Fostele iubiri triste - amintiri radiate complet?

Pagina 2 din 2
«   1   2

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri triste - am

scris pe 30 nov 2005 23:11 de LonelyGirl

Uite un exemplu de comportament post-relatie: afli ca "fostul" se simte rau, treci peste orgoliul inimii tale ranite de acelasi personaj si il intrebi ce a patit; raspunsul lui la grija manifestata de tine: insulte! Fair enough, right?

Daaa, cunosc...

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

azel

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri triste - am

scris pe 1 dec 2005 10:18 de azel

Eu zic ca oamenii astia "sufera" de complexul sufletului mic, de fapt ghilimelele sunt esentiale aici, ei nu pun suflet nici atunci cand (cica) iubesc (relatia rupandu-se adesea tocmai din acest motiv), nici dupa.

Uite un exemplu de comportament post-relatie: afli ca "fostul" se simte rau, treci peste orgoliul inimii tale ranite de acelasi personaj si il intrebi ce a patit; raspunsul lui la grija manifestata de tine: insulte! Fair enough, right?

pai vezi!
nu e mai bine sa zici:
- ti-e rau??? ah ce bine-mi pare!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri triste

scris pe 1 dec 2005 14:21 de ExoticDream

pai vezi!
nu e mai bine sa zici:
- ti-e rau??? ah ce bine-mi pare!

Mda...., cred ca ai dreptate, data viitoare cand mai aflu ca l-a calcat masina ma ofer sa-i fac programare la sfanta impartasanie (sau cum s-o chema chestia aia finala cu popa) si aduc zece baxuri de A4 ca sa aiba ala pe ce nota lista pacatelor, pe urma o dau intr-un ras sarcastic si-i spun ca sunt Jane Black si am venit sa-l duc "dincolo"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

justme

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri triste

scris pe 2 dec 2005 00:45 de justme

Ti se pare normal ca cel care a pus capat relatiei candva sa fie cel care sa simta ura si razbunare si sa se poarte rautacios?

nu am zis ca mi se pare normal,si sub nici o forma nu ma refeream la cel care a rupt relatia,ci la celalalt.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri tri

scris pe 2 dec 2005 19:21 de LonelyGirl

nu am zis ca mi se pare normal,si sub nici o forma nu ma refeream la cel care a rupt relatia,ci la celalalt.

Din pacate cel care pune capat relatiei se considera si victima si cauta si razbunarea in cele mai multe cazuri.Cel care a fost parasit tace si inghite sperand ca intr-o zi se va schimba situtia.Si chiar se schimba.Cel parasit se satura sa mai fie si umilit dupa ce a fost parasit asa ca isi vede de ale lui si il ignora pe celalalt.(ultima parte in cazuri fericite).

sus

Cineva

Guest

Re: Re: Fostele iubiri triste - amintiri radiate c

scris pe 4 dec 2005 15:08 de Cineva

eu am o fosta iubire pe care n-o pot uita si nu-mi da pace deloc
sus

sabba

Guest

Re: Re: Re: Fostele iubiri triste - amintiri radia

scris pe 4 dec 2005 19:28 de sabba

poate nu e momentul s-o incadrezi in categoria "fosta iubire"
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Fostele iubiri triste - amintiri radia

scris pe 4 dec 2005 20:50 de LonelyGirl

Si iti doresti sa-ti dea pace?daca nu o poti uita banuiesc ca nu...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iubiri

scris pe 5 dec 2005 01:42 de ExoticDream

Din pacate cel care pune capat relatiei se considera si victima si cauta si razbunarea in cele mai multe cazuri.Cel care a fost parasit tace si inghite sperand ca intr-o zi se va schimba situtia.Si chiar se schimba.Cel parasit se satura sa mai fie si umilit dupa ce a fost parasit asa ca isi vede de ale lui si il ignora pe celalalt.(ultima parte in cazuri fericite).

Ce te impiedica sa-l ignori? Este cea mai buna solutie. El oricum nu-si mai doreste sa auda de tine, tu inca tii la el, dar merita oare sa te umilesti, incercand sa pastrezi o amicitie pe care el nu da doi bani? Chiar daca, prin absurd, s-ar purta civilizat, esti convinsa ca l-ai putea asculta povestindu-ti de noile lui cuceriri? Mai bine strangi din dinti si-ti dai peste mana cand te mai apuca dorul de dat telefoane, mailuri....

:/:/:/

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostele iu

scris pe 5 dec 2005 15:18 de LonelyGirl

Ce te impiedica sa-l ignori? Este cea mai buna solutie. El oricum nu-si mai doreste sa auda de tine, tu inca tii la el, dar merita oare sa te umilesti, incercand sa pastrezi o amicitie pe care el nu da doi bani? Chiar daca, prin absurd, s-ar purta civilizat, esti convinsa ca l-ai putea asculta povestindu-ti de noile lui cuceriri? Mai bine strangi din dinti si-ti dai peste mana cand te mai apuca dorul de dat telefoane, mailuri....

:/:/:/

Doar ac atunci cand iubesti din nefericire ajungi chiar s ate umilesti , sa-ti calci mandria si orgoliul in picioare etc.

sus

sabba

Guest

Re: Re: Fostele iu

scris pe 5 dec 2005 21:42 de sabba

Doar ac atunci cand iubesti din nefericire ajungi chiar s ate umilesti , sa-ti calci mandria si orgoliul in picioare etc.

mda! nu e normal! pentru ca daca noi nu tinem la noi...nimeni nu tine!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostel

scris pe 6 dec 2005 01:47 de ExoticDream

Stiu, dar vine o clipa in care trebuie sa iti spui: AJUNGE! Ti-ai calcat demnitatea in picioare intai sperand ca celalalt nu stie ca face si isi va reveni, apoi, cand vezi ca te-ai inselat, mai cazi in pacatul umilintei din inertie, dupa care trebuie sa iei taurul de coarne! Doar n-o sa plangi o viata intreaga dupa cineva care nu te-a inteles, nu te-a iubit asa cum ai facut-o tu si nu a avut nici macar demnitatea sa plece din relatia aceea in mod civilizat! Cateodata trebuie sa suferim inainte de a intelege ca relatiei in care ne-am pus intregul suflet ii lipseste fundamentul....

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Fostele iu

scris pe 6 dec 2005 16:31 de LonelyGirl

mda! nu e normal! pentru ca daca noi nu tinem la noi...nimeni nu tine!

Doar ca pana ajungi sa intelegi asta cu adevarat ... suporti toate umilintele.Daca am gandi asa de la inceput atunci am fi scutiti de foarte multa suferinta.

sus

miky

Senior member
83 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fo

scris pe 6 dec 2005 18:25 de miky

Stiu, dar vine o clipa in care trebuie sa iti spui: AJUNGE! Ti-ai calcat demnitatea in picioare intai sperand ca celalalt nu stie ca face si isi va reveni, apoi, cand vezi ca te-ai inselat, mai cazi in pacatul umilintei din inertie, dupa care trebuie sa iei taurul de coarne! Doar n-o sa plangi o viata intreaga dupa cineva care nu te-a inteles, nu te-a iubit asa cum ai facut-o tu si nu a avut nici macar demnitatea sa plece din relatia aceea in mod civilizat! Cateodata trebuie sa suferim inainte de a intelege ca relatiei in care ne-am pus intregul suflet ii lipseste fundamentul....

Cred ca ne indragostim fara sa cunoastem prea bine persoana,apoi iubim si pe parcurs incet-incet descoperim si persoana de langa noi.Daca e asa cum credeam e k, daca descoperim un om pe care nu-l cunostem de fapt..........e tragic...
Mai este totusi ceva(in putine cazuri)cand cei doi realizeaza ca sunt diferiti, dar avand la baza dragostea si comunicarea vor sa lupte pentru relatie(de apreciat).
sus

verdiuc2

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 dec 2005 09:20 de verdiuc2

Cred ca ne indragostim fara sa cunoastem prea bine persoana,apoi iubim si pe parcurs incet-incet descoperim si persoana de langa noi.Daca e asa cum credeam e k, daca descoperim un om pe care nu-l cunostem de fapt..........e tragic...
Mai este totusi ceva(in putine cazuri)cand cei doi realizeaza ca sunt diferiti, dar avand la baza dragostea si comunicarea vor sa lupte pentru relatie(de apreciat).

Cred ca cel mai mult realizam cat tinem la celalalt tocmai atunci cand il pierdem.Pana atunci totul ni se pare firesc,dar cand totul se duce,parca pierdem o lume.Si incercam apoi sa....revenim in Paradis.

femeia,un ocean de mistere...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 dec 2005 14:48 de ExoticDream

Exact! Sentimentele o iau inaintea ratiunii (aici este greseala fundamentala pe care o facem) si cel pe care il iubim este de fapt o imagine adesea departe de realitatea din "teren"!

Inaltatoare dorinta de a lupta pentru a ajunge pe aceeasi lungime de unda, dar tot adesea se intampla ca numai unul din cei doi sa se inhame la acest efort "sisific"! Este mult mai simplu sa renunti..... suflete se gasesc pe toate cararile, nu?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 dec 2005 14:54 de ExoticDream

Cred ca cel mai mult realizam cat tinem la celalalt tocmai atunci cand il pierdem.Pana atunci totul ni se pare firesc,dar cand totul se duce,parca pierdem o lume.Si incercam apoi sa....revenim in Paradis.

Nu cred ca ai dreptate. Daca tii cu adevarat la cineva, faci absolut tot ce este omeneste posibil (lupta, sacrificii etc.) ca sa fii langa el. Daca este doar o abureala de indragosteala, cand totul se duce, nu incerci sa revii in paradis pentru ca nu simti suficient de mult pentru a vrea asta. Exceptie fac cazurile in care relatia era una in care partenerul te rasfata cu fel de fel de minuni, adica existau avantaje, in general materiale, atunci este posibil sa regreti ca ai pierdut fraiera/fraierul care te iubea si-ti facea toate mofturile!

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online