M-a inselat, m-am razbunat prin sex cu amicii lui!
Pagina 2 din 3
spleen
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunar
scris pe 12 dec 2005 00:05 de spleen
Fata...te inteleg, regreti, iti pare rau si alte prostii...dar stii tu cum e?
Uite sa iti dau un exemplu prietena mea...s-a mai culcat cu 3 gajii inainte sa fie cu mine, eu o pisez la cap pe faza asta pt ca ma oftica rau de tot...dar mai poate sa faca ceva?
A facut-o...organul ala tot acolo ramane in istorie ca a intrat...eu in locul tau mi-ar fii rusine de mine cum nici nu poti sa iti imaginezi. Ceea ce ai facut tu este un lucru...total injositor!!! ..."
mi-ar fi interesant sa aflu parerea ta despre virginitate(la fete). scrie citeva ceva pe tema asta(ca sa inteleg mai bine faza cu cei 3 care au facut sex cu prietena ta pina la tine, lucru care te deranjeaza rau de tot)
|
sus |
|
valentina
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunare
scris pe 12 dec 2005 00:40 de valentina
i
Si va mai intrebati de ce unii masculi fug de maritis ca de sida...pai daca iti face nevasta o faza de asta ce mama ei de treaba faci? nu iti vine sa o arunci de la balcon?
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce
Din vorbe te inteleg mai greu. Din priviri te inteleg imediat
Sa vedem cum te descurci cu axioma alegerii:
Sa presupunem ca exista doua variante: 1) ne putem privi in ochi ore in sir, dar nu suntem in stare sa legam mai mult de doua-trei fraze impreuna; 2) ne privim scurt si la obiect (intens) cateva clipe, dar suntem capabili sa discutam in nestire despre orice, fara sa sesizam trecerea timpului sau sa ne treaca prin minte cuvantul "plictiseala". Care varianta crezi tu ca sugereaza sanse mai mari in nasterea unei relatii adevarate?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razbunar
Fata...te inteleg, regreti, iti pare rau si alte prostii...dar stii tu cum e?
Uite sa iti dau un exemplu prietena mea...s-a mai culcat cu 3 gajii inainte sa fie cu mine, eu o pisez la cap pe faza asta pt ca ma oftica rau de tot...dar mai poate sa faca ceva?
A facut-o...organul ala tot acolo ramane in istorie ca a intrat...eu in locul tau mi-ar fii rusine de mine cum nici nu poti sa iti imaginezi. Ceea ce ai facut tu este un lucru...total injositor!!!
Sa nu confundam lucrurile: una este sa faci sex din razbunare si alta este ca, la o anumita varsta, sa ai un trecut sentimental si sexual. Este adevarat ca unii dintre noi si-ar dori ca omul pe care il iubesc si pe care l-au descoperit cu greu, dupa ani si ani de cautari, de tristete si idealuri frante, sa fie inca virgin pentru ca iubirea aceea noua sa fie pura, fara termeni de comparatie, sa simti ca esti singura persoana careia i s-a dezvaluit in totalitate.... Din pacate, timpul nu prea asteapta, si, daca nu ai gasit acea iubire foarte devreme (desi atunci n-ai avea maturitatea necesara), in cel mai fericit caz partenerul tau va fi numarat una-doua experiente anterioare.... Nu ai cum sa intorci timpul, singura speranta este ca el sa fi facut dragoste cu acele persoane, nu sex.
Mai exista un aspect: a pretinde celuilalt o viata anterioara casta si a-i judeca trecutul sunt lucruri pe care le poti face doar daca tu insuti esti "curat". Daca tu ai zburatacit din floare in floare "la tinerete", este culmea sa te simti lezat in amorul propriu pentru ca partenera ta a avut in 12-13 ani trei persoane la care a tinut!
Avand in vedere studiul acela al psihologilor americani, precum si viteza mare cu care se fac si desfac relatiile in ultimii ani, eu am o problema in a accepta acest carusel interminabil "te plac - ma atragi - m-am indragostit de tine - te iubesc - let's move in together - parca nu te mai iubesc asa de tare - m-am plictisit - adio".....
Sa nu ne mai gandim de urmarile asupra partenerului...acum prietenii lui o sa zica la alti prieteni ca sau culcat cu tine care erai gajica prietenului lor si tot asa...pana o sa stie toata lumea de el ca a avut o gajica care sa culcat cu tovarasii lui si credema ca e ultra-mega nasoala chestia asta.
Aici ar trebui "no comment" pentru ca din nou sari in apararea individului vinovat de calcatul in strachini! Dupa ce ca a fost atat de..... lipsit de caracter, sentimente si ce mai vrei tu incat a inselat-o pe prietena lui nu cu una, ci cu doua tipe in numai cateva zile (Speedy Gonzales, manca-l-ar mama de Don Juan), sustii ca ar trebui sa o doara pe ea ca ii va merge lui vestea cum a incasat-o in acelasi stil!!! In viata totul se plateste.....
A propos, ai vazut filmul ala cu Demi Moore in care fetei i s-a pus un "A" drept insemn pentru ca a calcat stramb? Si asta nu a fost singura pedeapsa!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulce razb
Cat despre faza ca te-am luat tare...ai dreptate, dar pt cateva momente am incercat sa ma pun in locul fostului tau prieteni....si ai vazut reactia mea
Daca ea e..... "c" pentru ca "a facut-o" o data cu doi tipi, cum se numeste el care a facut acelasi lucru cu doua tipe (chiar daca nu in paralel, ci in serie)? Masculinul de la "c" cumva?
|
sus |
|
spleen
Guest
|
scris pe 12 dec 2005 01:42 de spleen
ce te-ar deranja mai mult exotic daca ai afla ca tatal tau f**** tot ce misca sau daca ai afla acelasi lucru despre mama ta?
e totusi o diferenta intre masculin si feminin la acest capitol.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: du
ce te-ar deranja mai mult exotic daca ai afla ca tatal tau f**** tot ce misca sau daca ai afla acelasi lucru despre mama ta?
e totusi o diferenta intre masculin si feminin la acest capitol.
Nu, nu este nici o diferenta (mai ales in cadrul unei casatorii), fiecare este responsabil de actele sale, suntem oameni si nu ar trebui sa ne ascundem in spatele instinctelor. Daca nu te simti capabil sa iti asumi obligatiile de sot si/sau parinte, mai bine nu te "legi" deloc, in acest fel macar nu ranesti sentimentele nimanui.
P.S. Intamplator si din nefericire, am avut tangenta cu situatia de care vorbesti (varianta masculina, evident), nu era vorba de "tot ce misca", ci de o singura persoana. Urmarea? Destramarea unei familii. Ti se pare OK? Stii ce efecte au aceste dezlantuiri ale instinctelor in afara casatoriei asupra partenerului fidel si a copiilor (daca e cazul)? N-ai vrea sa stii, crede-ma!
|
sus |
|
spleen
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 12 dec 2005 11:17 de spleen
Nu, nu este nici o diferenta (mai ales in cadrul unei casatorii), fiecare este responsabil de actele sale, suntem oameni si nu ar trebui sa ne ascundem in spatele instinctelor. Daca nu te simti capabil sa iti asumi obligatiile de sot si/sau parinte, mai bine nu te "legi" deloc, in acest fel macar nu ranesti sentimentele nimanui.
P.S. Intamplator si din nefericire, am avut tangenta cu situatia de care vorbesti (varianta masculina, evident), nu era vorba de "tot ce misca", ci de o singura persoana. Urmarea? Destramarea unei familii. Ti se pare OK? Stii ce efecte au aceste dezlantuiri ale instinctelor in afara casatoriei asupra partenerului fidel si a copiilor (daca e cazul)? N-ai vrea sa stii, crede-ma!
eu vorbeam despre situatzia de pina la casatorie (pina chiar sa se cunoasca). in cadrul casatoriei deja intr-adevar nu mai e nici o diferentza deoarece orice inshelare conduce spre o casnicie ruinata shi spre un copil traumat (asta in cazul in care este).
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
mi-ar fi interesant sa aflu parerea ta despre virginitate(la fete). scrie citeva ceva pe tema asta(ca sa inteleg mai bine faza cu cei 3 care au facut sex cu prietena ta pina la tine, lucru care te deranjeaza rau de tot)
Stiu ca nu am dreptate la faza cu 3 parteneri in trecut, ea putand spune ca e chiar bine daca stam sa ne gandim la ce varsta are ea...si ca sunt mii de fete care la nici 19 ani au mai mult de 3 parteneri.
Chestia este ca mia intrat mie pe creier chestia astia...si stiu foarte bine ca nu am drepate...dar prostului stii ca nu ai ce ii face!
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: du
Sa vedem cum te descurci cu axioma alegerii:
Sa presupunem ca exista doua variante: 1) ne putem privi in ochi ore in sir, dar nu suntem in stare sa legam mai mult de doua-trei fraze impreuna; 2) ne privim scurt si la obiect (intens) cateva clipe, dar suntem capabili sa discutam in nestire despre orice, fara sa sesizam trecerea timpului sau sa ne treaca prin minte cuvantul "plictiseala". Care varianta crezi tu ca sugereaza sanse mai mari in nasterea unei relatii adevarate?
a doua
|
sus |
|
valentine
|
Pai normal ca sar in apararea individului pt ca este cel mai urat lucru posibil care poti sa il faci intr-o relatie, sa ai o aventura cu un amic/amica de a partenerului.
Ok, ai drepatate, tipul e vinovat si el ca a calcat in strachini cu 2 gajici, dar tipa nu are nici o treaba cu alea 2 "amante" deci ramane doar cu sentimentul de a fii inselata...care nu se poate compara cu sentimentul de a fi inselat cu un amic!
|
sus |
|
spleen
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 12 dec 2005 18:10 de spleen
Stiu ca nu am dreptate la faza cu 3 parteneri in trecut, ea putand spune ca e chiar bine daca stam sa ne gandim la ce varsta are ea...si ca sunt mii de fete care la nici 19 ani au mai mult de 3 parteneri.
Chestia este ca mia intrat mie pe creier chestia astia...si stiu foarte bine ca nu am drepate...dar prostului stii ca nu ai ce ii face!
nu sunt atit de sigur ca n-ai dreptate. eu am avut noroc s-o dezvirginez pe prietena mea . Sunt sigur insa ca m-as simtzi la fel de rau ca si tine daca as fi aflat ca iubita mea s-a culcat pina la mine cu alti 3. Nu mai vorbesc de cazul in care ar fi facut oral cuiva ( pot sa pretind asta or eu n-am facut nici unei fete oral). Din aceasta cauza imi era interesant sa aflu parerea ta despre virginitate.
|
sus |
|
ExoticDream
|
eu vorbeam despre situatzia de pina la casatorie (pina chiar sa se cunoasca). in cadrul casatoriei deja intr-adevar nu mai e nici o diferentza deoarece orice inshelare conduce spre o casnicie ruinata shi spre un copil traumat (asta in cazul in care este).
Crezi ca pana la casatorie barbatul este indreptatit sa faca mai mult sex decat femeia pe considerentul ca "are nevoie", "organismul o cere"? Dupa parerea mea, nu ne deosebim atat de mult unii de altii, exista dorinte sexuale in fiecare, conteaza felul in care le stapanim. Asa cum, din nefericire, exista si fete care experimenteaza din plin sexul premarital cu numerosi parteneri, tot astfel mai exista si baieti care mai cred ca trupul nu este o marfa, instinctele se pot controla, iar "a face sex" nu intra in vederile lor, ei preferand varianta "a face dragoste" (desi multi i-ar considera cu mentalitate invechita, fraieri bla bla bla). Chiar barbat fiind, oare nu-ti poti consuma energia debordanta facand si altceva in afara de sex?!? Sportul este doar o idee.... Din pacate, din lene, incultura, lipsa de preocupari, sexul a devenit un sport cu numerosi fani....
|
sus |
|
ExoticDream
|
Ok, ai drepatate, tipul e vinovat si el ca a calcat in strachini cu 2 gajici, dar tipa nu are nici o treaba cu alea 2 "amante" deci ramane doar cu sentimentul de a fii inselata...care nu se poate compara cu sentimentul de a fi inselat cu un amic!
Asta s-o crezi tu! Stai sa vezi cum este sa fii inselat de omul in palmele caruia ti-ai asezat sufletul! (Nu-ti doresc sa afli cum e....)
|
sus |
|
spleen
Guest
|
scris pe 13 dec 2005 00:15 de spleen
Crezi ca pana la casatorie barbatul este indreptatit sa faca mai mult sex decat femeia pe considerentul ca "are nevoie", "organismul o cere"? Dupa parerea mea, nu ne deosebim atat de mult unii de altii, exista dorinte sexuale in fiecare, conteaza felul in care le stapanim. Asa cum, din nefericire, exista si fete care experimenteaza din plin sexul premarital cu numerosi parteneri, tot astfel mai exista si baieti care mai cred ca trupul nu este o marfa, instinctele se pot controla, iar "a face sex" nu intra in vederile lor, ei preferand varianta "a face dragoste" (desi multi i-ar considera cu mentalitate invechita, fraieri bla bla bla). Chiar barbat fiind, oare nu-ti poti consuma energia debordanta facand si altceva in afara de sex?!? Sportul este doar o idee.... Din pacate, din lene, incultura, lipsa de preocupari, sexul a devenit un sport cu numerosi fani....
eu n-am scris nimic despre "are nevoie", "organismul o cere". eu ti-am dat o intrebare (ma refeream la sex innainte de casatorie"shi tu nu prea mi-ai raspuns la ea.
Ma intereseaza ce te-ar deranja mai mult, daca mama ta ar fi facut sex cu foarte multi parteneri (pina sa-l cunoasca pe tatal tau) sau daca tatal tau ar fi facut sex cu foarte multe partenere (pina s-o cunoasca pe mama ta)???
|
sus |
|
ExoticDream
|
eu n-am scris nimic despre "are nevoie", "organismul o cere". eu ti-am dat o intrebare (ma refeream la sex innainte de casatorie" shi tu nu prea mi-ai raspuns la ea.
Ma intereseaza ce te-ar deranja mai mult, daca mama ta ar fi facut sex cu foarte multi parteneri (pina sa-l cunoasca pe tatal tau) sau daca tatal tau ar fi facut sex cu foarte multe partenere (pina s-o cunoasca pe mama ta)???
OK, desi cred ca ti-am dat deja raspunsul, reiterez: m-ar deranja in aceeasi masura daca vreunul din ei ar fi facut sex cu multi parteneri; desi cunosc destul de bine mersul societatii in zilele noastre, continui sa am o parere foarte buna si un respect special pentru baietii care prefera sa astepte inceperea vietii sexuale pana gasesc o partenera pe care sa o iubeasca, chiar daca hormonii tropaie, iar presiunile din jur sunt puternice. Nu sunt adepta pastrarii virginitatii pana la casatorie, dar nu cred ca barbatul si femeia trebuie musai sa treaca prin multe paturi pentru "a se pregati cum se cuvine", sunt suficiente relatiile bazate pe sentimente si cultura in domeniu pe care si-o pot face acum din plin intrucat exista materiale slava Domnului!
Care este parerea ta?
|
sus |
|
spleen
Guest
|
scris pe 13 dec 2005 01:00 de spleen
OK, desi cred ca ti-am dat deja raspunsul, reiterez: m-ar deranja in aceeasi masura daca vreunul din ei ar fi facut sex cu multi parteneri; desi cunosc destul de bine mersul societatii in zilele noastre, continui sa am o parere foarte buna si un respect special pentru baietii care prefera sa astepte inceperea vietii sexuale pana gasesc o partenera pe care sa o iubeasca, chiar daca hormonii tropaie, iar presiunile din jur sunt puternice. Nu sunt adepta pastrarii virginitatii pana la casatorie, dar nu cred ca barbatul si femeia trebuie musai sa treaca prin multe paturi pentru "a se pregati cum se cuvine", sunt suficiente relatiile bazate pe sentimente si cultura in domeniu pe care si-o pot face acum din plin intrucat exista materiale slava Domnului!
Care este parerea ta?
acum ai nuantzat raspunsul si eu un asa raspuns ashteptam. parerea mea?
cind eram mai mic consideram ca baiatul poate f*** tot ce misca shi nu e nimic rau in asta in timp ce fata nu trebuie sa faca asa ceva.(explicatia mea era simpla atunci. acestea sunt regurile societatzii noastre). Pe urma am crezut ca e o masuratoare pentru amindoi shi ca nu-i nici o diferenta. Acum cred ca exista diferenta shi gindul acesta mi-a venit atunci cind mi-am dat singur intrebarea pe care tzi-am puso shi tzie. Daca ash afla ca tata a fost curvar fara pereche pina s-o cunoasca pe mama nu mi-ar placea, dar daca ash afla ca mama a fost o c**** fara pereche mi-ash ieshi din mintzi pe o perioada de timp shi lucru acesta m-ar marca toata viatza (ce bine ca mama a fost virgina cind s-a casatorit cu tata).
|
sus |
|
spleen
Guest
|
scris pe 13 dec 2005 01:20 de spleen
Care este parerea ta?
eshti virgina exotic? daca nu atunci cu cite persoane ai facut dragoste/sex ?
raspunsurile la aceste intrebari o sa invaluiasca intr-o noua lumina tot ce-ai scris pe tema data aici shi am sa-tzi intzeleg parerea mai bine.
|
sus |
|
Necunoscut
Expert member 535 mesaje
|
raspunsurile la aceste intrebari o sa invaluiasca intr-o noua lumina tot ce-ai scris pe tema data aici shi am sa-tzi intzeleg parerea mai bine.
Nu am citit toate posturile...
Nu am dreptul sa te judec, dar consider ca ceea ce ai facut tu e o mare mare mare prostie... te-ai "vandut"....
Am o parere prea buna despre femei cred eu... le consider finute, pure, nu niste usuratice... se pare mi se dovedeste contrariul... nu numai tu...
Cum ai putut sa faci asta..? God.. cu 2 prieteni....
Nu mai am cuvinte. Dar sincer, nu as dori sa am o prietena ca tine.... sper ca nu te-am jignit, dar greseala ce ai facut-o ramane, si nu mai ai cum sa o repari...
Gandeste-te in alt sens... ce va crede lumea despre tine, pentru ca, sigur va afla... va crede ca esti o tarfa. Poate nu esti, poate esti o fata finuta, dar.... nu va inteleg de ce faceti gesturi dinastea... nu aveti sentimente? sunteti chiar asa de insensibile?
INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE!
Daca vroiai sa-l pedepsesti, nu mai vorbeai cu el... si-l faceai sa-si taie venele.
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
scris pe 13 dec 2005 15:45 de Bozgoru
Sa incheiem subiectul va rog...cea care s-a culcat cu este o c**** si gata..doar o c**** ...
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Sa incheiem subiectul va rog...cea care s-a culcat cu este o c**** si gata..doar o c**** ...
Nu ai dreptul sa o judeci si sa o etichetezi fara sa o cunosti.Nici eu nu sunt de acord cu ce a facut dar pls nu o mai cataloga in felul asta.Nu o cunosti.
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
Necunoscut
Expert member 535 mesaje
|
Parerea asta, te rog sa o tii pentru tine... pentru ca nu suntem noi in masura sa judecam pe altii... A facut o greseala, mare de tot, o greseala prosteasca, dar sincer, nu mi se pare normal sa o faci c**** ...
Totusi, cred... ca... orice femeie are sentimente... doar ca unele, in momente "grele".. nu se pot controla....
Sincer, o femeie cu sentimente profunde, nu ar fi facut asa ceva
Respect ExoticDream
|
sus |
|
ExoticDream
|
INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE!
Daca vroiai sa-l pedepsesti, nu mai vorbeai cu el... si-l faceai sa-si taie venele.
Te inseli, indiferenta doare DOAR daca partenerul te iubeste! Ce vene taiate din iubire visezi cand tipul ala s-a distrat cu doua femei intr-o saptamana, ti se pare ca in sufletul lui mai batea o inima in care fosta lui prietena avea un locsor?!? Stai linistit ca nu-i pasa de sentimentele ei (de dragoste, ranite) si nici nu-l deranjeaza ca s-au despartit, singura lui problema tine de orgoliu! Cand iubesti, nu te duci sa faci sex aiurea in tramvai, sa fim seriosi!
Pacat ca nu putem auzi si parerea lui, ar fi interesant!
|
sus |
|
spleen
Guest
|
scris pe 14 dec 2005 01:07 de spleen
Te inseli, indiferenta doare DOAR daca partenerul te iubeste! Ce vene taiate din iubire visezi cand tipul ala s-a distrat cu doua femei intr-o saptamana, ti se pare ca in sufletul lui mai batea o inima in care fosta lui prietena avea un locsor?!? Stai linistit ca nu-i pasa de sentimentele ei (de dragoste, ranite) si nici nu-l deranjeaza ca s-au despartit, singura lui problema tine de orgoliu! Cand iubesti, nu te duci sa faci sex aiurea in tramvai, sa fim seriosi!
Pacat ca nu putem auzi si parerea lui, ar fi interesant!
nu inteleg de ce tot o aperi shi-o justifici. sa fim realisti, ce-a facut ea e mostruos. poate se face prostituata ca sa se razbune mai bine? nici tipul n-are justificare, a fost oribil shi ce-a facut el. sunt 2 exemple demne de condamnat.
|
sus |
|
ExoticDream
|
nu inteleg de ce tot o aperi shi-o justifici. sa fim realisti, ce-a facut ea e mostruos. poate se face prostituata ca sa se razbune mai bine? nici tipul n-are justificare, a fost oribil shi ce-a facut el. sunt 2 exemple demne de condamnat.
Sa ne intelegem, nu am spus ca o apar sau justific, fiecare a gresit din plin si fii convins ca va plati pentru asta, n-as vrea sa fiu in pielea ei la cateva zile dupa actul razbunarii! Nu avem dreptul sa o judecam pentru ca, in fond, este viata ei, nu a ranit pe nimeni (cu exceptia propriei ei persoane) prin acel gest (necugetat, e drept) - iubitul oricum nu o prea iubea cine stie ce, iar cei doi amici s-au ales cu o partida de sex nesperata. Comentariile mele vizau o sfera ceva mai larga decat situatia aceea in sine, discutam despre ideea de a-ti insela partenerul si aici sunt multe de spus.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Nu stiu cat de luminoasa va deveni perspectiva din care imi vei privi posturile, dar iti raspund: da, sunt inca virgina pentru ca nu as face decat dragoste, nu sex, si pentru ca..... asa a fost sa fie (deocamdata). Acum poti sa zambesti....
:/:/:/
|
sus |
|
spleen
Guest
|
scris pe 14 dec 2005 02:38 de spleen
Nu stiu cat de luminoasa va deveni perspectiva din care imi vei privi posturile, dar iti raspund: da, sunt inca virgina pentru ca nu as face decat dragoste, nu sex, si pentru ca..... asa a fost sa fie (deocamdata). Acum poti sa zambesti....
:/:/:/
se pare ca ai o parere destul de rea despre mine. shi de ce-ash zimbi ma rog? te felicit!
a trebuit sa ma indragostesc ca sa realizez ca nu are rost sa faci sex ci numai dragoste.
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: dulce razbunare
scris pe 14 dec 2005 03:52 de Bozgoru
Deci..aici nu e vorba ca nu o cunosc pe ea personal sa zic despre ea ca e o c**** ... dar gandeste-te frateeee!!!... un om normal....(deci om.. nu animal).. nu poate fii catalogat om..femeie normala din moment ce face sex cu 2 baieti din razbunare..nu e razbunare..e curvenie... e clar curvenie si cu asta basta... nu e vorba daca o cunosc sau nu personal..a povestit ea destul sa ne dam seama ca de fapt ea e moarta dupa p..a , deci... asta e... c**** c**** c**** !!!!!!
|
sus |
|
sol
Guest
|
Re: Re: dulce razbunare
scris pe 14 dec 2005 20:30 de sol
Deci..aici nu e vorba ca nu o cunosc pe ea personal sa zic despre ea ca e o c**** ... dar gandeste-te frateeee!!!... un om normal....(deci om.. nu animal).. nu poate fii catalogat om..femeie normala din moment ce face sex cu 2 baieti din razbunare..nu e razbunare..e curvenie... e clar curvenie si cu asta basta... nu e vorba daca o cunosc sau nu personal..a povestit ea destul sa ne dam seama ca de fapt ea e moarta dupa p..a , deci... asta e... c**** c**** c**** !!!!!!
fiecare cu parerea lui cu toate ca ceea ce ai spus este o mare minciuna nu ma poti judeca doar pt ceva ce am facut o singura data
c**** este o persoana care se duce cu unul si cu altul nu numai o data ci de zeci de ori
iar daca vrei sa stii el este primul baiat cu care m-am culcat deci el m-a dezvirginat si nu puteam sa accept ca el m-a tradat i-am daruit tot ce aveam mai scump dar el nu a stiut cum sa ma pretuiasca... iar terminarea o stii
|
sus |
|
Pagina 2 din 3
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|