Bani sau dragoste?????????

Pagina 1 din 2
1   2   »

aventura22

Guest

Bani sau dragoste?????????

scris pe 25 nov 2005 22:48 de aventura22

voi ce a-ti alege???Banii sau dragostea? in momentul de fata,am parte de 2 barbati in viata mea!!!Unul,pe care il iubesc si care ma iubeste,dar e prea las sa lupte pt iubirea noastra(a avut o deceptie inaintea mea,iar acum ii e frica de suferinta)!Si unul,care ma iubeste si-mi ofera absolut totul dpdv material,dar ,care nu ma atrage absolut deloc si pe care nu-l iubesc! Sunt genul de femeie pentru care iubirea inseamna totul!,dar ofertele celui de-al doilea...sunt mai mult decat tentante!
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 25 nov 2005 23:04 de sufletzik

voi ce a-ti alege???Banii sau dragostea? in momentul de fata,am parte de 2 barbati in viata mea!!!Unul,pe care il iubesc si care ma iubeste,dar e prea las sa lupte pt iubirea noastra(a avut o deceptie inaintea mea,iar acum ii e frica de suferinta)!Si unul,care ma iubeste si-mi ofera absolut totul dpdv material,dar ,care nu ma atrage absolut deloc si pe care nu-l iubesc! Sunt genul de femeie pentru care iubirea inseamna totul!,dar ofertele celui de-al doilea...sunt mai mult decat tentante!

Depinde de ce-ti doresti de la viata! Daca iti doresti vila, bani, piscina, masini, bijuterii, dar un imens gol in viata sentimentala, ceea ce va duce la deprimare (pt ca ai spus ca esti o fire romantica)...e clar ca nu vei fii fericita!
Eu prefer sa am un trai modest, dar sa stiu ca atunci cand ma intorc acasa de la serviciu, sa pot sa ma gudur in bratele barbatului pe care il IUBESC!! ce fel de camin e acela in care nu exista dragoste?!
Poate ca viata va evolua altfel decat te astepti, iar bogatasul va ramane fara bani...ce vei face atunci fara dragoste si fara bani???
Si oricum "Banii n-aduc fericirea!"

"Inteleptul nu se supara...el intelege!"
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 26 nov 2005 00:22 de nemesis

Banii! Crede-ma, fericirea vine si singura, nu trebuie sa o alegi sau sa o cauti tu.

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 26 nov 2005 02:06 de valentine

Banii! Crede-ma, fericirea vine si singura, nu trebuie sa o alegi sau sa o cauti tu.

Subscriu
sus

miky

Guest

scris pe 26 nov 2005 09:28 de miky

Intotdeauna dragostea!!!
De curand mi s-a oferit si mie mai tot ce-mi doresc chiar si pe plan profesional, deci totul dar lipseste dragostea din partea mea......asa ca am refuzat...
Nu pot sa ma mint si nici sa joc teatru intr-o relatie asa ca...nu e de mine!
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

scris pe 26 nov 2005 17:03 de saabba

Intotdeauna dragostea!!!
De curand mi s-a oferit si mie mai tot ce-mi doresc chiar si pe plan profesional, deci totul dar lipseste dragostea din partea mea......asa ca am refuzat...
Nu pot sa ma mint si nici sa joc teatru intr-o relatie asa ca...nu e de mine!

Dragostea oricum se duce......asa ramai macar cu banii!
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 26 nov 2005 20:09 de sufletzik

E mai mult decat subiectiv oricare raspuns..asa ca cel mai bine sa te uiti in interior si sa iti raspunzi singura!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 26 nov 2005 20:57 de Nekunoskuta

Sunt genul de femeie pentru care iubirea inseamna totul!

Serios?Nu prea mi se pare tinand cont de "problema" ta. Ori ti-ai raspuns singura la intrebare, ori nici tu nu prea stii daca iubirea chiar inseamna totul pentru tine.

Si nu ai precizat care e situatia financiara a celui pe care-l iubesti.

Nimic...
sus

x

Guest

scris pe 26 nov 2005 21:10 de x

Serios?Nu prea mi se pare tinand cont de "problema" ta. Ori ti-ai raspuns singura la intrebare, ori nici tu nu prea stii daca iubirea chiar inseamna totul pentru tine.

Si nu ai precizat care e situatia financiara a celui pe care-l iubesti.

absolut de acord necunoscut-o. daca ash fi boyfriend-ul ei shi ash afla ce "framintari are" mi-ar muri o parte din dragoste shi poate chiar ash fi parasit-o. In plus fetelor, avetzi shi voi cap pe umere, avetzi aceleashi drepturi etc etc Oare numai baietzi tre sa faca bani? vretzi egalitate numai in ce va convine , iar cind e vorba de celalte lucruri spunetzi "barbatul trebuie sa aduca banii in casa, barbatul colo, barbatul dincolo etc etc".
Cum te-ai simtzi aventura 22 daca prietenul tau ar fi in aceeashi situatzie shi s-ar framinta atit?
sus

x

Guest

scris pe 26 nov 2005 21:14 de x

cit despre intrebarea ta, alege banii. daca eshti asha cum pari asta e cea mai buna solutzie. fetele care aleg dragostea nu scriu asha ceva. shi-apoi tare straniu imi pare ca iubind pe cineva ai primit asha propuneri de la altcineva. imi e interesant cum s-a ajuns la asha propuneri
sus

aventura22

Guest

scris pe 26 nov 2005 22:43 de aventura22

cit despre intrebarea ta, alege banii. daca eshti asha cum pari asta e cea mai buna solutzie. fetele care aleg dragostea nu scriu asha ceva. shi-apoi tare straniu imi pare ca iubind pe cineva ai primit asha propuneri de la altcineva. imi e interesant cum s-a ajuns la asha propuneri
Dragul meu,tin sa te anunt ca si starea mea materiala este foarte buna!Si asta am dobandit-o prin propriile mele forte!!!Dar,e tot una pt tine daca esti falit sau,nu!??Cel pe care il iubesc,ar putea avea multe......daca iar si placea sa munceasca....!Cel de al doilea,mi-a oferit(ne cunoastem de3 saptamani,)REVELIONUL2005 in ITALIA!-FARA NICI UN INTERES!Daca fiind momentan,amici,imi ofera asa ceva.....(e un om care nu stie de rautate!).Nu suport ideea de a fi o intretinuta,asa ca...las-o balta!.
sus

aventura22

Guest

scris pe 26 nov 2005 22:52 de aventura22

absolut de acord necunoscut-o. daca ash fi boyfriend-ul ei shi ash afla ce "framintari are" mi-ar muri o parte din dragoste shi poate chiar ash fi parasit-o. In plus fetelor, avetzi shi voi cap pe umere, avetzi aceleashi drepturi etc etc Oare numai baietzi tre sa faca bani? vretzi egalitate numai in ce va convine , iar cind e vorba de celalte lucruri spunetzi "barbatul trebuie sa aduca banii in casa, barbatul colo, barbatul dincolo etc etc".
Cum te-ai simtzi aventura 22 daca prietenul tau ar fi in aceeashi situatzie shi s-ar framinta atit?
Prietenul meu e prea las sa lupte pt iubirea noastra,dupa cum am mai spus!Se vede ca iubirea nu e totul pt el(iubitul meu),de ce ar fi pt mine!?
sus

Aluka

Guest

scris pe 26 nov 2005 22:57 de Aluka

Dragul meu,tin sa te anunt ca si starea mea materiala este foarte buna!

la fel de buna ca si gramatica..!

alta fomista care sprijina malurile sa nu le bata valurile..!
sus

someone

Guest

Re: Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 26 nov 2005 23:37 de someone

E mai mult decat subiectiv oricare raspuns..asa ca cel mai bine sa te uiti in interior si sa iti raspunzi singura!

in toate comentariile tale am vazut ca iti place la nebunie sa dai sfaturi filozofice.te intreb,doar sfaturile sunt de tine,sau chiar asa desteapta esti?dupa nick-ul pe care il ai nu prea pari.
sus

x

Guest

scris pe 27 nov 2005 01:20 de x

Prietenul meu e prea las sa lupte pt iubirea noastra,dupa cum am mai spus!Se vede ca iubirea nu e totul pt el(iubitul meu),de ce ar fi pt mine!?

n-am vrut sa te jignesc (ca te simtzi jignita), dar daca ai cerut parerea altora, asta ai avut, tot ce am scris a fost ce gindesc, daca am greshit inseamna ca nu potzi sa te exprimi. Daca problema e faptul ca pentru el iubirea nu e totul atunci
asta trebuia sa fie tema shi nu "banii sau dragostea".
sus

sufletzik

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 27 nov 2005 11:34 de sufletzik

in toate comentariile tale am vazut ca iti place la nebunie sa dai sfaturi filozofice.te intreb,doar sfaturile sunt de tine,sau chiar asa desteapta esti?dupa nick-ul pe care il ai nu prea pari.

Tu catagorisesti oamenii dupa nick-uri? Bafta in continuare!!
Daca e s-o iau si eu dupa logica ta, pari o persoana fara personalitate (someone...)! Asa este?!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 27 nov 2005 11:42 de Nekunoskuta

Chiar nu te inteleg. Ai o situatie materiala buna dar tot dupa bani fugi. Nu vrei sa fii intretinuta dar parca ai vrea revelionul ala in Italia.

Zic sa alegi banii, cred ca deja ai facut aceasta alegere dar nu vrei sa o recunosti. Bafta la bani...si atat

Nimic...
sus

ciupsie

Junior member
38 mesaje

scris pe 27 nov 2005 16:13 de ciupsie

Chiar nu te inteleg. Ai o situatie materiala buna dar tot dupa bani fugi. Nu vrei sa fii intretinuta dar parca ai vrea revelionul ala in Italia.

Zic sa alegi banii, cred ca deja ai facut aceasta alegere dar nu vrei sa o recunosti. Bafta la bani...si atat

aventura22..tu vrei de fapt cineva care sa iti spuna sa alegi banii k sa nu te simti chiar asa naspa k iti tradezi principiile(tu ai spus k le ai) pt bani.
bravo..

i live for freedom...and freedom is a LIE!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 28 nov 2005 03:15 de Bozgoru

Eu iti zic sa alegi banii... nu pentru ca sunt mai buni ca dragostea..dar pur si simplu pt. ca tu nu esti destul de buna pentru baiatul fara bani care te iubeste..daca ti-ai pus in gand ce sa alegi banii sau pe el... deja se vede ca nu-l meriti...asa ca mai bine raneste-l acuma decat sa-l raneste peste un timp mai indelungat...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 nov 2005 01:06 de ExoticDream

Dragostea. Bani poti sa "faci" si mai tarziu, pe cand cu dragostea nu se stie daca te mai intalnesti.

Te contrazici, esti femeia pentru care iubirea este totul, dar te tenteaza ofertele barbatului pentru care nu simti nimic! In cazul tau, banii sunt alegerea potrivita, altfel nici nu ti-ai pune problema!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 29 nov 2005 18:08 de LonelyGirl

Din moment ce esti dispusa sa faci o alegere , cred ca ar trebui sa-ti reanalizezi serios sentimentele pentru baiatul fara bani.Poate ca nu il iubesti asa cum crezi.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

adelinne001

Junior member
10 mesaje

scris pe 16 dec 2005 00:06 de adelinne001

Umila mea parere este ca ar trebui sa alegi ce iti spune inima ...pentru ca asa ar fi corect in ambele situatiiiii,la naiba baniiii pot fi facuti ..dar iubirea?

''The creation of something new is not accomplished by the intellect but by the play instinct acting from inner necessity. The creative mind plays with the objects it loves''. Carl Jung
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 18 dec 2005 06:49 de inuendo

lol daca sunt asa tentante...inseamna ca iubirea nu e chiar totul..lmao..si btw nu tre sa te simti vinovata...e uman sa faci alegeri de genu asta..nu vreau sa sun aiurea dar ala cu iubirea e cam nehotarat..iar alalt stie ce vrea...nu?asa ca macar nu ramai singura lol....pana la urma tu alegi..un singur lucru it zic.. alege repede...si decisiv,..ca altfel ii pierzi pe amundoi

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

aventura22

Guest

scris pe 18 dec 2005 13:36 de aventura22

lol daca sunt asa tentante...inseamna ca iubirea nu e chiar totul..lmao..si btw nu tre sa te simti vinovata...e uman sa faci alegeri de genu asta..nu vreau sa sun aiurea dar ala cu iubirea e cam nehotarat..iar alalt stie ce vrea...nu?asa ca macar nu ramai singura lol....pana la urma tu alegi..un singur lucru it zic.. alege repede...si decisiv,..ca altfel ii pierzi pe amundoi
Iti multumesc pentru raspuns!Da!ai dreptate...cel ce ma iubeste este..un nehotarat...dar,asta este!
sus

aventura22

Guest

scris pe 18 dec 2005 13:42 de aventura22

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre!As vrea sa va spun,concluzia mea:l-am refuzat pe cel cu bani,pentru ca iubirea este mai importanta....cel putin,pentru mine!Pupici
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 18 dec 2005 17:45 de LonelyGirl

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre!As vrea sa va spun,concluzia mea:l-am refuzat pe cel cu bani,pentru ca iubirea este mai importanta....cel putin,pentru mine!Pupici

Felicitari si multa,multa fericire!

sus

aventura22

Guest

scris pe 18 dec 2005 19:02 de aventura22

Felicitari si multa,multa fericire!
iti multumesc!asemenea.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 18 dec 2005 19:11 de LonelyGirl

iti multumesc!asemenea.

Sa fie!

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 18 dec 2005 19:16 de inuendo

ce-ar fi sa revii intro luna sa zici cum mai merge?

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

aventura22

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 19 dec 2005 13:27 de aventura22

ce-ar fi sa revii intro luna sa zici cum mai merge?
Asa o sa fac!Promit!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online