Relatiile la distanta

Pagina 1 din 2
1   2   »

spleen

Guest

Relatiile la distanta

scris pe 23 nov 2005 00:52 de spleen

Ce parere avetzi despre reltziele la distantza?
Atzi avut parte de asha ceva?
Cum a murit sau cum a continuat dragostea voastra?
scrietzi tot ce ginditzi despre asta.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 01:01 de nemesis

1. In ipoteza intervalelor mari...
In general nu tine. Pur si simplu este contrara naturii umane, este o anomalie, o aberatie! Trebuie sa ai mai mult decat iubire, dragoste sau atasament, pentru a o face sa tina. Iti trebuie tone de vointa si implicare. Iti trebuie o doza mare de... "ne-renuntare". Cati oameni sunt capabili de asa ceva? One in a milion!

2. In ipoteza intervalelor mici...
Poate avea succes, dar sunt valabile cererile de la pct. unu.

Definitii: "intervale" se refera la intervalele de timp petrecute la distanta.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

spleen

Guest

Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 01:06 de spleen

o spui din experientza proprie sau e doar teorie?
1. In ipoteza intervalelor mari...
In general nu tine. Pur si simplu este contrara naturii umane, este o anomalie, o aberatie! Trebuie sa ai mai mult decat iubire, dragoste sau atasament, pentru a o face sa tina. Iti trebuie tone de vointa si implicare. Iti trebuie o doza mare de... "ne-renuntare". Cati oameni sunt capabili de asa ceva? One in a milion!

2. In ipoteza intervalelor mici...
Poate avea succes, dar sunt valabile cererile de la pct. unu.

Definitii: "intervale" se refera la intervalele de timp petrecute la distanta.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 01:07 de nemesis

Well... tu ce crezi? Chiar crezi ca sunt atat de masochist incat sa incerc n relatii la distanta? Come on! Are you crazy? :/

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 01:18 de spleen

not crazy.
ma interesa mai mult experientza proprie a unora, sau cel putzin ce au auzit de la persoane concrete. iar parerea ta ramine doar vorbe...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 01:21 de ExoticDream

not crazy.
ma interesa mai mult experientza proprie a unora, sau cel putzin ce au auzit de la persoane concrete. iar parerea ta ramine doar vorbe...

Iti spun eu daca ai putintica rabdare....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 23 nov 2005 01:21 de nemesis

not crazy.

Am ghicit, deci. Asa cum ti-am scris in MP, pe tine te intereseaza experientele altora...

P.S.S. Modelele sunt inutile ...unele pot servi, dar servitutea este josnica!

sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 01:28 de spleen

nemesis, tzi se pare ca detzii adevarul in ultema instantza. incearca sa admitzi ca aceasta nu e asha.
PS aforismul tau nu m-a impresionat.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantz

scris pe 23 nov 2005 01:33 de nemesis

nemesis, tzi se pare ca detzii adevarul in ultema instantza. incearca sa admitzi ca aceasta nu e asha.
PS aforismul tau nu m-a impresionat.

Aforism!!!???
Iar zice lumea ca citez!!!

Da, detin adevarul si am mereu dreptate... vrei sa vezi? Incearca! Au incercat si altii...
You will lose, but at least we will have a lot of fun!

sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la dist

scris pe 23 nov 2005 01:36 de spleen

bravo nemesis!
ceea ce ai scris ("aforismul" suna bine dar spunea putzine.
sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la dist

scris pe 23 nov 2005 01:43 de Aluka

Da, detin adevarul si am mereu dreptate... vrei sa vezi? Incearca! Au incercat si altii...

NTZ..NTZ...NTZ...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la

scris pe 23 nov 2005 01:44 de nemesis

bravo nemesis!
ceea ce ai scris ("aforismul" suna bine dar spunea putzine.

Crezi? Incearca sa il suprapui cu toata experienta ta, in mod cinstit, ducand pana la capat concluziile. O sa vezi ca e o regula generala, direct derivata din axioma: Suntem ceea ce suntem, oamenii nu se schimba niciodata.

sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la

scris pe 23 nov 2005 01:47 de nemesis

NTZ..NTZ...NTZ...

Ah, intelighientza ta... Iar ai venit sa faci pe dashtieptu'

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele

scris pe 23 nov 2005 01:47 de Aluka

Suntem ceea ce suntem, oamenii nu se schimba niciodata.

mda..tu esti cel mai bun exemplu!
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 23 nov 2005 01:54 de Dovela

realtiile la distnatza nu tin....e crima curata..oricat ai iubi nu merge,persoana iubita ar avea viata ei tu la fel a pe a ta,..dragostea se simte ,se traieste vazandu-te cu persoana iubita destul de des pt a va cunoaste ,pt a va impartasi afectiunea cu mangaieri ,saruturi,imbratisari etc...la distanzta prin telefon ,internet nu prea merge..

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 02:00 de spleen

eu credeam ca e crima sa renuntzi la dragostea ta.
aici intilnesc shi alte pareri. shi citzi ani credetzi ca poate dura in cel mai bun caz o relatzie la distantza?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:07 de ExoticDream

aici intilnesc shi alte pareri. shi citzi ani credetzi ca poate dura in cel mai bun caz o relatzie la distantza?

Daca ai rabdare sa scotocesti un pic forumul, vei gasi multe pagini pe tema asta.

Am avut parte de o relatie la distanta si ce-ti pot spune este ca se poate, insa in conditiile expuse de nemesis (iubire, atasament, tone de vointa, implicare), nu seamana nici a aberatie, nici a anomalie. Este adevarat ca foarte putini oameni sunt capabili de asa ceva, ceea ce doare enorm este lipsa contactului face-to-face, a privirii, sarutului, strangerii in brate, dar, daca ai convingerea ca omul acela este exact ce ti-ai dorit si situatia asta de unul aproape, celalalt departe este doar provizorie, poti indura chinul, il poti face suportabil prin fel de fel de metode (de exemplu, intalniri pe messenger, convorbiri telefonice, scrisori, mici daruri la ocazii si nu numai, alte surprize pe care ti le imaginezi - o dedicatie muzicala neasteptata la un post de radio, o floare "la pachet" etc.)

Daca exista sentimente si ratiune, sunt sanse ca relatia sa reziste, la mine a durat 3 ani, iar de sfarsit.... s-a sfarsit pentru ca el nu mai este.

Experimentezi o astfel de relatie?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:10 de ExoticDream

Da, este o crima sa ucizi iubirea! Poate dura destui ani...., dar ideal este ca macar din cand in cand sa va vedeti, este ca o incarcare de baterii, un "ceva" la care te poti gandi intre doua intalniri live....

sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:11 de Dovela

pai spun asta din experientza(destul de recenta)...nu-i usor sa renunti la dragostea ta...dar cu timpul tot se duce si suferinta devine colosala..intervin f multe..la mine a tinut 2 ani..

sus

spleen

Senior member
56 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:11 de spleen

Daca ai rabdare sa scotocesti un pic forumul, vei gasi multe pagini pe tema asta.

Am avut parte de o relatie la distanta si ce-ti pot spune este ca se poate, insa in conditiile expuse de nemesis (iubire, atasament, tone de vointa, implicare), nu seamana nici a aberatie, nici a anomalie. Este adevarat ca foarte putini oameni sunt capabili de asa ceva, ceea ce doare enorm este lipsa contactului face-to-face, a privirii, sarutului, strangerii in brate, dar, daca ai convingerea ca omul acela este exact ce ti-ai dorit si situatia asta de unul aproape, celalalt departe este doar provizorie, poti indura chinul, il poti face suportabil prin fel de fel de metode (de exemplu, intalniri pe messenger, convorbiri telefonice, scrisori, mici daruri la ocazii si nu numai, alte surprize pe care ti le imaginezi - o dedicatie muzicala neasteptata la un post de radio, o floare "la pachet" etc.)

Daca exista sentimente si ratiune, sunt sanse ca relatia sa reziste, la mine a durat 3 ani, iar de sfarsit.... s-a sfarsit pentru ca el nu mai este.

Experimentezi o astfel de relatie?

experimentez. deocamdata experientza de 2 ani.se vede ca ai experimentat shi nu din cauza faptului ca shi tu crezi ca se poate.
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:16 de spleen

Da, este o crima sa ucizi iubirea! Poate dura destui ani...., dar ideal este ca macar din cand in cand sa va vedeti, este ca o incarcare de baterii, un "ceva" la care te poti gandi intre doua intalniri live....

ne vedem cam 3 luni pe an.
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:17 de spleen

cit despre tine nemesise pacat ca eshti asha sigur ca ai mereu dreptate (daca ai fost serios). daca intr-adevar crezi asta eshti pe punct mort. nu progresezi moral (dar este shi o parte buna, nu regresezi)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:24 de ExoticDream

As putea spune.... fericitilor! (Si nu as glumi.) Bine ar fi ca cele 3 luni sa fie impartite in cateva secvente, v-ar fi mai usor.... Distanta este mare? Ce perspective de a fi impreuna exista?

sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:25 de Dovela

va vedeti cat de cat si dak aveti si ceva planuri de viitor atunci eu iti urez bafta..este destul de dificl dar dak va iubiti mult nu trebuie sa renuntati..

sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 02:30 de spleen

care insa au fost motivele pentru care dragostea voastra de la departare n-a rezistat?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 nov 2005 02:34 de ExoticDream

cit despre tine nemesise pacat ca eshti asha sigur ca ai mereu dreptate (daca ai fost serios). daca intr-adevar crezi asta eshti pe punct mort. nu progresezi moral (dar este shi o parte buna, nu regresezi)

Nemesis, uite ca ai ajuns in punct fix, ar merge teorema lui Banach?

sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantz

scris pe 23 nov 2005 02:40 de Dovela

care insa au fost motivele pentru care dragostea voastra de la departare n-a rezistat?

au fost mai multe...noi ne cunosteam de cand eram in clasa a 11 a ,in a 12 deja ne faceam planuri.sa locuim impreuna,sa vina in orasul in care locuiesc eu ..a fost o perioada frumoasa dar distantza deja ne afecta relatia el vroia sa ne vedem mai des,vroia o relatie normala...
dar toate s-au dus in momentul ince el nu a intrat la facultate aici(la stat) si a ramas in alt orash..de acolo s-a rupt firul(ar fi insemnat ca 3 ani sa tot continuam asa la distantza)pe mien m-a deranjat ca nu afacut tot posibilul sa vina aici...pe el l-a deranjat distantza ...si s-a ales praful..

acum insa depinde f mult de voi ..dak iubirea e mai presus de orice si cuvintele mai devin si fapte e ok..

sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 23 nov 2005 11:44 de miky

Am avut parte de o astfel de relatie care a durat 1an jumatate.Ne vedeam 1 data la 2 saptamani sau chiar in fiecare saptamana cand era posibil.
Este foarte greu si sunt multe de indurat.Drumurile te obosesc si fizic si pshihic la un moment dat si esti tot timpul intr-o continua alergare....

N-a tinut din mai multe motive, unul ar fi acela ca eu nu am putut sa risc totul pentru el si sa ma mut doar sa vad daca merge.....imi trebuia ceva mai mult...
sus

bebitzuk

Senior member
51 mesaje

scris pe 23 nov 2005 12:05 de bebitzuk

eu am o relatie la distanta,nu e asa mare,de 60km,ne vedem la 4zile stam impreuna 3 zile si se duce saptamana,cu putin noroc ne vedem si mai des,sau cu mai mult ghinion ne vedem si 1zo pe saptamana.mie mi-e cam frik de relatia asta,pt k suntem aman2 a 12a,dar el la facultate va merge in alt oras si nu va veni...deci s-ar putea sa se duca rel asta...noi ne iubim muult,ne spunem tot ce facem,o prietena de-a mea mai rade de mine,dar chiar ne spunem tot,dimineata cand ne trezim sene sunam,seara nu ne ducem la cuclcare fara sa vorbim,iar in timpul zilei pot sa spun k vorbim de 12-16 ori,nu exagerez.din acest motiv ne-am schimbat abonamentele la tel k sa avem 500min gratuit fiecare...e mai usor un pic...pana aici toate bune si frumoase...dar de viitor imi este cel teama...aaa el a fost primul...are o amprenta lasata in sufletul meu pt totdeauna...la inceput ne trimiteam km 30 de mesaje pe zi,sau chiar mai mult...e frumos si mi-as dori sa raman cu el...bine ar fii mai multe de spus dar nu cred k vreti sa va plictisesc.te pup

the truth has 3 sides:mine,yours and.....the real one )
sus

piccola

Guest

scris pe 23 nov 2005 15:22 de piccola

Eu am avut parte de asa ceva si pot spune k nu am pus suflet..intr-un fel am constientizat dinainte ca mai dvrm sau mai tarziu o sa se termine si...dupa ce a plecat..am stat o seara cu un altul(pe kr nici macar nu l-am sarutat)dupa care l-am sunat si i-am spus tot...pt k vorbisem dinainte de posibilitatea asta(el se intorcea in tara dupa aprox un an)...asa k am fost sincera...si de atunci nu m-a mai cautat.. bine k nu am pus suflet dupa parerea mea o relatie la distanta nu dureaza prea multsi chiar dak e o relatie serioasa...intervine gelozia si increderea dispare etc etc..asta e parerea mea...te-am pupat!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online