Ati risca tot ce aveti pentru el sau ea?

Pagina 1 din 1
1

miky

Senior member
83 mesaje

Ati risca tot ce aveti pentru el sau ea?

scris pe 12 nov 2005 20:00 de miky

Ce ati face daca prietenul/prietena v-ar cere sa va mutati impreuna(dar voi sunteti din orase diferite),asta insemnand sa renuntati la jobul pe care il aveti,la familie, la prieteni.

Sa nu mai punem la socoteala ca,daca relatia nu mai merge intr-o zi ce faci?
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea?

scris pe 12 nov 2005 23:19 de Farfalla

Ce ati face daca prietenul/prietena v-ar cere sa va mutati impreuna(dar voi sunteti din orase diferite),asta insemnand sa renuntati la jobul pe care il aveti,la familie, la prieteni.

Pai daca il iubesc,si stiu ca el e viata mea, ma mut cu el si risc. Cu familia si cu prietenii o sa tin legatura.Si daca intr-o zi relatia chiar nu mai merge, plec de langa el si ma duc la parinti ...

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2005 00:31 de ExoticDream

As risca, dar cu conditia ca sentimentele sa fie impartasite. De prieteni, chiar de familie, poti sta departe, de cel pe care il iubesti este mai greu....

A ma muta cu el nu inseamna a cadea pe capul lui, as incerca sa-mi fac un rost in locul cel nou (scoala/job), sa contribui si eu la traiul in doi, plus ca m-as plictisi ingrozitor sa zac de una singura sau sa ma ocup exclusiv de cratita cat timp el este la scoala/job. Daca intr-o zi iubirea se topeste in neant, plec din fostul cuibusor de nebunii, fie in aceeasi localitate (daca trebuie sa inchei un an scolar sau jobul nu poate fi lasat vraiste) fie inapoi la parinti.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 13 nov 2005 10:23 de saabba

depinde!
sunt foarte multe de pus intr-o balanta in situatia asta! chiar nu poti sa te arunci cu capul inainte!
sus

miky

Senior member
83 mesaje

Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea?

scris pe 13 nov 2005 10:38 de miky

depinde!
sunt foarte multe de pus intr-o balanta in situatia asta! chiar nu poti sa te arunci cu capul inainte!

Asa spun si eu:usor de zis,greu de facut, mai ales cand e vb de alt oras.Eu am fost pusa in situatia asta si am ales sa nu ma mut si asta nu din cauza parintilor sau a prietenilor.Eu riscam tot,el ce risca sau ce oferea?Mai tz s-a dovedit ca aveam dreptate.Mi-a reprosat ca nu am riscat tot pentru el si s-a produs ruptura.Nu credeti ca e un pic egoist?

De ce nu a pus altfel problema sau impreuna sa gasim o alta solutie?

Intr-o relatie sunt doi,ambii trebuie sa faca cateva sacrificii si nu numai unul singur.

Si inca un aspect:i-am zis ca ma mut de acum(desi nu asta era gandul meu)dar ce mi-a raspuns:trebuia sa faci asta atunci cand am vrut eu..........

Deci cat si-a dorit sa ne mutam impreuna?

Iubirea e un lucru extraordinar, dar grija mare la ce riscati.....
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea?

scris pe 13 nov 2005 16:32 de saabba

Asa spun si eu:usor de zis,greu de facut, mai ales cand e vb de alt oras.Eu am fost pusa in situatia asta si am ales sa nu ma mut si asta nu din cauza parintilor sau a prietenilor.Eu riscam tot,el ce risca sau ce oferea?Mai tz s-a dovedit ca aveam dreptate.Mi-a reprosat ca nu am riscat tot pentru el si s-a produs ruptura.Nu credeti ca e un pic egoist?

De ce nu a pus altfel problema sau impreuna sa gasim o alta solutie?

Intr-o relatie sunt doi,ambii trebuie sa faca cateva sacrificii si nu numai unul singur.

Si inca un aspect:i-am zis ca ma mut de acum(desi nu asta era gandul meu)dar ce mi-a raspuns:trebuia sa faci asta atunci cand am vrut eu..........

Iubirea e un lucru extraordinar, dar grija mare la ce riscati.....

Extraordinar!
Acum nu mai vrea el!
Ce sa-ti povestesc!
Nu stiu cat este de egoist , dar infantil este sigur!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 13 nov 2005 17:18 de LonelyGirl

Ca in orice situatie exista si riscuri.Nu putem sa vedem mereu doar partea goala a paharului.Trebuie insa sa fie fiecare sigur de ceea ce isi doreste cu adevarat , de intensitatea sentimentelor si multe altele.
Daca te iubeste , il iubesti , va intelegeti bine si va doriti s fiti impreuna cred ca merita riscul.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 13 nov 2005 20:53 de saabba

Ca in orice situatie exista si riscuri.Nu putem sa vedem mereu doar partea goala a paharului.Trebuie insa sa fie fiecare sigur de ceea ce isi doreste cu adevarat , de intensitatea sentimentelor si multe altele.
Daca te iubeste , il iubesti , va intelegeti bine si va doriti s fiti impreuna cred ca merita riscul.

Un om care spune....sic acum nu mai vreau eu...nu merita nimic!
Daca te-ar fi iubit ar fi inteles cat de greu este sa iei asa o hotarare, ar fi avut rabdare si poate ai fi ajuns sa faci pasul!
Oricum...daca nu ai apucat sa-l faci....foarte bine!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 nov 2005 13:36 de valentine

Ce sa faca ma? Sa renunt eu la lanturile si ghiulurile mele? La telefonul meu de ultima generatie? La hainele mele cumparate din 50 salarii medii pe economie? LA MODESTIA MEA EXAGERATA?

Neeeee
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 14 nov 2005 18:14 de LonelyGirl

Ce sa faca ma? Sa renunt eu la lanturile si ghiulurile mele? La telefonul meu de ultima generatie? La hainele mele cumparate din 50 salarii medii pe economie? LA MODESTIA MEA EXAGERATA?

Neeeee
Pfuuu...mai ales la cap. modestie stai foarte PROST

(lasa un off sau ceva ca vroiam sa vb cu tine dar nu esti de gasit)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 nov 2005 18:47 de valentine

(lasa un off sau ceva ca vroiam sa vb cu tine dar nu esti de gasit)

Sunt la colindat
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau e

scris pe 14 nov 2005 19:09 de LonelyGirl

Sunt la colindat

..mdea...foarte amuzant...da mai un buzz ca stiu ca stai pe invisible!!!!(vezi ca-ti fac reclama proasta)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el s

scris pe 14 nov 2005 22:12 de valentine

..mdea...foarte amuzant...da mai un buzz ca stiu ca stai pe invisible!!!!(vezi ca-ti fac reclama proasta)

Chiar sunt la colindat...intelegi tu

Si nu, nu stau pe invisible
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 nov 2005 00:14 de ExoticDream

Neeeee

Nu cred ca intelegi.

P.S. Incearca sa citesti mai mult decat titlul subiectului, OK? Nu te vrea nimeni dezgolit, dez-ghiulit, dez-lantuit, deposedat de bunurile tale exorbitant de scumpe, ci doar.... acolo!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

scris pe 8 ian 2006 05:02 de okidoki

sus

vasilica

Guest

scris pe 8 ian 2006 15:07 de vasilica

sus

vasilica

Guest

scris pe 8 ian 2006 15:14 de vasilica

:as risca pt el pentru mine conteaza foarte mult comportarea lui
sus

sabba

Guest

scris pe 8 ian 2006 15:28 de sabba

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 8 ian 2006 16:02 de LonelyGirl

whattttt?????

sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

scris pe 8 ian 2006 18:21 de andreeea

Probabil la inceput si-a dorit sa stai cu el. Tu l-ai refuzat,el s-a obisnuit singur si acum chiar ii convine situatia si nu mai vrea sa stai cu el. Se pare ca nu ai pentru cine sa te sacrifici... nu merita!:/

Make love, not war!

sus

nemesis

Guest

scris pe 8 ian 2006 23:44 de nemesis

A doua oara n-o mai fac...
sus

yo

Guest

scris pe 9 ian 2006 12:46 de yo

eu unu daca stiu sigur ca relatia noastra se bazeaza pe seriozitate si dragoste mas muta la ea aksa
sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

aluzii

scris pe 12 ian 2006 02:57 de okidoki

cine io ?! sa risc io ?! pt. ea , io !? io ?! neaaaahhhh .... vise! aluzii!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online