Cat de sinceri sunteti cu partenerul?

Pagina 1 din 1
1

miky

Senior member
83 mesaje

Cat de sinceri sunteti cu partenerul?

scris pe 22 nov 2005 09:05 de miky

Orice relatie trebuie sa aiba la baza pe langa dragoste, comunicare si sinceritate.

Totusi pana unde merge sinceritatea fata de partener?II spuneti absolut tot ce va trece prin minte chiar cu riscul de a-l supara sau fiecare mai pastreaza si pentru el cate ceva?

Am mai auzit variante ca,pentru a merge o relatie trebuie sa ai si mult tact si sa selectezi ce-i spui partenerului, iar in unele situatii sa actionezi cu intelepciune pentru a nu-l pierde...

Ce parere aveti?
sus

bebitzuk

Senior member
51 mesaje

Re: cat de sinceri sunteti?

scris pe 22 nov 2005 10:44 de bebitzuk

Orice relatie trebuie sa aiba la baza pe langa dragoste, comunicare si sinceritate.

Totusi pana unde merge sinceritatea fata de partener?II spuneti absolut tot ce va trece prin minte chiar cu riscul de a-l supara sau fiecare mai pastreaza si pentru el cate ceva?

Am mai auzit variante ca,pentru a merge o relatie trebuie sa ai si mult tact si sa selectezi ce-i spui partenerului, iar in unele situatii sa actionezi cu intelepciune pentru a nu-l pierde...

Ce parere aveti?

in relatia noastra e mult adevar.nu ne mintin...eu l-am mintit de cateva ori dar doar k sa nu se supere pe mine,nu am facut nimik rau,dar asa am considerat..probabil k si el a facut astfel de chestii...relatia noastra se bazeaza pe sinceritate si muuuulta iubire
.acum depinde si de felul cum sunteti amandoi sau cum ati inceput relatia..noi ne spunem unul altuia tot ce facem si cand facem si nu ne deranjeaza, pe altii i-ar deranja sa faca lucrurile astea..vezi depinde caracterul fiecaruia.pupic

the truth has 3 sides:mine,yours and.....the real one )
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: cat de sinceri sunteti?

scris pe 23 nov 2005 16:34 de ExoticDream

Ce parere aveti?

Eu sunt pentru sinceritate 100% si prin asta nu inteleg ca trebuie sa "ne dam raportul" asupra modului in care am petrecut fiecare minut in care nu am fost impreuna sau sa facem o dare de seama exhaustiva asupra vietii noastre de dinainte de a ne cunoaste, ci sa fim deschisi si onesti unul cu celalalt si cand ne convine, si cand nu. Sunt de acord ca partenerul sa ma critice (si reciproc), fie ca este vorba de machiaj, imbracaminte, design al locuintei, pisica, fie de ceva legat de profesiune, cultura etc. Critica facuta de cineva care iti doreste binele nu are gust amar, ci te ajuta sa-ti vezi greselile, sa devii o persoana mai buna. Totul cu masura, evident.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online