,,Amicii,, fetelor...
Pagina 2 din 3
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
scris pe 3 ian 2006 02:30 de Bozgoru
Ai zis ca ai amici care simt la fel relatia cu tine adika de amicie.. si nimika altceva... ce pot sa zic.. nu cunosti deloc baietii.. sa fii sigura ca macar o data in viata s-a gandit la tine ca la altceva...! si tu la fel la el daca nu e vreun urat..! sa fim seriosi..
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
That's true... Dar nu te astepta sa ti-o spuna si altcineva!
Tu nu ai amice? Absolut toate fetele care se considera prietene ale tale au vise erotice in care esti actorul principal?!?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
Ai zis ca ai amici care simt la fel relatia cu tine adika de amicie.. si nimika altceva... ce pot sa zic.. nu cunosti deloc baietii.. sa fii sigura ca macar o data in viata s-a gandit la tine ca la altceva...! si tu la fel la el daca nu e vreun urat..! sa fim seriosi..
Suntem foarte seriosi, si tocmai de aceea iti spun ca mai exista si baieti care vad in fete si altceva in afara de posibile prazi sexuale, indiferent care ar fi calitatile fizice ale persoanei in cauza (este valabil si pentru fete). Nu sunt doctor in psihologie masculina, dar, daca baiatul ipotetic de care vorbim ar avea partenera (iubita), si-ar mai privi el amicele ca pe posibile prazi viitoare? Este interesant de stiut.....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Octavian
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
scris pe 3 ian 2006 23:08 de Octavian
personal,daca as avea iubita, nu ..
si cu cuvantul IUBITA am si explicat de ce..
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
scris pe 4 ian 2006 02:39 de Bozgoru
[Fuck this shit !! eu stiu ce vad !! eu n-am amice .. am cunostiinte fete.. e o diferenta! nu ai ce sa discuti cu femeile... decat despre carte si telenovele..) hai s-o lasm balta !
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor
[Fuck this shit !! eu stiu ce vad !! eu n-am amice .. am cunostiinte fete.. e o diferenta! nu ai ce sa discuti cu femeile... decat despre carte si telenovele.. ) hai s-o lasm balta !
Daca tu nu ai, de ce generalizezi??? Fetele nu sunt toate niste tampite, cretine si handicapate cu cate un neuron in dotare, capabil sa reactioneze numai la telenovele! Ti-ar conveni sa bagam si noi toti baietii in aceeasi oala cu eticheta "ahtiati dupa sex, fotbal, haine de firma, jocuri pe calculator si masini"?
P.S. Cu toate ca nu m-ai prins in toane bune, eu am fost darnica, am insirat 5 chestii acolo, tu ne-ai redus aria de interes la 2.... Pe viitor mai gandeste-te, risti sa jignesti unele fete cu aceste opinii, nu ma mir de ce tu nu ai amice!
|
sus |
|
ExoticDream
|
[Fuck this shit !! eu stiu ce vad !! eu n-am amice .. am cunostiinte fete.. e o diferenta! nu ai ce sa discuti cu femeile... decat despre carte si telenovele.. ) hai s-o lasm balta !
A propos, tu cu prietena ta despre ce vorbesti?!? Eu nu urmaresc telenovele, inseamna ca sunt vai de capul meu, imi ramane un unic subiect de discutie cu baietii/amici: cartea! (Noroc ca e vast, altfel ar fi un chin pentru neuronul meu stingher!)
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fet
scris pe 5 ian 2006 02:05 de Bozgoru
Cred ca fetele sunt inebunite dupa sex mai mult ca baietii si dupa haine iar eu cu prietena mea vorbim despre orice.. ca e sufletu meu pereche.... nu e doar cunostiinta..asta e clar
|
sus |
|
DinCluj
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 5 ian 2006 16:03 de DinCluj
Vorbesti de parca un baiat frumos este automat incult si plictisitor. Ma distratio fetelor, de numa. parca am vb de "blonde" masculineNumai ca adevarul e intotdeauna la mijloc. Exista si oameni binefacuti si aratosi care mai au si ceva in cap, dar si fete care arata traznet si totusi sunt destepte si chiar olimpice.Chestiunea cu prieteniile si "amicii" inclin sa cred din cate am vazut ca se mai practica si "utilizarea" amicilor in scopuri de fuckbuddyes sau iubiti. In fine, asta depinde de perioada de cand sunt "amici", de mentalitati, de istorisirile si martusrisirle fiecaruia dintre ei, precum si de alte detalii (ca doar fiind asa bun amic, il cunosti mai bine ca pe propriu-ti frate) care nu mai atrag, sau dimpotriva accentueaza atractiafetelor (sau a baietilor) catre "amici". Aceasta e doar ceea ce stiu si am observat din viata mea de zi cu zi si a celor pe care ii cunosc.
"Un Intelectual e persoana care a descoperit ceva mai bun ca sexul:
Sexul cu ambele capete "
"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
|
sus |
|
DinCluj
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
scris pe 5 ian 2006 16:22 de DinCluj
Exact! fetele au prietene.. baieti au prieteni.... iti dai seama ca nu pica bine pt un baiat.. cand gajicasa ii spune ca se duce la cafea cu un amic.. si noi..( baietii) stim sigur ca ,,amicul,, pritenei lui nu se duce la suc cu ea din ,,marea prietenie,, pe care ea o crede.. ci pur si simplu ..din speranta sa-i iasa ceva.. sa se dea pe langa ea.. sa vada poate iese ceva.. poate ii cade fraiera in gratii..!! asa este mai fetelor.. eu nu vreau sa va jignesc .. dar adevarul e ca nu exista prietenie intre un baiat care arata decent si o fata care arata decent.. totul se rezuma la o probabila ,,combinare,,.. si ca sa-i raspund lu Exotic Dream.: - Eu nu am prietene..eu nu am amice... eu am doar cunostiinte fete... e o mare diferenta..... chestia e ca ca,(virgula), cu o fata n-ai ce discuta ca amica... pur si simplu o fata care se crede ,,amica,, cu un baiat.. discuta cu el despre sex..despre fostii prieteni..actualii prieteni(prietene.. deci totul are o legatura de ,,combinare,, intre cei doi ,,amici,,.. asta e adevarul...si imi asum responsabilitatea ca lumea sa ma contrazica si sa zica ca sunt prost.. pt ca asta este adevarul gol golutz.. si se vede ca fetele nu suport gandul asta... cand ele sunt contrazise ca n-au amici.. ca de fapt toti a,,amicii,,baieti au de gand sa le-o traga.. si invers in numeroase cazuri.. multumesc ca m-ati ascultat ! Aici iti dau perfecta dreptate, in majoritatea cazurilor. Si am spus"majoritatea" pentru ca mai exista si niste exceptii, dar in genere, fetele tin acei "amici" cunocuti de cateva luni ca potentiali parteneri, de sex, de iubire adevarata (numai cum au spus deja o gramada, nici iubirea nu se programeaza, ca sa fie adevarata ci vine mai intai din joaca), care e joaca la inceput si cel ce castiga jocul...ia trofeul superem (fata cu totul).cat despre amicii cunoscuti de ani de zile, ei aici e o problema mai delicata, caci sunt unii care sunt asa buni amici....numai ca pot sa creeze suspiciuni in cazul in care se intalnesc fara parteneri/partenere...asa pe ascuns "la o cafea". Ahh si ar mai fi niste situatii in care "amicul" fie el si cunoscut de nu stiu cand, cult si stilat ( eventual si cu bani), sa nu-mi zica careva fata ca nu l-a testat mai intai fizic, ca dupa aceea fie sa renunte la acele activitati si sa-l pastreze ca amic, doar pentru ca s-au racit relatiile celelelte, fie sa-l uite mai incolo doar poentru ca nu suporta nu stiu ce remuscari...Parerea mea e ca ar trebui sa fie o banalitate chestia cu amicitia, adica sa nu mai fie subiect tabu pentru nimeni si sa nu se fofirleasca nimeni dupa deget, ca nu merita. Un bun amic, e bun amic, cand nu e foarte aratos si nici bani nu are prea multi, unde fata ajunge sa vb cu el despre fostele relatii, despre diferenta de mentalitate femei/ barbati precum si in a divulga diversele moduri de a gandi a despre turma de acelasi sex a celuilalt din care face parte (B sau F).
Sexul cu ambele capete "
"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
|
sus |
|
ExoticDream
|
N-ai idee ce ne distram noi, fetele, sa ne simtim folosite pe post de fuckbuddies sau cel mult partenere de discutii elevate pe tema telenovelelor sau toalelor! Ai dreptate, exista si oameni frumosi si inteligenti, dar ii numeri pe degete!!!
Chestiunea cu prieteniile si "amicii" inclin sa cred din cate am vazut ca se mai practica si "utilizarea" amicilor in scopuri de fuckbuddyes sau iubiti. In fine, asta depinde de perioada de cand sunt "amici", de mentalitati, de istorisirile si martusrisirle fiecaruia dintre ei, precum si de alte detalii (ca doar fiind asa bun amic, il cunosti mai bine ca pe propriu-ti frate) care nu mai atrag, sau dimpotriva accentueaza atractiafetelor (sau a baietilor) catre "amici". Aceasta e doar ceea ce stiu si am observat din viata mea de zi cu zi si a celor pe care ii cunosc
In curand voi ajunge la concluzia ca..... prietenia/amicitia dintre o fata si un baiat este pe cale de disparitie, cel putin vad ca toti sunteti de acord cu asta: fie baiatul e prea "sus" pentru ca fata (prostuta prin definitie) sa-i ofere ocazia de a vorbi despre lucruri interesante, fie singurul interes al baiatului este sa o faca pe ea sa-i cada in brate sau macar pentru un sex cand e in lipsa de partenera sau se plictiseste, fie unul din ei este Quasimodo in persoana si nu prezinta interes din punct de vedere fizic pentru celalalt, oricum ar fi, lungime de unda comuna nu poate sa existe si atunci este bine ca fiecare sex sa-si aleaga prieteniile din aceeasi zona, altfel esecul este inevitabil!
|
sus |
|
ciupsie
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 6 ian 2006 10:22 de ciupsie
stau si ma gandesc..as putea sa fac ceva cu vre.un amic de.al meu?si nu reusesc !deloc!poate din cauza k amicii mei ii stiu d cand am 3 ani.si sunt toti pprietenii fratelui meu mai mare. e d fapt k si cum as avea mai multi frati mari.desi trebuie sa recunosc k nu toti din gasca ma considera"mikutza" si mai sunt si unii cu alte ganduri-sunt noii veniti.dar pe cei care vin la o fata si se gudura k fiind amici dar d fapt vor altceva...sunt observati d obicei.fetele isi dau seama care vrea sex...si il pun indeed "la pastrare".dar amicii adevarati nu pot intra in categoria d "posibil".
eu am amici adevarati si ...cunostinte.
cand iubesti..,la mine cel putin , dispar restul
i live for freedom...and freedom is a LIE!
|
sus |
|
DinCluj
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 6 ian 2006 11:04 de DinCluj
N-ai idee ce ne distram noi, fetele, sa ne simtim folosite pe post de fuckbuddies sau cel mult partenere de discutii elevate pe tema telenovelelor sau toalelor! Ai dreptate, exista si oameni frumosi si inteligenti, dar ii numeri pe degete!!!
In curand voi ajunge la concluzia ca..... prietenia/amicitia dintre o fata si un baiat este pe cale de disparitie, cel putin vad ca toti sunteti de acord cu asta: fie baiatul e prea "sus" pentru ca fata (prostuta prin definitie) sa-i ofere ocazia de a vorbi despre lucruri interesante, fie singurul interes al baiatului este sa o faca pe ea sa-i cada in brate sau macar pentru un sex cand e in lipsa de partenera sau se plictiseste, fie unul din ei este Quasimodo in persoana si nu prezinta interes din punct de vedere fizic pentru celalalt, oricum ar fi, lungime de unda comuna nu poate sa existe si atunci este bine ca fiecare sex sa-si aleaga prieteniile din aceeasi zona, altfel esecul este inevitabil!
Din pacate cam asa e, dar ca sa fiu echilibrat si sa impac capra cu varza (nu de dragul showlui). Eu cred in prietenii adevarate, dintre sexe opuse, dar...nu la toata lumea e asa...Trebuie sa fim realisti si sa spunem pe fata ca mai exista si persoane care se cunosc si sunt intr-un anume stadiu de cunostinta, pot sa faca cam ce vor cu relatia lor de "amicitie". Practic aici trebuie facuta o delimitare. Nici eu nu mi-am dat seama DAR exista O DIFERENTA intre Prieteni si Amici. Unui amic, nu-i spui ce ganduri te bat innauntrul fintei tale(oricare ai fi). Dar acum sa fiu sincer...cu toata stima si respectul ce o port tie draga Exotic, trebuie sa-ti zic , ca acele relatii de prietenie care mai implica si sex , EXISTA. Nu stiu cum si ce sentimente si cum sa le descriu, dar vorbesc pentru ca traiesc o asemenea prietenie. Acum ma veti blama sau nu dar iarasi ma intind putin la vorbe. Trebuie stabilit ca o prietenie adevarata dintre un barbat si o femeie se verifica la momente de greutate in viata, nu doar prin faptul ca filozofezi la o cafea problemele lumii, telenovele sau fosti/fostele. Am si din aceste tipuri de prietenii, dar am cunoscut si o prietenie care implica si fuckfriendshipul si amicitie si o oare care "fratie" (adica te ai si te ajuti ca fratii). Adica am parte de o persoana pe care ma pot baza (si reciproc) in divesrse momente si clipe mai dificile. Deci exista felurite tipuri de prietenie si amicitie...Deci sa va hotarati mai apoi la ce anume va referiti ca sa nu criticam ce nu trebuie(e valabil atat la fete cat si la baieti). Imi cer scuze pentru vorbele pe care le-am scris ieri, dar am fost si eu trezit la realitate de cineva...A meritat efortul, s-a mai ridicat ceata .La mine totul e clar acum. Amicele sunt amice, prietenele- prietene si iubita-iubita.In rest mai judecati si voi, ca depide de cei doi cat de mult si ce anume vor sa faca cu relatia lor...nici nu stiu ce sa zic, precis sunt guri care critica "bine mai dar atunci o prietenie adevarata cum e daca mai pui si sexul acolo". Pai sincer, nu stiu, dar am parte si de asemenea lucruri, shmecheria e ca nu trebuie sa implici sentimente, ca dupa aceea devii iubit-iubita. Cam asta e cu prietenie, amicitia..din punctul meu de vedere. Salutari si numai bine
Sexul cu ambele capete "
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,,
Dar acum sa fiu sincer...cu toata stima si respectul ce o port tie draga Exotic, trebuie sa-ti zic , ca acele relatii de prietenie care mai implica si sex , EXISTA. Nu stiu cum si ce sentimente si cum sa le descriu, dar vorbesc pentru ca traiesc o asemenea prietenie. Acum ma veti blama sau nu dar iarasi ma intind putin la vorbe. Trebuie stabilit ca o prietenie adevarata dintre un barbat si o femeie se verifica la momente de greutate in viata, nu doar prin faptul ca filozofezi la o cafea problemele lumii, telenovele sau fosti/fostele. Am si din aceste tipuri de prietenii, dar am cunoscut si o prietenie care implica si fuckfriendshipul si amicitie si o oare care "fratie" (adica te ai si te ajuti ca fratii). Adica am parte de o persoana pe care ma pot baza (si reciproc) in divesrse momente si clipe mai dificile. Deci exista felurite tipuri de prietenie si amicitie...Deci sa va hotarati mai apoi la ce anume va referiti ca sa nu criticam ce nu trebuie(e valabil atat la fete cat si la baieti). Imi cer scuze pentru vorbele pe care le-am scris ieri, dar am fost si eu trezit la realitate de cineva ...A meritat efortul, s-a mai ridicat ceata .La mine totul e clar acum. Amicele sunt amice, prietenele- prietene si iubita-iubita. In rest mai judecati si voi, ca depide de cei doi cat de mult si ce anume vor sa faca cu relatia lor...nici nu stiu ce sa zic, precis sunt guri care critica "bine mai dar atunci o prietenie adevarata cum e daca mai pui si sexul acolo" . Pai sincer, nu stiu , dar am parte si de asemenea lucruri, shmecheria e ca nu trebuie sa implici sentimente, ca dupa aceea devii iubit-iubita.
Eu nu ma dumiresc cum e cu "smecheria"-prietenia aia: relatie de dragoste nu e (pentru ca nu implica sentimente de acest fel), relatie sexuala nu e (pentru ca va ajutati unul pe altul si altfel decat la orizontala), amicitie nu e (pentru ca implica si sex)! Am mai auzit de astfel de "practici", dar mie tot ciudate imi par: adica esti cu amicul/prietenul, vorbesti una-alta si la un moment dat "Vai, tu, ce intim e la tine, stii...., ti-am povestit ca am necazuri cu partenerul, n-am mai facut sex de multisor, ce-ar fi sa.... stii tu.... una mica, asa, ca intre prieteni, scapam si de hormonii tropaitori...., ce zici?"
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amic
scris pe 10 ian 2006 00:34 de Bozgoru
deci.. pot spune doar ca.. am avut dreptate.. intr-adevar... fetele.. vad in toti amicii potentiali.. ,, scule la borcan,,.. deci si invers.. baietii vad fetele ca pe niste ,,scule la borcan,, )).. multam ! paaa
|
sus |
|
spleen
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,
scris pe 10 ian 2006 00:38 de spleen
deci.. pot spune doar ca.. am avut dreptate.. intr-adevar... fetele.. vad in toti amicii potentiali.. ,, scule la borcan,,.. deci si invers.. baietii vad fetele ca pe niste ,,scule la borcan,, )).. multam ! paaa
nu generaliza, e adevarat ca se practica la scara larga smekeria cu "scule la borcam", dar sigur nu asa de mult ca sa generalizezi.
|
sus |
|
lupulnebun
Veteran member 223 mesaje
|
In ce lume putem sa traim...
madwolf is watching you!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Eu continui sa nu fiu de acord!
|
sus |
|
DinCluj
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 10 ian 2006 13:31 de DinCluj
Asta e bine ca se ajunge la un numitor comun si se accepta adevarul...ca el sta intotdeauna la ...mijlocLa prieteni, amici(amice) si oricand poate..."avansa"Cred ca asta e singura diferenta: Amici cu care te vezi in weekend, Amici cu care vb mai des (poate si circumstantele permit asta - deci amici mai buni, caci comunicarea duce la cunosterea mai intima a celulalt si cunoasterea, duce la o perspectiva diferita fata de trecut a respectivei persoane numita "amic" si mai sunt Prietenii...care s-ar defini ca fiind cei care iti stau la bine si la rau, numai ca nu se casatoresc cu tine. Cel putin asa zice definitia nescrisaUnde mai ui ca multi poate, colegi de serviciu care se inteleg supoer, dar la un moment dat in viata lor sunt "nelegati' si se gandesc ca....e mai bine sa te lasi prada sentimentelor.... sau pornirilor....Si cum unora le functioneaza "dragoste la prima degustare...ahh pardon, vedere" asa ajungi ca sa ai un /o amic(a)/ prieten(a) cu care sa mai faci si sex din cand in cand ...dar si sa ii fi sprijin in momentele dificile Si apoi mai apare acea fina delimitare intre a face dragoste si a face sex. Eu cel putin nu pot sa fac sex...adica sa-i zic partenerei(mai hai sa ne-o punem asa dintr-o dat') caci poate (si mai mult ca sigur) nu va fi pregatita...dar cu sarutari tandre, o excitare corespunzatoare ajunge fata la orgasm..si deci asa cum spun altii, dai in a face dragoste si nu sexuuufff complicate sunt definitiile astea...
Sexul cu ambele capete "
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Rare sunt intalnirile cu OZN-urile...
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
Exact! fetele au prietene.. baieti au prieteni.... iti dai seama ca nu pica bine pt un baiat.. cand gajicasa ii spune ca se duce la cafea cu un amic.. si noi..( baietii) stim sigur ca ,,amicul,, pritenei lui nu se duce la suc cu ea din ,,marea prietenie,, pe care ea o crede.. ci pur si simplu ..din speranta sa-i iasa ceva.. sa se dea pe langa ea.. sa vada poate iese ceva.. poate ii cade fraiera in gratii..!! asa este mai fetelor.. eu nu vreau sa va jignesc .. dar adevarul e ca nu exista prietenie intre un baiat care arata decent si o fata care arata decent.. totul se rezuma la o probabila ,,combinare,,.. si ca sa-i raspund lu Exotic Dream.: - Eu nu am prietene..eu nu am amice... eu am doar cunostiinte fete... e o mare diferenta..... chestia e ca ca,(virgula), cu o fata n-ai ce discuta ca amica... pur si simplu o fata care se crede ,,amica,, cu un baiat.. discuta cu el despre sex..despre fostii prieteni..actualii prieteni(prietene.. deci totul are o legatura de ,,combinare,, intre cei doi ,,amici,,.. asta e adevarul...si imi asum responsabilitatea ca lumea sa ma contrazica si sa zica ca sunt prost.. pt ca asta este adevarul gol golutz.. si se vede ca fetele nu suport gandul asta... cand ele sunt contrazise ca n-au amici.. ca de fapt toti a,,amicii,,baieti au de gand sa le-o traga.. si invers in numeroase cazuri.. multumesc ca m-ati ascultat !
Aici ai pus punctul pe I...intradevar! Fetele sa aiba amice pt ca asa e normal si baietii sa aiba amici...
Nu exista prietenie intre baiat si fata (exceptie fac prieteniile de mici copii, dar nici alea nu sunt excluse toate) in care sa nu intervina in gandul unuia dintre ei sexul, o relatie sau o aventura (aici excludem persoanele urate)
|
sus |
|
valentine
|
Inceteaza sa mai crezi ca toate femeile gandesc ca tine!
Normal ca nu toate fetele gandesc asa...dar alea care nu gandesc asa, majoritatea ori sunt urate, ori proaste
Fetele de clasa...alea frumoase, vad in prietenii de sex masculin o scula la borcan (ca sa citez o expresie a cuiva de pe aici)
|
sus |
|
DinCluj
Senior member 62 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
scris pe 12 ian 2006 10:48 de DinCluj
Rare sunt intalnirile cu OZN-urile...
Ai dreptate, majoritatea cand vad unul bine facut si fain la mutra sar pe el si nu mai vad nimic decat pe acela...si zic ca e "prieten" ori "amic"Yeah..go figuressi porcii zboara, doar pentru ca nu le-au crescut aripi
Acum revenind si la cele mai seriuoase, normal ca sunt si fete care nu pun pret pe aspectul fizic, sau daca au dat-o cu cei din bazme adusi, isi dau seama ca sunt "blonde masculine"si eventual si-o pun cu ei ca sa nu zica,respectiv ca au pierdut ocazia sa vada cum e (asta daca si tipa arata bine cat de cat)De cat de bine s-au simtit multe dupa....asta numai de ele a depins, caci daca materie cenusie nu e...nimic nu e
Sexul cu ambele capete "
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor...
O chestie ciudata este ca barbatii care arata bine au performante sexuale mai slabe decat unul nu foarte inzestrat la capitolul frumusete...(desigur ca exista si exceptii)
|
sus |
|
DinCluj
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 12 ian 2006 11:03 de DinCluj
O chestie ciudata este ca barbatii care arata bine au performante sexuale mai slabe decat unul nu foarte inzestrat la capitolul frumusete...(desigur ca exista si exceptii)
Ideea e ca multi au mers la sala doar ca sa atraga gagici, dar nu s-au ocupat si cum sa le tina foarte treaza atentia. La ei a avea fete e ca si cum ai incerca sa fi curat cand esti uns cu o substanta lipicioasa (mai ales daca arata si la mutra bine). Au lipici doar prin exterior, asa cu fetele faine atrag cam orice barbat (care are ganduri sexuale pana la urma, chiar daca multi o tot invart in vrajeli). Si din astia "formati" la sala, multi se gandesc ca sunt mult mai puternici decat oricine si li se cuvine totul. Habar n-au ce e aia daruire, sau satisfacerea nevoilor femeii si apoi a lor(de unde ar putea lua mai multa satisfactie apoi). Si multi merg pe mituri, ca tre sa faci si sa dregi, nu asculta deloc de ce ar dori femeia de langa ei. Si aceasta e cam ca mitul blondei, care cica , are atractivitate si sexualitate accentuata numai pt ca e ...blonda.fara sa-si dea seama ca nu doar blondele exista pe pamantul asta....
Sexul cu ambele capete "
|
sus |
|
LonelyGirl
Expert member 1322 mesaje
|
Tu te poti lua de mana cu Infector.
Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!
Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
|
sus |
|
Necunoscut
Expert member 535 mesaje
|
Wtf, oameni frumosi si inteligenti... ii numeri pe degete?
Pai frumusetea e relativa, poate ceea ce zici ca e urat si destept, mie mi se pare frumos si destept...
Mi se pare o aberatie sa zici ca oamenii frumosi si destepti nu exista... sau ca ii numeri pe degete... chiar crezi miturile alea vechi, in care se zice ca Dumnezeu a impartit frumusete si inteligenta, dar unii sau ales cu mai multa frumusete, si altii cu mai multa inteligenta?
A fi destept nu este relativ, parerea mea. Adica, daca "X" e destept, esti si tu, si eu, si toti de acord ca e destept, nu?
Ok. Daca e asa...
Eu zic ca "X" e urat.
Iar tu, imi zici ca e frumos.
Deci, pentru tine este "Frumos si destept"
Iar eu zic "nu exista oameni frumosi si destepti, luati exemplu pe "X".."
wtf povesti de adormit copii
Frumosul meu e diferit de frumosul tau
(Parerea mea... hac)
|
sus |
|
THEMAN
Junior member 45 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,,
scris pe 12 ian 2006 21:27 de THEMAN
bozgore sti ca se poate sa fi doar amic cu o fata dar trebuie sa fie neaparat urata si sa nu te atraga din punct de vedere sexual sau daca e frumoasa atunci tu neaparat trebuie sa fi macar putin homoxesual
Smile for me
|
sus |
|
ExoticDream
|
Inceteaza sa mai crezi ca toate femeile gandesc ca tine!
Normal ca nu toate fetele gandesc asa...dar alea care nu gandesc asa, majoritatea ori sunt urate, ori proaste
Fetele de clasa...alea frumoase, vad in prietenii de sex masculin o scula la borcan (ca sa citez o expresie a cuiva de pe aici )
Stiu ca nu toate gandim la fel, de exemplu mie nu mi se pare ca o "fata de clasa" este una care are o singura calitate: aceea de a arata bine. Vezi tu, daca este doar frumoasa, dar nu prea are creier, va gandi asa cum zici tu, daca insa a fericit-o soarta cu ambele calitati, atunci in mintea ei se va face un locsor si pentru categoria "doar amici/prieteni", cunosc destule cazuri (fara urma de ipocrizie).
Chiar atat de... omniscient sa fie sexul asta incat sa nu mai poti avea nici macar amici???
|
sus |
|
Pagina 2 din 3
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|