I got no respect for bitch ..sry women

Pagina 4 din 4
«   1   2   3   4

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 nov 2005 22:04 de Aluka

e nostim sa vezi cum oamenii staruie in prostia lor.

mie-mi spui ?

p.s. necunoskuta...ce-ti spuneam io?unu' pe seara...!si asta vad ca e antrenat temeinic ! GO ..!
sus

x

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 nov 2005 22:05 de x

eu vorbesc de cal....si tu nici macar de iapa!
complexul lui Oedip este un tratat phihologic! mitologia este sursa denumirii si a esentei...insa complexul se numeste OEDIP!
daca vrei sa-mi desenezi mai departe ia creta si taie-o afara pana da zapada!

fie, ai dreptate (dar n-ai dreptate deloc) nu vreau sa-tzi cobor rating-ul de expert. linishteshte-te, il meritzi din plin. shi pe de-asupra mai eshti shi tare ascutzita la minte (doar ca asta s-a manifestat acum prin aceea ca ai incercat sa dai dovezi plauzibile la parerea ta greshita). acum eshti multzumita? sper ca da, itzi mai trimit shi-o inimioara ca sa te simtzi beton
sus

saabba

Veteran member
480 mesaje

Re: Re: Re

scris pe 29 nov 2005 22:08 de saabba

fie, ai dreptate (dar n-ai dreptate deloc) nu vreau sa-tzi cobor rating-ul de expert. linishteshte-te, il meritzi din plin. shi pe de-asupra mai eshti shi tare ascutzita la minte (doar ca asta s-a manifestat acum prin aceea ca ai incercat sa dai dovezi plauzibile la parerea ta greshita). acum eshti multzumita? sper ca da, itzi mai trimit shi-o inimioara ca sa te simtzi beton

ma simt beton oricum....iau pastile de ras dimineata!
ce parere ai ar trebui sa scriu iar: i-a-r?

sus

Aluka

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 nov 2005 22:09 de Aluka

nu vreau sa-tzi cobor rating-ul de expert.

sus

x

Guest

scris pe 29 nov 2005 22:20 de x

mie-mi spui ?

p.s. necunoskuta...ce-ti spuneam io?unu' pe seara...!si asta vad ca e antrenat temeinic ! GO ..!

nu tzi itzi spuneam, dar daca te simtzi asha... ce sa-tzi fac. pe mine shacalilor (aluca, armurariu, saabaa). va ashtept
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 29 nov 2005 22:23 de Nekunoskuta

nu tzi itzi spuneam, dar daca te simtzi asha... ce sa-tzi fac. pe mine shacalilor (aluca, armurariu, saabaa). va ashtept

Mi-ar trebui un DEX online

Nimic...
sus

Aluka

Guest

scris pe 29 nov 2005 22:24 de Aluka

doua cutzite infipte-n cap si unu'-n gat!ce mai vrei?
sus

x

Guest

scris pe 29 nov 2005 22:25 de x

adunatzi-va. ca ea singura n-o sa-mi faca fatza. shi tzie o inimioara ca sa te simtzi mai bine
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 29 nov 2005 22:27 de Nekunoskuta

adunatzi-va. ca ea singura n-o sa-mi faca fatza. shi tzie o inimioara ca sa te simtzi mai bine

Poate o sa incetezi sa scrii cu tz pentru ca-mi strica ochii.

Da, merci de inimioara...dar tot nu ma port bine

Nimic...
sus

Aluka

Guest

scris pe 29 nov 2005 22:27 de Aluka

poate vrei sa spui DE-x!
sus

love22

Guest

Re: I got no respect for bitch ..sry women

scris pe 30 nov 2005 00:38 de love22

Am mai postat pe aici parca si am primit o carutza de raspunsuri comice ...deci noua mea problema... am parte de sex poate prea mult..dar nu reusesc sa ma implic mai departe..cum s-ar zice o f*t si o las...care ar fi problema ..casatoria nereusita dintre ai mei...dorinta mea de a domina..faptul ca 80% din femei se uita la bani..poate din cauza ca nu am gasit una care sa nu o pot prosti sa ajunga la pat..

P.S. : stiu ce gandesc fetele de aici ..pb ca as trebui sa fiu ars pe cruce..dar daca m-ai vedea in realitate ..si mai ales ce stiu sa fac..si voi m-ati iubi..
Draga Vlad,vreau sa-ti spun o poveste(adevarata!)La 21 de ani,am intilnit un barbat,de 29 de ani!identic tie:tot ce prindea...f***a si pleca!...pana sa ma intilneasca pe mine..eram,ultima de pe planeta,naiva,fara rautate, virgina,fara nici o intentie de a prosti pe nimeni!.Foarte usor m-a facut sa ma indragostesc de el,...dar..a ajuns sa ma iubeasca si el..intr-atat incat,pe langa ,ca ,nu s-a culcat cu mine(vorbesc de o perioada de 1 an),a si fugit!pentru a nu-mi face rau! De ce????Pentru ca ii e prea frica sa renunte la viata pe care si-a creat-o!E mult mai usor sa iti bati joc si sa pleci,decat,sa gasesti ceva in care sa pui suflet si sa fii ranit(e inevitabil!daca iubesti,suferi!).DA!din pacate,in ziua de azi,90%din fete,sunt c**** ,fara creier,care nu vor,decat,sex si bani!.Tu nu cred ca vrei sa te implici,ti-e mult mai usor asa! odata si odata tot o sa intilnesti pe cineva care o sa fie diferita de ce ai avut pana atunci!tot ce conteza e sa nu-ti fie frica.TU NU TREBUIE SA AI SOARTA PARINTILOR TAI!Sper ca nu te-am plictisit!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 nov 2005 15:22 de ExoticDream

Am mai postat pe aici parca si am primit o carutza de raspunsuri comice

Problema cu aratatorul cumva?!?

...deci noua mea problema... am parte de sex poate prea mult..dar nu reusesc sa ma implic mai departe..cum s-ar zice o f*t si o las...care ar fi problema ..casatoria nereusita dintre ai mei...dorinta mea de a domina..faptul ca 80% din femei se uita la bani..poate din cauza ca nu am gasit una care sa nu o pot prosti sa ajunga la pat..

Casatoria nereusita a parintilor poate induce fie tratarea sexului opus fara urma de sentimente si chiar respect, din teama de a preveni suferinta (cazul tau), fie incapacitatea de a fi astfel, care, dublata de lipsa de incredere in orice relatie, se materializeaza prin inchiderea in sine (alte... cazuri). Sa fim seriosi: nu toti copiii proveniti din familii destramate ajung sa faca sex cu tot ce prind! Cei "inchisi in ei insisi" au cateodata norocul sa gaseasca o persoana deosebita asupra careia isi revarsa puternic afectiunea asa cum si-au dorit intotdeauna sa vada acasa.

Parintii tai gresesc dandu-ti prea multi bani pe care tu ii folosesti aiurea ca sa impresionezi sexul opus! Testul financiar este foarte util ca sa stii cu cine ai de a face (ai incercat vreodata sa pari baiat sarac in fata fetelor cu care te "combini"? ), dar te arunca in acea parte a lumii in care "money rules", anturajul te stie ca un baiat cu bani si de tine se vor "lipi" fete interesate de acest aspect!

P.S. : stiu ce gandesc fetele de aici ..pb ca as trebui sa fiu ars pe cruce..dar daca m-ai vedea in realitate ..si mai ales ce stiu sa fac..si voi m-ati iubi..

Intamplarea faca ca multe dintre fetele de aici sa considere ca "love comes first", iar tu esti genul de baiat din cauza caruia destule ajung sa sufere inutil. Te lauzi cu felul in care arati ("daca m-ati vedea in realitate") si cu tehnica ta sexuala ("mai ales ce stiu sa fac"), fara sa-ti treaca prin minte ca pentru a fi iubit de cineva ("si voi m-ati iubi") este nevoie de mult mai mult decat ceea ce oferi tu! Ceea ce afirmi este jignitor (nu te mira ca esti criticat! ), daca ai trait printre fete avide de bani, tragi concluzia incorecta ca toate sunt la fel. Este normal ca baietii care gandesc ca tine sa-si gaseasca perechi similare, chiar crezi ca o fata pentru care vasta ta experienta sexuala ar reprezenta un defect ar ajunge sa te iubeasca?

Poate ai sa gasesti una mai perversa decat tine care sa te joace pe degete, dupa parerea mea, este maximumul la care poti spera, nu stiu daca mai exista speranta sa te schimbi radical la 23 de ani.....

:/:/:/

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 25 iun 2006 07:03 de alin4alin

Am mai postat pe aici parca si am primit o carutza de raspunsuri comice ...deci noua mea problema... am parte de sex poate prea mult..dar nu reusesc sa ma implic mai departe..cum s-ar zice o f*t si o las...care ar fi problema ..casatoria nereusita dintre ai mei...dorinta mea de a domina..faptul ca 80% din femei se uita la bani..poate din cauza ca nu am gasit una care sa nu o pot prosti sa ajunga la pat..

Sunt de acord cu titlul topicului.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus
Pagina 4 din 4
«   1   2   3   4

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online