Ce ne enerveaza la partener?
Pagina 1 din 1
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Ce ne enerveaza la partener?
EA se supara ca EL isi petrece prea mult timp la TV sau cu prietenii la fotbal si/sau bere, EL se enerveaza pentru ca EA uita sa mai iasa din magazine sau sa lase telefonul din mana, EA il critica pentru ca EL vorbeste urat, EL se enerveaza ca EA se machiaza ore in sir si intarzie mereu. Acestea sunt cateva din supararile marunte intr-un cuplu, dar intrebarea mea este care sunt lucrurile care va deranjeaza cu adevarat la partener? Fac fetele anumite greseli? Dar baietii?
Un exemplu: cineva imi spunea de curand ca baietii (pe la 20 de ani) nu suporta sa fie stresati de partenere (prin discutii lungi) si ca la un moment dat ei pot renunta la relatia respectiva daca situatia nu se remediaza. Alt exemplu ar fi violarea intimitatii, de care vorbeam in alt topic.
Voi ce reprosati partenerei/partenerului?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
sufletzik
Senior member 66 mesaje
|
Re: Ce ne enerveaza la partener?
EA se supara ca EL isi petrece prea mult timp la TV sau cu prietenii la fotbal si/sau bere, EL se enerveaza pentru ca EA uita sa mai iasa din magazine sau sa lase telefonul din mana, EA il critica pentru ca EL vorbeste urat, EL se enerveaza ca EA se machiaza ore in sir si intarzie mereu. Acestea sunt cateva din supararile marunte intr-un cuplu, dar intrebarea mea este care sunt lucrurile care va deranjeaza cu adevarat la partener? Fac fetele anumite greseli? Dar baietii?
Un exemplu: cineva imi spunea de curand ca baietii (pe la 20 de ani) nu suporta sa fie stresati de partenere (prin discutii lungi) si ca la un moment dat ei pot renunta la relatia respectiva daca situatia nu se remediaza. Alt exemplu ar fi violarea intimitatii, de care vorbeam in alt topic.
hmmm..pai..in primul rand ma enerveaza cand vine la mine, se aseaza in pat, da drumul la tv pe stiri din sport sau meciuri de fotbal sau etc(oricum, sa fie despre fotbal)!! Eu as vrea sa iesim p'afara, sa ne plimbam, sa facem ceva, orice care sa nu includa si tv, dar el o tine pe a lui! In mom asta atat imi vine in minte...
"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
|
sus |
|
Farfalla
Veteran member 416 mesaje
|
Tocmai acum m-am certat cu prietenul meu. M-a enervat la culme !!! Cel mai mult ma enerveaza la el ca este posesiv si gelos ...
Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
|
sus |
|
saabba
Veteran member 480 mesaje
|
scris pe 18 nov 2005 17:40 de saabba
Pe mine nu ma enerveaza NIMIC!
Am un iubit impecabil!
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?
Pe mine ce ma enervat la toate partenerele, nu doar la actuala....este ca ar putea sa zica o chestie cu 2-3 cuvinte dar ele prefera sa o zica cu 20-30 cuvinte....wtf? urasc asta! scurt si la obiect, nu o mai lungiti aiurea!
|
sus |
|
sufletzik
Senior member 66 mesaje
|
Iubitul meu mi-a sus mai dvrm k daca sta prea multe ore pe zi cu mine se plictiseste, sau mai exact il plictisesc!!! Cum e posibil asa ceva?? Chiar daca as muri de plictiseala langa el nu as putea sa-i spun asa ceva in fata!!!
Adevaru' e ca nu prea avem ce face... stam, ne uitam la tv, mai mancam, mai vb... ne mai iubim...dar tot ne plictisim!! Nici nu stiu cum sa reactionez...ce sa mai fac... Help!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Iubitul meu mi-a sus mai dvrm k daca sta prea multe ore pe zi cu mine se plictiseste, sau mai exact il plictisesc!!! Cum e posibil asa ceva?? Chiar daca as muri de plictiseala langa el nu as putea sa-i spun asa ceva in fata!!!
Adevaru' e ca nu prea avem ce face... stam, ne uitam la tv, mai mancam, mai vb... ne mai iubim...dar tot ne plictisim!! Nici nu stiu cum sa reactionez...ce sa mai fac... Help!
Faptul ca ti-o spune denota lipsa de bunsimt (scuze, dar... nu se face, chiar daca e sincer), faptul ca o simte denota...... muuuuulte, de exemplu nu va potriviti atat de bine incat sa gasiti destule lucruri de facut impreuna care sa va placa deopotriva, nu aveti imaginatie, suferiti de sindromul adolescentului "TV-Internet-CoolGirl", adica va rezumati la un univers prea stramt in care este inevitabil sa va plictisiti la un moment dat.
Ati incercat sa cititi in aceeasi incapere? Sa vizitati o gradina botanica, un muzeu, o expozitie? Sa mergeti la teatru? Sa dezlegati rebus sau sudoku impreuna? Sa faceti jogging, sa va plimbati cu bicicletele cativa kilometri buni? Sa inventati proiecte atractive pe care sa le realizati impreuna? Sa va initiati unul pe celalalt in domenii cunoscute doar de unul dintre voi? Renuntati o vreme la televizor si Internet si folositi-va imaginatia!
Inca ceva: nu trebuie sa petreceti chiar tot timpul impreuna, va veti sufoca, lasa-l sa se mai vada cu prietenii, colegii, sa joace fotbal, iesi si tu cu prietenele, ce-i prea mult strica, stii tu!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
saabba
|
Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?
scris pe 19 nov 2005 08:58 de saabba
Faptul ca ti-o spune denota lipsa de bunsimt (scuze, dar... nu se face, chiar daca e sincer), faptul ca o simte denota...... muuuuulte, de exemplu nu va potriviti atat de bine incat sa gasiti destule lucruri de facut impreuna care sa va placa deopotriva, nu aveti imaginatie, suferiti de sindromul adolescentului "TV-Internet-CoolGirl", adica va rezumati la un univers prea stramt in care este inevitabil sa va plictisiti la un moment dat.
Ati incercat sa cititi in aceeasi incapere? Sa vizitati o gradina botanica, un muzeu, o expozitie? Sa mergeti la teatru? Sa dezlegati rebus sau sudoku impreuna? Sa faceti jogging, sa va plimbati cu bicicletele cativa kilometri buni? Sa inventati proiecte atractive pe care sa le realizati impreuna? Sa va initiati unul pe celalalt in domenii cunoscute doar de unul dintre voi? Renuntati o vreme la televizor si Internet si folositi-va imaginatia!
Inca ceva: nu trebuie sa petreceti chiar tot timpul impreuna, va veti sufoca, lasa-l sa se mai vada cu prietenii, colegii, sa joace fotbal, iesi si tu cu prietenele, ce-i prea mult strica, stii tu!
Nu-i adevarat.Ce-i mult nu strica! Cel putin atunci cand amandoi sunt pe aceiasi lungime de unda!
Eu am avut o relatie frumoasa in care nici unul din noi nu simtea nevoia unei a treia persoane pentru a ne scoate din monotonie.Nu exista monotonie, chiar daca stateam weekenduri intregi in casa! Vorbeam, povesteam, radeam...uneori realizam ca nici nu stiam ce-i la televizor si ca mergea aiurea, pentru ca nici nu reusea sa ne atraga atentia!
Oricum...ai dreptate....faptul ca se plictiseste cu tine...spune foarte multe!
|
sus |
|
sufletzik
Senior member 66 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?
Oricum...ai dreptate....faptul ca se plictiseste cu tine...spune foarte multe!
Mda...adevarul e ca nu prea ne potrivim...mie-mi plac anumite lucruri, as vrea sa facem tot ce a scris ExoticDream, dar el se rezuma la stat in casa... subiectul asta ar trebui discutat intr-un alt topic: Ce facem daca ne-am indargostit de o persoana foarte diferita noua??? Suntem d un an si jumatate impreuna si niciodata nu ne-am inteles f bine, mereu au fost conflicte...nu stiu ce sa mai zic...sunt suparata, trista...
Si culmea e ca nu am absolut nimic impotriva daca isi face alt program, dar el alege sa stea cu mine si apoi spune ca se plictiseste... daca mai aveti sfaturi, pls spune-ti-le k am nevoie!
|
sus |
|
Farfalla
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?
Mda...adevarul e ca nu prea ne potrivim...mie-mi plac anumite lucruri, as vrea sa facem tot ce a scris ExoticDream, dar el se rezuma la stat in casa... subiectul asta ar trebui discutat intr-un alt topic: Ce facem daca ne-am indargostit de o persoana foarte diferita noua??? Suntem d un an si jumatate impreuna si niciodata nu ne-am inteles f bine, mereu au fost conflicte...nu stiu ce sa mai zic...sunt suparata, trista...
Si culmea e ca nu am absolut nimic impotriva daca isi face alt program, dar el alege sa stea cu mine si apoi spune ca se plictiseste... daca mai aveti sfaturi, pls spune-ti-le k am nevoie! Apropo de asta, si eu tot cam de un an jumatate sunt cu prietenul meu si tot cam asa, eu ma cam plictisesc, si el cred, dar nu mi-a zis niciodata, a zis ca nu s-a plictisit de mine,ca ma iubeste foarte mult, dar deja parca este foarte serios ... face planuri de viitor ... ma iubeste mult, este foarte posesiv si de la un timp ne certam din ce in ce mai mult, parca nu mai merge, parca nu mai e ca inainte,nici sexul din punctul meu de vedere nu mai e cine stie ce ... am luptat atata ca sa fiu cu el ... am trecut si peste parintii mei ca sa fiu cu el. Si de 3 zile am cunoscut un baiat superb, este ceea ce visam de mult, ceea ce imi doream ... ne intelegem din priviri, el este Gemeni ( eu Balanta) cica este combinatia cea mai tare, iar prietenul meu este Capricorn ( cica este o relatie plictisitoare ). Si cred ca are dreptate. Dar nu ma iau dupa zodii, ma iau ca mi-e ca ... nu stiu ... am 17 ani (el 24)si parca imi "pierd tineretea" cu el ... tot timpul el este de serviciu, mai iesim in oras ... il iubesc, dar nu cum as vrea eu si cred ca daca il iubeam cu adevarat nu ma gandeam la cel pe care l-am cunoscut acum 3 zile. Si acesta este prieten cu prietenul meu, nu asa bun, da se cunosc si stie ca sunt prietena lui. Acum nu stiu ce sa fac, mama zicea ca sa aleg care e mai bun, care cred eu ca e mai bun ( spre mirarea mea, am crezut ca precis zice de celalat pe care l-am cunoscut ). Si ma gandeam cum sa-i dau eu papucii prietenului meu (parca mi-e mila de el, si asta e grav), pentru cel care am luptat atata, mi-e pe urma sa nu imi para rau. Da baiatul asta care l-am cunoscut m-a innebunit, ne intelegem asa bine ... nu stiu ce sa fac ....
|
sus |
|
sufletzik
Senior member 66 mesaje
|
Da baiatul asta care l-am cunoscut m-a innebunit, ne intelegem asa bine ... nu stiu ce sa fac ....
Cred ca trebuie sa te gandesti de 1000 de ori pana sa iei decizia cea mare! Poate baiatul care a aparut acum in viata ta nu este tocmai cum iti imaginezi tu si cand vei realiza asta va fi deja prea tarziu, poate ca actualul tau iubit nu te va ierta si vei pierde! Asta este partea proasta a povestii, dar se poate si sa-ti mearga perfect, sa te desparti de actualul, sa fii cu cel care te-a innebunit si sa va intelegeti perfect! Merita riscul? Numai tu poti stii asta! NO RISC, NO FUN!!!
Dar oricum, chiar daca se strica totul nu e capat de lume...ai abia 17 ani, mai e timp sa-l gasesti p MR. PERFECT, daca exista!!
Sa-mi spui si mie ce ai facut pana la urma, k? bafta!
Eu deocamdata nu am de gand sa fac nici o miscare...stau calma!
|
sus |
|
Farfalla
|
Cred ca trebuie sa te gandesti de 1000 de ori pana sa iei decizia cea mare! Poate baiatul care a aparut acum in viata ta nu este tocmai cum iti imaginezi tu si cand vei realiza asta va fi deja prea tarziu, poate ca actualul tau iubit nu te va ierta si vei pierde! Asta este partea proasta a povestii, dar se poate si sa-ti mearga perfect, sa te desparti de actualul, sa fii cu cel care te-a innebunit si sa va intelegeti perfect! Merita riscul? Numai tu poti stii asta! NO RISC, NO FUN!!!
Dar oricum, chiar daca se strica totul nu e capat de lume...ai abia 17 ani, mai e timp sa-l gasesti p MR. PERFECT, daca exista!!
Sa-mi spui si mie ce ai facut pana la urma, k? bafta!
Eu deocamdata nu am de gand sa fac nici o miscare...stau calma! Da nu stiu ... tu nu te-ai gandit niciodata ca parca iti pierzi vremea cu el, faceti acelasi lucru mai tot timpul si ca poti sa intalnesti pe cineva care sa fie mult mai bun ca el?Este foarte greu, pe deoparte daca ma gandesc sa raman cu prietenul meu ori o sa-l iubesc mai mult si pe urma iar o sa inceapa certurile si blabla si o sa-mi para rau ca atunci cand am avut ocazia sa incep ceva nou am dat cu piciorul si pe de alta parte ma gandesc ca pot sa renunt la prietenul meu (pentru care am luptat atata si care ma gandesc ca nu am cum sa-mi petrec toata viata cu el, ca deja daca acum a inceput sa mearga prost ... pe urma o sa fie mai rau) si sa fiu cu acel baiat care cum se uita in ochii mei simt ceva ... ceva mult mai special cum a zis si el ca eu am ceva care il atrage, ca ma vede altfel ... si poate o sa fie doar o aventura si sa nu dureze sau sa fie superb. Eu risc totul, iar el nimic. Am mai vorbit cu un prieten de-al meu si mi-a zis ca sa-i zic prietenului meu sa luam o pauza si intre timp sa ies cu celalt sa vad cum decurg lucrurile ... da e greu, foarte greu ...
|
sus |
|
sufletzik
Senior member 66 mesaje
|
Da nu stiu ... tu nu te-ai gandit niciodata ca parca iti pierzi vremea cu el, faceti acelasi lucru mai tot timpul si ca poti sa intalnesti pe cineva care sa fie mult mai bun ca el?Este foarte greu, pe deoparte daca ma gandesc sa raman cu prietenul meu ori o sa-l iubesc mai mult si pe urma iar o sa inceapa certurile si blabla si o sa-mi para rau ca atunci cand am avut ocazia sa incep ceva nou am dat cu piciorul si pe de alta parte ma gandesc ca pot sa renunt la prietenul meu (pentru care am luptat atata si care ma gandesc ca nu am cum sa-mi petrec toata viata cu el, ca deja daca acum a inceput sa mearga prost ... pe urma o sa fie mai rau) si sa fiu cu acel baiat care cum se uita in ochii mei simt ceva ... ceva mult mai special cum a zis si el ca eu am ceva care il atrage, ca ma vede altfel ... si poate o sa fie doar o aventura si sa nu dureze sau sa fie superb. Eu risc totul, iar el nimic. Am mai vorbit cu un prieten de-al meu si mi-a zis ca sa-i zic prietenului meu sa luam o pauza si intre timp sa ies cu celalt sa vad cum decurg lucrurile ... da e greu, foarte greu ...
Te inteleg perfect...am trecut prin aceleasi trairi ca si tine si chiar si acum resimt unele din ele... faza cu 'daca acum merge prost, e clar ca o sa mearga prost si in continuare' este identica! Eu am incercat o data sa fiu cu alt baiat cu care ma intelegeam super ca amici, dar nu ma rezistat decat 3 zile cu el, ma enerva, nu mi-a placut deloc de el ca prieten, mi-era dor de iubitul meu..si ne-am impacat!
Daca ai curaj, fa-o! Eu nu prea am curaj! Mi-ar fi frica sa nu mi se intample iarasi acelasi lucru, cu diferenta ca iubitul meu nu m-ar mai ierta..
|
sus |
|
saabba
|
scris pe 19 nov 2005 15:44 de saabba
Apropo de asta, si eu tot cam de un an jumatate sunt cu prietenul meu si tot cam asa, eu ma cam plictisesc, si el cred, dar nu mi-a zis niciodata, a zis ca nu s-a plictisit de mine,ca ma iubeste foarte mult, dar deja parca este foarte serios ... face planuri de viitor ... ma iubeste mult, este foarte posesiv si de la un timp ne certam din ce in ce mai mult, parca nu mai merge, parca nu mai e ca inainte,nici sexul din punctul meu de vedere nu mai e cine stie ce ... am luptat atata ca sa fiu cu el ... am trecut si peste parintii mei ca sa fiu cu el. Si de 3 zile am cunoscut un baiat superb, este ceea ce visam de mult, ceea ce imi doream ... ne intelegem din priviri, el este Gemeni ( eu Balanta) cica este combinatia cea mai tare, iar prietenul meu este Capricorn ( cica este o relatie plictisitoare ). Si cred ca are dreptate. Dar nu ma iau dupa zodii, ma iau ca mi-e ca ... nu stiu ... am 17 ani (el 24)si parca imi "pierd tineretea" cu el ... tot timpul el este de serviciu, mai iesim in oras ... il iubesc, dar nu cum as vrea eu si cred ca daca il iubeam cu adevarat nu ma gandeam la cel pe care l-am cunoscut acum 3 zile. Si acesta este prieten cu prietenul meu, nu asa bun, da se cunosc si stie ca sunt prietena lui. Acum nu stiu ce sa fac, mama zicea ca sa aleg care e mai bun, care cred eu ca e mai bun ( spre mirarea mea, am crezut ca precis zice de celalat pe care l-am cunoscut ). Si ma gandeam cum sa-i dau eu papucii prietenului meu (parca mi-e mila de el, si asta e grav), pentru cel care am luptat atata, mi-e pe urma sa nu imi para rau. Da baiatul asta care l-am cunoscut m-a innebunit, ne intelegem asa bine ... nu stiu ce sa fac ....
Nu cred ca risti ceva!
Eu cred cu tarie ca atunci cand il iubesti pe cel de langa tine....altcineva nu-ti spune nimic!
Mai cred ca atunci cand incepi sa-ti doresti altceva.....totul se duce....
Nu trebuie sa-l parasesti pentru altul! pentru ca s-ar putea sa ti se para ca celalalt este mai bun sau iti e mai potrivit si s-ar putea sa fii dezamagita mai repede decat crezi!!
Fa-o, insa, daca consideri ca lucrurile nu mai merg! Si fa-o pentru tine daca crezi ca lucrurile nu pot fi indreptate sau nu mai vrei sa indrepti nimic!
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Ce discutii intre femei bai baiete bai...
|
sus |
|
Farfalla
|
Nu cred ca risti ceva!
Eu cred cu tarie ca atunci cand il iubesti pe cel de langa tine....altcineva nu-ti spune nimic!
Mai cred ca atunci cand incepi sa-ti doresti altceva.....totul se duce....
Nu trebuie sa-l parasesti pentru altul! pentru ca s-ar putea sa ti se para ca celalalt este mai bun sau iti e mai potrivit si s-ar putea sa fii dezamagita mai repede decat crezi!!
Fa-o, insa, daca consideri ca lucrurile nu mai merg! Si fa-o pentru tine daca crezi ca lucrurile nu pot fi indreptate sau nu mai vrei sa indrepti nimic!
Mda ... dupa ce am vazut si ce ati zis voi si am vazut si un film mai de dragoste asa, decisesem sa raman cu prietenul meu, sa o iau de la capat etc etc si stiam ca ies cu el in seara asta ca nu am mai iesit cu el de vreo saptamana asa in oras, am mai fost pe la el dimineata sau m-am mai dus pe unde lucra el, dar nu prea am mai iesit si am zis ca asta seara ca e sambata seara sa iesim si ... am asteptat sa sune ... si am asteptat ... si s-a facut ora 8 jumatate si el nu a zis nimica, ca intr-un tarziu sa sune la 9 sa-mi spuna ca acum s-a trezit si ca ce fac si ca "ma iubeste" mult. In fine ... si chestia m-a facut sa ma schimb nitel, iar pana la urma am iesit cu celalalt care a fost asa scumpic si am vorbit si cu el serios, m-a intrebat cum stau lucrurile intre mine si prietenul meu, daca are si el vreo sansa la mine etc. ... m-am abtinut asa de mult sa il sarut ... uf ... nu stiu ce sa fac. Mama mi-a zis ca relatia mea cu pritenul meu deja a devenit una gen sot si sotie si ca a intervenit rutina, ca daca nu mai are asa mult chef sa iasa cu mine, inseamna ca ceva se intampla. Si acum iar am luat-o de la capat si iar nu stiu ce sa fac ....
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?
Mda ... dupa ce am vazut si ce ati zis voi si am vazut si un film mai de dragoste asa, decisesem sa raman cu prietenul meu, sa o iau de la capat etc etc si stiam ca ies cu el in seara asta ca nu am mai iesit cu el de vreo saptamana asa in oras, am mai fost pe la el dimineata sau m-am mai dus pe unde lucra el, dar nu prea am mai iesit si am zis ca asta seara ca e sambata seara sa iesim si ... am asteptat sa sune ... si am asteptat ... si s-a facut ora 8 jumatate si el nu a zis nimica, ca intr-un tarziu sa sune la 9 sa-mi spuna ca acum s-a trezit si ca ce fac si ca "ma iubeste" mult. In fine ... si chestia m-a facut sa ma schimb nitel, iar pana la urma am iesit cu celalalt care a fost asa scumpic si am vorbit si cu el serios, m-a intrebat cum stau lucrurile intre mine si prietenul meu, daca are si el vreo sansa la mine etc. ... m-am abtinut asa de mult sa il sarut ... uf ... nu stiu ce sa fac. Mama mi-a zis ca relatia mea cu pritenul meu deja a devenit una gen sot si sotie si ca a intervenit rutina, ca daca nu mai are asa mult chef sa iasa cu mine, inseamna ca ceva se intampla. Si acum iar am luat-o de la capat si iar nu stiu ce sa fac ....
Crezi ca il iubesti cu adevarat pe actualul??Nu e cumva doar obisnuinta?Daca e doar obisnuinta atunci te vei simti eliberata daca vei renunta la el , chiar daca vei ramane singura.(proprie experienta).
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
Farfalla
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?
Crezi ca il iubesti cu adevarat pe actualul??Nu e cumva doar obisnuinta?Daca e doar obisnuinta atunci te vei simti eliberata daca vei renunta la el , chiar daca vei ramane singura.(proprie experienta). Asa mi-a zis si o prietena ca m-am obisnuit cu el ... deci nu stiu ... el pur si simplu a fost viata mea, a fost primul barbat din viata mea (iti dai seama dupa 1 an jumatate) si am luptat foarte mult ca sa fiu cu el, am trecut prin super multe. Nu stiu ... el ma are doar pe mine, inainte muream atata dupa el si acuma dintr-o data a aparut alt baiat care mi-a dat viata peste cap. Mi-e super greu sa renunt la prietenul meu, cum sa-i zic ca vreau sa ma despart de el?cum o sa reactioneze? daca imi pare rau pe urma?Il iubesc ... dar nu asa cum as vrea eu ... cateodata am momente cand il ador cand il iubesc la nebunie, dar cateodata imi dau seama ca nu mai merge si realizez ca nu o sa stau cu el la nesfarsit ...
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la parten
Asa mi-a zis si o prietena ca m-am obisnuit cu el ... deci nu stiu ... el pur si simplu a fost viata mea, a fost primul barbat din viata mea (iti dai seama dupa 1 an jumatate) si am luptat foarte mult ca sa fiu cu el, am trecut prin super multe. Nu stiu ... el ma are doar pe mine, inainte muream atata dupa el si acuma dintr-o data a aparut alt baiat care mi-a dat viata peste cap. Mi-e super greu sa renunt la prietenul meu, cum sa-i zic ca vreau sa ma despart de el?cum o sa reactioneze? daca imi pare rau pe urma?Il iubesc ... dar nu asa cum as vrea eu ... cateodata am momente cand il ador cand il iubesc la nebunie, dar cateodata imi dau seama ca nu mai merge si realizez ca nu o sa stau cu el la nesfarsit ...
Ai incercat vreodata sa ii spui ce simti uneori?Sa ii vorbesti despre momentele cand il iubesti dar si despre cele in care ai vrea sa renunti la el?Cred ca ceea ce ai scris tu aici ar trebui sa ii spui lui.Un lucru foarte important intr-o relatie e comunicarea.Daca asta lipseste atunci totul se duce pe apa sambetei.Daca ati purta o astfel de discutie nu ar insemna ca trebuie sa va despartiti.Poate ca el nici nu isi da seama de ceea ce gandesti tu.Poate daca ati vorbi ati reusi sa impacati cumva si capra si varza.
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
Farfalla
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la pa
Ai incercat vreodata sa ii spui ce simti uneori?Sa ii vorbesti despre momentele cand il iubesti dar si despre cele in care ai vrea sa renunti la el?Cred ca ceea ce ai scris tu aici ar trebui sa ii spui lui.Un lucru foarte important intr-o relatie e comunicarea.Daca asta lipseste atunci totul se duce pe apa sambetei.Daca ati purta o astfel de discutie nu ar insemna ca trebuie sa va despartiti.Poate ca el nici nu isi da seama de ceea ce gandesti tu.Poate daca ati vorbi ati reusi sa impacati cumva si capra si varza. Da pai oricum o sa discut maine cu el, dar cred ca deja stiu ce o sa zica : "Ingerasu meu ... stii ca te iubesc mult ... Doamne fereste, ce prostii vorbesti, cum sa ma plictisesc de tine ... iar te gandesti la tot felul de prostii, ai ma ingerasu ca te iubesc asa de mult ... etc etc etc "
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partene
Acum nu stiu ce sa fac [...] Si ma gandeam cum sa-i dau eu papucii prietenului meu (parca mi-e mila de el, si asta e grav), pentru cel care am luptat atata, mi-e pe urma sa nu imi para rau. Da baiatul asta care l-am cunoscut m-a innebunit, ne intelegem asa bine ... nu stiu ce sa fac ....
Ai doar 17 ani, de aici ti se trage totul!Ai avut si inca ai o relatie lunga la o varsta cand mai toate fetele si baietii experimenteaza pseudorelatii de cateva saptamani. Daca te gandesti deja la papuci, mila, alt baiat care te innebuneste, mi se pare clar ca ceea ce te leaga de primul tau prieten nu (mai) este iubire, altfel nici prin gand nu ti-ar trece toate chestiile alea! Mai gandeste-te, incearca sa-ti dai seama ce simti si pentru cine, oricum este mult prea devreme sa-ti pui problema unei relatii de o viata!
|
sus |
|
saabba
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza l
scris pe 20 nov 2005 10:23 de saabba
Da pai oricum o sa discut maine cu el, dar cred ca deja stiu ce o sa zica : "Ingerasu meu ... stii ca te iubesc mult ... Doamne fereste, ce prostii vorbesti, cum sa ma plictisesc de tine ... iar te gandesti la tot felul de prostii, ai ma ingerasu ca te iubesc asa de mult ... etc etc etc "
Bai, lasa-ma cu vorbele astea! le-am auzit si eu! Nu fac doi bani!
Ce ma enerveaza cel mai tare este sa-i spui ce te doare, sa-ti spuna ca te iubeste, ca ti se pare si multe altele si totusi nimic sa nu se schimbe!
M-ai bine n-ar spune nimic si ar face ceva!
|
sus |
|
Farfalla
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enervea
Bai, lasa-ma cu vorbele astea! le-am auzit si eu! Nu fac doi bani!
Ce ma enerveaza cel mai tare este sa-i spui ce te doare, sa-ti spuna ca te iubeste, ca ti se pare si multe altele si totusi nimic sa nu se schimbe!
M-ai bine n-ar spune nimic si ar face ceva!
Pai i-am povestit totul (inafara de celalalt) adica ce ma deranjeaza ca nu mai e la fel etc etc si i-am zis sa nu ma caute deloc azi sa stau si eu linistita si el sa se gandeasca la toate lucrurile. Acuma parca vreau sa o iau de la capat cu prietenul meu, sa vedem daca o sa fie mai bine ...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|