Dragoste la prima... tasta! :D

Pagina 1 din 1
1

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 24 dec 2005 04:03 de nemesis

Credeti in dragoste la prima tasta? (Un fel de dragoste la prima vedere... dar... fara "vedere"! ci on-line!)

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Drakoasa

Junior member
11 mesaje

Re: Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 24 dec 2005 09:57 de Drakoasa

Credeti in dragoste la prima tasta? (Un fel de dragoste la prima vedere... dar... fara "vedere"! ci on-line!)

Ceva mai original nu ai gasit
Si inca ceva cam cat te tine pe tine perioada in care te repetzi ....daca nu iti aduci aminte ai mai scris chestia asta cu dragostea ......si in alta parte Domnu' Moderator sau ce esti ca nush si nici nu ma intereseaza
Nu am nimic cu tine

Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita.Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat sa cred.
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 24 dec 2005 17:06 de Necunoscut

Foarte interesant, Nemesis.

Nu, nu cred in dragostea la prima tasta, pentru ca nu vezi atunci cand omul tasteaza.. nu observi daca are emotii cand tasteaza.. cu ce degete... etc... e o chestie mai complicata.
Cred ca trebuie sa vezi persoana respectiva.. modul in care tasteaza, si cat de repede scrie, ca sa poti sa te indragostesti.

Am dreptate..?
sus

miky

Guest

scris pe 24 dec 2005 20:10 de miky

esti comic....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 dec 2005 20:45 de ExoticDream

In principiu, nu, insa exista exceptii: poti intalni online total intamplator pe cineva (fara sa cauti, ci pur si simplu) care sa iti placa mult mult inca de la "prima tasta" (a se citi "prima conversatie online" ), o scanteie poate aparea dupa ce se deruleaza 1-2 ore de discutii in care se comunica una-alta si cand constati ca persoana din spatele celuilalt monitor gandeste cam ca tine, iti ghiceste oarecum reactiile, se amuza la fel ca si tine. Nu inseamna ca e dragoste, dar poate fi un sambure de "ceva ce va sa vina", un motiv pentru a continua "cercetarea" reciproca, de a vedea daca ceea ce ai intuit prima data se confirma (adica daca programul nu moare din cauza erorii de atribuire).

Razi tu, razi, dar sa stii ca muritorilor li se poate intampla!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 24 dec 2005 20:52 de ExoticDream

Nu, nu cred in dragostea la prima tasta, pentru ca nu vezi atunci cand omul tasteaza.. nu observi daca are emotii cand tasteaza.. cu ce degete... etc... e o chestie mai complicata.
Cred ca trebuie sa vezi persoana respectiva.. modul in care tasteaza, si cat de repede scrie, ca sa poti sa te indragostesti.

Am dreptate..?

Poti simti emotiile persoanei respective si daca o auzi.... tremurul vocii, debitul verbal, rasul, exclamatiile, oftatul, toate transmit emotii!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 25 dec 2005 04:14 de Bozgoru

asta e dragoste de l****** ... pe internet.. sa fim serios.. nu poti cunoaste o persoana care sta langa tine o viata.. dar pe internet.. sa fim seriosi in continuare...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 26 dec 2005 14:16 de ExoticDream

asta e dragoste de l****** ... pe internet.. sa fim serios.. nu poti cunoaste o persoana care sta langa tine o viata.. dar pe internet.. sa fim seriosi in continuare...

Cam colturos exprimat, dar este parerea ta si o respect, asta nu inseamna ca sunt de acord cu ea. Uneori cunosti mai bine o persoana de la distanta decat una care sta langa tine in fiecare clipa, crede-ma, sunt foarte serioasa cand scriu asta!

Ca sa nu intelegi gresit..., dragostea la distanta este doar o faza (de obicei prima), continuarea se face in reality show si, in general, functioneaza mult mai bine decat iubirile "normale" pentru ca cei doi se cunosc "pe dinauntru" mult mai profund decat o faci tu cu o fata cu care te-ai plimbat de doua ori si ai facut sex de zece ori; in relatiile la distanta, cunoasterea "pe dinafara" vine ca o confirmare a ceea ce respectivii simt "pe dinauntru", nu este o atractie fizica, urmata, eventual, de ceva in zona psihica, vorbesc serios, ma-ntelegi?

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 27 dec 2005 03:59 de Bozgoru

Dragostea adevarata... cuvintele adevarate..atingerea adevarata..simtrile adevarate... se simt fatza in fatza.. nu pe internet fata draga.. nu prin scrisori.. stiu ca stric fanteziile la multi calculatoisti care au gajici si prieteni doar pe internet..dar asta e adevarul...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 28 dec 2005 01:38 de ExoticDream

Dragostea adevarata... cuvintele adevarate..atingerea adevarata..simtrile adevarate... se simt fatza in fatza.. nu pe internet fata draga.. nu prin scrisori.. stiu ca stric fanteziile la multi calculatoisti care au gajici si prieteni doar pe internet..dar asta e adevarul...

Baiete draga, eu nu am sustinut niciodata ca dragostea se poate desfasura NUMAI pe net, partea virtuala reprezinta doar O ETAPA, nimic mai mult! Starea de normalitate este desigur cea 100% reala, cu mangaieri adevarate, cuvinte soptite transmise prin aerul vibrand la distanta de cel mult cateva zeci de centimetri, bla bla bla! Sa nu amestecam iubirile care se nasc pe net sau se chinuie sa reziste astfel o vreme (datorita vitregiei soartei) cu fanteziiile erotice ale unor impatimiti ai sexului virtual, OK?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dragoste la prima... tasta! :D

scris pe 28 dec 2005 01:42 de ExoticDream

Cei care au privilegiul de a-si trai iubirile doar live nu pot intelege emotia pe care un suflet indragostit o simte cand citeste o scrisoare venita de departe sau cand atinge obiecte marunte care au trecut intai prin mainile celuilalt! Nu te grabi sa judeci daca nu ai experienta de acest gen, OK?

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online