Sexul oral facut de femei...

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 8 nov 2005 11:32 de Wanted

Prezervativ la sexul oral??? Stiu ca se poate, dar.... e o aiureala totala, mai bine te lipsesti sau.... il/o trimiti la doctor/spalat/dezinsectie....!

Daca partenerul a fost infectat cu un virus de genul HPV sau Herpes, singura metoda pt protectie este prezervativul, pt orice fel de sex. Chiar daca nu prezinta leziuni vizibile, virusul este prezent on organism, si se poate transmite, si nu exista tratamente pt ele.
Daca pt HPV parerile sunt impartite, si unii doctori sustin ca virusul este eliminat de organism, pt Herpes Simplex I si II peste tot vei gasii ca nu se poate vindeca, si poate recidiva f des, provocand leziuni grave.

Pt sex oral exista prezervative nelubrifiate.

Carpe diem
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 8 nov 2005 19:32 de Necunoscut

E de bine sau de rau?

de bine, of course :P
sus

mario

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral fac

scris pe 9 nov 2005 08:49 de mario

Romanii nu au preconceptii,doar ca nu sunt pregatiti sa vorbeasca despre practicile lor sexuale.
Cat despre sex,am facut o analiza a tot ceea ce am trait pana acum si am ajuns la concluzia ca asta e scopul vietzii.Te zbatzi sa faci bani,de ce?sa te distrezi,te distrezi in "N" feluri,dar distractia suprema e SEXUL,concluzie:toate drumurile duc la Roma,in cazul de fatza la SEX.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 11 nov 2005 01:29 de inuendo

Eu una nu intzeleg ce avetzi impotriva sexului oral facut de "ele".Mie imi place sa fac asta...imi place mai mult decat sa fac sex normal...ador sa fac sex oral,si ma enerveaza acele "d-soare" care spun " IACCCCCCCC ".Atunci cand faci asta cu cel pe care il iubesti,nu stiu ce este atat de rau,si majoritatea care zic"eu nu o sa fac asta niciodata"sunt primele care o vor face,asa ca lasatzi deoparte prejudecatzile si facetzi ce simtzitzi...e bestial sa il vezi pe celalalt atat de satisfacut,si sa stii ca tu poti sa faci asta,si ca e asa datorita tzie.Asa ca...sper sa nu mai aud termenii de "scarbos";"groaznic","injositor"...atunci cand se discuta despre sexul oral facut de femei,sau asa zisa "felatzie".Astept si alte pareri referitoare la sexul oral...nu va jenatzi...

hehe iata omul... inca o tipa in afara de prietena mea caruia chiar ii place...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral

scris pe 11 nov 2005 01:52 de ExoticDream

Cat despre sex,am facut o analiza a tot ceea ce am trait pana acum si am ajuns la concluzia ca asta e scopul vietzii.Te zbatzi sa faci bani,de ce?sa te distrezi,te distrezi in "N" feluri,dar distractia suprema e SEXUL,concluzie:toate drumurile duc la Roma,in cazul de fatza la SEX.

WOW!!!!!!!!!!
Totul se invarte in jurul sexului! Pana si oamenii de stiinta il folosesc ca punct de referinta!

"Science is a lot like sex. Sometimes something useful comes of it, but that's not the reason we're doing it." (Richard Feynman)

P.S. Valentine, uimeste-ma, razbuna-te, dar spune-mi cine a fost acest Feynman!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 11 nov 2005 19:16 de saabba

Na, ca eu vreau sa si scriu! Ai ceva impotriva?

Sabba... ciocu' mic, ochii la usa...

Dar nu pot decat sa ma bucur!
Stii cum ar fi forumul asta fara tine....draga nemesis......ca un balamuc fara nebuni!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul

scris pe 11 nov 2005 21:42 de valentine

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 11 nov 2005 22:05 de Aluka

e nebuna...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 11 nov 2005 22:12 de saabba

e nebuna...

sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul

scris pe 12 nov 2005 00:07 de nemesis

WOW!!!!!!!!!!
Totul se invarte in jurul sexului! Pana si oamenii de stiinta il folosesc ca punct de referinta!

"Science is a lot like sex. Sometimes something useful comes of it, but that's not the reason we're doing it." (Richard Feynman)

It is:
"Physics is like sex. Of course, you get some results, but that's not why we do it"
Este in Surely you're joking Mr. Feynman... :/
sus

nemesis

Guest

scris pe 12 nov 2005 00:52 de nemesis

It is:
"Physics is like sex. Of course, you get some results, but that's not why we do it"

...este si in "The meaning of it all", intr-o forma mai apropiata de citatul tau. Oricum mie imi place mai mult prima... doar sunt fizician, ce dracu'!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2005 01:41 de ExoticDream

It is:

Internetul asta este plin de erori! Am cules citatul de la

http: //www.dribbleglass.com/Jokes/sex-quotes.htm

De acum incolo o sa merg direct la sursa! A propos, asta e corect?

"The brain is viewed as an appendage of the genital glands."
(Carl Jung)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2005 01:47 de ExoticDream

...este si in "The meaning of it all", intr-o forma mai apropiata de citatul tau. Oricum mie imi place mai mult prima... doar sunt fizician, ce dracu'!

Ai dreptate, am sa-i recomand lui valentine "Surely you're joking, Mr Feynman"!

Surely I am joking, Mr nemesis!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 12 nov 2005 11:04 de valentine

Ai dreptate, am sa-i recomand lui valentine "Surely you're joking, Mr Feynman"!

Surely I am joking, Mr nemesis!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2005 13:16 de ExoticDream

I was joking, Mr valentine!!!

P.S. So.... who is Mr Feynman?

sus

alexya

Guest

scris pe 13 nov 2005 00:42 de alexya

Eu una nu intzeleg ce avetzi impotriva sexului oral facut de "ele".Mie imi place sa fac asta...imi place mai mult decat sa fac sex normal...ador sa fac sex oral,si ma enerveaza acele "d-soare" care spun " IACCCCCCCC ".Atunci cand faci asta cu cel pe care il iubesti,nu stiu ce este atat de rau,si majoritatea care zic"eu nu o sa fac asta niciodata"sunt primele care o vor face,asa ca lasatzi deoparte prejudecatzile si facetzi ce simtzitzi...e bestial sa il vezi pe celalalt atat de satisfacut,si sa stii ca tu poti sa faci asta,si ca e asa datorita tzie.Asa ca...sper sa nu mai aud termenii de "scarbos";"groaznic","injositor"...atunci cand se discuta despre sexul oral facut de femei,sau asa zisa "felatzie".Astept si alte pareri referitoare la sexul oral...nu va jenatzi...
Asa este toate fac sex oral dar nu recunosc.si cand le mai auzi pe unele k nu ar face asa ceva,pai alea sunt primele.da yo fac si-mi place.atata timp cand iubesti pers de langa tine te dedici trup si suflet.
sus

ganeadanut

Guest

scris pe 13 nov 2005 09:16 de ganeadanut

Buna.Tu ai reptate cine spune ca nu o so faca niviodata,sigur au facuto sao o so faca.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 13 nov 2005 18:32 de valentine

I was joking, Mr valentine!!!

P.S. So.... who is Mr Feynman?

De unde draq vrei sa stiu eu?
Cine e Florin Fermecatorul?
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 13 nov 2005 20:48 de saabba

De unde draq vrei sa stiu eu?

Da ce au fetele astea cu tine?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 nov 2005 13:34 de valentine

Da ce au fetele astea cu tine?

Ti-am zis ca esti buna de avocat. Apara-ma in instanta si intreabale
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 nov 2005 00:28 de ExoticDream

Asta-i lautarul care se scoala noaptea pe la trei?!? Cred ca-l confund de minune cu pustiul ala fantastic al lui peste (prajit) sau cu salamul mititel de aur.... Hai ia un brandy ca-i vijelie afara!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 nov 2005 16:01 de valentine

Asta-i lautarul care se scoala noaptea pe la trei?!? Cred ca-l confund de minune cu pustiul ala fantastic al lui peste (prajit) sau cu salamul mititel de aur.... Hai ia un brandy ca-i vijelie afara!

Raspunsul corect este: Florin Fermecatorul este vechea denumire a lui Florin Salam
sus

viki

Guest

scris pe 15 nov 2005 22:14 de viki

nu ii adevarat ca sexul oral e scarbos.cel putin pt mine nu e..si sunt femeie.la fel de mult imi place sa fac si imi place sa-mi faca.daca il iubesti cu adevarat atunci nu ti-e scarba sa-l atingi peste tot si sa-l saruti peste tot.o relatie serioasa include si sexul oral.pt mine ii un lucru frumos si placut sa-ti satisfaci toate poftele."fetitele"care spun ca ii scarbos si ca ele nu vor face nici odata asa ceva au facut-o deja numai ca le e rusina sa recunoasca sa vor sa pare sfante.mie una nu mi-e rusine sa recunosc ...
sa-ti satisfaci partenerul si sa-l vezi ca in al noalea cer e cel mai placut lucru...sa vezi ca-i place de tine si ii place ce ii faci.sa faca numai barbatul nu e corect,pt ca inseamna ca el e atent cu tine si atunci si el asteapta ceva din partea ta ,nu te obliga dar se asteapta la ceva(asta depinde si de barbat).sa faci dragoste include si sexul oral.dupa un timp ii parte din tine si daca ti-e scarba de el atunci intr-un fel ti-e scarba si de tine.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 nov 2005 01:46 de ExoticDream

Raspunsul corect este: Florin Fermecatorul este vechea denumire a lui Florin Salam

Scuze, la lectia asta am lipsit, poti sa ma lasi corijenta. Uite si raspunsul la intrebarea mea (Cine este Mr Feynman?):

Richard Feynman (1918-1988) - om de stiinta, profesor, povestitor, muzician. A participat la dezvoltarea bombei atomice, i s-a decernat premiul Nobel.

sus

me

Guest

Re: Sex oral

scris pe 18 nov 2005 23:07 de me

Si eu eram printre cele care spuneau: "Eu n-as face asa ceva in viata mea!!! IAaaaaaaaccc!!!!" Iar dupa mai mult timp de relatie cu iubitul meu (el imi facea mie), m-am gandit: "ia sa vad cum e??" Si am vazut! Ce sa zic... prima oara m-am simtit oribil dupa aia!!! Ma simteam murdara si-mi era scarba de mine...apoi m-am ami obisnuit cu ideea...iar acum nu mai fac deloc!!! Am revenit la vechea mea parere! Nu mi se pare ceva asa de normal...acum asta tine de fiecare si nu le judec pe fetele care fac, pt ca si eu am facut-o...dar nu mi-a placut..
Intr-adevar, era ceva deosebit sa-i vad satisfactia...dar... Am ajuns aman2 la o intelegere! Am cazut de acord sa facem doar sex normal...dragoste!
sus

bebitzuk

Guest

Re: Re: Sex oral

scris pe 20 nov 2005 23:24 de bebitzuk

Si eu eram printre cele care spuneau: "Eu n-as face asa ceva in viata mea!!! IAaaaaaaaccc!!!!" Iar dupa mai mult timp de relatie cu iubitul meu (el imi facea mie), m-am gandit: "ia sa vad cum e??" Si am vazut! Ce sa zic... prima oara m-am simtit oribil dupa aia!!! Ma simteam murdara si-mi era scarba de mine...apoi m-am ami obisnuit cu ideea...iar acum nu mai fac deloc!!! Am revenit la vechea mea parere! Nu mi se pare ceva asa de normal...acum asta tine de fiecare si nu le judec pe fetele care fac, pt ca si eu am facut-o...dar nu mi-a placut..
Intr-adevar, era ceva deosebit sa-i vad satisfactia...dar... Am ajuns aman2 la o intelegere! Am cazut de acord sa facem doar sex normal...dragoste!
asa mi se pare si mie,dupa parerea mea,sexu oral e pt cei care cauta doar placerea de a-si elibera hormonii...mi se pare o chestie aiurea.cand ai un iubit(a) te gandesti cum sa fie mai frumos,mai special de fiecare data.sunt IMPOTRIVA,sexului oral.
sus

bebitzuk

Guest

Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 20 nov 2005 23:28 de bebitzuk

nu ii adevarat ca sexul oral e scarbos.cel putin pt mine nu e..si sunt femeie.la fel de mult imi place sa fac si imi place sa-mi faca.daca il iubesti cu adevarat atunci nu ti-e scarba sa-l atingi peste tot si sa-l saruti peste tot.o relatie serioasa include si sexul oral.pt mine ii un lucru frumos si placut sa-ti satisfaci toate poftele."fetitele"care spun ca ii scarbos si ca ele nu vor face nici odata asa ceva au facut-o deja numai ca le e rusina sa recunoasca sa vor sa pare sfante.mie una nu mi-e rusine sa recunosc ...
sa-ti satisfaci partenerul si sa-l vezi ca in al noalea cer e cel mai placut lucru...sa vezi ca-i place de tine si ii place ce ii faci.sa faca numai barbatul nu e corect,pt ca inseamna ca el e atent cu tine si atunci si el asteapta ceva din partea ta ,nu te obliga dar se asteapta la ceva(asta depinde si de barbat).sa faci dragoste include si sexul oral.dupa un timp ii parte din tine si daca ti-e scarba de el atunci intr-un fel ti-e scarba si de tine.
eu nu am facut asa ceva,si oricum nu mi-ar fi rusine sa recunosc daca as fi facut....e parerea mea cand spun k nu sunt de acord cu sexul oral.pe cine asa vrea sa impresionez cand asa spune k nu am facut asa ceva?pe voi care nici macar nu ma cunoasteti...nu trebuie sa gandesti k cele kre zic ca nu au facut defapt se ascund...intr-adevar unele asa procedeaza...dar nu generaliza.
sus

bebitzuk

Guest

scris pe 20 nov 2005 23:30 de bebitzuk

eu nu am facut asa ceva,si oricum nu mi-ar fi rusine sa recunosc daca as fi facut....e parerea mea cand spun k nu sunt de acord cu sexul oral.pe cine asa vrea sa impresionez cand asa spune k nu am facut asa ceva?pe voi care nici macar nu ma cunoasteti...nu trebuie sa gandesti k cele kre zic ca nu au facut defapt se ascund...intr-adevar unele asa procedeaza...dar nu generaliza.
sus

eu

Guest

Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 21 nov 2005 00:47 de eu

love changes everything!
pt bebitzuk:
dar la alta femeie ai LINGE ?(daca ai fi indragostita de ea ....)
>>> daca iubesti barbatul atunci faci TOT ce-i place, si el itzi face TOT ce-tzi place.

>>> e cineva de ALTA parere ?
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

scris pe 21 nov 2005 10:09 de sufletzik

love changes everything!
pt bebitzuk:
dar la alta femeie ai LINGE ?(daca ai fi indragostita de ea ....)
>>> daca iubesti barbatul atunci faci TOT ce-i place, si el itzi face TOT ce-tzi place.

>>> e cineva de ALTA parere ?

da! Pot sa-l iubesc si in acelasi timp sa mi se para o scarbosenie sa fac sex oral! Ce leg are sula cu prefectura???
Parerea mea e ca gura ne-a fost lasata in alte scopuri...acum fiecare face ce stie!!!

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online