O intrebare va rog

Pagina 1 din 1
1

Ema

Guest

O intrebare va rog

scris pe 21 nov 2005 11:32 de Ema

Buna ziua!Stiu ca ar trebui sa apelez la dvs numai in cazul unor probleme serioase dar deocamdata vreau sa va intreb daca stiti cumva o metoda de intarziere a ciclului menstrual macar vreo doua zile,ptr din cate am facut eu socoteala ar trebui sa am chiar de Revelion si atunci voi fi si cu prietenul meu si...va fi cam frustrant.Stiu a asta nu se poate povoca si nici nu este bine sa facem asta si probabil ca nici nu exista vreo metoda dar am zis sa incerc la dvs,ce aveam de pierdut?Poate o pastila ceva,stiu eu,dar va rog fara efecte secundare daca se poate,desi stiu ca ar trebui sa las totul sa decurga in mod firesc fara sa grabesc sau sa incetinesc nimic,dar macar de data asta!Va multumesc si scuzati deranjul!
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: O intrebare va rog

scris pe 21 nov 2005 16:58 de sufletzik

Buna ziua!Stiu ca ar trebui sa apelez la dvs numai in cazul unor probleme serioase dar deocamdata vreau sa va intreb daca stiti cumva o metoda de intarziere a ciclului menstrual macar vreo doua zile,ptr din cate am facut eu socoteala ar trebui sa am chiar de Revelion si atunci voi fi si cu prietenul meu si...va fi cam frustrant.Stiu a asta nu se poate povoca si nici nu este bine sa facem asta si probabil ca nici nu exista vreo metoda dar am zis sa incerc la dvs,ce aveam de pierdut?Poate o pastila ceva,stiu eu,dar va rog fara efecte secundare daca se poate,desi stiu ca ar trebui sa las totul sa decurga in mod firesc fara sa grabesc sau sa incetinesc nimic,dar macar de data asta!Va multumesc si scuzati deranjul!

Este posibil! Daca iei anticonceptionale combinate, 21 de zile si 7 pauza, trebuie sa le iei in continuare si astfel n-o sa-ti mai vina in luna respectiva! Daca nu iei, poti incepe de luna asta (banuiesc ca o sa-ti vina la sf lunii noiembrie, nu?)! Ce am scris aici am citit in "Viata sexuala pt fete", ed. Lucman!E o carte interesanta care cuprinde in proportie de 95% raspunsurile la toate intrebarile puse de noi, fetele!
Te sfatuiesc sa intrebi un doctor de planificare familiala pt siguranta si sa-ti cumperi si cartea, daca te int! sper ca te-am ajutat!

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: Re: O intrebare va rog

scris pe 21 nov 2005 17:00 de sufletzik

trebuie sa le iei in continuare

Adica fara pauza de 7 zile!

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 21 nov 2005 17:51 de LonelyGirl

Si daca nu vrei sa iei anticonceptionale ar mai fi o metoda care cel putin la mine si la amicele mele a dat intotdeauna rezultate.Bei alcool , ceva puternic cum ar fi tuica , vodka , coniac si asta va provoca o intrerupere temporara a menstruatiei.Daca vrei sa intarzie cateva zile poti sa bei de 2 , 3 ori pe zi cate un paharel si va fi ok.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 21 nov 2005 19:01 de saabba

Anticonceptionale sau vitamina k!
Anticonceptionalele iei si in zilele cand ar fi trebuit sa ai menstra si te opresti dupa aia...cand vrei sa-ti vina! Daca sunt anticonceptionale cu dozaj fix de hormoni n-ai nici o problema daca nu-ti faci din chestia asta o obisnuinta!
Vitamina k, bei o fiola inainte cu o zi sa-ti vina menstra si a doua fiola a doua zi!
sus

Ema

Guest

scris pe 21 nov 2005 19:30 de Ema

Anticonceptionale sau vitamina k!
Anticonceptionalele iei si in zilele cand ar fi trebuit sa ai menstra si te opresti dupa aia...cand vrei sa-ti vina! Daca sunt anticonceptionale cu dozaj fix de hormoni n-ai nici o problema daca nu-ti faci din chestia asta o obisnuinta!
Vitamina k, bei o fiola inainte cu o zi sa-ti vina menstra si a doua fiola a doua zi!

Va multumesc mult ptr raspunsuri,eu insa nu iau deocamdata anticonceptionale deci voi apela fie la cateva paharele de tarie pe zi,sau la vitamina k!Dar vreau sa va ma cer cateva lamuriri:mie luna asta ciclul mi-a venit pe data de 4 si deci in decembrie imi va veni pe 2 cred(cam asa este tot timpul,imi vine inainte cu doua zile)deci exact cand ar trebui sa administrez fiolele de vitamina k?Nu tin neaparat sa-mi intarzie foarte mult,vreo 2,3 zile ca sa nu-mi vina chiar de revelion!Si daca ar fi sa apelez la cateva paharele de tarie pe zi cam de cand ar trebui sa incep(nici nu prea beau),cam in jurul datei cand trebuia sa-mi vina sau mai inainte?Va multumesc!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: O intrebare va rog

scris pe 21 nov 2005 20:24 de LonelyGirl

Va multumesc mult ptr raspunsuri,eu insa nu iau deocamdata anticonceptionale deci voi apela fie la cateva paharele de tarie pe zi,sau la vitamina k!Dar vreau sa va ma cer cateva lamuriri:mie luna asta ciclul mi-a venit pe data de 4 si deci in decembrie imi va veni pe 2 cred(cam asa este tot timpul,imi vine inainte cu doua zile)deci exact cand ar trebui sa administrez fiolele de vitamina k?Nu tin neaparat sa-mi intarzie foarte mult,vreo 2,3 zile ca sa nu-mi vina chiar de revelion!Si daca ar fi sa apelez la cateva paharele de tarie pe zi cam de cand ar trebui sa incep(nici nu prea beau),cam in jurul datei cand trebuia sa-mi vina sau mai inainte?Va multumesc!

daca apelezi la cateva paharele atunci le poti administra cand ar trebui sa-ti vina cilcu.Eu amluat si pentru a-mi opri menstruatia cateva zile.A mers si asa.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 nov 2005 20:58 de Nekunoskuta

Bei alcool , ceva puternic cum ar fi tuica , vodka , coniac si asta va provoca o intrerupere temporara a menstruatiei.Daca vrei sa intarzie cateva zile poti sa bei de 2 , 3 ori pe zi cate un paharel si va fi ok.

Eu sunt curioasa daca betivelor le vine menstruatia

Nimic...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 21 nov 2005 22:15 de LonelyGirl

Eu sunt curioasa daca betivelor le vine menstruatia

Banuiesc ca asta functioneaza doar in cazul persoanelor a caror organism nu e obisnuit dcu consumul frecvent de bauturi alcoolice.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: O intrebare va rog

scris pe 21 nov 2005 23:30 de valentine

daca apelezi la cateva paharele atunci le poti administra cand ar trebui sa-ti vina cilcu.Eu amluat si pentru a-mi opri menstruatia cateva zile.A mers si asa.

Ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah de acum incolo o sa imi fac numai gajici alcoolice ca sa le zic cand nu vreau sa le vina ciclu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 nov 2005 02:09 de ExoticDream

Bei alcool , ceva puternic cum ar fi tuica , vodka , coniac si asta va provoca o intrerupere temporara a menstruatiei.Daca vrei sa intarzie cateva zile poti sa bei de 2 , 3 ori pe zi cate un paharel si va fi ok.

Decat sa intri in coma alcoolica si sa nu mai stii de viata ta dupa taria aia administrata zilele alea sau sa te dopezi cu hormoni in disperare, mai bine ii dai lui sa bea doza dubla, ca tot sunt sarbatori, si uita si de sex, si de tot!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 nov 2005 14:05 de valentine

Decat sa intri in coma alcoolica si sa nu mai stii de viata ta dupa taria aia administrata zilele alea sau sa te dopezi cu hormoni in disperare, mai bine ii dai lui sa bea doza dubla, ca tot sunt sarbatori, si uita si de sex, si de tot!

Aici sunt de acord cu tine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 nov 2005 14:18 de ExoticDream

Aici sunt de acord cu tine

Cand o sa-ti doresti sa faci dragoste cu prietena ta mai mult decat sa bei in disperare, vei sti ca, in sfarsit, iubesti! Pana atunci, hai noroc, mai spune s-aduca un rand!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 22 nov 2005 14:31 de LonelyGirl

Nu ai cum sa intri in coma alcoolica de la catevqa paharele.Nu se bea cu litru.Se bea cu masura.Plus ca daca ii dai lui de baut prea mult o sa aiba si mai mult chef...nu prea sunt sanse sa uite.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 nov 2005 14:42 de ExoticDream

Nu ai cum sa intri in coma alcoolica de la catevqa paharele.Nu se bea cu litru.Se bea cu masura.Plus ca daca ii dai lui de baut prea mult o sa aiba si mai mult chef...nu prea sunt sanse sa uite.

Poate in coma chiar nu, insa daca-i dai unei fete care nu e obisnuita cu alcoolul 3 "paharele" de vodca, tuica sau alta tarie, te asigur ca pica sub masa si nu cred ca socul ala (alcoolic, nu caderea propriuzisa) i-ar face tocmai bine! Cat despre el, depinde cat este de obisnuit cu bautura, unui baiat care nu prea bea i s-ar face somn, ar deveni melancolic si ar merge la.... dormit!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare va rog

scris pe 22 nov 2005 17:27 de valentine

Cand o sa-ti doresti sa faci dragoste cu prietena ta mai mult decat sa bei in disperare, vei sti ca, in sfarsit, iubesti! Pana atunci, hai noroc, mai spune s-aduca un rand!

Ce-ai draga? Stii bine ca nu sunt alcoolic si beau doar la ocazii...
sus

Ema

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare va rog

scris pe 22 nov 2005 19:24 de Ema

Ce-ai draga? Stii bine ca nu sunt alcoolic si beau doar la ocazii...

Va multumesc ptr raspunsuri si sugestii,chiar sunteti foarte simpatici,sa stiti ca nu ma refeream neaparat la faptul ca nu voi putea face dragoste cu prietenul(nu mi-ar displace insa ideea) ci si la faptul ca nu ma voi simti prea in largul meu daca imi va veni exact de revelion si nu ma voi putea distra la maxim si de aceea v-am cerut parerea.Voi incerca vreo 2 paharele de tariesa vedem ce va fi,poate am noroc si imi va intarzia vrei 2 zile!Am sa va tin la curent!Mersi inca o data!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online