O mica poveste

Pagina 1 din 1
1

bebelusha

Newbie
1 mesaje

O mica poveste

scris pe 28 dec 2005 16:06 de bebelusha

Presupun ca s-a mai tot discutat aici pe forum despre astfel de subiecte dar am nevoie de o parere obiectiva si sincera…sa imi spuneti daca ceea ce am facut a fost bine sau nu. Eu si prietenul meu ne-am cunoscut in urma cu 7 luni. Eu in acel moment eram deja implicate intr-o relatie pe care de mult vroiam sa o termin. El a inteles lucrul asta si a fost de acord sa nu mai vorbim despre acest subiect pana nu termin eu cu respectivul. Si in felu asta o luna de zile am iesit si ne-am plimbat, fara ca sa fie absolut nimic intre noi. Pana la urma ne-am “combinat “.Am stat impreuna vreo 2 saptamani. Sa mentionez ca in tot acest timp s-a comportat nemaipomenit cu mine….a avut grija de mine cand am avut nevoie de ajutor…Dar intr-o zi s-a rupt firu. N-a mai sunat, n-a mai dat nici un semn de viata. Se impacase cu fosta. M-am simtit ca ultima fraiera, iar durerea pe care o simteam era si mai mare deoarece stateam amandoi in acelasi bloc. In timpul verii mi-a trimis mesaje ca ii pare rau si am tot vorbit la telefon. Dupa vreo 3 luni a venit la mine cerandu-si scize si spunand ca ar vrea sa fim din nou impreuna. Din nu stiu c motiv am acceptat. Toate bune si frumoase pana cand a aparut in scena fosta lui prietena care nu ma putea suferi. Ma tot ameninta pana cand intr-o zi cand eram cu el pe strada, cand a sarit pe mine sa ma bata crezand ca el nu i-ar face nimic. Din contra, si-a luat bataie de la el. Dupa toata treaba asta s-a intamplat din nou ca prima oara….fara telefoane, fara semne de viata din partea lui. Eu stiind ce se intamplase inainte am crezut ca s-a impacat din nou cu ea. De data aceasta nu am mai suferit dupa el. Dar din nu stiu ce motiv, dupa vre-o luna de zile, de ziua lui i-am trimis mesaj. A doua zi mi-a trimis mesaj inapoi ca vrea sa vb cu mine. Ne-am intalnit si mi-a explicat ca el nu s-a impacat cu ea, si ca a crezut ca este momentu sa o lasam mai moale, pana se calmeaza apele, ca din cauza lui s-a intamplat asta, ca eu nu o sa mai trebuiasca sa trec printr-o chestie ca asta…..ca ii era dor de mine, bla bla bla. Si de data asta am acceptat, spunandu-I ca este ultima data cand fac lucrul asta. Si in momentul de fata suntem inca impreuna. Nu stiu pt cat timp(De mentionat ca intre noi in tot acest timp nu a fost nici un fel de relatie sexuala)…..Acum dupa ce am scris atata astept sa-mi spune-ti ce parere aveti despre situatia asta…
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: O mica poveste

scris pe 28 dec 2005 23:04 de inuendo

sa impacat cu fosta clar... Altu fata mea..are balta peste

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 dec 2005 02:35 de ExoticDream

astept sa-mi spune-ti ce parere aveti despre situatia astaâ?¦

Eu te-as intreba inainte de toate ce varsta aveti (mai ales dumnealui) deoarece comportamentul lui oscilant imi pare specific adolescentilor care n-au implinit inca 17-18 ani. Baiatul asta nu prea stie ce vrea, la inceput credeam ca te folosea pe post de manta de vreme rea in perioadele in care el si fosta erau certati, ma gandeam ca poate sufletul lui mare, macinat de durere, isi cauta alinare in bratele tale, dar ca inima lui se afla la "fosta" lui, insa pe urma am vazut ca impacarile cu ea au fost efemere, iar reactia lui cu bataia spune destul de clar ca nu simte mare lucru pentru ea (nici macar respect).

Pe de alta parte, tu ai tolerat cam multe. Inteleg ca, daca ai tinut la el, i-ai trimis acel mesaj de ziua lui, se mai intampla, insa nu ar fi trebuit sa accepti acest joc de du-te-vino care pare interminabil, nu esti jucaria lui sa te foloseasca dupa cum are chef!

In concluzie, parerea mea este ca povestea asta nu seamana deloc a mare iubire cu promisiuni de fericire intr-un viitor oarecare, ar trebui sa stati de vorba serios si sa hotarati daca va doriti sa fiti impreuna sau nu. (N-ai mentionat nici un cuvant despre dragoste.) Daca nu e in stare nici macar de asta, mai bine renunti la el, altfel risti sa te atasezi prea mult, sa faci dragoste cu el si sa te trezesti ca intr-o zi te paraseste, lasand in urma lui suferinta.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 29 dec 2005 02:41 de Bozgoru

E cam las sa-ti spuna in fatza cand vrea sa se linisteasca apele... asta e tot ce am de spus...
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 29 dec 2005 12:18 de sweetgirl1

Presupun ca s-a mai tot discutat aici pe forum despre astfel de subiecte dar am nevoie de o parere obiectiva si sincera�sa imi spuneti daca ceea ce am facut a fost bine sau nu. Eu si prietenul meu ne-am cunoscut in urma cu 7 luni. Eu in acel moment eram deja implicate intr-o relatie pe care de mult vroiam sa o termin. El a inteles lucrul asta si a fost de acord sa nu mai vorbim despre acest subiect pana nu termin eu cu respectivul. Si in felu asta o luna de zile am iesit si ne-am plimbat, fara ca sa fie absolut nimic intre noi. Pana la urma ne-am �combinat �.Am stat impreuna vreo 2 saptamani. Sa mentionez ca in tot acest timp s-a comportat nemaipomenit cu mine�.a avut grija de mine cand am avut nevoie de ajutor�Dar intr-o zi s-a rupt firu. N-a mai sunat, n-a mai dat nici un semn de viata. Se impacase cu fosta. M-am simtit ca ultima fraiera, iar durerea pe care o simteam era si mai mare deoarece stateam amandoi in acelasi bloc. In timpul verii mi-a trimis mesaje ca ii pare rau si am tot vorbit la telefon. Dupa vreo 3 luni a venit la mine cerandu-si scize si spunand ca ar vrea sa fim din nou impreuna. Din nu stiu c motiv am acceptat. Toate bune si frumoase pana cand a aparut in scena fosta lui prietena care nu ma putea suferi. Ma tot ameninta pana cand intr-o zi cand eram cu el pe strada, cand a sarit pe mine sa ma bata crezand ca el nu i-ar face nimic. Din contra, si-a luat bataie de la el. Dupa toata treaba asta s-a intamplat din nou ca prima oara�.fara telefoane, fara semne de viata din partea lui. Eu stiind ce se intamplase inainte am crezut ca s-a impacat din nou cu ea. De data aceasta nu am mai suferit dupa el. Dar din nu stiu ce motiv, dupa vre-o luna de zile, de ziua lui i-am trimis mesaj. A doua zi mi-a trimis mesaj inapoi ca vrea sa vb cu mine. Ne-am intalnit si mi-a explicat ca el nu s-a impacat cu ea, si ca a crezut ca este momentu sa o lasam mai moale, pana se calmeaza apele, ca din cauza lui s-a intamplat asta, ca eu nu o sa mai trebuiasca sa trec printr-o chestie ca asta�..ca ii era dor de mine, bla bla bla. Si de data asta am acceptat, spunandu-I ca este ultima data cand fac lucrul asta. Si in momentul de fata suntem inca impreuna. Nu stiu pt cat timp(De mentionat ca intre noi in tot acest timp nu a fost nici un fel de relatie sexuala)�..Acum dupa ce am scris atata astept sa-mi spune-ti ce parere aveti despre situatia asta�

Dupa parerea mea acest baiat nu stie ce sa faca.Este prins intre ciocan si nicovala(sa spunem asa).Probabil ca tine si la fosta prietena si poate ca tine si la tine si nu stie pe cine sa aleaga dar faza cu bataia imi spune ca nu tine atat de mult la ea.Eu zic sa vorbesti calm cu el si sa ii spui ca trebuie sa aleaga: ori tu, ori ea si daca mai face o data asta sau nu iti da un raspuns concret cel mai bine este sa il lasi.Bafta.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

cineva

Guest

Re: Re: O mica poveste

scris pe 29 dec 2005 12:32 de cineva

ORI INCA O IUBESTE SI-SI PIERDE TIMPUL CU TINE INTRE CERTURILE LOR. ORI .....ii place cand cu tine cand cu ea.
gaseste-ti unul doar pentru tine. el clar ca l mai vrea pe cineva.

Dupa parerea mea acest baiat nu stie ce sa faca.Este prins intre ciocan si nicovala(sa spunem asa).Probabil ca tine si la fosta prietena si poate ca tine si la tine si nu stie pe cine sa aleaga dar faza cu bataia imi spune ca nu tine atat de mult la ea.Eu zic sa vorbesti calm cu el si sa ii spui ca trebuie sa aleaga: ori tu, ori ea si daca mai face o data asta sau nu iti da un raspuns concret cel mai bine este sa il lasi.Bafta.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online