Dragoste?!?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

miky

Senior member
83 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 20 nov 2005 18:22 de miky

O-Zone - Oriunde ai fi

"Am privit-o in ochi, ultima oara
Lacrimile-i curgeau, erau atat de amare
Ma ruga sa n-o uit, simtea ca-i ultima vara
Iar eu ii spuneam asa-i iubirea nu moare.
Nu stiam ca era ultima noapte
Cand puteam fi atat, atat de aproape
Imi amintesc doar vorbe desarte
Cand o priveam in ultima noapte.

Ultima privire mi-a ramas in amintire,
Ultima dezamagire nu o pot uita...

[Refren:]
Oriunde ai fi, eu te voi gasi
Oriunde tu ai fi, eu te voi iubi
Oriunde-n noapte sau zi te voi gasi
In sinea mea cand voi iubi
Dulcea mea, amara mea...te voi gasi

In fiece seara cand incerc sa adorm,
Plang si ascult piesa ei preferata,
Caci ma face s-o simt ata de aproape
Imi aminteste de noi si de ultima noapte
Ultimul sarut pe buzele reci
Il simt tremurand cu gura amara
Te sarut in vis nopti intregi
Ca pe o fantoma reala, din ultima vara

Ultima privire mi-a ramas in amintire
Ca un vis, ca o poveste disparuta in nori...

In noapte sau zi te voi gasi
Te voi iubi amara mea...te voi gasi

Te voi iubi in noapte, sub cerul plin de stele
Ca-n visurile mele, cand te voi gasi
Te voi strange-n brate, ca-n ultima noapte
Mereu voi fi aproape, cand te voi...gasi..."

Am trait.. "ultima seara" cu cineva.. chiar daca, este putin diferit contextul din aceste versuri, cu ce am trait eu.. :

Am trait si eu aceasta ultima seara:eu il iubeam,din gesturi am inteles ca si el,dar dimineata fiecare a luat-o pe alt drum,desi eu credeam ca acea ultima seara e un nou inceput........
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 20 nov 2005 18:33 de valentine

O-Zone - Oriunde ai fi

"Am privit-o in ochi, ultima oara
Lacrimile-i curgeau, erau atat de amare
Ma ruga sa n-o uit, simtea ca-i ultima vara
Iar eu ii spuneam asa-i iubirea nu moare.
Nu stiam ca era ultima noapte
Cand puteam fi atat, atat de aproape
Imi amintesc doar vorbe desarte
Cand o priveam in ultima noapte.

Ultima privire mi-a ramas in amintire,
Ultima dezamagire nu o pot uita...

In fiece seara cand incerc sa adorm,
Plang si ascult piesa ei preferata,
Caci ma face s-o simt ata de aproape
Imi aminteste de noi si de ultima noapte
Ultimul sarut pe buzele reci
Il simt tremurand cu gura amara
Te sarut in vis nopti intregi
Ca pe o fantoma reala, din ultima vara

Ultima privire mi-a ramas in amintire
Ca un vis, ca o poveste disparuta in nori...

In noapte sau zi te voi gasi
Te voi iubi amara mea...te voi gasi

Te voi iubi in noapte, sub cerul plin de stele
Ca-n visurile mele, cand te voi gasi
Te voi strange-n brate, ca-n ultima noapte
Mereu voi fi aproape, cand te voi...gasi..."

Am trait.. "ultima seara" cu cineva.. chiar daca, este putin diferit contextul din aceste versuri, cu ce am trait eu.. :

Psha,psha,psha,psha,psha,psha,psha,psha

E misto song-ul ala?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 21 nov 2005 20:55 de LonelyGirl

Am trait si eu aceasta ultima seara:eu il iubeam,din gesturi am inteles ca si el,dar dimineata fiecare a luat-o pe alt drum,desi eu credeam ca acea ultima seara e un nou inceput........

Poti sa te consideri norocoasa.Eu am trait o ultima noapte care stiam foarte bine ca e ultima noapte , ultima data cand ne sarutam , cand ne strangem in brate si ultima data cand ne vom vedea (la propriu).

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 21 nov 2005 21:17 de Necunoscut

Psha,psha,psha,psha,psha,psha,psha,psha

E misto song-ul ala?

da, daca vrei o pun pe un site, si o iei !
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 21 nov 2005 23:27 de valentine

da, daca vrei o pun pe un site, si o iei !

ODC rulz

Merci anyway
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!

scris pe 21 nov 2005 23:27 de valentine

ODC rulz

Merci anyway

Aaaaa o stiu...ce sa ii fac daca mon ami era disperata dupa O-zone...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 22 nov 2005 02:03 de ExoticDream

Eu am trait o ultima noapte care stiam foarte bine ca e ultima noapte , ultima data cand ne sarutam , cand ne strangem in brate si ultima data cand ne vom vedea (la propriu).

Eu nu cred ca as rezista psihic la un asemenea moment trist decat daca amandoi am avea sentimente, iar despartirea ar fi una fortata de imprejurari. Daca eu l-as iubi si el nu, ce sens ar avea sa facem sexo-dragoste, pentru mine ar fi trist, lui i-ar fi indiferent, oare o astfel de amintire ar fi o mangaiere in clipele de dupa despartire? Oricat de mult ai iubi, nu este cazul sa fii atat de disperat incat sa-i cersesti iubire...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!

scris pe 22 nov 2005 08:06 de Necunoscut

Eu nu cred ca as rezista psihic la un asemenea moment trist decat daca amandoi am avea sentimente, iar despartirea ar fi una fortata de imprejurari. Daca eu l-as iubi si el nu, ce sens ar avea sa facem sexo-dragoste, pentru mine ar fi trist, lui i-ar fi indiferent, oare o astfel de amintire ar fi o mangaiere in clipele de dupa despartire? Oricat de mult ai iubi, nu este cazul sa fii atat de disperat incat sa-i cersesti iubire...

Pai.. nu ma iubeste... dar stiu ca tine la mine.. si mi-a demonstrat in nenumarate randuri ca saruturile si mangaierile nu erau false... :

PS: pana la urma.. tot ne-am impacat... ieri:
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragos

scris pe 22 nov 2005 14:07 de valentine

Pai.. nu ma iubeste... dar stiu ca tine la mine.. si mi-a demonstrat in nenumarate randuri ca saruturile si mangaierile nu erau false... :

Yeeeeee, bere pe gratissssssss

P.S trimite si mie o lada...adresa ti-o dau pe privat ca sa nu ma detecteze sacalii
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragos

scris pe 22 nov 2005 14:14 de ExoticDream

Ma bucur ca v-ati impacat, dar eu una nu inteleg: cum adica saruturile si mangaierile nu sunt false, dar fata nu te iubeste?!? Exista oare un gen de sentimente hibrid, nici de prietenie, nici de iubire, ci cu elemente din fiecare, dar insuficiente pentru a-l incadra cumva? Explica-mi, te rog! Ar fi OK daca m-as apuca sa-mi sarut si mangai prietenii apropiati, chiar daca nu-i iubesc?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr

scris pe 23 nov 2005 02:12 de Necunoscut

Ma bucur ca v-ati impacat, dar eu una nu inteleg: cum adica saruturile si mangaierile nu sunt false, dar fata nu te iubeste?!? Exista oare un gen de sentimente hibrid, nici de prietenie, nici de iubire, ci cu elemente din fiecare, dar insuficiente pentru a-l incadra cumva? Explica-mi, te rog! Ar fi OK daca m-as apuca sa-mi sarut si mangai prietenii apropiati, chiar daca nu-i iubesc?

Stii, intr-un "poll" a intrebat nemesis parca, pe fete, cati barbati au iubit... tu ai raspuns "0". (asa-mi aduc aminte)
Nu vreau sa incerc sa-ti par superior, pentru ca nu-ti sunt, dar atunci cand vei iubi pe cineva, iti vei da seama ca, nu poti iubi pe cineva asa usor.. este nevoie de timp, si sa cunosti persoana respectiva foarte bine. Din pacate, nici eu nu stiu exact ce sentimente are pentru mine, dar stiu ca tine la mine... pentru ca mi-a demonstrat-o de atatea ori.

Acum, intervine alta intrebare:

Cati dintre voi ati avut parteneri, la care doar ati tinut, si iubirea adevarata a venit in timp?!?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 23 nov 2005 02:17 de ExoticDream

Stii, intr-un "poll" a intrebat nemesis parca, pe fete, cati barbati au iubit... tu ai raspuns "0". (asa-mi aduc aminte)

Nu-ti amintesti bine, erau doua intrebari: "Cati barbati ati iubit?" (am raspuns: 2) si "Cu cati barbati ati facut dragoste?" (am raspuns: 0)

Stai linistit, STIU ce inseamna sa iubesti, chiar stiu!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:20 de ExoticDream

Cati dintre voi ati avut parteneri, la care doar ati tinut, si iubirea adevarata a venit in timp?!?

"Parteneri la care doar am tinut si iubirea adevarata a venit in timp" nu am avut (nu prea sunt de acord cu chestia asta cum ca intai avem relatia si vedem pe urma daca ne prind si sentimentele din urma), prieteni buni cu care prietenia s-a transformat in dragoste, si abia apoi in relatie, da.

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 23 nov 2005 10:18 de Necunoscut

"Parteneri la care doar am tinut si iubirea adevarata a venit in timp" nu am avut (nu prea sunt de acord cu chestia asta cum ca intai avem relatia si vedem pe urma daca ne prind si sentimentele din urma), prieteni buni cu care prietenia s-a transformat in dragoste, si abia apoi in relatie, da.

Ai iubit doar doua persoane... inseamna ca ai fost doar cu doua persoane... in total... doar doua persoane te-au sarutat... te-au imbratisat..? Sincer.. nu cred:
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 nov 2005 14:13 de valentine

Ai iubit doar doua persoane... inseamna ca ai fost doar cu doua persoane... in total... doar doua persoane te-au sarutat... te-au imbratisat..? Sincer.. nu cred:

:/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 16:18 de ExoticDream

Crezi ce vrei, eu am spus adevarul (a mai fost un sarut furat, dar ala nu se pune pentru ca nu am "participat" in adevaratul sens al cuvantului). Nu poti sa crezi ca mai exista si adolescenti care nu ar experimenta fel de fel de chestii sexoase cu oricine, doar de dragul "instruirii", ei bine, pot sa par de moda veche, dar nu ma intereseaza astfel de lucruri facute la intamplare si nu-mi pasa ca le practica 99,99% dintre cei din jur. Daca este sa ma plimb de mana cu cineva pe malul marii sau in parc se intampla pentru ca simt ceva acolo, in sufletel, si stiu ca simte si el, nu testez din punct de vedere chimic/anatomic reactiile epidermei la atingere! Nu te opreste nimeni sa faci inclusiv sex fara sa ai sentimente, nu te judec pentru asta, dar nu ma judeca nici tu pe mine, nu pune la indoiala ceea ce-ti spun, intelege ca, desi traim sub acelasi cer, suntem totusi diferiti!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 23 nov 2005 19:59 de Necunoscut

Crezi ce vrei, eu am spus adevarul (a mai fost un sarut furat, dar ala nu se pune pentru ca nu am "participat" in adevaratul sens al cuvantului). Nu poti sa crezi ca mai exista si adolescenti care nu ar experimenta fel de fel de chestii sexoase cu oricine, doar de dragul "instruirii", ei bine, pot sa par de moda veche, dar nu ma intereseaza astfel de lucruri facute la intamplare si nu-mi pasa ca le practica 99,99% dintre cei din jur. Daca este sa ma plimb de mana cu cineva pe malul marii sau in parc se intampla pentru ca simt ceva acolo, in sufletel, si stiu ca simte si el, nu testez din punct de vedere chimic/anatomic reactiile epidermei la atingere! Nu te opreste nimeni sa faci inclusiv sex fara sa ai sentimente, nu te judec pentru asta, dar nu ma judeca nici tu pe mine, nu pune la indoiala ceea ce-ti spun, intelege ca, desi traim sub acelasi cer, suntem totusi diferiti!

Eu ma refer la simple saruturi, imbratisari... simple relatii... fara sex... imi e greu sa cred ca o fata frumoasa ca tine a avut doar doi prieteni in viata ei!
sus

pulifrici

Guest

Re: Dragoste?!?

scris pe 23 nov 2005 20:06 de pulifrici

Ce ati face daca ati iubi o fata, (pentru fete, un baiat) atat de mult, incat ati face orice pentru ea.. ati face orice pentru a stii ca va iubeste...?

Va zic o poveste:

O cunoaste, de la inceput va zice ca tine la un alt baiat... si totusi, dintr-o simpla atractie fizica se ajunge ca baiatul sa o iubeasca.. (intr-un timp foarte scurt). Ii spune ca o iubeste, ea nu poate sa raspunda cu aceeasi moneda, tine la el, dar nu poate sa zica "te iubesc". Intervine el, ce-a de-a treia persoana, care o suna, rar, dar cat sa-i mentina "atractia" fata de el. Baiatul este obsedat de el, cea de-a treia persoana, ea fiind sincera, ii spune ca el o invita in oras... el sufera.. si nu si-ar dori altceva decat sa fie iubit, de ea. Momentan sunt impreuna, dar.. cine stie ce le rezolva viitorul?

Credeti ca exista vreo sansa, ca o data cu trecerea timpului ea sa-l iubeasca? Sau, "daca nu a fost scanteia la inceput, nu-l va iubi"? Mai are rost o asemenea relatie? (o relatie perfecta, in care ei petrec mult timp, merg in excursii, la chefuri, se distreaza, se inteleg perfect).. ce e de facut? Cum poate sa o faca sa-l iubeasca? Greseste, spunandu-i mereu ca o iubeste? Sa fie mai indiferent?

Astept raspunsuri.

Ai scris totul asa de incalcit, ca n-am inteles nimic. Nici nu am putut citi tot.
Dar pe scurt: cu cat faci pe indiferentul, cu atat starnesti interesul de partea cealalta.
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 23 nov 2005 20:13 de saabba

Ai scris totul asa de incalcit, ca n-am inteles nimic. Nici nu am putut citi tot.
Dar pe scurt: cu cat faci pe indiferentul, cu atat starnesti interesul de partea cealalta.

Daaaaa sa crezi tu ca un tip care-mi arata indiferenta imi starneste curiozitatea!
Daca-mi arati ca-ti sunt indiferenta...iti arat ca habar n-am ca existi!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 nov 2005 22:17 de valentine

Eu ma refer la simple saruturi, imbratisari... simple relatii... fara sex... imi e greu sa cred ca o fata frumoasa ca tine a avut doar doi prieteni in viata ei!

Terminate mai...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 23:25 de ExoticDream

Defineste, te rog, "simple saruturi", "simple imbratisari", "simple relatii".

Un calcul matematic simplu te scoate din ceata: doua relatii lungi plus intervalele de dupa ele fac aproximativ 6 ani, de ce mi-ar fi trebuit mai mult cand aveam sau am crezut ca aveam ceea ce-mi doream? Cunosc fete care au avut zeci de relatii (evident scurte) in acelasi interval de timp (fara sex, majoritatea), dar nu intelegi ca mie nu-mi place sa fiu cu cineva doar ca sa ma aflu in treaba???

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 24 nov 2005 01:38 de Necunoscut

Daaaaa sa crezi tu ca un tip care-mi arata indiferenta imi starneste curiozitatea!
Daca-mi arati ca-ti sunt indiferenta...iti arat ca habar n-am ca existi!

Sincer... indiferenta, cu masura... poate fi un bun mod de a cuceri o femeie... chiar am observat cazuri... chiar si mie mi s-a intamplat.. dar indifernta aceea trebuie cu masura... pentru ca prea multa strica...

daca de exemplu este un baiat care dupa prima zi iti zice ca e in limba dupa tine.. ca nu mai poate, te suna, te cauta... nu stiu daca ti-ar placea... pentru ca ai o viata personala... si inca nu este el acea viata
Parerea mea...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 24 nov 2005 01:41 de Necunoscut

Defineste, te rog, "simple saruturi", "simple imbratisari", "simple relatii".

Un calcul matematic simplu te scoate din ceata: doua relatii lungi plus intervalele de dupa ele fac aproximativ 6 ani, de ce mi-ar fi trebuit mai mult cand aveam sau am crezut ca aveam ceea ce-mi doream? Cunosc fete care au avut zeci de relatii (evident scurte) in acelasi interval de timp (fara sex, majoritatea), dar nu intelegi ca mie nu-mi place sa fiu cu cineva doar ca sa ma aflu in treaba???

Daca se intampla, sa iti placa foarte foarte mult un baiat, pe care nu-l cunosti de foarte multa vreme.. iti place fizic... iti place cum gandeste, cum vorbeste cu tine... esti inebunita dupa el... lui ii place de tine... ce faci? Astepti sa vina dragostea, sa il iubesti, ca sa fiti impreuna, sau incerci..? Daca incerci.. si nu merge.. (fara sa faci sex cu el)... se numeste totusi ca ai avut o relatie.. nu?

parerea mea.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 25 nov 2005 00:19 de ExoticDream

daca de exemplu este un baiat care dupa prima zi iti zice ca e in limba dupa tine.. ca nu mai poate, te suna, te cauta... nu stiu daca ti-ar placea... pentru ca ai o viata personala... si inca nu este el acea viata

Daca ar fi sincer si chiar ar simti asa, mi-ar placea! Toata prosteala aia cu mimarea indiferentei este hilara, o merge la 13-14 ani, dar pe urma suna a joc de-a v-ati ascunselea, m-as amuza si i-as spune ca... imi este indiferent!

Fiti sinceri inca de la inceput, apreciem mai mult asta decat orice aberatie de cuceritor profesionist! Cat de greu poate fi sa te porti natural?!?

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 25 nov 2005 01:32 de Necunoscut

Daca ar fi sincer si chiar ar simti asa, mi-ar placea! Toata prosteala aia cu mimarea indiferentei este hilara, o merge la 13-14 ani, dar pe urma suna a joc de-a v-ati ascunselea, m-as amuza si i-as spune ca... imi este indiferent!

Fiti sinceri inca de la inceput, apreciem mai mult asta decat orice aberatie de cuceritor profesionist! Cat de greu poate fi sa te porti natural?!?

Poate persoana respectiva nu ne observa atunci cand suntem naturali... intr-un fel tot trebuie sa ne facem remarcati.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 25 nov 2005 01:51 de ExoticDream

Poate persoana respectiva nu ne observa atunci cand suntem naturali... intr-un fel tot trebuie sa ne facem remarcati.

Mintind??? Mimand indiferenta??? Daca te comporti natural si ai ceva de spus, vei fi remarcat cu siguranta! Daca nu merge, inseamna ca auditoriul e la un nivel mai... scazut si atunci poti sa aplici planul de rezerva, varianta B: minciunele, indiferenta....

sus

miky

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 25 nov 2005 09:13 de miky

Daca nu esti natural cu persoana de langa tine aceasta s-ar putea indragosti de cineva care nu exista,nu crezi?

Si cand va descoperi adevaratul om....s-ar putea sa nu-i placa...
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 25 nov 2005 19:08 de Necunoscut

Daca nu esti natural cu persoana de langa tine aceasta s-ar putea indragosti de cineva care nu exista,nu crezi?

Si cand va descoperi adevaratul om....s-ar putea sa nu-i placa...

Poate nu mintind, dar fiind mai misterios... reusesti sa o faci pe persoana de langa tine sa fie mai curioasa, si mai dornica... sa te cunoasca...

Daca arati de la inceput cine esti, nu mai are nici un farmec... trebuie sa fii descoperit in timp.
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

scris pe 25 nov 2005 22:14 de saabba

Sincer... indiferenta, cu masura... poate fi un bun mod de a cuceri o femeie... chiar am observat cazuri... chiar si mie mi s-a intamplat.. dar indifernta aceea trebuie cu masura... pentru ca prea multa strica...

Parerea mea...

daca ar fi in limba dupa o zi ....as zice ca nu e sanatos!
dar ca sa-mi castige atentia trebuie sa-mi acorde foarte multa atentie!
daca-mi arata indiferenta si mister....cu ele ramane!
sus

miky

Guest

scris pe 26 nov 2005 09:47 de miky

Poate nu mintind, dar fiind mai misterios... reusesti sa o faci pe persoana de langa tine sa fie mai curioasa, si mai dornica... sa te cunoasca...

Daca arati de la inceput cine esti, nu mai are nici un farmec... trebuie sa fii descoperit in timp.

Revin si spun ca naturaletea isi are locul ei, dar intr-o relatie trebuie sa ai si mult tact, asta insemnand si putin mister.

Cand spun tact ma refer la mici trucuri care fac sa disapra monotonia si dau sarea si piperul relatiei...
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online