Bani sau dragoste?????????

Pagina 2 din 2
«   1   2

okidoki

Senior member
146 mesaje

Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 8 ian 2006 04:07 de okidoki

voi ce a-ti alege???Banii sau dragostea? in momentul de fata,am parte de 2 barbati in viata mea!!!Unul,pe care il iubesc si care ma iubeste,dar e prea las sa lupte pt iubirea noastra(a avut o deceptie inaintea mea,iar acum ii e frica de suferinta)!Si unul,care ma iubeste si-mi ofera absolut totul dpdv material,dar ,care nu ma atrage absolut deloc si pe care nu-l iubesc! Sunt genul de femeie pentru care iubirea inseamna totul!,dar ofertele celui de-al doilea...sunt mai mult decat tentante!

Eu zic sa nu iti pierzi timpul cu cel care ii deceptionat... Stii tu cum ii ... nu il poti duce o viata intreaga de manutza... (Cel mai bun lucru pe care il poti face unui "deceptionat" ii sa-l "Ajuti sa se ajute singur"

Si ar fi bine, sa nu mai pierzi timpul nici celui pe care nu-l iubesti ....

Cu alte cuvinte, lumea e plina de barbati , nu iti bati joc de nimeni... altfel spiretele se vor razbuna

Good luck!

sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 8 ian 2006 04:09 de okidoki

Banii! Crede-ma, fericirea vine si singura, nu trebuie sa o alegi sau sa o cauti tu.

lol ma faci , uite eu in viata mea am avut tot ceea ce 'altii nu viseaza' dar niciodata nu am stiut sa le preciez, intotdeuna visam la altceva... niciodata nu m-am putut bucura de ele!
Ce rost ar avea sa se complice cu ala cu bani ?! ca mai apoi , sa creada ca a pierdut ceva, si sa caute tot felul de "mici aventuri" , sa ajunga sa regrete...etc?!
Daca unu are un bai , altul alt bani , inseamna ca nici unul nu e bun , nu?!
sus

sabba

Guest

Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 8 ian 2006 14:18 de sabba

lol ma faci , uite eu in viata mea am avut tot ceea ce 'altii nu viseaza' dar niciodata nu am stiut sa le preciez, intotdeuna visam la altceva... niciodata nu m-am putut bucura de ele!
Ce rost ar avea sa se complice cu ala cu bani ?! ca mai apoi , sa creada ca a pierdut ceva, si sa caute tot felul de "mici aventuri" , sa ajunga sa regrete...etc?!
Daca unu are un bai , altul alt bani , inseamna ca nici unul nu e bun , nu?!

good point!
nici unul nu e bun!
sus

bebelushyka

Junior member
40 mesaje

Re: Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 10 ian 2006 14:13 de bebelushyka

si pana la urma ce a facut fata aia cu care a ramas....logik k as alege dragostea...banii in exces dauneaza

traim in romania si asta ne okupa tot timpul!!!
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 10 ian 2006 16:21 de sweetgirl1

voi ce a-ti alege???Banii sau dragostea? in momentul de fata,am parte de 2 barbati in viata mea!!!Unul,pe care il iubesc si care ma iubeste,dar e prea las sa lupte pt iubirea noastra(a avut o deceptie inaintea mea,iar acum ii e frica de suferinta)!Si unul,care ma iubeste si-mi ofera absolut totul dpdv material,dar ,care nu ma atrage absolut deloc si pe care nu-l iubesc! Sunt genul de femeie pentru care iubirea inseamna totul!,dar ofertele celui de-al doilea...sunt mai mult decat tentante!

Eu nu as putea sa traiesc alaturi de un barbat care nu ma atrage, pe care nu il iubesc...sa traiesc in aceasi casa, acelasi pat s.a.m.d. pentru bani...oricat de multi ar fi.Cred ca iubirea este mai importanta decat orice.

"Dragostea oricum se duce......asa ramai macar cu banii!" a spus saabba

Intradevar dragostea si pasiunea se duc dupa mai mult timp dar ramai cu increderea, afectiunea, atasamentul, respectul...asa ca nu ramai fara nimic.
Stii cum se spune : "Banii cumpara orice mai putin fericirea".

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 11 ian 2006 01:06 de ExoticDream

Eu nu as putea sa traiesc alaturi de un barbat care nu ma atrage, pe care nu il iubesc...sa traiesc in aceasi casa, acelasi pat s.a.m.d. pentru bani...oricat de multi ar fi.Cred ca iubirea este mai importanta decat orice.

Intr-adevar dragostea si pasiunea se duc dupa mai mult timp dar ramai cu increderea, afectiunea, atasamentul, respectul...asa ca nu ramai fara nimic.
Stii cum se spune : "Banii cumpara orice mai putin fericirea".

Corect!!! Numai gandul ca as putea imparti acelasi pat cu un x, ca ar trebui sa-i gatesc, sa-i spal ciorapii..... ma oripileaza! Omul ala practic te cumpara sa-i stai alaturi, dar nu toata lumea este capabila sa treaca peste orice numai pentru a se bucura de un BMW la scara, o vila, rochii elegante si vacante exotice!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

aventura22

Guest

Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 11 ian 2006 22:04 de aventura22

Corect!!! Numai gandul ca as putea imparti acelasi pat cu un x, ca ar trebui sa-i gatesc, sa-i spal ciorapii..... ma oripileaza! Omul ala practic te cumpara sa-i stai alaturi, dar nu toata lumea este capabila sa treaca peste orice numai pentru a se bucura de un BMW la scara, o vila, rochii elegante si vacante exotice!

Nici nu am facut asta!Pe cel cu bani nu l-am acceptat,iar de nehotarat,m-am despartit! In schimb,mi-a scos Dumnezeu in cale un om minunat,cu care momentan,totul este de vis!V-am promis c-o sa va scriu,sa va spun ce mai e cu viata mea,si m-am tinut de cuvant! Va multumesc tuturor pentru pareri!
sus

spleen

Guest

Re: Re: Re: Re: Bani sau dragoste?????????

scris pe 12 ian 2006 01:17 de spleen

Nici nu am facut asta!Pe cel cu bani nu l-am acceptat,iar de nehotarat,m-am despartit! In schimb,mi-a scos Dumnezeu in cale un om minunat,cu care momentan,totul este de vis!V-am promis c-o sa va scriu,sa va spun ce mai e cu viata mea,si m-am tinut de cuvant! Va multumesc tuturor pentru pareri!

nu cred ca-l iubeai pe cel nehotarit
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online