Fara titlu

Pagina 1 din 1
1

aurica

Newbie
1 mesaje

Fara titlu

scris pe 15 nov 2005 01:10 de aurica

buna am nevoie de un sfat pot sa zic ca am postinol cam de vreo 6 ori pana acum intr-un an am fost la ginegolog dar mia spus ca nu am nimic si sa incetez sa mai iau.intrebarea mea este daca timp poti sa ramai mai usor isarcinata sau mai greu?
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re:

scris pe 15 nov 2005 10:57 de sufletzik

buna am nevoie de un sfat pot sa zic ca am postinol cam de vreo 6 ori pana acum intr-un an am fost la ginegolog dar mia spus ca nu am nimic si sa incetez sa mai iau.intrebarea mea este daca timp poti sa ramai mai usor isarcinata sau mai greu?

Nu vreau sa te judec, dar ce ai facut tu e de-a dreptul masochism!!! Postinorul este extraordinar de toxic si de nociv pt organism, este o bomba de hormoni si nu trebuie luata mai des de 2 ori pe an!!! Peste mai multi ani te poti trezi cu un cancer la san, Doamne fereste!
Nu trebuie sa te bazezi pe efectul postinorului...nu se stie ce efect a avut asupra ta... dar nu ti s-a dereglat menstruatia??? de ce nu fol anticonceptionale? e mai simplu si mai sigur!
Ai grija de tine, mai tarziu o sa-ti para rau daca iti bati joc de corpul tau!

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re:

scris pe 15 nov 2005 16:05 de valentine

Te-ai facut varza...multa bafta la murat
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online