Dragoste pe net.... falsa sau adevarata
Pagina 1 din 1
Secretlife
Guest
|
Dragoste pe net.... falsa sau adevarata
scris pe 13 dec 2005 05:28 de Secretlife
Offf sa vedem e prima oara cand intru aici , la ora asta trebuia sa dorm dar gandurile nu mi-au mai dat pace .....simt nevoia sa vorbesc cu cineva e adevarat am vorbit cu toate prietenele mele si toate au cate un motiv diferit de gandire.Anyway sa trecem la subiect ....in luna mai eram foarte "fericita" viata mea nu era complicata deloc eram libertina in ideei si nu ma gandeam la ceva serios ....intr-o seara cand stateam pe net ...nu am intrat pe site-uri de agatzat pur si simplu el a intrat pe id-ul meu din greseala eu foarte revoltata ii vorbeam rece si chestii de genul ca a gresit ca nu sunt persoana pe care o cauta si ca aste e ...zbyee..El isi cerea scuze ca nu a fost intentia lui sa ma deranjeze si tot asa pe urma am continua sa vorbim, era mai mult o joaca de-a soarecele si pisica si ma simteam bine cu el vorbeam enorm de mult dar a fost o problema poate si cea mai vitala eu sunt din Bucuresti si el e din Pitesti...A venit in bucuresti pe 5 august imi aduc aminte ca ploua putzin si eu eram imbracata in alb...deci nu am cuvinte sa va descriu cum a fost intanlirea cu el si acum mai simt fiori cand ma gandesc la el cum ma mangaia cum ma saruta cum parca tremura sub atingerea mea cum ma strangea in brate cum ....offff.Asta e viata.am avut perioada cand "ne-am despartzit" si nici la o saptamana el a venit sa vorbim..eram cea mai fericita Si acum mai vb si astazi imi spunea ca ar fi vrut sa fiu langa el si sa-l strang in brate sa-l alint sa-l iubesc offfff... si mie imi e foarte greu pt ca simt ca il iubesc si as fi in stare sa fac o mare nebunie.. cand sunt cu el nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.Oare il iubesc cu adevarat?Oare el ma iubeste?De ce se intoarce la mine mereu sa vb?de ce o tinem asa de aproape 8 luni.Spuneti-mi am inebunit...
|
sus |
|
miky
Senior member 83 mesaje
|
Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarata
scris pe 13 dec 2005 09:01 de miky
Offf sa vedem e prima oara cand intru aici , la ora asta trebuia sa dorm dar gandurile nu mi-au mai dat pace .....simt nevoia sa vorbesc cu cineva e adevarat am vorbit cu toate prietenele mele si toate au cate un motiv diferit de gandire.Anyway sa trecem la subiect ....in luna mai eram foarte "fericita" viata mea nu era complicata deloc eram libertina in ideei si nu ma gandeam la ceva serios ....intr-o seara cand stateam pe net ...nu am intrat pe site-uri de agatzat pur si simplu el a intrat pe id-ul meu din greseala eu foarte revoltata ii vorbeam rece si chestii de genul ca a gresit ca nu sunt persoana pe care o cauta si ca aste e ...zbyee..El isi cerea scuze ca nu a fost intentia lui sa ma deranjeze si tot asa pe urma am continua sa vorbim, era mai mult o joaca de-a soarecele si pisica si ma simteam bine cu el vorbeam enorm de mult dar a fost o problema poate si cea mai vitala eu sunt din Bucuresti si el e din Pitesti. ..A venit in bucuresti pe 5 august imi aduc aminte ca ploua putzin si eu eram imbracata in alb...deci nu am cuvinte sa va descriu cum a fost intanlirea cu el si acum mai simt fiori cand ma gandesc la el cum ma mangaia cum ma saruta cum parca tremura sub atingerea mea cum ma strangea in brate cum ....offff.Asta e viata.am avut perioada cand "ne-am despartzit" si nici la o saptamana el a venit sa vorbim..eram cea mai fericita Si acum mai vb si astazi imi spunea ca ar fi vrut sa fiu langa el si sa-l strang in brate sa-l alint sa-l iubesc offfff... si mie imi e foarte greu pt ca simt ca il iubesc si as fi in stare sa fac o mare nebunie.. cand sunt cu el nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.Oare il iubesc cu adevarat?Oare el ma iubeste?De ce se intoarce la mine mereu sa vb?de ce o tinem asa de aproape 8 luni.Spuneti-mi am inebunit...
Nu stiu daca am inteles prea bine.E o relatie la distanta?Va mai vedeti sau doar vb pe net?
Daca vb doar pe net.......sorry.Poate sa fie dragoste dar platonica si nu stiu cat va tine....
Poate ii face doar placere sa vb cu tine...
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarata
Nu stiu daca am inteles prea bine.E o relatie la distanta?Va mai vedeti sau doar vb pe net?
Daca vb doar pe net.......sorry.Poate sa fie dragoste dar platonica si nu stiu cat va tine....
Poate ii face doar placere sa vb cu tine...
Miky are dreptate, mai da-ne cateva detalii si apoi iti vom spune parerile noastre, OK?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Offf sa vedem e prima oara cand intru aici , la ora asta trebuia sa dorm dar gandurile nu mi-au mai dat pace .....simt nevoia sa vorbesc cu cineva e adevarat am vorbit cu toate prietenele mele si toate au cate un motiv diferit de gandire.Anyway sa trecem la subiect ....in luna mai eram foarte "fericita" viata mea nu era complicata deloc eram libertina in ideei si nu ma gandeam la ceva serios ....intr-o seara cand stateam pe net ...nu am intrat pe site-uri de agatzat pur si simplu el a intrat pe id-ul meu din greseala eu foarte revoltata ii vorbeam rece si chestii de genul ca a gresit ca nu sunt persoana pe care o cauta si ca aste e ...zbyee..El isi cerea scuze ca nu a fost intentia lui sa ma deranjeze si tot asa pe urma am continua sa vorbim, era mai mult o joaca de-a soarecele si pisica si ma simteam bine cu el vorbeam enorm de mult dar a fost o problema poate si cea mai vitala eu sunt din Bucuresti si el e din Pitesti. ..A venit in bucuresti pe 5 august imi aduc aminte ca ploua putzin si eu eram imbracata in alb...deci nu am cuvinte sa va descriu cum a fost intanlirea cu el si acum mai simt fiori cand ma gandesc la el cum ma mangaia cum ma saruta cum parca tremura sub atingerea mea cum ma strangea in brate cum ....offff.Asta e viata.am avut perioada cand "ne-am despartzit" si nici la o saptamana el a venit sa vorbim..eram cea mai fericita Si acum mai vb si astazi imi spunea ca ar fi vrut sa fiu langa el si sa-l strang in brate sa-l alint sa-l iubesc offfff... si mie imi e foarte greu pt ca simt ca il iubesc si as fi in stare sa fac o mare nebunie.. cand sunt cu el nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.Oare il iubesc cu adevarat?Oare el ma iubeste?De ce se intoarce la mine mereu sa vb?de ce o tinem asa de aproape 8 luni.Spuneti-mi am inebunit...
O tineti asa.Cum asa?Daca e vorba de certuri explicatia e foarte simpla.Nu va cunoasteti indeajuns.Mereu apare ceva ce strica acea stare de iubire.O dezamagire pe care ti-o provoaca el , alta pe care i-o provoci tu, nehotararea etc.Si asta e foarte normal.In momentul in care v-ati cuplat ati incercat sa va scoateti fiecare in evidenta partile bune.Nu sunteti aproape zi de zi ca sa vedeti cum va comportati in cutare situatie, postura, mediu si altele.Din pacate e posibil sa nu scapati de aceste mici certuri daca nu incercati sa acceptati faptul ca nu sunteti atat de perfecti cum ati incercat sa pareti, sa va vedeti cat mai des posibil si toate astea dupa o analiza foarte atenta a sentimentelor care ar putea fi simple obsesii.
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
adelinne001
Junior member 10 mesaje
|
Cred ca poate fi ceva frumos dar platonic..o buna prietenie ...distanta nu e buna ...poate tu simti iubire dar el?
''The creation of something new is not accomplished by the intellect but by the play instinct acting from inner necessity. The creative mind plays with the objects it loves''. Carl Jung
|
sus |
|
Farfalla
Veteran member 416 mesaje
|
Offf sa vedem e prima oara cand intru aici , la ora asta trebuia sa dorm dar gandurile nu mi-au mai dat pace .....simt nevoia sa vorbesc cu cineva e adevarat am vorbit cu toate prietenele mele si toate au cate un motiv diferit de gandire.Anyway sa trecem la subiect ....in luna mai eram foarte "fericita" viata mea nu era complicata deloc eram libertina in ideei si nu ma gandeam la ceva serios ....intr-o seara cand stateam pe net ...nu am intrat pe site-uri de agatzat pur si simplu el a intrat pe id-ul meu din greseala eu foarte revoltata ii vorbeam rece si chestii de genul ca a gresit ca nu sunt persoana pe care o cauta si ca aste e ...zbyee..El isi cerea scuze ca nu a fost intentia lui sa ma deranjeze si tot asa pe urma am continua sa vorbim, era mai mult o joaca de-a soarecele si pisica si ma simteam bine cu el vorbeam enorm de mult dar a fost o problema poate si cea mai vitala eu sunt din Bucuresti si el e din Pitesti. ..A venit in bucuresti pe 5 august imi aduc aminte ca ploua putzin si eu eram imbracata in alb...deci nu am cuvinte sa va descriu cum a fost intanlirea cu el si acum mai simt fiori cand ma gandesc la el cum ma mangaia cum ma saruta cum parca tremura sub atingerea mea cum ma strangea in brate cum ....offff.Asta e viata.am avut perioada cand "ne-am despartzit" si nici la o saptamana el a venit sa vorbim..eram cea mai fericita Si acum mai vb si astazi imi spunea ca ar fi vrut sa fiu langa el si sa-l strang in brate sa-l alint sa-l iubesc offfff... si mie imi e foarte greu pt ca simt ca il iubesc si as fi in stare sa fac o mare nebunie.. cand sunt cu el nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.Oare il iubesc cu adevarat?Oare el ma iubeste?De ce se intoarce la mine mereu sa vb?de ce o tinem asa de aproape 8 luni.Spuneti-mi am inebunit... Si eu am trecut prin asa ceva,el era departe, dar nu a mers. Din cauza la asta nu mai cred in relatii la distanta. Ma intelegeam super cu el, vorbeam pe net intruna,tot timpul aveam ceva sa vorbim si a venit si dupa mine de cateva ori, iar pe urma totul s-a dus. Daca chiar vrei sa stai cu el,il iubesti mult si el simte acelasi lucru, atunci lupta ca sa fii cu el, trebuie sa stai si sa suporti distanta. Daca el nu prea arata ca te iubeste asa de mult, simti tu ca nu e chiar ceea ce iti doresti, atunci iti sfatuiesc sa gasesti pe cineva de langa tine, din orasul tau. Cum au zis si ceilalti, da si tu mai mutle detalii.
Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
|
sus |
|
ExoticDream
|
....intr-o seara cand stateam pe net ...nu am intrat pe site-uri de agatzat pur si simplu el a intrat pe id-ul meu din greseala eu foarte revoltata ii vorbeam rece si chestii de genul ca a gresit ca nu sunt persoana pe care o cauta si ca aste e ...zbyee..El isi cerea scuze ca nu a fost intentia lui sa ma deranjeze si tot asa pe urma am continua sa vorbim, era mai mult o joaca de-a soarecele si pisica si ma simteam bine cu el vorbeam enorm de mult dar a fost o problema poate si cea mai vitala eu sunt din Bucuresti si el e din Pitesti. ..A venit in bucuresti pe 5 august imi aduc aminte ca ploua putzin si eu eram imbracata in alb...deci nu am cuvinte sa va descriu cum a fost intanlirea cu el si acum mai simt fiori cand ma gandesc la el cum ma mangaia cum ma saruta cum parca tremura sub atingerea mea cum ma strangea in brate cum ....offff.Asta e viata.am avut perioada cand "ne-am despartzit" si nici la o saptamana el a venit sa vorbim..eram cea mai fericita Si acum mai vb si astazi imi spunea ca ar fi vrut sa fiu langa el si sa-l strang in brate sa-l alint sa-l iubesc offfff... si mie imi e foarte greu pt ca simt ca il iubesc si as fi in stare sa fac o mare nebunie.. cand sunt cu el nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.Oare il iubesc cu adevarat?Oare el ma iubeste?De ce se intoarce la mine mereu sa vb?de ce o tinem asa de aproape 8 luni.Spuneti-mi am inebunit...
Ne spui cati ani aveti?
Dragostea se poate naste si pe net, uneori tocmai distanta, acest dusman nemilos care ne chinuie fiinta in zilele si noptile in care abia mai putem indura dorul de celalalt, ne ajuta sa ne cunoastem mintea si sufletul mult mai bine decat am fi facut-o daca am fi beneficiat de atat de doritele intalniri live pentru ca, de obicei, la inceput ai reticente in a te dezvalui partenerului, exista un fel de timiditate in fata necunoscutului, esti atent la gesturi, te temi sa nu reactionezi aiurea, in mintea ta este un talmes-balmes de ganduri pe care nu stii daca sa le spui sau nu, timpul dedicat intalnirii trece si constati ca nu ai reusit sa comunici mare lucru din tine si nici nu ai fost suficient de rational incat sa afli prea multe despre celalalt. De aceste emotii scapi insa cand te afli in spatele monitorului, acolo nu conteaza decat ceea ce spui, te concentrezi doar asupra acestui lucru si totul decurge firesc. In aceasta prima etapa a cunoasterii reciproce, se poate considera ca distanta este un avantaj, ea permitandu-ne sa luam contact intai cu fondul, inainte de a cunoaste forma. (Nu ma refer la relatiile simpliste in care esential este felul cum arata partenerul si cat de senzual este el inca de la primele intalniri.)
Daca in aceasta perioada constati ca partenerul de discutii are acele calitati pe care le cauti de cand te stii si daca sentimentul este reciproc, se poate vorbi de inceputul unei relatii, atractia sufleteasca si mentala fiind deja prezenta. Firesc este sa continuati comunicarea si sa o diversificati (e-mail, Messenger, scrisori, telefon) pana cand se iveste ocazia avansarii la etapa urmatoare: intalnirea live.
In principiu, dupa cateva luni de contact verbal permanent cu partenerul de la distanta, contactul vizual nu ar trebui sa ridice probleme, va cunoasteti suficient de bine, ati facut schimb de poze, asa ca surprizele neplacute sunt, in general, excluse. Totusi... prima intalnire are o incarcatura emotionala speciala, in comparatie cu majoritatea cuplurilor care se vad aproape zi de zi, voi veti concentra in acele clipe un million de alte clipe in care v-ati fi intalnit, dar nu ati putut datorita nemiloasei distante... Cateodata este aproape imposibil sa-ti stapanesti emotiile in astfel de momente dense, risti sa reactionezi aiurea... Mai exista o problema: multe cupluri amana intalnirea live pentru ca sentimentul trait dupa sarutul de despartire pana data viitoare, cu ochii in lacrimi privind trenul care se indeparteaza, este aproape insuportabil... Porti in suflet amintiri superbe cu care sa te "hranesti" un timp, dar cat de dureros este sa compari minutele divine de vis si tandrete in care erai in bratele partenerului cu lungile zile si nopti in care te macina singuratatea intre peretii camerei tale, pe strada, intre prieteni, la scoala, pretutindeni.... Uneori, daca nu te simti destul de puternic sa rezisti acelor zile de dupa, este preferabil sa lasi intalnirea pentru mai tarziu, cand stii ca exista speranta sa gasiti o solutie pentru a rezolva macar partial problema distantei.
- Va urma -
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
somebody
Guest
|
scris pe 15 dec 2005 08:24 de somebody
DA ! CEEA CE AFIRMI TU ESTE F. ADEVARAT DRAGOSTE PE NET DA CEL PUTIN IN CAZUL MEU SA INTAMPLAT SI CEEA CE AS VREA SA-TI SPUN E CA NICIODATA NU AM CREZUT IN ASA CEVA DAR UITE CA SA INTAMPLAT SI ACUM SUNT F. FERICITA SI ASTA DOAR IN 3 LUNI DE ZILE STIU CA SUNA CIUDAT DAR E ADEVARAT TREBUIE DOAR SA CREZI SI CATEODATA SA TE LASI DUS DE INSTINCT ...AM DAT INMPLATOR DE MESAJUL POSTAT DE TINE DAR CE AM VRUT SA -TI SPUN E CA DA E F. ADEVARAT CEEA CE TU AI INTREBAT SAU AFIRMAT SI CA SA-TI DAU UN MOTIV SI MAI INTEMEIAT E CA TOT AZI M-AM SI CASATORIT CU ACEEA PERSOANA INTLNITA PE NET SI CARE M-A FACUT ATAT DE FERICITA! SALUTARI DE PESTE OCEAN SI NUMAI BINE....BYE,BYE
Ne spui cati ani aveti?
Dragostea se poate naste si pe net, uneori tocmai distanta, acest dusman nemilos care ne chinuie fiinta in zilele si noptile in care abia mai putem indura dorul de celalalt, ne ajuta sa ne cunoastem mintea si sufletul mult mai bine decat am fi facut-o daca am fi beneficiat de atat de doritele intalniri live pentru ca, de obicei, la inceput ai reticente in a te dezvalui partenerului, exista un fel de timiditate in fata necunoscutului, esti atent la gesturi, te temi sa nu reactionezi aiurea, in mintea ta este un talmes-balmes de ganduri pe care nu stii daca sa le spui sau nu, timpul dedicat intalnirii trece si constati ca nu ai reusit sa comunici mare lucru din tine si nici nu ai fost suficient de rational incat sa afli prea multe despre celalalt. De aceste emotii scapi insa cand te afli in spatele monitorului, acolo nu conteaza decat ceea ce spui, te concentrezi doar asupra acestui lucru si totul decurge firesc. In aceasta prima etapa a cunoasterii reciproce, se poate considera ca distanta este un avantaj, ea permitandu-ne sa luam contact intai cu fondul, inainte de a cunoaste forma. (Nu ma refer la relatiile simpliste in care esential este felul cu
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Dragoste pe net.... falsa sau adevarat
- Continuare -
Dupa momentul dificil, dar fascinant, al intalnirii live, daca totul este OK de ambele parti, se continua comunicarea pe toate caile posibile, incercandu-se elaborarea unor planuri de viitor. Aici intervine varsta... In principiu, daca iti doresti mult sa realizezi un anumit lucru si ai forta sa lupti pentru el, atunci vei reusi (cu o conditie: lupta sa fie dusa impreuna). Puteti, de exemplu, sa mergeti la facultate in acelasi oras (ales, de comun acord, in functie de avantaje) sau cel putin sa petreceti weekend-urile si vacantele impreuna.
Nu spun ca este usor... doare cumplit sa nu-ti poti privi partenerul, sa nu-i poti simti strangerea mainii, mangaierea, sarutul, sa nu fie langa tine cand te bucuri sau plangi, sa nu poti face dragoste cu el...., dar daca simti ca "he is the one" merita sa faci orice sacrificiu! Stiu ca cei din jur te indeamna sa renunti, si asta nu din rautate, ci pentru ca realizeaza cat te chinui, insa tu trebuie sa asculti de ceea ce te indeamna mintea si sufletul tau! Stiu ca ochii care nu se vad se uita de cele mai multe ori, dar exista si exceptii....
Nu am inteles de ce v-ati despartit, ii este lui greu sa reziste? Judecand dupa dorintele lui (ar vrea sa fii langa el, sa-l mangai, saruti...), as zice ca te iubeste si el... Ati facut dragoste vreodata?
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
DAR UITE CA SA INTAMPLAT SI ACUM SUNT F. FERICITA SI ASTA DOAR IN 3 LUNI DE ZILE
Stai sa mai treaca putin timp...o sa ai o parere diferita
|
sus |
|
Drakoasa
Junior member 11 mesaje
|
Offf sa vedem e prima oara cand intru aici , la ora asta trebuia sa dorm dar gandurile nu mi-au mai dat pace .....simt nevoia sa vorbesc cu cineva e adevarat am vorbit cu toate prietenele mele si toate au cate un motiv diferit de gandire.Anyway sa trecem la subiect ....in luna mai eram foarte "fericita" viata mea nu era complicata deloc eram libertina in ideei si nu ma gandeam la ceva serios ....intr-o seara cand stateam pe net ...nu am intrat pe site-uri de agatzat pur si simplu el a intrat pe id-ul meu din greseala eu foarte revoltata ii vorbeam rece si chestii de genul ca a gresit ca nu sunt persoana pe care o cauta si ca aste e ...zbyee..El isi cerea scuze ca nu a fost intentia lui sa ma deranjeze si tot asa pe urma am continua sa vorbim, era mai mult o joaca de-a soarecele si pisica si ma simteam bine cu el vorbeam enorm de mult dar a fost o problema poate si cea mai vitala eu sunt din Bucuresti si el e din Pitesti. ..A venit in bucuresti pe 5 august imi aduc aminte ca ploua putzin si eu eram imbracata in alb...deci nu am cuvinte sa va descriu cum a fost intanlirea cu el si acum mai simt fiori cand ma gandesc la el cum ma mangaia cum ma saruta cum parca tremura sub atingerea mea cum ma strangea in brate cum ....offff.Asta e viata.am avut perioada cand "ne-am despartzit" si nici la o saptamana el a venit sa vorbim..eram cea mai fericita Si acum mai vb si astazi imi spunea ca ar fi vrut sa fiu langa el si sa-l strang in brate sa-l alint sa-l iubesc offfff... si mie imi e foarte greu pt ca simt ca il iubesc si as fi in stare sa fac o mare nebunie.. cand sunt cu el nu ma mai intereseaza de nimeni si nimic.Oare il iubesc cu adevarat?Oare el ma iubeste?De ce se intoarce la mine mereu sa vb?de ce o tinem asa de aproape 8 luni.Spuneti-mi am inebunit... Am citit ce ati scris si gandurile mele au luat-o razna simtzeam cum el e langa mine si citeste ce spuneti voi.ca sa raspund la cateva intrebari eu am 19 ani si el 25 Cum am mai spus el sta la pitesti si eu in Bucuresti ne vedeam aproape saptamanal spun ne vedeam pt ca o perioada de timp nu am mai comunicat ...totul a fost brusc nici acum nush ce s-a intamplat atunci pt ca nu mi-a dat nici o explicatie plauzibila m-am gandit ca a avut pe altcineva dar de ce s-a intors inapoi la mine??M-am gandit si la varianta prieteniei de multe ori nu o singura data dar cand ne vedeam disparea orice indoiala.Avem planuri multe odata facea cumparaturi si m-a sunat si ma intreba ce imi place sa mananc ce vreau sa-mi cumpere imi spunea cat de mult ar fi vrut sa fiu cu el sa facem cumparaturile impreuna.Stau si ma gandesc ca intr-o perioada vroiam sa ne casatorim ( el venise cu ideea ) sa mergem cu inca doi prieteni si sa ne casatorim.Toate prietenele mele imi spun sa ma potolesc ca nu va merge e distanta mare intre noi si mi-au spus multe alte argumente dar nu le pot asculta NU POT nu ma lasa inima sa le ascult.Mama imi spune ca el e departe si pe mine nu m-ar lasa sa ma mut acolo eu am faculate aici am prieteni acolo nu cunosc pe nimeni ...bine mama vorbeste ca orice mama.Sunt ata de multe de spus si avem atat de multe planuri dar ce am observat aseara la el este faptul ca ii e teama sa nu-l dezamagesc.Dar si el stie prea bine ca i-am fost alaturi la bine si la rau cat am putut am vorbit cu el l-am linistit dar ...era ceva ce nu se potrivea nu eram langa el sa-l pot imbratisa sa-l pot sustine cu adevarat si lucrul asta ma durea vorbim enorm de mult la telefon cate 5-6 ore pe putzin factura telefonului meu e imensa dar stiti ceva ...nu ma intereseaza.Si nici pe el (ma suna si el destul de mult ...mult mai mult decat il sun eu ) vorbim la telefon pana adormim.Nu mai stiu ce sa mai zic daca mai aveti intrebari o sa incerc sa va raspund si o sa incerc sa-mi gasesc si eu linistea.Pt ca sincer simt cum ....totul e in zadar asa simt ...poate suntem nehotaratzi ...nu mai stiu ....astept raspunsurile voastre.
Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita.Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat sa cred.
|
sus |
|
ExoticDream
|
....astept raspunsurile voastre.
Maine, OK?
|
sus |
|
nemesis
Guest
|
scris pe 17 dec 2005 01:49 de nemesis
|
sus |
|
nemesis
Guest
|
scris pe 17 dec 2005 01:51 de nemesis
Ok, acu'... serios! Daca l-ai intalnit si inca il mai iubesti, nu vad unde este problema... Neintelegeri exista in orice cuplu!
In legatura cu nebunia... e mai bine sa traiesti cu un regret decat cu o neimplinire... Daca incerci, macar ai o sansa la fericire.
|
sus |
|
ExoticDream
|
vorbim enorm de mult la telefon cate 5-6 ore pe putzin factura telefonului meu e imensa dar stiti ceva ...nu ma intereseaza.Si nici pe el (ma suna si el destul de mult ...mult mai mult decat il sun eu ) vorbim la telefon pana adormim.
Ai dreptate, si eu m-as lasa prinsa in "nebunia" asta cu convesatiile interminabile! Spui ca amandoi aveti Internet, iti sugerez o varianta mult mai buna pentru ca factura telefonului sa ramana intre niste limite normale: Yahoo Messenger with Voice sau Skype. Investitia este mica: 2-300000 pentru casti cu microfon si apoi vorbiti gratis in aceleasi conditii tehnice ca si la telefon! Pentru un cuplu la distanta, este ciudat ca nu ati incercat inca!
|
sus |
|
ExoticDream
|
DA ! CEEA CE AFIRMI TU ESTE F. ADEVARAT DRAGOSTE PE NET DA CEL PUTIN IN CAZUL MEU SA INTAMPLAT SI CEEA CE AS VREA SA-TI SPUN E CA NICIODATA NU AM CREZUT IN ASA CEVA DAR UITE CA SA INTAMPLAT SI ACUM SUNT F. FERICITA SI ASTA DOAR IN 3 LUNI DE ZILE STIU CA SUNA CIUDAT DAR E ADEVARAT TREBUIE DOAR SA CREZI SI CATEODATA SA TE LASI DUS DE INSTINCT ...AM DAT INMPLATOR DE MESAJUL POSTAT DE TINE DAR CE AM VRUT SA -TI SPUN E CA DA E F. ADEVARAT CEEA CE TU AI INTREBAT SAU AFIRMAT SI CA SA-TI DAU UN MOTIV SI MAI INTEMEIAT E CA TOT AZI M-AM SI CASATORIT CU ACEEA PERSOANA INTLNITA PE NET SI CARE M-A FACUT ATAT DE FERICITA! SALUTARI DE PESTE OCEAN SI NUMAI BINE....BYE,BYE-
Pe mine nu trebuie sa ma convingi, eu STIU ca dragostea pe net exista! Va doresc sa fiti fericiti impreuna si, dupa ce va intoarceti din luna de miere, te rog sa revii cu detalii despre perioada in care s-a nascut si construit iubirea voastra, multi nu cred ca este posibil sa iubesti la distanta, este nevoie de exemple reale pentru a-i convinge ca, daca doresc cu adevarat, se poate!
|
sus |
|
LonelyGirl
|
Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net.... falsa sau adev
Vad ca parerile sunt impartite.Sunt putini cei care reusesc insa nu zice nimeni ca nu te poti numara si tu printre ei.Asa ca nu te descuraja.Incearca!Cel putin nu vei regreta mai tarziu ca nu ai incercat.
|
sus |
|
nemesis
Expert member 2038 mesaje
|
scris pe 17 dec 2005 22:10 de nemesis
Ok, acu'... serios! Daca l-ai intalnit si inca il mai iubesti, nu vad unde este problema... Neintelegeri exista in orice cuplu!
In legatura cu nebunia... e mai bine sa traiesti cu un regret decat cu o neimplinire... Daca incerci, macar ai o sansa la fericire.
Sa nu se inteleaga gresit... Nu cred in "dragoste pe Internet"! In masura in care exista realitate la mijloc... e o alta poveste, dar pana atunci nu!
Poti gasi pe cineva pe Internet, poti sa te intelegi perfect "pe fir"... dar de aici pana la a dragoste si o relatie "on-line"... e cale lunga.
Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...
Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
|
sus |
|
ExoticDream
|
Sa nu se inteleaga gresit... Nu cred in "dragoste pe Internet"! In masura in care exista realitate la mijloc... e o alta poveste, dar pana atunci nu!
Poti gasi pe cineva pe Internet, poti sa te intelegi perfect "pe fir"... dar de aici pana la a dragoste si o relatie "on-line"... e cale lunga.
Eu intelesesem gresit, probabil ca ai dreptate.
|
sus |
|
inuendo
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net.... falsa sau adev
scris pe 18 dec 2005 06:27 de inuendo
in mod calr nu au internet amundoi... si mai e o problema nespecificata de domnisoara...dar ma rog...in loc sa pierdeti atata timp la telefon luati o decizie adulta.. si ori amundoi la buc ori amundoi la pitesti.. ori e pierdere de vreme...distanta si neincrederea va va sapa pe amundoi..si va fi o lunga agonie care deja....este?asa ca ori luati o decizie sa faceti ceva..ori o lasati balta..dar..atentie...cum expui problema
din ce am vazut pana acum nu sunt sanse sa iasa ceva..dar bafta..pumni stransi..mereu imi doresc sa nu am dreptate...dar..mda..bafta
|
sus |
|
inuendo
Veteran member 497 mesaje
|
umm
scris pe 18 dec 2005 19:11 de inuendo
felicitari.. ma bucur ca mam inselat
Sunt aici sa ajut, nu sa judec
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net...
Bleach revin cu un ultim detaliu ne-am cunoscut pe internet ne-am vazut prima oara a fost o zi marcanta pt mine si v-am si povestit....
Intrebare 1: Cand ai simtit ca il iubesti, inainte sau dupa ce v-ati intalnit live?
Intrebare 2: S-a schimbat ceva esential intre voi dupa ce v-ati intalnit live?
Ma bucur din tot sufletul pentru voi, era singura decizie inteleapta in cazul asta, v-am mai spus ca ati avut noroc ca distanta nu era imensa! Aveti grija de iubirea voastra, te intalnesti atat de rar cu asa ceva........
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste p
Dupa ce ne-am vazut va datzi si voi seama ca s-a schimbat totul ...ERAM INDRAGOSTITA ...si asta era clar se vedea de la o posta SI INCA MAI SUNT INDRAGOSTITA parca e ca in prima zi ....deci a fost si DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE
Sa inteleg ca sentimentele tale s-au clarificat abia dupa intalnirea live? Abia atunci te-ai indragostit de el? Faptul ca erai fata in fata cu el a fost mult-mult mai important decat tot ceea ce ai impartit cu el in cele 3 luni anterioare?
Ca sa inchei repede sa nu o mai lungesc pt ca as putea vorbi despre el ore in sir... nu m-as plictisi... TOTUL E CA UN VIS SI NU AS VREA SA SE TERIMINE NICIODATA
Pe mine nu ma plictisesti, mai spune....
|
sus |
|
LonelyGirl
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste p
Ehe...imi trezesti amintiri placute despre unele momentente asemanatoare ale vietii mele pe care sincera sa fiu...le cam uitasem.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|