Ce faci cand iubirea se stinge incet-incet?

Pagina 1 din 1
1

valentine

Expert member
6465 mesaje

Ce faci cand iubirea se stinge incet-incet?

scris pe 19 nov 2005 21:05 de valentine

Ce te faci cand simti cum iubirea fata de partener incepe usor usor sa se duca pe apa sambetei?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: In operatie

scris pe 19 nov 2005 23:19 de LonelyGirl

Ce te faci cand simti cum iubirea fata de partener incepe usor usor sa se duca pe apa sambetei?

Fiecare are un stil propriu de a actiona in stfel de situatii.Cred ca esti dator in primul rand sa fi sincer cu partenerul.Sa discutati.Sa vedeti daca ajungeti la o mica intelegere(eventual o despartire temporara).Cu calm , rabdare si blandete se rezolva orice sau (in situatia de fata) se incheie intr-un mod civilizat orice.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 19 nov 2005 23:20 de Farfalla

Pai ori o salvezi de la innec(depinde de cat de puternic a fost sentimentul) ... ori astepti sa se duca si sa vina alta. Este o grea decizie, poate te-ai obisnuit cu aceea persoana si ca o iubesti si ca au fost clipe minunate si de neuitat impreuna ... dar la un moment dat pur si simplu nu mai merge si trebuie sa o lasi sa se duca pe apa sambetei ...

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 nov 2005 04:01 de ExoticDream

Ii spui.
Ma asteptam, si la tine este vorba de varsta...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: In operatie

scris pe 20 nov 2005 16:30 de valentine

Ii spui.
Ma asteptam, si la tine este vorba de varsta...

Shut up! Nici macar nu stii despre ce vorbesc! Ok?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: In operatie

scris pe 20 nov 2005 23:09 de ExoticDream

Shut up! Nici macar nu stii despre ce vorbesc! Ok?

Asa e, vorbeai despre un amic de-al unul amic de-al unui amic etc. Sau poate nu? Spune-ne tu ca sa nu mai fac confuzii!

Aaaaaaa.... nu am chef sa shut up, got it?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 20 nov 2005 23:31 de ExoticDream

Pai ori o salvezi de la innec(depinde de cat de puternic a fost sentimentul) ... ori astepti sa se duca si sa vina alta. Este o grea decizie, poate te-ai obisnuit cu aceea persoana si ca o iubesti si ca au fost clipe minunate si de neuitat impreuna ... dar la un moment dat pur si simplu nu mai merge si trebuie sa o lasi sa se duca pe apa sambetei ...

Pentru unii (nu zic baieti ca sa nu iau bataie) este infinit mai simplu sa renunte pur si simplu (ca sunt prea multe batai de cap sa lupti sa mentii barca pe linia de plutire) si sa-si caute ceva nou. Clipele alea minunate, amintirile nu cantaresc cine stie ce in balanta, trebuie sa fi pus mult suflet in relatie ca sa-ti pese de ceea ce a fost si de ceea ce simte celalalt.

sus

Aluka

Guest

scris pe 20 nov 2005 23:59 de Aluka

Pentru unii (nu zic baieti ca sa nu iau bataie) este infinit mai simplu sa renunte pur si simplu (ca sunt prea multe batai de cap sa lupti sa mentii barca pe linia de plutire) si sa-si caute ceva nou. Clipele alea minunate, amintirile nu cantaresc cine stie ce in balanta, trebuie sa fi pus mult suflet in relatie ca sa-ti pese de ceea ce a fost si de ceea ce simte celalalt.

se pun mult mai multe decat suflet intr-o relatie donshoara!dar o sa mai creshti si daca o sa ai noroc o sa si afli!pana atunci esti libera sa aberezi!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: In operatie

scris pe 21 nov 2005 23:15 de valentine

Asa e, vorbeai despre un amic de-al unul amic de-al unui amic etc. Sau poate nu? Spune-ne tu ca sa nu mai fac confuzii!

Aaaaaaa.... nu am chef sa shut up, got it?

Esti confuza rau de tot...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: In operatie

scris pe 22 nov 2005 01:01 de ExoticDream

Esti confuza rau de tot...

Cred ca ma coNfunzi!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: In operatie

scris pe 22 nov 2005 14:01 de valentine

Cred ca ma coNfunzi!

Acum esti si cufundata...in ce? zi-mi tu!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In operatie

scris pe 22 nov 2005 14:09 de ExoticDream

Acum esti si cufundata...in ce? zi-mi tu!

Ma uimesti, ce-i cu tine? Te-ai scufundat in scufindis, mai, cufundarule? Sper ca nu e ceva grav.... Incercam pozitia 68 (a lui Arhimede)?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In operatie

scris pe 22 nov 2005 17:25 de valentine

Ma uimesti, ce-i cu tine? Te-ai scufundat in scufindis, mai, cufundarule? Sper ca nu e ceva grav.... Incercam pozitia 68 (a lui Arhimede)?

Crezi ca are sens sa ma exprim cu "scufundata"? Neeee, ma multumesc si cu atata, atat timp cat ma fac inteles pot sa vorbesc cum vreau
sus

bebitzuk

Senior member
51 mesaje

scris pe 23 nov 2005 00:10 de bebitzuk

poate asta e pe moment..poate iti trece si revii la normal...si daca se intampla sa se duc pe apa sambetei atunci chiar e dureros

the truth has 3 sides:mine,yours and.....the real one )
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:41 de valentine

poate asta e pe moment..poate iti trece si revii la normal...si daca se intampla sa se duc pe apa sambetei atunci chiar e dureros

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:45 de ExoticDream

Dureros pentru celalalt, presupun...!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:47 de valentine

Cum e poezia aia cu Somnoroase pasarele?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 03:14 de ExoticDream

Cum e poezia aia cu Somnoroase pasarele?

Care, mai, asta?

"Somnoroase pasarele
Pe la cluburi se aduna,
Se mananca intre ele
Pofta buna..."

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 23 nov 2005 10:53 de nemesis

Care, mai, asta?

"Somnoroase pasarele
Pe la cluburi se aduna,
Se mananca intre ele
Pofta buna..."

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 nov 2005 14:14 de valentine

Care, mai, asta?

"Somnoroase pasarele
Pe la cluburi se aduna,
Se mananca intre ele
Pofta buna..."

Aha
sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

scris pe 8 ian 2006 05:01 de okidoki

sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

scris pe 8 ian 2006 05:01 de okidoki

Bine! Imi vine in minte faptul ca aveam dreptate cand consideram ca ceea mai importanta fiintza sunt eu ! Ca , cu eu raman , dar cu altele... vin si pleca! Ma simnt cool ! ma simnt bine! ma simnt inteligent!
sus

pionul

Guest

scris pe 9 ian 2006 16:39 de pionul

Bine! Imi vine in minte faptul ca aveam dreptate cand consideram ca ceea mai importanta fiintza sunt eu ! Ca , cu eu raman , dar cu altele... vin si pleca! Ma simnt cool ! ma simnt bine! ma simnt inteligent!

Esti varza! Keep it going ca ma distrezi teribil!
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

scris pe 9 ian 2006 17:35 de andreeea

Oare? Eu cred ca este dureros si pentru tine. Eu cred ca si tu ai regreta faptul ca relatia se duce. Daca a fost o relatie lunga, serioasa, bazata pe iubire reciproca, s.a.m.d . cu siguranta exista regrete.
In plus, ar interveni si sentimentul de vinovatie fata de celalalt, sentiment care nu e asa usor de suportat. Cum e sa stii ca ai dezamagit pe cineva care te iubeste si are incredere in iubirea ta?

Make love, not war!

sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

scris pe 9 ian 2006 17:56 de andreeea

Ii spui.

Nu e o idee asa buna sa ii spui din prima partenerului/partenerei. S-ar putea sa fie ceva trecator sau o impresie. Stii tu, atunci cand esti cu cineva de mult timp te plictisesti, nu mai stii sa il/o pretuesti, abia cand il/o pierzi iti dai seama ce a insemnat pentru tine.
Asa ca e mai bine sa stai un timp departe de el/ea, sa te gandesti bine, sa te analizezi. Poate e vorba de o plictiseala temporara.
In orice caz, acorda-ti timp inainte de a lua o decizie radicala sau de a ii spune.

Make love, not war!

sus

bebelushyka

Junior member
40 mesaje

scris pe 10 ian 2006 00:08 de bebelushyka

de kat timp sunteti impreuna?!!si eu am fost in pragul de despartire de iubi meu...dar am depasit si clipa aia...

traim in romania si asta ne okupa tot timpul!!!
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

scris pe 11 ian 2006 18:25 de andreeea

si eu am fost in pragul de despartire de iubi meu...dar am depasit si clipa aia...

Cum ai depasit-o?

Make love, not war!

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 11 ian 2006 20:58 de LonelyGirl

Nu e o idee asa buna sa ii spui din prima partenerului/partenerei. S-ar putea sa fie ceva trecator sau o impresie. Stii tu, atunci cand esti cu cineva de mult timp te plictisesti, nu mai stii sa il/o pretuesti, abia cand il/o pierzi iti dai seama ce a insemnat pentru tine.
Asa ca e mai bine sa stai un timp departe de el/ea, sa te gandesti bine, sa te analizezi. Poate e vorba de o plictiseala temporara.
In orice caz, acorda-ti timp inainte de a lua o decizie radicala sau de a ii spune.

Si crezi ca e mai bine ca partenerul sa nu stie despre ceea ce simti?Sa nu stie ca nu mai iubesti?Sa se treeasca pur si simplu parasit???

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

scris pe 11 ian 2006 21:13 de andreeea

Si crezi ca e mai bine ca partenerul sa nu stie despre ceea ce simti?Sa nu stie ca nu mai iubesti?Sa se treeasca pur si simplu parasit???

M-ai inteles gresit.Am spus ca nu e bine sa ii spui DIN PRIMA partenerului pt k s-ar putea sa fie doar o impresie de-a ta sau doar o perioada care va trece.Spunandu-i partenerului risti sa il dezamagesti si sa il faci sa-si schimbe parerea si chiar atitudinea fata de tine.
Atunci cand esti sigur de ceea ce simti, intradevar trebuie sa ii spui si sa incercati impreuna sa faceti ceva pt relatia voastra.Doar el/ea te poate ajuta.
Asa cred eu

Make love, not war!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 12 ian 2006 10:31 de valentine

Close this topic please
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online