RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI

Pagina 1 din 1
1

ANGEL_ONE

Guest

RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI

scris pe 30 dec 2005 10:19 de ANGEL_ONE

Am o mare intrebare, reau raspuns cat mai urgent posibil..ok dupa un sex oral baiatu a ejaculat, insa pt a nuu stropi tot p acolo sa folosit d mana...ok..sa sters cu un servetel si dupa cateva minute...nuus exact cate , a bagat un deget , stiti voi une la fata...e virgina nu i sa rupt membrana aia, si daca mai era sperma cred ca era uscata..dar stiu ca in aer spermatozoizii trtaiesc pana la 30 d min...intreb...are rost sa ia pastila d a doua zi..raspundeti AZI..ACUM..VA MULTUMESC ANTICIPAT
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI

scris pe 30 dec 2005 13:48 de Nekunoskuta

Am o mare intrebare, reau raspuns cat mai urgent posibil..ok dupa un sex oral baiatu a ejaculat, insa pt a nuu stropi tot p acolo sa folosit d mana...ok..sa sters cu un servetel si dupa cateva minute...nuus exact cate , a bagat un deget , stiti voi une la fata...e virgina nu i sa rupt membrana aia, si daca mai era sperma cred ca era uscata..dar stiu ca in aer spermatozoizii trtaiesc pana la 30 d min...intreb...are rost sa ia pastila d a doua zi..raspundeti AZI..ACUM..VA MULTUMESC ANTICIPAT

Daca s-a sters bine pe mana si nu mai avea sperma totul e ok. Sa astept sa vada daca-i vine menstruatia.

Nimic...
sus

nemesis

Guest

scris pe 30 dec 2005 14:46 de nemesis

are rost sa ia pastila d a doua zi..raspundeti AZI..ACUM..VA MULTUMESC ANTICIPAT

Nu, nu are rost! Ca sa ramai insarcinata trebuie sa ejaculeze in interior si si atunci sansele sunt reduse... Stai linistita! Nu fa tampenii! Pastila de a doua zi nu este pentru asa ceva!
sus

angel_one

Guest

Re: Re: RASPUNDETI URGENT VA ROG..AZI

scris pe 31 dec 2005 01:43 de angel_one

Nu, nu are rost! Ca sa ramai insarcinata trebuie sa ejaculeze in interior si si atunci sansele sunt reduse... Stai linistita! Nu fa tampenii! Pastila de a doua zi nu este pentru asa ceva!

merci ..d faot multumesc pt ambele mesaje
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 2 ian 2006 01:11 de Farfalla

Eu zic sa stai linistit ... din moment ce te-ai sters. Nu are rost sa ia si pastila de a doua zi ...

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online