La 17 ani, ce sanse are o iubire la distanta?

Pagina 1 din 1
1

coco

Guest

La 17 ani, ce sanse are o iubire la distanta?

scris pe 5 nov 2005 20:43 de coco

deci sunt si eu un baiat ca toti ceilalti care s-a indragostit de o fata.... problema e ca eu a trebuit sa plec in italia la munca si sincer nu vreau sa o pierd o iubesc mult. credeti ca am vreo sansa sa ramanem impreuna daca avem doar 17 ani.
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: intrebare

scris pe 5 nov 2005 22:25 de lupulnebun

Varsta de 17 ani nu este o varsta prea sigura.. La 17 ani chiar daca spui ca peste 3 ani vreau sa fiu cu persoana respectiva si iti doresti din tot sufletul lucrul acesta, lucrurile se pot schimba cu trecerea timpului... Relatia se poate mentine insa doar daca persoana la care tii sa tina in acelasi mod la tine si sa mentineti legatura (internet, telefon, scrisori).
Dar retine, pentru a avea ceva ce iti doresti, trebuie sa muncesti mult. Pana la urma totul este posibil, asta doar daca vrei cu adevarat.

madwolf is watching you!
sus

RoB3rTo

Junior member
42 mesaje

scris pe 6 nov 2005 01:32 de RoB3rTo

deci sunt si eu un baiat ca toti ceilalti care s-a indragostit de o fata.... problema e ca eu a trebuit sa plec in italia la munca si sincer nu vreau sa o pierd o iubesc mult. credeti ca am vreo sansa sa ramanem impreuna daca avem doar 17 ani.

nu prea o sa mearga pana la urma unul din voi o sa se indragosteasca de cineva tu d cineva din italia si ea de cineva din romania
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 nov 2005 04:49 de ExoticDream

Am o nelamurire: la munca, in Italia, la 17 ani? Ai terminat liceul?

Nu fi atat de speriat, daca va potriviti unul cu celalalt, daca relatia voastra se intemeiaza nu numai pe atractie fizica, ci si pe cunoastere reciproca, comunicare, prietenie, respect, daca aveti caracter puternic si incredere unul in altul, sunt sanse sa mentineti relatia chiar si in conditii vitrege cum este distanta. Va fi teribil de greu, veti resimti lipsa gesturilor de tandrete live, chiar daca va veti auzi la telefon sau pe Messenger/Skype si va veti scrie cu regularitate, faptul ca nu veti putea sa va strangeti mainile, sa va priviti, sa va sarutati, sa faceti dragoste, va va intrista....., dar vor exista cu siguranta momente in care va veti revedea, veti face planuri pentru ele si veti concentra in acele zile tot ceea ce nu ati putut exprima in lunile de absenta.

Curaj, va merge! Nu toata lumea ar renunta la o iubire, fie ea si departe, pentru a beneficia de avantajele unei relatii comode aproape! Exista suflete care iubesc si atunci cand destinul le pune piedici, exista minti care nu se lasa infrante de bariere ce par ca nu se mai termina, exista trupuri care se doresc chiar si cand sunt departe (nu pe principiul "ochii care nu se vad se uita" )!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

zaness

Newbie
4 mesaje

Re: Re: intrebare

scris pe 7 nov 2005 23:53 de zaness

iti zic din propria experienta ca se poate...prietenul meu pleca cate 6 luni pe an si nu l'am inselat niciodata pt ca nu am vrut, nu pt ca nu puteam...si aveam 17-18 ani...aici e vb de cat de mult va iubiti, atat!

Dati'mi un suflet s'am sa'l invat sa iubeasca....
sus

miky

Senior member
83 mesaje

Re: Re: Re: intrebare

scris pe 8 nov 2005 12:50 de miky

Depinde de la caz la caz.Eu am 30 de ani si am plecat doar pentru o luna jumate in Italia si in acest timp s-a produs o ruptura din partea lui.Adica in loc sa-i fie dor,cum se astepta,lui i-a fost mai bine si ne-am despartit.Si totusi sentimentele au fost cat se poate de puternice din partea amandurorora,dar......nu totul are logica in viata asta......
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 8 nov 2005 18:30 de inuendo

nici o sansa, dar asta nu conteaza.. dute si fa bani..daca ai bani si iti faci un viitor e mult mai bine

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 8 nov 2005 18:51 de LonelyGirl

nici o sansa, dar asta nu conteaza.. dute si fa bani..daca ai bani si iti faci un viitor e mult mai bine

Gresesti mult spunand asta!Singura intrebare e daca si ea il iubeste pe el la fel de mult , daca e dispusa sa duca o relatie la distanta , sa invinga singuratatea , noptile de dor , zilele triste etc.Daca si ea il iubeste si daca isi doresc CU ADEVARAT AMANDOI(caci pentru o relatie e nevoie de 2 persoane) atunci cu siguranta vor reusi.
Multa bafta copii!

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: intrebare

scris pe 11 nov 2005 01:19 de inuendo

d-soara singuratica....cred ca am mai multa experienta decat tine..si plus ca sunt tineri..se plictisesc...nu vreau sa intru in polemici dar el e tanar si are o sansa sa creeze o viata frumoasa...chiar am auzit una de buzdugan recenta cu unu care e la munca in spania si pretena lui umbla cu un spaniol..nu stiam daca sa rad sau sa plang...deci practic si in fata.. sunt sanse minime, dar nu ar trebui sa te opresti..

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 nov 2005 01:25 de ExoticDream

Daca ai avea de ales intre a pleca "sa faci bani" undeva departe, lasand aici o iubita pe care nu ai vrea sa o pierzi, si a ramane acasa, pe bani mai putini, ce ai face? Probabil ai pleca, este normal sa incerci sa-ti faci o viata mai buna, dar nu te-ai gandi sa o aduci si pe ea acolo mai tarziu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 11 nov 2005 01:31 de ExoticDream

d-soara singuratica....cred ca am mai multa experienta decat tine..si plus ca sunt tineri..se plictisesc...nu vreau sa intru in polemici dar el e tanar si are o sansa sa creeze o viata frumoasa...chiar am auzit una de buzdugan recenta cu unu care e la munca in spania si pretena lui umbla cu un spaniol..nu stiam daca sa rad sau sa plang...deci practic si in fata.. sunt sanse minime, dar nu ar trebui sa te opresti..

Daca sunt tineri, este obligatoriu ca remediul pentru plictiseala sa fie o alta relatie? Cand ai gasit deja o persoana care ti se potriveste, de ce sa renunti la ea doar pentru ca este greu?!? De ce nu poti sa te distrezi facand alte lucruri, pastrand relatia cu persoana pe care o iubesti? De ce ei nu pot gasi o cale de a fi impreuna dupa un timp? Ea poate pleca la el fie cu o bursa, fie la munca, se gasesc variante daca vrei cu adevarat!

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 11 nov 2005 01:36 de inuendo

Eu nu vorbesc din carti.. eu vorbesc din ce am vazut...si vezi daca ea o sa plece cu el...pe urma mai vorbim

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 11 nov 2005 01:57 de ExoticDream

Eu nu vorbesc din carti.. eu vorbesc din ce am vazut...

Nici eu nu vorbesc din carti si nici din ceea ce am vazut, ci din ceea ce am trait, asa ca.....

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online