Relatiile la distanta

Pagina 2 din 2
«   1   2

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 15:28 de LonelyGirl

Am ghicit, deci. Asa cum ti-am scris in MP, pe tine te intereseaza experientele altora...

P.S.S. Modelele sunt inutile ...unele pot servi, dar servitutea este josnica!

insa din experientele , gresilele , sau reusitele altora poti sa tragi unele concluzii si uneori sa inveti multe.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele

scris pe 23 nov 2005 15:31 de LonelyGirl

Suntem ceea ce suntem, oamenii nu se schimba niciodata.

Tu chiar crezi asta?Cred si eu ca oamenii se schimba foarte greu dar..nimik nu e imposibil...totul e posibil si pana la urma totul e perfect daca privesti lucrurile dintr-un anumit unghi.

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 15:35 de LonelyGirl

eu credeam ca e crima sa renuntzi la dragostea ta.
aici intilnesc shi alte pareri. shi citzi ani credetzi ca poate dura in cel mai bun caz o relatzie la distantza?

...din prorpire experienta iti spun ca nu prea tin.pana la urma unul se satura de atat chin si renunta ... in cel mai bun caz poate dura un an(e recordul printre exemplele care le cunosc).

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantz

scris pe 23 nov 2005 15:41 de LonelyGirl

care insa au fost motivele pentru care dragostea voastra de la departare n-a rezistat?

Am avut doua relatii la distanta.una s-a incheiat deoarece mi-am dat seama dupa o perioada de timp ca persoana de langa mine nu e cea care credeam eu ca este(au iesit la iveala multe lucruri care mi-au fost ascunse sau zugravite intr-un mod eronat
).Iar alta s-a terminat deoarece el nu mai simtea nimik(sau cel putin asa zicea),isi dorea pe cineva care sa-i fie aproape si nu mai era dispus sa faca nimik pentru "noi" si pentru relatia noastra.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 23 nov 2005 15:45 de ExoticDream

mie mi-e cam frik de relatia asta,pt k suntem aman2 a 12a,dar el la facultate va merge in alt oras si nu va veni...

De ce nu puteti merge la facultate in acelasi oras? Daca vreti sa ramaneti impreuna, asta mi se pare solutia cea mai simpla. Daca exista posibilitatea si el se fofileaza, ceva nu e in ordine....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatz

scris pe 23 nov 2005 16:07 de ExoticDream

Cred si eu ca oamenii se schimba foarte greu dar..nimik nu e imposibil...totul e posibil si pana la urma totul e perfect daca privesti lucrurile dintr-un anumit unghi.

Ca sa fie totul perfect, unghiul ala trebuie sa fie..... foarte ascutit sau foarte obtuz?!? Eu incerc sa-l calculez de cativa ani, am stat stramb si am judecat drept, pe urma invers si tot degeaba!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

scris pe 23 nov 2005 17:13 de LonelyGirl

Ca sa fie totul perfect, unghiul ala trebuie sa fie..... foarte ascutit sau foarte obtuz?!? Eu incerc sa-l calculez de cativa ani, am stat stramb si am judecat drept, pe urma invers si tot degeaba!

[/quote

Incearca sa citesti ceva psihologie si o sa vezi ca poti sa stai cum vrei si sa ti se para totul perfect.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 23 nov 2005 23:30 de ExoticDream

Incearca sa citesti ceva psihologie si o sa vezi ca poti sa stai cum vrei si sa ti se para totul perfect.

Sabbaaaaaaa, unde esti??? Hai sa citim psihologie si pe urma viata se va colora in roz!

Totul va fi bineeeeee...

P.S. Chiar crezi in asemenea "minuni" sau e shrink stuff?

sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la distantz

scris pe 24 nov 2005 01:09 de spleen

chiar nimeni de pe acest forum nu a avut o dragoste de la distantza fericita?
chiar nimeni nu poate spune "da, am ashteptat, acum suntem impreuna shi pot spune cu toata certitudinea ca suntem ferictzi"?
sus

Koma

Junior member
46 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la dist

scris pe 24 nov 2005 01:12 de Koma

chiar nimeni nu poate spune "da, am ashteptat, acum suntem impreuna shi pot spune cu toata certitudinea ca suntem ferictzi"?

eu am avut o dragoste dar la altfel de distanta!nici macar asta n-a mers!tu cred ca ceri prea mult!
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la

scris pe 24 nov 2005 01:14 de spleen

eu am avut o dragoste dar la altfel de distanta!nici macar asta n-a mers!tu cred ca ceri prea mult!

shi de ce crezi ca cer prea mult?
in definitiv ce crezi ca eu cer in general?
sus

Dovela

Senior member
81 mesaje

scris pe 24 nov 2005 01:17 de Dovela

cat timp am fost cu el,aproape 2 ani.. a fost bine,,,in momentul in care a trebuit sa faca o alegere s-a dus totul...dar acum nu trebuie sa generalizezi ,cum am mai spus:dak aveti planuri de viitor, eventual sa va mutati in acelasi orash,aceiasi casa ,sansele sunt f mari.. mai ales daca va iubiti mult si aveti rabdare...

traiti clipa..ca viata-i scurta...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 nov 2005 02:20 de ExoticDream

In perioada in care am avut acea relatie la distanta, din cand in cand imi puneam aceleasi intrebari, atunci am citit mult pe tema asta, opinii ale psihologilor, pareri ale unor oameni care au trait la randul lor asa ceva, am stat de vorba cu unii dintre ei si sa stii ca am intalnit multe cazuri in care relatia a mers, cei implicati au rezistat cu bine si dupa perioada dificila petrecuta la distanta au ramas impreuna, unii s-au casatorit. Este adevarat ca, in general, era vorba de persoane trecute de 20-22 de ani, suficient de mature ca sa trateze problema cu seriozitate (nu ca in unele posturi de pe acest topic), o relatie la distanta nu este un joc de-a v-ati ascunselea in care fiecare spune "Te iubesc, vai, cat imi lipsesti!", si, cand se vede la adapostul distantei, flirteaza/face sex/se "cupleaza" cu alte persoane. Cand ai trecut de adolescenta, este mai usor sa faci si sa duci la indeplinire planuri in doi, poti calatori sa-ti vezi din cand in cand partenerul altfel decat ar face-o un pusti de clasa a X-a (mai ales daca e vorba de tari diferite).

Daca vrei sa mai stii cate ceva de la cineva care a trecut prin toata gama de trairi ale unei relatii la distanta, lasa-mi un rand in mesageria personala.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 24 nov 2005 02:26 de ExoticDream

pana la urma unul se satura de atat chin si renunta ...

Nu intotdeauna.... Daca relatia aceea merita o lupta atat de dificila, daca simti ca ti-ai gasit jumatatea, treci peste orice, nu renunti doar pentru ca exista la un moment dat niste kilometri in-between....!

sus

miky

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: relatziele la

scris pe 24 nov 2005 09:48 de miky

In perioada in care am avut acea relatie la distanta, din cand in cand imi puneam aceleasi intrebari, atunci am citit mult pe tema asta, opinii ale psihologilor, pareri ale unor oameni care au trait la randul lor asa ceva, am stat de vorba cu unii dintre ei si sa stii ca am intalnit multe cazuri in care relatia a mers, cei implicati au rezistat cu bine si dupa perioada dificila petrecuta la distanta au ramas impreuna, unii s-au casatorit. Este adevarat ca, in general, era vorba de persoane trecute de 20-22 de ani, suficient de mature ca sa trateze problema cu seriozitate (nu ca in unele posturi de pe acest topic), o relatie la distanta nu este un joc de-a v-ati ascunselea in care fiecare spune "Te iubesc, vai, cat imi lipsesti!", si, cand se vede la adapostul distantei, flirteaza/face sex/se "cupleaza" cu alte persoane. Cand ai trecut de adolescenta, este mai usor sa faci si sa duci la indeplinire planuri in doi, poti calatori sa-ti vezi din cand in cand partenerul altfel decat ar face-o un pusti de clasa a X-a (mai ales daca e vorba de tari diferite).

Daca vrei sa mai stii cate ceva de la cineva care a trecut prin toata gama de trairi ale unei relatii la distanta, lasa-mi un rand in mesageria personala.

Din pacate nu intotdeauna varsta spune si maturitatea omului.
Relatia mea la distanta a fost cu cineva care la varsta respectiva trebuia sa fie destul de matur sa vada unele lucruri.....dar n-a fost asa...
sus

eu

Guest

Re: relatziele la distantza

scris pe 24 nov 2005 11:20 de eu

Ce parere avetzi despre reltziele la distantza?
Atzi avut parte de asha ceva?
Cum a murit sau cum a continuat dragostea voastra?
scrietzi tot ce ginditzi despre asta.

Am parte de asa ceva. Nu e deloc ceea ce mi-as fi dorit, avand in vedere k inainte ne vedeam zilnic. Acum poate ne vedem 3 ore pe saptamana, sau nici atat. Oricum, el s-a schimbat mult de cand a intervenit distanta. Se pare k eu nu mai sunt la fel de importanta pt el. A inceput sa ma neglijeze si sa aiba alte prioritati. Se pare k relatia noastra, desi continua, nu mai are nici un viitor. Eu sunt din ce in ce mai deprimata si nu pot accepta k totul s-a schimbat. E trist, dar adevarat... Iubirea lui pt mine a inceput sa se stinga, desi eu il iubesc la fel de mult ca si inainte.
sus

bebitzuk

Senior member
51 mesaje

Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 24 nov 2005 18:29 de bebitzuk

Am parte de asa ceva. Nu e deloc ceea ce mi-as fi dorit, avand in vedere k inainte ne vedeam zilnic. Acum poate ne vedem 3 ore pe saptamana, sau nici atat. Oricum, el s-a schimbat mult de cand a intervenit distanta. Se pare k eu nu mai sunt la fel de importanta pt el. A inceput sa ma neglijeze si sa aiba alte prioritati. Se pare k relatia noastra, desi continua, nu mai are nici un viitor. Eu sunt din ce in ce mai deprimata si nu pot accepta k totul s-a schimbat. E trist, dar adevarat... Iubirea lui pt mine a inceput sa se stinga, desi eu il iubesc la fel de mult ca si inainte.

de asta mi-e si mie frica...de ceea ce ai patzit tu

the truth has 3 sides:mine,yours and.....the real one )
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: relatziele la distantza

scris pe 24 nov 2005 19:02 de valentine

Sa va zic si eu povestea mea...?

Neee, prea mult de scris si strica baiatu degetele lui mancalear mama sa le manance de degetele micutze si frumoase
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 24 nov 2005 20:22 de LonelyGirl

Sabbaaaaaaa, unde esti??? Hai sa citim psihologie si pe urma viata se va colora in roz!

Totul va fi bineeeeee...

P.S. Chiar crezi in asemenea "minuni" sau e shrink stuff?

Nu ti se va colora viata in roz.dar vei vedea oarecum altfel lucrurile , vei privi problemele ca pe niste provocari si vei accepta intr-un alt fel dezamagirile , pierderile etc.

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online