Sufocarea partenerului ucide iubirea???

Pagina 1 din 2
1   2   »

miky

Senior member
83 mesaje

Sufocarea partenerului ucide iubirea???

scris pe 11 dec 2005 12:59 de miky

In ultimul timp aud tot mai des cum ca frumoesele povesti de dragoste se sfarsesc din cauza ca unul din parteneri(in principal el)se simte sufocat....

Interesant este ce intelege el prin sufocare.....faptul ca ea are grija de el, ii gateste ,spala si il cauta la telefon sa vada pe unde este(nu exagerat).

Totusi el nu prefera nici femeia care nu ar avea grija de el, care nu l-ar cauta la tel. etc.....

Nu intelegeti gresit.Tipul acesta de relatie nu a devenit "casnic".Cei doi se distreaza, se cearta, se impaca, deci sare si piper exista.

Si totusi dupa un timp el se simte sufocat de ea. De ce?

Fiecare acorda libertate celuilalt in relatie, dar pana unde trebuie sa mearga aceasta?De ce ma suni tu cand pot sa te sun eu atunci cand voi fi mai putin ocupat?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: sufocarea partenerului??

scris pe 11 dec 2005 13:07 de valentine

In ultimul timp aud tot mai des cum ca frumoesele povesti de dragoste se sfarsesc din cauza ca unul din parteneri(in principal el)se simte sufocat....

Interesant este ce intelege el prin sufocare.....faptul ca ea are grija de el, ii gateste ,spala si il cauta la telefon sa vada pe unde este(nu exagerat).

Totusi el nu prefera nici femeia care nu ar avea grija de el, care nu l-ar cauta la tel. etc.....

Nu intelegeti gresit.Tipul acesta de relatie nu a devenit "casnic".Cei doi se distreaza, se cearta, se impaca, deci sare si piper exista.

Fiecare acorda libertate celuilalt in relatie, dar pana unde trebuie sa mearga aceasta?De ce ma suni tu cand pot sa te sun eu atunci cand voi fi mai putin ocupat?

E ca si cum te-ai intreba de ce femeia care o tii numai cu vorbe si fapte bune tot te lasa?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: sufocarea partenerului??

scris pe 11 dec 2005 13:22 de LonelyGirl

E ca si cum te-ai intreba de ce femeia care o tii numai cu vorbe si fapte bune tot te lasa?

Sau invers.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 11 dec 2005 13:24 de LonelyGirl

Am fost si eu preocupata un timp de aceasta situatie.Am renuntat insa sa mai caut raspunsuri imposibile si am ales sa-mi pun mai bine intrebari la care pot gasi raspunsuri logice.

sus

x

Guest

scris pe 12 dec 2005 01:24 de x

?

explicatzii ar fi mai multe, depinde de la caz la caz. ar putea sa nu mai fie dragoste in relatzie aceea, ar putea fi o perioada de adaptare
la noua stare in care nu mai exista EU ci Noi (shi despartzirea de EU e adesea destul de grea)etc etc. Explicatzii logice se pot da multe (aici nu sunt de acord cu lonelygirl), intrebarea nu este imposibila ci are cite un raspuns pentru fiecare relatzie concreta intr-un anumit moment in anumite imprejurari. Important e sa apreciezi corect ce se intimpla in relatzia ta. Doar de acest raspuns ai nevoie shi-l potzi gasi numai tu.
sincer itzi urez sa nu treci prin asta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 dec 2005 02:36 de ExoticDream

Ai dreptate, se cam intampla ceea ce spui tu, dar cred ca numai in acele relatii unde exista unele fisuri, minusuri, dificultati de comunicare.

Printre modalitatile de manifestare a sufocarii partenerului se numara grija exagerata (cocolosirea, rasfatul), controlul si atat de neplacutul "batut la cap" / "despicat firul in patru". Prima este, aproape intotdeauna, specifica sexului slab/frumos, femeile care iubesc au tendinta de a exagera in exprimarea sentimentelor, de aceea se intampla sa sune putin cam des sa spuna un simplu "te iubesc", sa trimita mailuri sau biletele romantice, sa cumpere fel de fel de prostioare si cand e cazul, si cand nu, sa-si aminteasca faptul ca in ziua X, locul Y, se implinesc Z zile, minute si secunde de cand s-au sarutat prima oara etc.; in schimb barbatii mai rar fac risipa de cuvinte si gesturi, ei sustin sus si tare ca "faptele vorbesc"!

Cea de a doua, controlul, reprezinta deja o problema. Daca iti iubesti partenerul si relatia este una serioasa, trebuie sa ai incredere, iar controlul nu are ce cauta.

Batutul la cap nu este, asa cum tind sa creada reprezentantii sexului tare, ceva specific firii feminine, ei nu sunt genii de neinteles, nici noi handicapate. De multe ori noi punem o intrebare la care asteptam un raspuns la obiect, insa ei transeaza discutia in doua cuvinte, adesea ambigue, care nu ne lamuresc cu nimic, de aceea cerem explicatii, ei nu se obosesc sa le dea, considerand chestiunea incheiata, insistam si ne alegem cu niste reactii violente din partea lor. Cand intrebarea la care avem nevoie de un raspuns normal este una foarte serioasa, iar ei o trateaza cu nejustificata indiferenta, ceva este putred in Danemarca acelei relatii.... Se ajunge la discutii interminabile, certuri, scandaluri, cand ar fi atat de simplu sa piarda 5 (cinci) minute ca sa ne lamureasca!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 dec 2005 02:57 de ExoticDream

Explicatzii logice se pot da multe (aici nu sunt de acord cu lonelygirl), intrebarea nu este imposibila ci are cite un raspuns pentru fiecare relatzie concreta intr-un anumit moment in anumite imprejurari.

Intrebarile nu sunt imposibile, problema este ca incerci cu disperare sa obtii raspunsurile, dar dupa atata chin inutil te gandesti ca nu are nici o logica sa mai bati la porti inchise si renunti... La asta se referea LonelyGirl.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 12 dec 2005 08:47 de miky

explicatzii ar fi mai multe, depinde de la caz la caz. ar putea sa nu mai fie dragoste in relatzie aceea, ar putea fi o perioada de adaptare
la noua stare in care nu mai exista EU ci Noi (shi despartzirea de EU e adesea destul de grea)etc etc. Explicatzii logice se pot da multe (aici nu sunt de acord cu lonelygirl), intrebarea nu este imposibila ci are cite un raspuns pentru fiecare relatzie concreta intr-un anumit moment in anumite imprejurari. Important e sa apreciezi corect ce se intimpla in relatzia ta. Doar de acest raspuns ai nevoie shi-l potzi gasi numai tu.
sincer itzi urez sa nu treci prin asta

Din pacate...am trecut deja si nu am inteles.

Si cum spuneam am inceput sa aud multe situatii similare cu a mea in ultimul timp.
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 12 dec 2005 08:51 de miky

Ai dreptate, se cam intampla ceea ce spui tu, dar cred ca numai in acele relatii unde exista unele fisuri, minusuri, dificultati de comunicare.

Printre modalitatile de manifestare a sufocarii partenerului se numara grija exagerata (cocolosirea, rasfatul), controlul si atat de neplacutul "batut la cap" / "despicat firul in patru". Prima este, aproape intotdeauna, specifica sexului slab/frumos, femeile care iubesc au tendinta de a exagera in exprimarea sentimentelor, de aceea se intampla sa sune putin cam des sa spuna un simplu "te iubesc", sa trimita mailuri sau biletele romantice, sa cumpere fel de fel de prostioare si cand e cazul, si cand nu, sa-si aminteasca faptul ca in ziua X, locul Y, se implinesc Z zile, minute si secunde de cand s-au sarutat prima oara etc.; in schimb barbatii mai rar fac risipa de cuvinte si gesturi, ei sustin sus si tare ca "faptele vorbesc"!

Cea de a doua, controlul, reprezinta deja o problema. Daca iti iubesti partenerul si relatia este una serioasa, trebuie sa ai incredere, iar controlul nu are ce cauta.

Batutul la cap nu este, asa cum tind sa creada reprezentantii sexului tare, ceva specific firii feminine, ei nu sunt genii de neinteles, nici noi handicapate. De multe ori noi punem o intrebare la care asteptam un raspuns la obiect, insa ei transeaza discutia in doua cuvinte, adesea ambigue, care nu ne lamuresc cu nimic, de aceea cerem explicatii, ei nu se obosesc sa le dea, considerand chestiunea incheiata, insistam si ne alegem cu niste reactii violente din partea lor. Cand intrebarea la care avem nevoie de un raspuns normal este una foarte serioasa, iar ei o trateaza cu nejustificata indiferenta, ceva este putred in Danemarca acelei relatii.... Se ajunge la discutii interminabile, certuri, scandaluri, cand ar fi atat de simplu sa piarda 5 (cinci) minute ca sa ne lamureasca!

Sunt de acord cu cele spuse de tine.

E foarte adevarat ca undeva trebuie sa existe o fisura, cum tot atat de adevarat este faptul ca uneori ei simt ca se sufoca de la mult mai putin doar pentru ca nu comuniuca de fapt care e problema....
sus

verdiuc2

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: sufocarea partenerului??

scris pe 12 dec 2005 11:57 de verdiuc2

Eu cred ca ExoticDream este cea mai tare de pe tot forumul,si mi-ar face placere sa vorbesc mai mult cu ea..Pe de alta parte,nu este bine sa iti sufoci partenerul,caci acesta va tinde sa te indeparteze.Pe de alta parte,daca pari indiferent,va veni el/ea mai mult sa te caute.

femeia,un ocean de mistere...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului??

scris pe 12 dec 2005 13:19 de LonelyGirl

Cred ca ar fi mai eficient sa vedem CUM schimbam situatia asta de sufocare decat sa incercam sa aflam DE CE se produce.

sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 12 dec 2005 17:22 de miky

Eu cred ca ExoticDream este cea mai tare de pe tot forumul,si mi-ar face placere sa vorbesc mai mult cu ea..Pe de alta parte,nu este bine sa iti sufoci partenerul,caci acesta va tinde sa te indeparteze.Pe de alta parte,daca pari indiferent,va veni el/ea mai mult sa te caute.

Intrebarea e pana unde il sufoci tu intr-adevar si de unde se simte el sufocat?

Mie mi se pare dureros ca mi-am sufocat partenerul prin surprizele, ghidusii si alte chestii de astea, care nu erau menite sa sufoce ci sa creeze o atmosfera...

Si apoi indiferenta nu functioneaza intotdeauna....la mine spre exemplu nu functioneaza deloc.Daca imi arata indiferenta nu ma incita mai mult, ci ma face sa renunt....
sus

verdiuc2

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului??

scris pe 12 dec 2005 17:39 de verdiuc2

Sa stii ca la fel faceam si eu cu fosta mea prietena,pe care am iubit-o mult.Faceam tot felul de lucruri care sa ii arate cat tin la ea,dar nicidecum nu o cicaleam.Faceam multe compromisuri,chiar sacrificii,dar lucrul asta parca mai mult a indepartat-o.La inceput,cand nu eram indragostit de ea,si nu ii aratam atat de mult(logic),cat de mult tin la ea,ea era mult mai interesata de mine.Acum,cu noua prietena,nu par a fi foarte interesat de ea,si mi se pare ca ea cauta mai mult sa fie bine decat mine.Asta e lumea,ciudata.Nu te lasa sa iti exprimi liber sentimentele.

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului??

scris pe 12 dec 2005 19:32 de LonelyGirl

Sa stii ca la fel faceam si eu cu fosta mea prietena,pe care am iubit-o mult.Faceam tot felul de lucruri care sa ii arate cat tin la ea,dar nicidecum nu o cicaleam.Faceam multe compromisuri,chiar sacrificii,dar lucrul asta parca mai mult a indepartat-o.La inceput,cand nu eram indragostit de ea,si nu ii aratam atat de mult(logic),cat de mult tin la ea,ea era mult mai interesata de mine.Acum,cu noua prietena,nu par a fi foarte interesat de ea,si mi se pare ca ea cauta mai mult sa fie bine decat mine.Asta e lumea,ciudata.Nu te lasa sa iti exprimi liber sentimentele.

Aceeasi poveste, aceeasi parere.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 dec 2005 00:42 de ExoticDream

Cred ca ar fi mai eficient sa vedem CUM schimbam situatia asta de sufocare decat sa incercam sa aflam DE CE se produce.

Nimic nu se produce la intamplare si, chiar daca putem gasi explicatii justificative pentru diverse fenomene, trebuie sa ajungem la cauzele lor reale ca sa le intelegem si sa le putem controla. Asadar, intai DE CE si abia apoi CUM....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 dec 2005 00:48 de ExoticDream

Mie mi se pare dureros ca mi-am sufocat partenerul prin surprizele, ghidusii si alte chestii de astea, care nu erau menite sa sufoce ci sa creeze o atmosfera...

Daca te-ar fi iubit cu adevarat, nu s-ar fi simtit sufocat de aceste gesturi de tandrete....

Si apoi indiferenta nu functioneaza intotdeauna....la mine spre exemplu nu functioneaza deloc.Daca imi arata indiferenta nu ma incita mai mult, ci ma face sa renunt....

Chestia asta cu indiferenta mimata (joaca de-a "te plac, dar nu vreau sa te prinzi pentru ca ti-o iei in cap" ) functioneaza cel mult in relatiile adolescentine, cand te maturizezi ti se pare o prostie sa-ti ascunzi sentimentele! Iubirea inseamna un pic altceva decat flirtul/indragosteala, ai o multime de lucruri bune de facut impreuna ca sa te mai gandesti cum sa ascunzi ceea ce simti!

sus

verdiuc2

Junior member
12 mesaje

scris pe 13 dec 2005 13:44 de verdiuc2

Inca o data zic:Exotic este cea mai tare.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 13 dec 2005 15:38 de Bozgoru

E simplu..baiatu nu se simte sufocat de ,,grija,, ei pentru el..ci de gelozia acesteia...,unde exista gelozie mare scade dragostea fara sa-ti dai seama..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 dec 2005 16:22 de ExoticDream

In general, senzatia de sufocare acuzata de partener poate fi determinata de dorinta ta de a-i acapara aproape total existenta: animat de cele mai nobile ganduri si sentimente, vrei ca el sa-ti fie iubit, prieten, confident, amant, (cateodata si partener de lucru), cu el ti se pare normal sa-ti impartasesti ideile, trairile, cu el mananci, iti bei cafeaua, dormi, dansezi, te plimbi, privesti rasaritul/asfintitul si stropii de ploaie grabiti intr-o seara de vara, cu el gatesti, citesti, te uiti la filme, faci dragoste, cumparaturi, curatenie, sport, vizite, "uitand" ca are si el nevoie de independenta! Omniprezenta ta ajunge sa il oboseasca si la un moment dat vei percepe o oarecare "racire" a lui ca reactie de aparare in fata "invaziei" tale.

Cel mai bine este sa previi o astfel de situatie neplacuta datorita careia, daca nu iei masuri, risti sa pierzi totul. Il iubesti, este firesc sa-l simti ca facand parte din fiinta ta si sa-l doresti aproape de tine dpdv psihic, emotional si fizic, dar lasa-i totusi "spatiu" suficient, nu-i rapi (complet) libertatea, chiar daca esti o fire posesiva, geloasa! Tentatia fructului oprit este mult mai mare atunci cand te afli in lesa! Lasa-l sa lucreze ("amesteca-te" in jobul lui numai ca sa vezi si tu cam ce face acolo, iar daca se intampla sa fiti in acelasi domeniu, poti sa colaborezi cu el din cand in cand), lasa-l sa aiba prieteni (de ambele sexe) cu care sa corespondeze, sa vorbeasca si sa se intalneasca, lasa-l sa aiba si preocupari care nu se intersecteaza cu ale tale (gen sport, mesterit fel de fel de chestii, anumite programe TV, lecturi), nu-i controla e-mailul, arhiva Messenger, agenda telefonului si buzunarele, daca ai nelamuriri, intreaba-l direct. Acorda-i incredere si libertate si ai sa vezi ca te va aprecia mai mult si lucrurile vor merge mai bine decat daca esti o zgripturoaica acaparatoare care nu-l scapa din ochi o clipa!

P.S. Partenerul iti este totusi iubit, prieten, confident, amant, omul cu care poti discuta despre orice si caruia ii poti impartasi tot ceea ce ti se intampla, el este ecoul gandurilor si sentimentelor tale, persoana cu care poti implini multe vise, el trebuie sa se afle intr-o emisfera a creierului tau, separat de restul persoanelor din jurul tau, dar nici "spatierea" excesiva nu este buna..., insa despre asta altadata!

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 13 dec 2005 17:01 de LonelyGirl

Nimic nu se produce la intamplare si, chiar daca putem gasi explicatii justificative pentru diverse fenomene, trebuie sa ajungem la cauzele lor reale ca sa le intelegem si sa le putem controla. Asadar, intai DE CE si abia apoi CUM....

Stii...nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina , uneori e nevoie sa o rupem.De foarte multe ori e bine sa lasi lucrurile asa.. sa treci mai departe fara a incerca sa mai cauti acele raspunsuri pe care le vrei din toata inima.Apoi, raspunsurile trebuie sa le cautam la noi , nu la ceilalti.Nu putem invinovati pe nimeni pentru ceea ce traim sau ce simtim.In viata avem mereu posibilitatea sa alegem.De ci ceea ce primim e ceea ce am ales la un moment dat.Si fiecare lucru pe care il dam se va intoarce asupra noastra.Exact ca intr-o oglinda.

"In viata nu trebuie sa pierzi vremea cautand raspunsuri imposibile.E preferabil sa-ti formulezi intrebarile".(Einstein)

sus

sabba

Guest

scris pe 13 dec 2005 17:38 de sabba

Stii...nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina , uneori e nevoie sa o rupem.De foarte multe ori e bine sa lasi lucrurile asa.. sa treci mai departe fara a incerca sa mai cauti acele raspunsuri pe care le vrei din toata inima.Apoi, raspunsurile trebuie sa le cautam la noi , nu la ceilalti.Nu putem invinovati pe nimeni pentru ceea ce traim sau ce simtim.In viata avem mereu posibilitatea sa alegem.De ci ceea ce primim e ceea ce am ales la un moment dat.Si fiecare lucru pe care il dam se va intoarce asupra noastra.Exact ca intr-o oglinda.

"In viata nu trebuie sa pierzi vremea cautand raspunsuri imposibile.E preferabil sa-ti formulezi intrebarile".(Einstein)

il "sufoc" pentru ca-l iubesc !
cand n-o sa-l mai sufoc cu telefoanele, intrebarile.....o sa fie nasol!
pe de alta parte daca s-ar plange ca il sufoc....
sus

sabba

Guest

scris pe 13 dec 2005 17:49 de sabba

In general, senzatia de sufocare acuzata de partener poate fi determinata de dorinta ta de a-i acapara aproape total existenta: animat de cele mai nobile ganduri si sentimente, vrei ca el sa-ti fie iubit, prieten, confident, amant, (cateodata si partener de lucru), cu el ti se pare normal sa-ti impartasesti ideile, trairile, cu el mananci, iti bei cafeaua, dormi, dansezi, te plimbi, privesti rasaritul/asfintitul si stropii de ploaie grabiti intr-o seara de vara, cu el gatesti, citesti, te uiti la filme, faci dragoste, cumparaturi, curatenie, sport, vizite, "uitand" ca are si el nevoie de independenta! Omniprezenta ta ajunge sa il oboseasca si la un moment dat vei percepe o oarecare "racire" a lui ca reactie de aparare in fata "invaziei" tale.

Cel mai bine este sa previi o astfel de situatie neplacuta datorita careia, daca nu iei masuri, risti sa pierzi totul. Il iubesti, este firesc sa-l simti ca facand parte din fiinta ta si sa-l doresti aproape de tine dpdv psihic, emotional si fizic, dar lasa-i totusi "spatiu" suficient, nu-i rapi (complet) libertatea, chiar daca esti o fire

pe bune ca i-as rapi-o de tot!
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 13 dec 2005 20:24 de miky

Se blocheaza netul si nu pot trimite si eu un mesaj

Ideea era ca notiunea de sufocare e fffff reltiva..

Unii au nevoie de prea multa libertate: mai mult tp pt. priteteni decat pt. tine, sa nu-i intrebi pe unde merg,dar sa ai incredere oarba in ei, sa mearga la distractii fara tine si alte chestii de astea.
Dar in final ..tot ei se simt sufocati...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufocarea partenerului

scris pe 14 dec 2005 01:59 de ExoticDream

Ideea era ca notiunea de sufocare e fffff relativa..

Unii au nevoie de prea multa libertate: mai mult tp pt. priteteni decat pt. tine, sa nu-i intrebi pe unde merg,dar sa ai incredere oarba in ei, sa mearga la distractii fara tine si alte chestii de astea.

Asta este deja exagerare, chiar daca ai incredere oarba in el, de ce simte nevoia sa mearga la distractii fara tine? Exista exceptii, desigur.... de exemplu pleaca omul in delegatie si acolo se lasa cu o sindrofie la final, nu mi se pare normal sa te sune sa te prezinti mot acolo cu primul tren/avion doar ca sa fii cu el la party.

Daca dorinta lui de libertate depaseste anumite limite, trebuie sa te intrebi daca mai exista inca o relatie la mijloc..... (a voastra sau una noua)...

Nu prea sunt de acord nici cu varianta "iubita este bibeloul de portelan care ne incalzeste sufletul - si nu numai - atunci cand nu suntem la munca/scoala, cu prietenii, la fotbal etc.", cand iubesti iti simti partenera aproape mereu, chiar daca nu te gandesti non stop la ea si nu esti impreuna cu ea tot timpul, este un fel de alter ego care iti incalzeste fiinta indiferent unde ai fi... Nu este nevoie sa te sufoce cu prezenta ei ca sa ii percepi gandurile si sentimentele, dupa cum nu este cazul sa fii controlat pentru ca ceea ce simti in adancul sufletului tau ar face imposibil pana si gandul unei tradari....

sus

sabba

Guest

scris pe 14 dec 2005 21:46 de sabba

Se blocheaza netul si nu pot trimite si eu un mesaj

Ideea era ca notiunea de sufocare e fffff reltiva..

aia care au nevoie de atata libertate cert nu au nevoie de o relatie!
eu una......daca mi-ar cere libertatile astea....serios ca i le-as da pe toate!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 dec 2005 23:43 de valentine

aia care au nevoie de atata libertate cert nu au nevoie de o relatie!
eu una......daca mi-ar cere libertatile astea....serios ca i le-as da pe toate!

Good point
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 dec 2005 01:39 de ExoticDream

Good point

Am impresia ca tu si sabba sunteti partizanii ideii de (semi)sufocare a partenerului, asa-i?

sus

sabba

Guest

scris pe 15 dec 2005 21:17 de sabba

Am impresia ca tu si sabba sunteti partizanii ideii de (semi)sufocare a partenerului, asa-i?

semi??????
mie nu-mi plac jumatatile de masura!
ori il sufoc de-a binelea, ori il las liber...da' liber!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 dec 2005 21:58 de valentine

semi??????

Subscriu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 16 dec 2005 00:43 de ExoticDream

semi??????

Eu zic pass, daca e nevoie sa-l tin in lesa, inseamna ca locul lui e in salbaticie si nu vreau sa ma trezesc cu domnii de la protectia vietuitoarelor la usa mea! Imi place sa-l stiu langa mine, insa liber, intelegi cum vine chestia asta? Cam SF, asa-i?

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online