Iubita mea nu mai vrea sa facem sex oral (religia)

Pagina 1 din 2
1   2   »

Arrest

Newbie
9 mesaje

Iubita mea nu mai vrea sa facem sex oral (religia)

scris pe 3 ian 2006 23:13 de Arrest

Nu stiu daca este un subiect in deplin despre sex sau daca fac bine ca postez pe acest forum ... dar as vrea sa cred ca exista cineva pe acest forum care m-ar putea ajuta.Nu vreau sa para plictisitor acest subiect dar daca aveti putina rabdare sa cititi poate va veti "indura" si de mine ...
Acum un an am intalnit un inger pe care o cheama Ingrid...o fata pe care inca o mai iubesc cu toata puterea unui barbat sentimental ce ma reprezinta ..
Jumatate de an a fost "ca la inceput" saruturi,mangaieri,imbratisari,..Apoi in a doua jumatate a inceput viata sexuala...dar totusi o viata sexuala ciudata..
Ingrid este o fata credincioasa.. nu pot sa spun ca merge in fiecare zi la biserik sau in fiecare sapt. luna etc... merge de cel putin 3 ori pe an .. dar inauntrul ei exista o credinta aparte.. spune ea ca e ceva lasat in constiinta ei de la cresterea pe care a primito..
Intodeauna a visat sa fie dezvirginata de barbatul vietii ei (a inteles ca eu sunt acela) dar numai dupa casatorie.
SI TOTUSI ...dorinta a fost prea mare asa ca am incercat si apoi am continuat jumatate de an sa facem sex oral.
"dar pana cand"
Pana cand a venit vremea asa ziselor spovediri si impartasiri ..Cu o luna inainte de a merge la impartasit Ingrid pur si simplu a refuzat sa mai facem sex oral ...am rezistat o luna fara nimik .. apoi dupa ce A luat "aghiazma mare" si in final dupa ce mia explicat de mii de ori cata rusine a indurat pentru acest lucru, am incetat definitiv sa mai practicam sexul oral..
Mare problema este urmatoarea ... A FOST UN AN PLIN DE NOPTI FIERBINTI SI ZILE IN CARE AM TRAIT CLIPE DE NEUITAT... EI BINE ACESTEA SUNT CUVINTELE EI : "Miar placea sa incerci macar sa intelegi ce batalie e in sufletul meu..dragostea si dorinta de a fi a Ta contra ratiunii si a constiintei ,si a principiilor dupa care am fost crescuta ..u crezi ca pentru mine e asa de usor sa te vad suferind din cauza mea ? oricum ar fi nu voi inceta sa te iubesc never"
O EVENTUALA CASATORIE AR PUTEA AVEA LOC PESTE 3 SAU 4 ANI..DE PARASIT NU O VOI PARASI NICIODATA.. DAR CUM VOI PUTEA TRAI FARA SA O AM MACAR O NOAPTE MAI ALES DUPA CE A TRECUT ACEST AN DE PARADIS? CUM VOI PUTEA REZISTA SA NU O ATING INTRUN LOC IN CARE MAI DEMULT IL "CUNOSTEAM MAI BINE DECAT EA" .....CUM VOI PUTEA REZISTA ISPITEI CAND VOI MERGE LA O PETRECERE IN CARE INGRID VA FI IMBRACATA FOARTE PROVOCATOR?..PANA SI UN SARUT SIMPLU IMI PROVOACA SALBATICIE.
Obisnuiam sa ajut oamenii cu probleme in dragoste.
Sper sa primesc un sfat mai intelept decat ceea ce gandesc . Poate ca sunt prea indragostit si nu gandesc rational. Sunt ca un doctor intrat in panica .
sus

spleen

Guest

Re: O problema rar intalnita

scris pe 4 ian 2006 02:07 de spleen

Nu stiu daca este un subiect in deplin despre sex sau daca fac bine ca postez pe acest forum ... dar as vrea sa cred ca exista cineva pe acest forum care m-ar putea ajuta.Nu vreau sa para plictisitor acest subiect dar daca aveti putina rabdare sa cititi poate va veti "indura" si de mine ...
Acum un an am intalnit un inger pe care o cheama Ingrid...o fata pe care inca o mai iubesc cu toata puterea unui barbat sentimental ce ma reprezinta ..
Jumatate de an a fost "ca la inceput" saruturi,mangaieri,imbratisari,..Apoi in a doua jumatate a inceput viata sexuala...dar totusi o viata sexuala ciudata..
Ingrid este o fata credincioasa.. nu pot sa spun ca merge in fiecare zi la biserik sau in fiecare sapt. luna etc... merge de cel putin 3 ori pe an .. dar inauntrul ei exista o credinta aparte.. spune ea ca e ceva lasat in constiinta ei de la cresterea pe care a primito..
Intodeauna a visat sa fie dezvirginata de barbatul vietii ei (a inteles ca eu sunt acela) dar numai dupa casatorie.
SI TOTUSI ...dorinta a fost prea mare asa ca am incercat si apoi am continuat jumatate de an sa facem sex oral.
"dar pana cand"
Pana cand a venit vremea asa ziselor spovediri si impartasiri ..Cu o luna inainte de a merge la impartasit Ingrid pur si simplu a refuzat sa mai facem sex oral ...am rezistat o luna fara nimik .. apoi dupa ce A luat "aghiazma mare" si in final dupa ce mia explicat de mii de ori cata rusine a indurat pentru acest lucru, am incetat definitiv sa mai practicam sexul oral..
Mare problema este urmatoarea ... A FOST UN AN PLIN DE NOPTI FIERBINTI SI ZILE IN CARE AM TRAIT CLIPE DE NEUITAT... EI BINE ACESTEA SUNT CUVINTELE EI : "Miar placea sa incerci macar sa intelegi ce batalie e in sufletul meu..dragostea si dorinta de a fi a Ta contra ratiunii si a constiintei ,si a principiilor dupa care am fost crescuta ..u crezi ca pentru mine e asa de usor sa te vad suferind din cauza mea ? oricum ar fi nu voi inceta sa te iubesc never"
O EVENTUALA CASATORIE AR PUTEA AVEA LOC PESTE 3 SAU 4 ANI..DE PARASIT NU O VOI PARASI NICIODATA.. DAR CUM VOI PUTEA TRAI FARA SA O AM MACAR O NOAPTE MAI ALES DUPA CE A TRECUT ACEST AN DE PARADIS? CUM VOI PUTEA REZISTA SA NU O ATING INTRUN LOC IN CARE MAI DEMULT IL "CUNOSTEAM MAI BINE DECAT EA" .....CUM VOI PUTEA REZISTA ISPITEI CAND VOI MERGE LA O PETRECERE IN CARE INGRID VA FI IMBRACATA FOARTE PROVOCATOR?..PANA SI UN SARUT SIMPLU IMI PROVOACA SALBATICIE.
Sper sa primesc un sfat mai intelept decat ceea ce gandesc . Poate ca sunt prea indragostit si nu gandesc rational. Sunt ca un doctor intrat in panica .

daca o iubesti vei rezista. intre timp poate isi va schimba opinia. succes!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 ian 2006 02:17 de ExoticDream

"dar pana cand"

Pe acest forum se poate posta aproape orice (vezi regulamentul), asa ca esti on topic, stai linistit.

Te confrunti cu o problema delicata: este evident ca o iubesti pe fata asta si probabil si ea simte la fel pentru tine, altfel nu ar fi acceptat sa ajungeti atat de departe pe plan sexual, in conditiile in care ea are credinta aceea.... Imi amintiti de un film/o carte, "Pasarea spin", in care el, preot catolic fiind, nu avea voie sa aiba relatii trupesti, dar face o pasiune nebuna care l-a urmarit intreaga viata. Si ei au rezistat, ea a inteles lupta din sufletul lui, a indurat alegerea lui intre iubire si Dumnezeu (tipul ajunge cardinal, dar nu functia il tinea aproape de biserica, ci credinta in Dumnezeu), insa a existat un unic moment in care s-au lasat dusi de val..., au petrecut cateva zile de vis intr-o cabana pe malul marii. Asta a fost tot, fiecare si-a vazut de viata lui, insa iubirea a rezistat peste ani....

Prietena ta este probabil destul de tanara (banuiesc ca nu are 18 ani inca) si se teme sa-si incalce principiile induse de familie si credinta. Totusi....., chiar daca sexul "pana la capat" nu este permis, ar trebui sa te inteleaga si pe tine, si sa se inteleaga si pe ea, si sa accepte alte variante.... Nu poti trai in abstinenta totala timp de 3-4 ani pana la o eventuala casatorie, o iubesti si este firesc sa simti nevoia sa-i arati acest lucru si sa fii si tu rasplatit la fel....

Eu zic ca ar trebui sa vorbesti serios cu ea, este pacat sa renuntati la o iubire cum poate intalnesti rar in viata doar pentru ca ea vrea sa astepte ani si ani in numele credintei! Sa fim seriosi, nu stiu eu Biblia pe dinafara, dar Dumnezeu propovaduieste iubirea, nu cred ca s-ar opune daca voi doi ati face dragoste! Este clar ca si prietena ta are dorinte, fii diplomat, incearca sa o convingi ca nu e un pacat pentru ca va iubiti!

Spune-i sa treaca pe la noi, incercam sa o convingem!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

andreeea

Senior member
78 mesaje

scris pe 4 ian 2006 02:25 de andreeea

"dar pana cand"

Poate ca sunt pacatoasa ca mi-am inceput viata sexuala inainte de casatorie dar eu cred ca nu e pacat sa o faci din dragoste, sa o faci cu persoana pe care o iubesti.Gandeste-te putin...Conceptia asta "fara viata sexuala inainte de casatorie" era valabila pe vremea bunicilor noastre,care se casatoreau cel tarziu la 18-19 ani... marea majoritate la varsta mea aveau deja copii!.Acum fetele se casatoresc mult mai tariu, se casatoresc la o varsta la care bunicile lor aveau deja copii.. Asa ca nu se poate sa ramanem cu aceleasi concepti.. Vorbeste cu prietena ta..

Make love, not war!

sus

Arrest

Newbie
9 mesaje

Re: Re: O problema rar intalnita

scris pe 4 ian 2006 02:31 de Arrest

Problema e ca sunt intro Situatie de SAH MAT .
Discutii serioase bineinteles ca am avut ..
I ultimile zile incepuse sa se vada absenta sexului... si binenintels ma atingea in locuri demult uitate..la un moment dat pentru cateva zile incepusem din nou ca la inceput .. giugiuleli, imbratisari , saruturi ... atingeri..am ajuns pana la atingeri si a organelor sexuale..dar cand sa ajugem in faza cea de maxima placere...se oprea pur si simplu si plangea..cerandumi iertare..constiinta o mustra..cu toate ca am luato cu incetucul.. am avut rabdarea de pe lume cu ea..
Spun ca sunt intro situatie de sah mat .. pentru ca daca o ating imi fac mie rau si vreau si mai mult .. si vreau sa ajung si mai departe ...si ea lafel...si ajungem dupa cum am spus in faza de oprire..si ne simtit amandoi prost . mai ales ea ..
acu 2 zile imi spune sa mergem la un hotel.. ca acolo iar place ei cel mai mult.. iar mai tarziu cand isi aminteste de religie isi schimba parerea.. lasanduma pe mine sa visez aiurea..
sus

Armand

Guest

Re: Re: Re: O problema rar intalnita

scris pe 7 ian 2006 16:55 de Armand

acu 2 zile imi spune sa mergem la un hotel.. ca acolo iar place ei cel mai mult.. iar mai tarziu cand isi aminteste de religie isi schimba parerea.. lasanduma pe mine sa visez aiurea..

Iti inteleg problema. Eu sunt barbat si am aceleasi principii ca si ea (cel putin in parte). La mine oricum situatia este mai diferita.
Iti propun urmatorul lucru: va intalniti intr-n vadru intim, va sarutati, va atingeti si dupa ce te exciti indeajuns o rogi pe ea sa te masturbeze cu mana. Daca nu doreste, o faci tu singur. Te vei simti excelent pentru ca te vei elibera si vei fi si in preajma ei in acelasi timp.
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita

scris pe 7 ian 2006 18:38 de LonelyGirl

Si-acu vine moi cu o intrebare mijto:
Scrie in Biblie ca nu ai voie sa intretii relatii sexuale inainte de casatorie???(Stiu ca una dintre porunci zice ceva de femeia aproapelui dar aia nu are legatura cu relatiile sexuale cu persoana iubita).

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

spleen

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita

scris pe 7 ian 2006 20:28 de spleen

Si-acu vine moi cu o intrebare mijto:
Scrie in Biblie ca nu ai voie sa intretii relatii sexuale inainte de casatorie???(Stiu ca una dintre porunci zice ceva de femeia aproapelui dar aia nu are legatura cu relatiile sexuale cu persoana iubita).

daca taceai filosof ramineai...
nu te fa de rusine, aveam o parere buna despre tine.
sus

krissa

Newbie
1 mesaje

scris pe 7 ian 2006 22:27 de krissa

foarte ciudata problema asta..de fapt, culmea, o inteleg pe prietena ta, am trecut si eu prin asta..imi place sa cred ca am depasit momentul, desi nu i-am mai facut prietenului meu sex oral de aproape o luna.sentimentul de vinovatie a venit imediat dupa prima oara, dar mi-a trecut...a trebuit sa merg sa ma impartasesc de craciun si pur si simplu nu am putut sa merg, sa sarut icoanele cu gura cu care...mi s-a parut blasfemie, nush.daca prietena ta a mers la biserica, s-a spovedit(apropo, nu stiu cum de a reusit daca e atat de credincioasa, religioasa), dupa ce ti-a facut sex oral, cred ca o sa fie cu tine pana la urma, desi femeile, asa imi place sa cred, au mult self-control.m-am abatut de la subiect.problema ta este comuna si tocmai mi-au revenit vechile sentimente(ma gandesc ca nu sunt singura nebuna, deci poate e cu adevarat un lucru rau sexul oral)...daca prietena ta te iubeste,o sa revina totul la normal, poate si mai mult.e evident ca nu ii poti cere sa renunte la credinta ei, incearca sa ii spui cata nevoie ai de ea..poate merge.bafta. de curiozitate, cati ani are?
sus

sabba

Guest

scris pe 7 ian 2006 22:57 de sabba

foarte ciudata problema asta..de fapt, culmea, o inteleg pe prietena ta, am trecut si eu prin asta..imi place sa cred ca am depasit momentul, desi nu i-am mai facut prietenului meu sex oral de aproape o luna.sentimentul de vinovatie a venit imediat dupa prima oara, dar mi-a trecut...a trebuit sa merg sa ma impartasesc de craciun si pur si simplu nu am putut sa merg, sa sarut icoanele cu gura cu care..............mi s-a parut blasfemie, nush................(ma gandesc ca nu sunt singura nebuna

probabil nu esti singura, dar cu siguranta esti una dintre ele!
am si eu o curiozitate morbida: cum poti sa mananci cu gura aia cu care.....yeah!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 ian 2006 02:42 de ExoticDream

Scrie in Biblie ca nu ai voie sa intretii relatii sexuale inainte de casatorie???

In Biblie scrie cumva ca sexul "normal" (adica ala vaginal) este "cah", in timp ce sexul oral este permis?!? Ma duc sa cercetez....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 ian 2006 02:47 de ExoticDream

am si eu o curiozitate morbida: cum poti sa mananci cu gura aia cu care.....yeah!

Hotarati-va daca sexul oral este o chestie abominabila, nu de alta, dar am niste amici care sufera de gastrita/ulcer si acum ma intreb daca li s-a intamplat pentru ca.....?

sus

miky

Guest

scris pe 8 ian 2006 16:34 de miky

"dar pana cand"

Exista multe cazuri asemanatoare si in mare parte invinuiesc parintii,care au trait cu alte principi si mentalitati si au insuflat copiilor aceasta religie stricta, cu teama si frica de tot ceea ce faci.
In zilele noastre se bate cap in cap religia si dorinta fizica.
Daca te iei dupa religie ar trebui sa invingi patimile , dar nu intarzie sa apara bolile tipic femeiesti....
Nu trebuie sa o presezi, poate in timp ea singura va depasi pragul asta din dragoste pentru tine si bineinteles cu sprijinul tau.Bafta!
sus

sabba

Guest

scris pe 8 ian 2006 16:44 de sabba

Hotarati-va daca sexul oral este o chestie abominabila, nu de alta, dar am niste amici care sufera de gastrita/ulcer si acum ma intreb daca li s-a intamplat pentru ca.....?

de ce?
ti-e frica c-o sa faci ulcer?
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita

scris pe 8 ian 2006 18:01 de LonelyGirl

daca taceai filosof ramineai...
nu te fa de rusine, aveam o parere buna despre tine.

Nu cred ca ma fac de rusine.Nu sunt "tare" la capitolul religie...si chiar vroiam sa stiu daca se mentioneaza undeva in Biblie ca e interzis sexul inainte de casatorie.Stiu ca se vorbeste de pacate trupesti si alea, alea ...

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalni

scris pe 10 ian 2006 01:08 de Bozgoru

Deci... in rpimul rand.. sia tras-o.. deci.. chestia cu casatoria sunt ,,basini,, din partea ei.. oricum in astia 3 ani daca nu faci nimik cu ea.. i-o trage altu
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar int

scris pe 10 ian 2006 11:01 de Nekunoskuta

Deci... in rpimul rand.. sia tras-o.. deci.. chestia cu casatoria sunt ,,basini,, din partea ei.. oricum in astia 3 ani daca nu faci nimik cu ea.. i-o trage altu

Tu vrei iar sa ma iau de tine??

Nimic...
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 10 ian 2006 16:53 de sweetgirl1

"dar pana cand"

Este clar ca si ea este nehotarata si se "zbate" intre dorinta si educatia pe care a primit-o.De asemenea se vede ca te iubeste daca a acceptat totusi sa mearga putin mai departe...desi educatie nu ii permite.Cel mai bine este sa o lasi o perioada, sa ii arati cat de mult o iubesti, cata nevoie ai de ea...am senzatia ca daca o sa faceti dragoste acum s-ar putea sa regrete si acest lucru sa devina o bariera intre voi si ar fi pacat...Cu timpul o sa isi schimbe ea parerea.De ce nu incercati sa va duceti la un psiholog...asa o poate ajuta pe ea foarte mult...un psiholog va stii cum sa o ia...si asa poate chiar o sa aveti o relatie mai puternica.Gandeste-te si la optiunea asta.
Intradevar is mie imi aduce aminte de carte aceea "Pasarea spin"...o carte superba...putin trista dar foarte frumoasa...el o vede prima data in gara cand ea avea 10 -11 ani si el avea 28-29 de ani si din momentul acela ii intra in suflet si nu va reusi sa si-o scoata din inima nici in clipa mortii...cand moare chiar in bratele ei cerandu-si iertare....o carte impresionanata...scrisa de...Colleen Mc'Cullough...sper sa nu ma insel...

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 ian 2006 01:11 de ExoticDream

"Pasarea spin"
o carte impresionanata...scrisa de...Colleen Mc'Cullough...sper sa nu ma insel...

Nu te inseli.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 11 ian 2006 10:35 de Nekunoskuta

...carte aceea "Pasarea spin"...

Ai uitat sa precizezi ca el era preot si pana la urma au avut si un baiat impreuna si chiar superiorul lui il aproba (pe ascuns, ce-i drept. Deci...iubirea invinge orice.

Nimic...
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 11 ian 2006 18:00 de sweetgirl1

Ai uitat sa precizezi ca el era preot si pana la urma au avut si un baiat impreuna si chiar superiorul lui il aproba (pe ascuns, ce-i drept. Deci...iubirea invinge orice.

M-am gandit sa nu dau toate detaliile...poate vrea cineva sa mai citeasca si sa mai aiba si surprize.Oricum in carte sunt prezentate trei generatii...asa ca sunt multe de aflat... din anul 1915 pana in anul 1969 sau 79'...

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 ian 2006 17:13 de ExoticDream

Iubirea invinge orice..... doar in carti (asa era si in "Marea, marea" de Iris Murdoch sau in "Dragostea in vremea holerei" de Marquez, iubiri vii si dupa aproape 50 de ani), in realitate insa, daca va ganditi la cercul vostru de cunostinte, puteti gasi macar doua persoane care sa fi simtit iubire dincolo de granita celor 2-3 ani?!? Nu stiu cat de mult ar fi cazul sa ne lasam influentati de societatea in care traim, cert este ca sentimente frumoase, sincere, pure, nu prea mai gasim astazi decat in carti si eventual in filme despre epocile de mult apuse. Exista o graba nebuna careia ii cad victima multi, o superficialitate si o lipsa de interes pentru adevaratele valori, prea multa indiferenta inclusiv in interiorul nostru, parca nu mai stim sa fim fericiti! Ne multumim cu surogate de iubire, schimbam parteneri dupa parteneri, fara sa mai stim ce cautam, pana cand ajungem la un moment in care fie ne multumim in continuare cu orice, fie ne blazam, retragandu-ne in noi insine, dezamagiti de ceea ce observam in jurul nostru. Ar mai fi o sansa.... aceea de a intalni un suflet similar, dar nu am suficient spatiu pentru a transcie zerourile de dupa virgula ale acestei probabilitati!

Asa ca.... citim cate o carte ca "Pasarea spin", zambim si o tratam ca pe o evadare din eternul nostru "reality show", stim ca nu se poate....

sus

sonia

Guest

scris pe 12 ian 2006 21:15 de sonia

daka o iubesti o sa sti sa respecti decizia ei.nu o presiona!
sus

THEMAN

Junior member
45 mesaje

scris pe 12 ian 2006 21:17 de THEMAN

scapa cat mai poti

Smile for me
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 13 ian 2006 02:24 de inuendo

scapa cat mai poti

pe bune lmao..run forest
faptul ca se duce doar de 3 ori pe an la biserica nu e dejuns sa fie asa de religiosa cat pretinde..pe mine oricum ma uimesc oameni care cred ca sexul oral sau sexul e pacat ...pentru mine..de fapt parerea mea e ca conteaza ce fel de om esti si cum ii tratezi pe cei din jur mai mult , mult mai mult decat cum faci sex... whatever..situatia descrisa de tine..indica..ori o departare de tine...posibil atl om la orizont...cat timp petrece cu prietenele? si de altfel poate indica agresiuni sexuale in copilarie sau chiar ma recente...faptul ca ii place dar se simte vinovata e ciudat...poate o fost victima uei agrsiuni sexuale..si a simtit oarecare placere..si se simte mereu vinovata? nu stiu sigur si oricum e long shot...gandestete ce alceva e ciudat in afara de sex..sigur sunt si alte lucruri ciudata.. si mai conteaza si parinti...orice am zis aici nu inseamna ca e adevarat..doar unele indicatii..sper ca te ajuta

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita

scris pe 13 ian 2006 02:35 de sweetgirl1

pe bune lmao..run forest
faptul ca se duce doar de 3 ori pe an la biserica nu e dejuns sa fie asa de religiosa cat pretinde..pe mine oricum ma uimesc oameni care cred ca sexul oral sau sexul e pacat ...pentru mine..de fapt parerea mea e ca conteaza ce fel de om esti si cum ii tratezi pe cei din jur mai mult , mult mai mult decat cum faci sex... whatever..situatia descrisa de tine..indica..ori o departare de tine...posibil atl om la orizont...cat timp petrece cu prietenele? si de altfel poate indica agresiuni sexuale in copilarie sau chiar ma recente...faptul ca ii place dar se simte vinovata e ciudat...poate o fost victima uei agrsiuni sexuale..si a simtit oarecare placere..si se simte mereu vinovata? nu stiu sigur si oricum e long shot...gandestete ce alceva e ciudat in afara de sex..sigur sunt si alte lucruri ciudata.. si mai conteaza si parinti...orice am zis aici nu inseamna ca e adevarat..doar unele indicatii..sper ca te ajuta

Eu am spus ca un psiholog ar putea sa ajute foarte mult in aceasta situtie...sa o ajute sa isi dea seama ca nu este ceva gresit sa iti exprimi sentimentele...in felul acesta daca ele sunt sincere, adevarate.Poate ca ai dreptate si este ceva...o trauma pe care o are din copilarie...poate fi ceva inconstient...de care ea sa nu isi dea seama, poate ca parintii au o mentalitate mai veche si i-au dat de inteles ca sexul e ceva murdar...sau ca este doar petntru reproducere...mai stii?

Sigmund Freud
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

scris pe 16 sep 2006 23:54 de bebe

Eu vreau sa va spun ca din pacat ne tragem si pacatosi suntem. In pacat cadem adesea, ca numai Dumnezeu e singurul care e fara de pacat (deci singurul). Apoi pacat e sa faci sex, sa gandesti la sex, sa doresti sex inafara casatoriei. Orice sex se constituie in pacat, daca e facut inafara legamantului de uniune religioasa intre doua persoane de sex opus, facuta de preot pentru a-i transforma in sot si sotie. Pacat e sa te masturbezi: deci 98% din barbati am pacatuit (spune statistica).
V-am spus asta ca sa vedeti ca pacatul e oricum, chiar daca nu fac sex.
Mi-a placut raspunsul unui preot din elita bisericii ortodoxe care l-a intrebarea unei femei casatorite daca e pacat sa faca sex in post i-a spus ca da, dar e mai pacat daca sotul ei doreste si ea il refuza.
Sexul oral face parte din arsenalul dragostei, nu poate fi considerat ca ceva anormal. Cei care va exprimati oarecum dezacordul de a pune gura pe organul partenerului(ei), nu uitati ca este parte componenta a persoanei iubite pe care trebuie sa o iubesti in intregul ei.
Acu referindu-ma la drama tanarului, vreau sa-i spun ca trebuie sa aiba rabdare cu iubita, ca in ea se da lupta intre iubirea ce i-o poarta si rusinea ce trebuie sa o suporte in fata preotilor (atat de bigoti, in acest sens). Fata ar trebui sa afle ca nu e singura care pacatuieste in acest fel si nici singura care repeta pacatele. Asta fata de preoti.
Ma intreb: cate cupluri, care traiesc in concubinaj nu pacatuiesc?! Mai e astazi la moda pastrarea virginitatii pana la casatorie, cand casatoria se face tarziu? Uite un subiect de dezbatut.
Pentru tanar: stiu cat iti e de greu, dar daca o iubesti cred ca o sa o ajuti cu tact si tandrete sa depaseasca momentul. Sa faci in asa fel incat iubirea pentru tine sa infranga bigotismul religios.

Sexul e ca un leac.
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita

scris pe 18 sep 2006 20:48 de mya

am observat ca subiectul a fost discutat acum ceva timp, insa mi se pare destul de demn de dezbatut, si as dori sa imi spun parerea. daca o persoana se ghideaza dupa niste principii religioase, pentru ca asa scrie in biblie, pentru ca asa ii spun cei din cult/familia, si nu pentru ca asta intr-adevar simte/isi doreste, este mai mare pacatul decat a desavarsi fapta in sine. daca ne-am ordona viata dupa legi si reguli religioase (si nu numai), am uita sa traim pentru ce ne dorim noi ca persoane, am trai ca niste robotzi, mult prea monoton. sunt de parere ca atunci cand te simtzi suficient pregatit (psihic indeosebi, trupeste)pentru a face o actiune, nimic nu ar mai trebui sa stea in calea ta (si nu ma refer la cirma, sinucidere ... ati inteles voi). e pacat sa te trezesti peste ceva timp cu frustari si remuscari ca ai uitat sa-ti urmezi dorintele si te-ai ghidat dupa reguli, legi, gura lumii, sa incepi sa arunci vina in stanga si dreapta pentru "nesatisfactia" personala

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

valijan

Senior member
69 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar intalni

scris pe 9 oct 2006 22:01 de valijan

am observat ca subiectul a fost discutat acum ceva timp, insa mi se pare destul de demn de dezbatut, si as dori sa imi spun parerea. daca o persoana se ghideaza dupa niste principii religioase, pentru ca asa scrie in biblie, pentru ca asa ii spun cei din cult/familia, si nu pentru ca asta intr-adevar simte/isi doreste, este mai mare pacatul decat a desavarsi fapta in sine. daca ne-am ordona viata dupa legi si reguli religioase (si nu numai), am uita sa traim pentru ce ne dorim noi ca persoane, am trai ca niste robotzi, mult prea monoton. sunt de parere ca atunci cand te simtzi suficient pregatit (psihic indeosebi, trupeste)pentru a face o actiune, nimic nu ar mai trebui sa stea in calea ta (si nu ma refer la cirma, sinucidere ... ati inteles voi). e pacat sa te trezesti peste ceva timp cu frustari si remuscari ca ai uitat sa-ti urmezi dorintele si te-ai ghidat dupa reguli, legi, gura lumii, sa incepi sa arunci vina in stanga si dreapta pentru "nesatisfactia" personala

Cata dreptate ai! Si ii dau dreptate si lui bebe.

Putem afirma despre altii ca nu sunt normali? Noi cum suntem?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar int

scris pe 10 oct 2006 01:17 de ExoticDream

Si ii dau dreptate si lui bebe.

Really??? Si ii dau dreptate si lui agrisanul. Si nu numai.

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online