PLZ help

Pagina 1 din 1
1

piccola

Guest

PLZ help

scris pe 12 nov 2005 23:42 de piccola

salut..vreau si eu sa stiu daca cistitele sunt frecvente...si dak cineva poate avea de mai multe ori in viata asa ceva... sarumana
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: PLZ help

scris pe 13 nov 2005 15:48 de Wanted

salut..vreau si eu sa stiu daca cistitele sunt frecvente...si dak cineva poate avea de mai multe ori in viata asa ceva... sarumana

"Nevoie imperioasa si frecventa de a te duce la toaleta, arsuri la mictiune... Una din doua femei sufera, la un moment dat, de cistita. Desi banala, afectiunea poate duce la complicatii, daca nu este tratata.

Este considerata, pe buna dreptate, boala sexului feminin, deoarece se intalneste foarte rar in randul barbatilor. Cistita, adica inflamatia vezicii urinare, afecteaza in special adolescentele si tinerele. Chiar daca pare banala, afectiunea nu trebuie neglijata, caci, netratata la timp si corespunzator, poate genera o infectie renala grava. Din fericire, de cele mai multe ori dau rezultate bune solutiile simple, aplicate acasa, sau tratamentul de scurta durata cu antibiotice.
"

Altundeva am gasit ca frecventa este putin mai mica..si anume:
"Una din cinci femei sufera de cistita (inflamatia vezicii urinare) la un moment dat in viata. Simptomele includ urinarea frecventa, insotita de senzatie de arsura, durere si cateodata pierderi de sange.
Jumatate dintre persoanele afectate au reveniri ale bolii (pana la trei episoade pe luna). Expertii spun insa ca doar cateva schimbari in stilul de viata ar putea preveni si face posibila tratarea acestei afectiuni neplacute si dureroase."

Carpe diem
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: Re: PLZ help

scris pe 15 nov 2005 11:16 de sufletzik

eu am facut cistita de la niste bacterii pe care le aveam in vagin, care in timpul actului sexual alunecau spre uretra! Este cea mai groaznica durere si usturime! Acum ma tratez pt acele bacterii si sper sa nu recidiveze! Am avut de mai multe ori, de obicei faceam dupa un act sexual, ma tinea cateva zile, imi trecea, iar dupa urmatorul act iar incepea! Era insuportabil!
Se mai poate face cistita si daca stai cu picioarele in apa rece!

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

piccola

Guest

Re: Re: Re: PLZ help

scris pe 15 nov 2005 15:46 de piccola

deci este frecventa..?? offf!!si de fiecare data cand reapare trebuie sa merg la ginecolog...sau exista pastile care le poti lua fara prescriptie medicala?urasc sa merg la ginecolog:multumesc
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: PLZ help

scris pe 15 nov 2005 16:02 de sufletzik

deci este frecventa..?? offf!!si de fiecare data cand reapare trebuie sa merg la ginecolog...sau exista pastile care le poti lua fara prescriptie medicala?urasc sa merg la ginecolog:multumesc

eu nu m-am dus la doctor, am luat 2 feluri d antibiotice.. prima data am luat norfloxacina si a 2a oara am luat ampicilina.Amandoua au fost foarte bune, si-au facut efectul imediat, dar nu e o rezilvare pe timp indelungat! Trebuie sa te duci la ginecolog, sa-ti faci analize, sa aflii originea infectiei si medicul o sa-ti dea un tratament, iar apoi cistita va reveni mai greu, poate niciodata!Nu trebuie sa te duci de fiecare data, ci doar o data! Succes!

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

piccola

Guest

Re: Re: PLZ help

scris pe 16 nov 2005 21:41 de piccola

Eu am fost la ginecolog si mi-a zis k am..nisip in vezica...si cistita...deci...cam asta ar fi originea cistitei...nu?vezica..si acum am fost la control dupa tratament..si nu mai am...acum ar trebui sa apara mai tarziu..nu...sau niciodata ms
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online