de valentine

Parca asta era intrebarea la care trebuia sa raspundem .. nu sa ne certam pe cat de mult stiim si ce nu stiim .. si ce invatzam noi pe la scoala .. As zice sa "rezolvam " fata dupa care deschidem un alt subiect si discutam acolo despre cine e mai destept si cine nu ..

Eu sunt prost...
Ma trateaza si pe mine vreo fata?(preferabil femeie)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Cat traiesc spermatozo

scris pe 6 nov 2005 16:29 de saabba

Esti ridicol, baiete!

Faptul ca dizertezi inutil despre ceva putin cunoscut sau necunoscut in totalitate altora nu demonstreaza ca esti inteligent! Este foarte usor pentru fiecare dintre noi sa bata campii despre un domeniu in care este specializat!
O persoana inteligenta este o persoana inzestrata cu un "procesor" brici, care percepe si pricepe lucrurile, faptele si persoanele in profunzime si cu rapididate!
Tu nu faci altceva decat sa ne repeti ceva ce ai invatat.....deci nu te incadrezi in categoria mentionata de mine!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 nov 2005 16:39 de ExoticDream

ASTA e problema ta ! ca nu vrei sa pleci urechea la ce VAD altii la tine ! Insasi afirmatia ta jigneste spusa in contextul si locul acesta, dar cred ca asta este totusi un lucru prea profund si triunghiular pentru tine ! ar trebui sa te intrebi de ce nu impresioneaza pe nimeni tonele de cartzi pe care le citezi , expresiile in engleza pe care le foloseshti...etc ! daca nu reusesti sa iti raspunzi fiindca te-ai nascut intr-un moment nepotrivit ,iti spun eu :fiindca majoritatea CHIAR isi constientizeaza valoarea ! as putea sa iti dau lectii din orice domeniu , as putea sa vin cu argumente si contraargumente oricand , in cea mai elevata discutie pe care crezi ca esti in stare sa o portzi . dar n-am facut-o si nu o voi face din acelasi motiv !

Problema ta este ca nu intelegi nimic! Nu ma cunosti, desi ai pretentia ca stii cate in luna si in stele despre mine (din barfe aflate pe la colturi de chat, in compania amicilor tai virtuali), de aceea habar n-ai cat de mult ma afecteaza parerea celor din jurul meu! A fost o vreme in care ma afecta parerea oricui, dar am observat ca nu toti oamenii sunt sinceri si bine intentionati, asa ca am invatat ca trebuie sa tin cont doar de parerea celor care merita. Am crezut ca te afli printre ei, dar m-am inselat, asta este, se mai intampla!

Nu citez din carti si nu folosesc expresii in limba engleza ca sa impresionez pe cineva, nu am nevoie de acest spatiu virtual ca sa demonstrez cine stie ce IQ sau cultura, sunt o persoana modesta care constientizeaza ca mai are multe de invatat. Daca mi se intampla sa gasesc ceva interesant intr-o carte, nu vad de ce nu as aduce si aici ca sa comentam, eu una am invatat multe din discutiile pe care le-am urmarit aici in urma cu catva timp (cele intre nemesis, dualis, YLoveCamelia etc.). Nu ma intereseaza sa par in ochii tai sau ai altcuiva o persoana elevata, desi tind sa devin cadva una, este normal sa ai mai multe cunostinte si experienta de viata decat mine, avand in vedere diferenta de varsta dintre noi, de aceea am avut incredere in tine (de prea multe ori) si mi-am imaginat ca imi imparataseai cate ceva din dorinta de a ma ajuta. Eroare! (Ca sa nu zic "errare humanum est"! )

cum spunea xxxxx...oamenii nu sunt usor de inselat si : CEEA CE ESTI , VORBESTE MAI MULT DECAT CEEA CE SPUI ! valabil si pentru domn doctorand , cel cu creierul castrat si sufletul amputat !

Da, asa este, ceea ce esti si ceea CE FACI vorbesc mult mai mult decat ceea ce spui! Sa te luam pe tine ca exemplu si demonstram imediat! De spus mi-ai spus de zeci de ori cuvinte frumoase (model "Daddy to a child" ), invaluite in citate din Borges, Paler sau Baconsky, m-ai amagitt sa-mi deschid sufletul chinuit in fata ta, mi-ai creat iluzia ca ma intelegi, mi-ai dat sfaturi....., dar cand ai avut chef sa te amuzi, ti-ai strans un grup de fani care nu pricepeau nimic din ce se intampla si ascultau numai ce le spuneai tu si ai declansat jocuri perverse, menite sa-ti satisfaca pofta de experimente psihologice, nu ti-a pasat cata suferinta induceau mizeriile pe care le debitai impreuna cu omuletii verzi din jurul tau, tu erai unicul detinator al pietrei filosofale, tu aveai dreptate intotdeauna si dreptul sa te joci cu sufletele oamenilor dupa bunul plac! La un moment dat jocul te plictisea si treceai in extrema cealalta, te prefaceai ca ma intelegi din nou, pacalindu-mi, adormindu-mi intuitia care imi dicta sa nu te mai las in preajma mea! Am gresit iertandu-te! Nu a trecut mult timp si ai "muscat" din nou, ca si acum!

Nici nu-ti dai seama cat de meschin si transparent este jocul tau.... Ne crezi niste copii tampiti, pe care ii poti manevra dupa bunul tau plac! Imi pare rau ca am avut vreodata incredere in tine, nu ai meritat! Acum cateva zile o criticai pe xxxx pentru rabufnirea violenta si absurda din ultimele postari, astazi imi spui ca are dreptate, nu vezi cat de inconsecvent esti? Degeaba te legi de nemesis, nu el este arogant, ci tu! Diferenta dintre voi este... imensa, mi-ar trebui 1001 pagini sa o descriu! Mie imi plac oamenii verticali, care au opinii ferme, construite pe baza rationamentelor proprii, nu trestii unduitoare care isi schimba parerea dupa cum bate vantul (dinspre ocean sau Valcea), poti sa-i reprosezi lui nemesis ca nu suporta prostia, dar te-ai gandit ca mult mai grave sunt carentele tale? Faptul ca esti mai mare decat noi (ca varsta) nu iti confera automat calitati pe care, cu regret iti spun, nu le ai. Poate noi suntem mai mici si mai lipsiti de experienta vietii, dar niciodata nu am lovi un semen aflat in suferinta, asa cum ai facut tu cu mine! Inainte de a critica pe altul, priveste-te in oglinda mintii si sufletului tau!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii?

scris pe 6 nov 2005 16:51 de ExoticDream

Eu sunt prost...
Ma trateaza si pe mine vreo fata?(preferabil femeie)

N-ai auzit ca toti suntem prosti?!? Din pacate (pentru tine! ), singurul care ne poate trata este un barbat! Eu ma duc sa-mi iau bon ca se vede coada pana aici!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 nov 2005 17:00 de ExoticDream

Intotdeauna eticheta pe care ti-o pune cineva va conta. Pana sa ajungi tu sa demonstrezi contrariul, poate ca deja va fi rpea tarziu.
FIecare are propria lui personalitate. Daca tu accepti sa fii jignita, de cineva si nu ripostezi ...treaba ta.

Nu accept sa fiu jignita, dar discutiile de mai sus au radacini adanci in trecutul acestui loc, daca am explicat cate ceva adineauri, am facut-o pentru cei ca tine, care nu cunosc paienjenisul de conexiuni dintre unii useri si nu pot intelege anumite comentarii. Pe scurt, exista jigniri la care m-am plictisit sa mai ripostez, de aceea le ignor.

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sperma

scris pe 6 nov 2005 17:02 de Aluka

Problema ta este ca nu intelegi nimic! Nu ma cunosti, desi ai pretentia ca stii cate in luna si in stele despre mine (din barfe aflate pe la colturi de chat, in compania amicilor tai virtuali), de aceea habar n-ai cat de mult ma afecteaza parerea celor din jurul meu! A fost o vreme in care ma afecta parerea oricui, dar am observat ca nu toti oamenii sunt sinceri si bine intentionati, asa ca am invatat ca trebuie sa tin cont doar de parerea celor care merita. Am crezut ca te afli printre ei, dar m-am inselat, asta este, se mai intampla!

Nu citez din carti si nu folosesc expresii in limba engleza ca sa impresionez pe cineva, nu am nevoie de acest spatiu virtual ca sa demonstrez cine stie ce IQ sau cultura, sunt o persoana modesta care constientizeaza ca mai are multe de invatat. Daca mi se intampla sa gasesc ceva interesant intr-o carte, nu vad de ce nu as aduce si aici ca sa comentam, eu una am invatat multe din discutiile pe care le-am urmarit aici in urma cu catva timp (cele intre nemesis, dualis, YLoveCamelia etc.). Nu ma intereseaza sa par in ochii tai sau ai altcuiva o persoana elevata, desi tind sa devin cadva una, este normal sa ai mai multe cunostinte si experienta de viata decat mine, avand in vedere diferenta de varsta dintre noi, de aceea am avut incredere in tine (de prea multe ori) si mi-am imaginat ca imi imparataseai cate ceva din dorinta de a ma ajuta. Eroare! (Ca sa nu zic "errare humanum est"! )

Da, asa este, ceea ce esti si ceea CE FACI vorbesc mult mai mult decat ceea ce spui! Sa te luam pe tine ca exemplu si demonstram imediat! De spus mi-ai spus de zeci de ori cuvinte frumoase (model "Daddy to a child" ), invaluite in citate din Borges, Paler sau Baconsky, m-ai amagitt sa-mi deschid sufletul chinuit in fata ta, mi-ai creat iluzia ca ma intelegi, mi-ai dat sfaturi....., dar cand ai avut chef sa te amuzi, ti-ai strans un grup de fani care nu pricepeau nimic din ce se intampla si ascultau numai ce le spuneai tu si ai declansat jocuri perverse, menite sa-ti satisfaca pofta de experimente psihologice, nu ti-a pasat cata suferinta induceau mizeriile pe care le debitai impreuna cu omuletii verzi din jurul tau, tu erai unicul detinator al pietrei filosofale, tu aveai dreptate intotdeauna si dreptul sa te joci cu sufletele oamenilor dupa bunul plac! La un moment dat jocul te plictisea si treceai in extrema cealalta, te prefaceai ca ma intelegi din nou, pacalindu-mi, adormindu-mi intuitia care imi dicta sa nu te mai las in preajma mea! Am gresit iertandu-te! Nu a trecut mult timp si ai "muscat" din nou, ca si acum!

Nici nu-ti dai seama cat de meschin si transparent este jocul tau.... Ne crezi niste copii tampiti, pe care ii poti manevra dupa bunul tau plac! Imi pare rau ca am avut vreodata incredere in tine, nu ai meritat! Acum cateva zile o criticai pe xxxx pentru rabufnirea violenta si absurda din ultimele postari, astazi imi spui ca are dreptate, nu vezi cat de inconsecvent esti? Degeaba te legi de nemesis, nu el este arogant, ci tu! Diferenta dintre voi este... imensa, mi-ar trebui 1001 pagini sa o descriu! Mie imi plac oamenii verticali, care au opinii ferme, construite pe baza rationamentelor proprii, nu trestii unduitoare care isi schimba parerea dupa cum bate vantul (dinspre ocean sau Valcea), poti sa-i reprosezi lui nemesis ca nu suporta prostia, dar te-ai gandit ca mult mai grave sunt carentele tale? Faptul ca esti mai mare decat noi (ca varsta) nu iti confera automat calitati pe care, cu regret iti spun, nu le ai. Poate noi suntem mai mici si mai lipsiti de experienta vietii, dar niciodata nu am lovi un semen aflat in suferinta, asa cum ai facut tu cu mine! Inainte de a critica pe altul, priveste-te in oglinda mintii si sufletului tau!

ceea ce va leaga pe tine si nemesis este arogantza,orgoliul si prostia !pe langa faptul ca esti tampita cu diploma nici macar nu esti dispusa sa inveti ! intradevar m-a mishcat suferinta ta o vreme...o vreme pana cand am inteles ca de fapt esti bolnava!tu ai nevoie de ajutor de specialitate indiferent cat de tare sustii ca nu ai!
nu am manipulat pe nimeni de aici ci doar am luptat contra prostiei tale si a conforumistului,totodata compatimindu-te in adancul sufletului si pentru intamplarea nefericita care a marcat inceputul bolii tale si pentru boala ta!
ar trebui sa te intrebi de ce mi-am gasit atatia sustinatori de fiecare data! fiindca OAMENII NU SUNT ASA USOR DE INSELAT !atitudinea mea vorbeste mult mai mult decat orice as spune!
chiar si acum lupti sa intorci lucrurile in favoarea ta , ca intotdeauna,dar manipuland odata in trecut ti-ai pierdut mai apoi tot creditul prin atitudine si comportament ulterior!
de xxxxx ti-am spus ca nu incerc sa ii explic situatia ( stii care!...si ca sa iti arat ca nu sunt mojic nu o sa o mentionez aici!)fiindca n-ar intelege,lucru foarte firesc de altfel in rarele-i aparitii pe forum!intradevar nu am fost de acord cu iesirea ei virulenta cand te-a facut coarda,dar avand in vedere aerele-ti de vedeta ratata asta mi se pare o bagatela!si daca o sa am ocazia o sa ii povestesc odata lui xxxxx ceea ce ti-am promis ca o sa-i spun !
si cum sunt satul pana in gat de dobitoci ca tine si nemesis si cum de la o vreme am impresia ca sunt un magnet pentru tagma voastra o sa inchei aici : SVF !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozo

scris pe 6 nov 2005 17:09 de ExoticDream

Faptul ca dizertezi inutil despre ceva putin cunoscut sau necunoscut in totalitate altora nu demonstreaza ca esti inteligent! Este foarte usor pentru fiecare dintre noi sa bata campii despre un domeniu in care este specializat!
O persoana inteligenta este o persoana inzestrata cu un "procesor" brici, care percepe si pricepe lucrurile, faptele si persoanele in profunzime si cu rapididate!
Tu nu faci altceva decat sa ne repeti ceva ce ai invatat.....deci nu te incadrezi in categoria mentionata de mine!

Da, asa este, si cam asta spunea si nemesis! A dat exemplul cu discutia elevata in domeniul in care este el specialist, apoi a explicat exact faptul ca nu conteaza ceea ce citezi din carti sau sintetizezi de acolo, ci ceea ce spui dincolo de asta, folosindu-ti mintea proprie si personala! Aici nu este locul potrivit pentru asa ceva, dar cand stai de vorba cu cineva ore in sir este practic imposibil sa iti debiteze doar citate, din astfel de discutii iti poti da seama cat de inteligenta este persoana respectiva. Poate sa aiba "procesor brici", cum zici tu, dar ce te faci daca eroarea de prelucrare a datelor este enorma? Eu prefer ca omul-procesor sa compileze un pic mai lent decat astia grabiti, dar sa aiba erori neglijabile!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traies

scris pe 6 nov 2005 17:29 de ExoticDream

precum vezi...se pot discuta multe mai fraiere ! si ce ti-am spus eu nu sunt pareri proprii si nici compuneri de genul "NOI DOI IN PRODUS CARTEZIAN" !!!!

Vorba lui YLoveCamelia.... nu cred ca intelegi! Sau, mai corect spus, este evident ca nu intelegi! Lasa "compunerile" acelea, te depasesc, tu nu poti percepe nimic dincolo de lucrurile meschine cu care iti pigmentezi viata, nu te mai erija in taticul spiritual al tuturor, nu avem nevoie de sfaturi rau intentionate, lumea este si asa plina de venin, aroganta si aberatii, lasa-ne pur si simplu in pace, mergi in lumea ta in care ei sunt sclavii, iar tu zeul, OK?

nu ti-a cerut nimeni sa iti etalezi "intelepciunea" si cunostintzele aici , vis-a-vis de noi marea masa (lasa-ne asa dobitoci cum ne-am nascut!!) si nici nu cred ca simte nimeni nevoia de lectiile tale de viatza,pe mine multzumindu-ma peste masura barba nerasa de saptamani si tricoul murdar si imputzit de luni(despre care scrii atat de insistent) ! ceea ce faci tu benevol aici este doar incercarea disperata de a ne arata(citeste demonstra) cat de cretini suntem !

Nu ti-a cerut nimeni sa asisti la lectii

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat tr

scris pe 6 nov 2005 17:50 de Aluka

lasa-ne pur si simplu in pace, mergi in lumea ta in care ei sunt sclavii, iar tu zeul,

asta nu poate fi decat pe www.sexclub.cta.ro (COSHMARUL VOSTRU !! )
nu am timp sa ma ocup de discutii dar o sa imi fac pentru invitatii !
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online