Sexul oral facut de femei...

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

Alicia

Guest

Sexul oral facut de femei...

scris pe 4 nov 2005 15:49 de Alicia

Eu una nu intzeleg ce avetzi impotriva sexului oral facut de "ele".Mie imi place sa fac asta...imi place mai mult decat sa fac sex normal...ador sa fac sex oral,si ma enerveaza acele "d-soare" care spun " IACCCCCCCC ".Atunci cand faci asta cu cel pe care il iubesti,nu stiu ce este atat de rau,si majoritatea care zic"eu nu o sa fac asta niciodata"sunt primele care o vor face,asa ca lasatzi deoparte prejudecatzile si facetzi ce simtzitzi...e bestial sa il vezi pe celalalt atat de satisfacut,si sa stii ca tu poti sa faci asta,si ca e asa datorita tzie.Asa ca...sper sa nu mai aud termenii de "scarbos";"groaznic","injositor"...atunci cand se discuta despre sexul oral facut de femei,sau asa zisa "felatzie".Astept si alte pareri referitoare la sexul oral...nu va jenatzi...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 4 nov 2005 16:51 de saabba

Eu una nu intzeleg ce avetzi impotriva sexului oral facut de "ele".Mie imi place sa fac asta...imi place mai mult decat sa fac sex normal...ador sa fac sex oral,si ma enerveaza acele "d-soare" care spun " IACCCCCCCC ".Atunci cand faci asta cu cel pe care il iubesti,nu stiu ce este atat de rau,si majoritatea care zic"eu nu o sa fac asta niciodata"sunt primele care o vor face,asa ca lasatzi deoparte prejudecatzile si facetzi ce simtzitzi...e bestial sa il vezi pe celalalt atat de satisfacut,si sa stii ca tu poti sa faci asta,si ca e asa datorita tzie.Asa ca...sper sa nu mai aud termenii de "scarbos";"groaznic","injositor"...atunci cand se discuta despre sexul oral facut de femei,sau asa zisa "felatzie".Astept si alte pareri referitoare la sexul oral...nu va jenatzi...

Stai linistita .....
E o vorba: Toate fac sex oral.....numai ca doar o parte recunosc!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 4 nov 2005 19:06 de valentine

Uite o fata careia ii place...am auzit ca exista fete care adora sa faca sex oral...mai mult decat sex normal, dar le credeam ca ozn-urile...
sus

myself

Guest

scris pe 4 nov 2005 21:02 de myself

Nici eu nu consider sexul oral facut de femei ceva scarbos. Imi place mult, dar doar dak fac asta cu persoana pe care o iubesc cu adevarat. Iubirea e cel mai important lucru pt mine.
sus

eli

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 4 nov 2005 21:56 de eli

nush ce ar putea fi scrabos daca inainte faceti un dus impreuna,sau mai stiu eu....si e chiar fain...mai schimbi ceea ce faci tot timpul...numai ca aici as vrea sa precizez sa va abtineti daca veti leziuni...sau daca nu, folositi prezervativul!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 5 nov 2005 00:12 de ExoticDream

...sau daca nu, folositi prezervativul!!!

Prezervativ la sexul oral??? Stiu ca se poate, dar.... e o aiureala totala, mai bine te lipsesti sau.... il/o trimiti la doctor/spalat/dezinsectie....!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 5 nov 2005 00:16 de Alluka

cand m-am nascut am avut 2 variante: sa fiu baietel sau sa fiu fetita si am ales-o pe prima fiindca am zis ca e mai bine sa termin de supt la un an decat sa ma apuc la 16!!!!

Ceea ce esti,vorbeste mai mult decat ceea ce spui!XXXXX
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 nov 2005 00:20 de ExoticDream

Mie nu mi se pare injositor, scarbos sau mai stiu eu cum decat daca nu l-as iubi pe respectivul nene! Nu am prejudecati, cred ca iubesti toata fiinta celui iubit (minte+suflet+trup), nu doar fractiuni din fizicul sau, asa ca a-i oferi si acest gen de satisfactie mi se pare absolut firesc, de fapt ar fi o placere reciproca pentru ca este excitant sa simti ca-l exciti, starea lui de fericire, de bine, induce o stare similara si in tine!

Intr-o relatie serioasa, eu sunt pentru reciprocitate si la distractie, si la smotru! So... on this topic..... oral sex both ways!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 5 nov 2005 10:08 de saabba

nush ce ar putea fi scrabos daca inainte faceti un dus impreuna,sau mai stiu eu....si e chiar fain...mai schimbi ceea ce faci tot timpul...numai ca aici as vrea sa precizez sa va abtineti daca veti leziuni...sau daca nu, folositi prezervativul!!!

Serios?
Eu am o leziune la cap!
Cum sa-mi pun prezervativul?
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 5 nov 2005 10:10 de saabba

cand m-am nascut am avut 2 variante: sa fiu baietel sau sa fiu fetita si am ales-o pe prima fiindca am zis ca e mai bine sa termin de supt la un an decat sa ma apuc la 16!!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 nov 2005 15:19 de ExoticDream

Serios?
Eu am o leziune la cap!
Cum sa-mi pun prezervativul?

Mai, daca ai leziunea aia in cap, eu zic sa renunti la sexul oral, altfel partenerul tau risca sa pateasca precum ala cu tigaia! Daca e pe cap, punem mana de la mana si-ti cumparam o caciulita! Roz inchis, cu franjuri, ca sa fii in ton cu moda?!?

sus

Alluka

Senior member
75 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 5 nov 2005 17:25 de Alluka

Mai, daca ai leziunea aia in cap, eu zic sa renunti la sexul oral, altfel partenerul tau risca sa pateasca precum ala cu tigaia! Daca e pe cap, punem mana de la mana si-ti cumparam o caciulita! Roz inchis, cu franjuri, ca sa fii in ton cu moda?!?

tu nu ai leziuna aia la cap si ramai la sex oral?
termina ma dracului cu aerele astea si vezi-ti de treaba ta ca incepi sa ma enervezi iar si pe urma o sa inceapa iar vesnica ta problema : o sa te intrebi ce au toti cu tine!
pana nu iti dai tu in petec cu aprecierile personale nu te simti bine!ce-ar fi sa taci si sa nu ne mai impartasheshti impresiile tale de vacanta ! asta ca sa nu iei vreo tigaie in cap cand nici nu te astepti !fiindca daca nu stiai : batzul are doua capete si tigaia e rotunda !

Ceea ce esti,vorbeste mai mult decat ceea ce spui!XXXXX
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei.

scris pe 5 nov 2005 17:30 de ExoticDream

termina ma dracului cu aerele astea si vezi-ti de treaba ta ca incepi sa ma enervezi iar si pe urma o sa inceapa iar vesnica ta problema : o sa te intrebi ce au toti cu tine!
pana nu iti dai tu in petec cu aprecierile personale nu te simti bine!ce-ar fi sa taci si sa nu ne mai impartasheshti impresiile tale de vacanta ! asta ca sa nu iei vreo tigaie in cap cand nici nu te astepti

Eu glumeam doar, care e problema ta de te exprimi atat de colorat? Ai vr'o problema in privinta parerii mele vis-a-vis de sexul oral? It is not funny, you know!

!fiindca daca nu stiai : batzul are doua capete si tigaia e rotunda !

Asta e profunda!!! Cu toate ca.... are un aer triunghiular!

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de fe

scris pe 5 nov 2005 17:53 de Aluka

[Cenzurat de Nemesis]

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei.

scris pe 5 nov 2005 19:05 de saabba

pana nu iti dai tu in petec cu aprecierile personale nu te simti bine!ce-ar fi sa taci si sa nu ne mai impartasheshti impresiile tale de vacanta ! asta ca sa nu iei vreo tigaie in cap cand nici nu te astepti !fiindca daca nu stiai : batzul are doua capete si tigaia e rotunda !

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de fe

scris pe 6 nov 2005 01:01 de Necunoscut

Sexul normal e normal, si il consider si mai normal atunci cand este practicat de ambii parteneri. Nu cred ca poate fii vorba de "iaaaac".. trebuie sa cunosti persoana respectiva.. daca o iubesti, inseamna ca o cunosti... daca o cunosti... stii ca o poti face

(are vreun sens?!?)
sus

Alicia

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut d

scris pe 6 nov 2005 17:47 de Alicia

Nici nu stitzi ce fericita sunt ca aud lucruri frumoase legate de sexul oral.Ma bucur enorm,si sunt mandra pt.prima data de tzara mea,pt.ca pana acum eram de parere ca romanii sunt "inchishi"si cu "preconceptzii"care nu isi au rostul.Sunt mandra de totzi,si ma bucur ca nu sunt singura care il considera un lucru normal,chiar frumos

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral fac

scris pe 6 nov 2005 17:56 de valentine

Nici nu stitzi ce fericita sunt ca aud lucruri frumoase legate de sexul oral.Ma bucur enorm,si sunt mandra pt.prima data de tzara mea,pt.ca pana acum eram de parere ca romanii sunt "inchishi"si cu "preconceptzii"care nu isi au rostul.Sunt mandra de totzi,si ma bucur ca nu sunt singura care il considera un lucru normal,chiar frumos

e...sa nu imi spui ca fata in fata tu sustii sus si tare "mie imi place sa s*g pusca"...
Pe un forum...merge. Fata in fata..........
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral

scris pe 6 nov 2005 18:22 de ExoticDream

e...sa nu imi spui ca fata in fata tu sustii sus si tare "mie imi place sa s*g pusca"...
Pe un forum...merge. Fata in fata..........

Dar sa sustii sus si tare ca-ti place sa faci sex cum e? Ideea nu era sa o faci cu oricine si sa te mai si lauzi cu asta, ci ca accepti si varianta asta de sex daca este vorba despre omul pe care il iubesti!

sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut d

scris pe 6 nov 2005 21:42 de saabba

[Cenzurat de Nemesis]

Cum iti permiti tu sa cenzurezi un post intreg?????????????????????
Pe principiu ca nu-ti place tie un user?
Care este regula acestui forum ? Sau este la bunul tau plac?
Eventual si noi suntem la bunul tau plac?
Sa-ti cer voie de acum ce sa scriu si ce sa nu scriu sa nu cumva sa te deranjez??????????????
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral fac

scris pe 6 nov 2005 22:42 de nemesis

Cum iti permiti tu sa cenzurezi un post intreg?????????????????????

Bla, bla...

Pe principiu ca nu-ti place tie un user?

Bla, bla, bla...
Si de ce l-as lasa? "Pe principiu" ca tie-ti place un user?

Care este regula acestui forum ?

Incearca sa citesti regulamentul... Doar o sugestie...

Sau este la bunul tau plac?

Aha...

Eventual si noi suntem la bunul tau plac?

Neeee...

Sa-ti cer voie de acum ce sa scriu si ce sa nu scriu sa nu cumva sa te deranjez??????????????

Daca vrei...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 nov 2005 22:48 de ExoticDream

Cum imi ghicesti tu gandurile (sau eu tie? )..., tocmai cautam articolul cu pricina din regulament!

sus

eli

Newbie
8 mesaje

scris pe 7 nov 2005 14:59 de eli

Prezervativ la sexul oral??? Stiu ca se poate, dar.... e o aiureala totala, mai bine te lipsesti sau.... il/o trimiti la doctor/spalat/dezinsectie....!

stii de ce am pomenit de prezervativ??...ca HIV/SIDA se paote lua si prin sex oral...si in acest caz nu te poti baza doar pe incredere...si nu e vorba de doctor/spalat/dezinsectie...ci de faptul ca daca fata are o leziune bucala poate lua f usor virusul HIV...acuma fiecare are puterea de a decide ce vrea si de a face ce vrea cu viata...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 7 nov 2005 18:50 de saabba

Bla, bla...

Bla, bla, bla...
Si de ce l-as lasa? "Pe principiu" ca tie-ti place un user?

Aha...

Neeee...

Daca vrei...

Paranoia draga nu pe principiu ca-mi place mie un user! Pe principiu ca rolul tau in acest forum este foarte departe de cel pe care ti l-ai insusit!
Suntem la bunul tau plac?
Serios?????
Stii care este rolul unui moderator?
Vine de la vb a modera!
Daca nu stii ....nu este similar cu a conduce!

O sa-ti amintesc ...pana vei pricepe!
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul

scris pe 7 nov 2005 18:54 de saabba

Cum imi ghicesti tu gandurile (sau eu tie? )..., tocmai cautam articolul cu pricina din regulament!

Exotic!
Gaseste-ti alt loc unde sa te aliezi cu nemesis impotriva celorlalti!
Aici....moderati....si atat!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 7 nov 2005 22:40 de nemesis

Exotic!
Gaseste-ti alt loc unde sa te aliezi cu nemesis impotriva celorlalti!
Aici....moderati....si atat!

Na, ca eu vreau sa si scriu! Ai ceva impotriva?

Sabba... ciocu' mic, ochii la usa...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

zaness

Newbie
4 mesaje

Fara titlu

scris pe 7 nov 2005 23:46 de zaness

apropos de sustinut fata in fata sus si tare...pana la urma care e problema?! care'i diferenta intre a spune pe un forum ca faci sex oral si a o spune ...la piata de ex...?)
e ceva normal
offtopic: sunt noua aici si am inteles ca sunteti unii dintre voi si moderatori...n'ar fi mai bine sa ramaneti la subiect?

Dati'mi un suflet s'am sa'l invat sa iubeasca....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re:

scris pe 8 nov 2005 00:41 de valentine

apropos de sustinut fata in fata sus si tare...pana la urma care e problema?! care'i diferenta intre a spune pe un forum ca faci sex oral si a o spune ...la piata de ex...?)

Hai la piata sa vedem...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re:

scris pe 8 nov 2005 00:55 de Necunoscut

Hai la piata sa vedem...

Tipic valentine

Cum poti sa nu zambesti..?

}{
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 8 nov 2005 03:09 de valentine

Tipic valentine

Cum poti sa nu zambesti..?

}{

E de bine sau de rau?
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online