,,Amicii,, fetelor...

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,, fetelor

scris pe 12 ian 2006 23:53 de ExoticDream

Ideea e ca multi au mers la sala doar ca sa atraga gagici, dar nu s-au ocupat si cum sa le tina foarte treaza atentia. La ei a avea fete e ca si cum ai incerca sa fi curat cand esti uns cu o substanta lipicioasa (mai ales daca arata si la mutra bine). Au lipici doar prin exterior, asa cu fetele faine atrag cam orice barbat (care are ganduri sexuale pana la urma, chiar daca multi o tot invart in vrajeli). Si din astia "formati" la sala, multi se gandesc ca sunt mult mai puternici decat oricine si li se cuvine totul. Habar n-au ce e aia daruire, sau satisfacerea nevoilor femeii si apoi a lor(de unde ar putea lua mai multa satisfactie apoi). Si multi merg pe mituri, ca tre sa faci si sa dregi, nu asculta deloc de ce ar dori femeia de langa ei.

Te astepti ca cei care merg la sala ca sa poata agata multe femei sa fie capabili sa gandeasca?!? Sunt indivizi superficiali pe care nu-i intereseaza decat satisfacerea unor necesitati minime (iti amintesti piramida lui Maslow?), ei agata femei mai multe decat baietii obisnuiti care nu au timp "sa faca muschi", dar calitatea acelor femei este apropiata de a lor. Daca se intampla ca un barbat croit la sala sa atenteze la o femeie inteligenta, distractia nu ar tine mult oricum pentru ca respectiva s-ar plictisi curand! "Barbatii cu muschi" se potrivesc foarte bine cu "femeile usoare", si unii, si altii sunt limitati, relatiile tin atat cat exista interes pentru sex, dar despartirile nu dor pentru ca sentimente nu prea exista. Daca ar avea un dram de inteligenta, acesti barbati ar invata un pic de tehnica a seductiei, nu s-ar multumi sa faca striptease in fata doritoarelor, ar avea de castigat si ei!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amicii,,

scris pe 13 ian 2006 00:10 de ExoticDream

Wtf, oameni frumosi si inteligenti... ii numeri pe degete?

Pai frumusetea e relativa, poate ceea ce zici ca e urat si destept, mie mi se pare frumos si destept...

Mi se pare o aberatie sa zici ca oamenii frumosi si destepti nu exista... sau ca ii numeri pe degete... chiar crezi miturile alea vechi, in care se zice ca Dumnezeu a impartit frumusete si inteligenta, dar unii sau ales cu mai multa frumusete, si altii cu mai multa inteligenta?

A fi destept nu este relativ, parerea mea. Adica, daca "X" e destept, esti si tu, si eu, si toti de acord ca e destept, nu?

Ok. Daca e asa...
Eu zic ca "X" e urat.
Iar tu, imi zici ca e frumos.
Deci, pentru tine este "Frumos si destept"
Iar eu zic "nu exista oameni frumosi si destepti, luati exemplu pe "X".."

wtf povesti de adormit copii

Frumosul meu e diferit de frumosul tau

(Parerea mea... hac)

De acord cu tine, frumusetea este ceva subiectiv, in timp ce inteligenta se poate masura stiintific, dar chiar si asa exista totusi niste "pseudo standarde" dupa care poti aprecia frumusetea. De exemplu, pentru a fi considerata OK o fata nu trebuie neaparat sa aiba dimensiunile 90-60-90, dar nici sa rupa cantarul, sa fie cheala sau complet disproportionata. Sigur ca "e frumos ce-mi place mie", unii prefera fetele inalte, altii blondele, fetele-snur sau grasutele, nimic de zis, insa totusi poti spune despre un om ca este frumos daca are ceva aparte, daca privirea si zambetul lui sunt expresive, daca felul in care se misca este placut, daca sunetul vocii lui nu este aspru etc. Nu stiu daca as clasifica oamenii in "urati" si "frumosi", cred ca mai potrivita ar fi impartirea in "expresivi/care spun ceva" si "inexpresivi/banali".

Am zis ca exista putini oameni frumosi si inteligenti in primul rand pentru ca proportia celor inteligenti este..... mica! Daca in aceasta multime ii cautam pe cei expresivi, procentul este si mai mic!

:/:/:/

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amic

scris pe 13 ian 2006 01:33 de Necunoscut

De acord cu tine, frumusetea este ceva subiectiv, in timp ce inteligenta se poate masura stiintific, dar chiar si asa exista totusi niste "pseudo standarde" dupa care poti aprecia frumusetea. De exemplu, pentru a fi considerata OK o fata nu trebuie neaparat sa aiba dimensiunile 90-60-90, dar nici sa rupa cantarul, sa fie cheala sau complet disproportionata. Sigur ca "e frumos ce-mi place mie", unii prefera fetele inalte, altii blondele, fetele-snur sau grasutele, nimic de zis, insa totusi poti spune despre un om ca este frumos daca are ceva aparte, daca privirea si zambetul lui sunt expresive, daca felul in care se misca este placut, daca sunetul vocii lui nu este aspru etc. Nu stiu daca as clasifica oamenii in "urati" si "frumosi", cred ca mai potrivita ar fi impartirea in "expresivi/care spun ceva" si "inexpresivi/banali".

Am zis ca exista putini oameni frumosi si inteligenti in primul rand pentru ca proportia celor inteligenti este..... mica! Daca in aceasta multime ii cautam pe cei expresivi, procentul este si mai mic!

:/:/:/

Nu sunt de acord cu tine.. pentru ca poate tie ti se pare o persoana foarte expresiva, ca are ceva aparte, si... o alta fata, considera ca nu are nimic deosebit... totul se petrece in mintea ta.
Si oameni inteligenti.. consider ca ... inca nu ducem lipsa (PREA MARE) de ei
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,

scris pe 13 ian 2006 02:36 de ExoticDream

Si oameni inteligenti.. consider ca ... inca nu ducem lipsa (PREA MARE) de ei

Serios? Atunci cum iti explici, la nivelul plaiurilor mioritice, modul fascinant (a se citi "halul" ) in care traim? Crezi ca doar lipsa de inteligenta a liderilor este responsabila pentru prezentul nostru de aur?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 13 ian 2006 09:43 de valentine

daca insa a fericit-o soarta cu ambele calitati,

Nu am si eu ocazia sa vad on OZN...
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 13 ian 2006 09:49 de DinCluj

Serios? Atunci cum iti explici, la nivelul plaiurilor mioritice, modul fascinant (a se citi "halul" ) in care traim? Crezi ca doar lipsa de inteligenta a liderilor este responsabila pentru prezentul nostru de aur?

Aici sunt de acord cu tine, poate de aceea sunt si atatea cazuri de baieti/ fete superficiali(ca doar la asta se referea topikul acesta, nu?). Totul se rezuma la niste mituri (ca daca si cu parca, cineva mi-a zis ca asa se face si se drege.... )Respectivul(a) care a zis ca avem destui inteligenti si nu ducem lipsa de ei, fie :
1) poate e inconjurat de atatia (si bravo lui ca a stiut sa si-i aleaga)incat nu cunoaste realitatile externe grupului sau de interese, sau]
2) Chiar nu cunoaste deloc numarul si raportul destepti/ prosti, sau nu stie cam, de unde incepe prostia si unde se termina inteligenta (e drept, tre sa fi un fin observator, caci e o linie subtire aproape insesizabila)...

"Un Intelectual e persoana care a descoperit ceva mai bun ca sexul:
Sexul cu ambele capete "

"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online