Am o problema

Pagina 1 din 1
1

David1945

Newbie
3 mesaje

Am o problema

scris pe 3 ian 2006 09:38 de David1945

Ma adresez cu o intrebare psihologilor (nu neaparat cu diploma), celor cu mai multa experienta, dar mai ales femeilor de pe acest forum
Am o prietena. Suntem impreuna de ceva ani (vreo 7, traim impreuna, avem si un copil superb
Imi doresc enorm sa o fac fericita pe prietena mea din toate punctele de vedere.
In general ne impacam foarte bine, dar in materie de a face dragoste apare o problema.
Prietena mea ma saruta foarte rar, ma mangaie foarte rar, ma imbratiseaza foarte rar, nu si-a manifestat niciodata dorinta de a face dragoste (adica nu a avut niciodata ea initiativa). In momentele cand incerc sa discut aceste lucruri - imi spune ca asa e ea rece, asta e firea ei, ba cateodata spune ca este semifrigida. Poate nu ar fi nimic deosebit daca nu ar aparea o contradictie
In pat (rar cum ajungem noi in pat) este mai mult decat focoasa, si nu este doar focoasa, stie si face tot ceea ce innebuneste un barbat Acolo (in pat ) este efectiv innebunitoare si superimaginativa.
Din aceasta contadictie (care la mine a generat neincredere) in decusul timpului au aparut scene de gelozie (atunci cand mie mi s-a parut existenta unor neconcordante, dar pe care (in majoritatea lor) a reusit sa le demonteze cu explicatii simple si banale dar care nu puteau fi contestate (s-a terminat bateria la telefon, era coada la ghiseul romtelecom, etc)
Am intrebat-o daca este nemultumita de mine din punct de vedere sexual. Dar de fiecare data imi spune ca totul este perfect
Dar in permanenta am senzatia ca sexual vorbind, nu reusesc sa o multumesc aproape deloc. Dar pentru a sti ce sa fac ar trebui sa stiu adevarul
De aceea va rog sa incercati sa imi dati o posibila explicatie
Dar fara bascalie - pentru mine este o problema foarte importanta
Si eventual un sfat cam ce sa fac ?
Inca odata va rog fara bascalie si fara a incerca sa imi suflati mie in farfurie, doreca cat mai multe explicatii si solutii adevarate, chiar daca acestea pot deranja
P.S.Am uitat sa precizez ca in general facem relativ rar dragoste fiindca in 75% din cazuri ma respinge sub diferite motive
Pentru ca sa facem dragoste trebuie sa o anunt cam cu 2 zile inainte.

mjn
sus

sabba

Guest

Re: Am o problema

scris pe 3 ian 2006 17:06 de sabba

Ma adresez cu o intrebare psihologilor (nu neaparat cu diploma), celor cu mai multa experienta, dar mai ales femeilor de pe acest forum
Am o prietena. Suntem impreuna de ceva ani (vreo 7, traim impreuna, avem si un copil superb
Imi doresc enorm sa o fac fericita pe prietena mea din toate punctele de vedere.
In general ne impacam foarte bine, dar in materie de a face dragoste apare o problema.
Prietena mea ma saruta foarte rar, ma mangaie foarte rar, ma imbratiseaza foarte rar, nu si-a manifestat niciodata dorinta de a face dragoste (adica nu a avut niciodata ea initiativa). In momentele cand incerc sa discut aceste lucruri - imi spune ca asa e ea rece, asta e firea ei, ba cateodata spune ca este semifrigida. Poate nu ar fi nimic deosebit daca nu ar aparea o contradictie
In pat (rar cum ajungem noi in pat) este mai mult decat focoasa, si nu este doar focoasa, stie si face tot ceea ce innebuneste un barbat Acolo (in pat ) este efectiv innebunitoare si superimaginativa.
Din aceasta contadictie (care la mine a generat neincredere) in decusul timpului au aparut scene de gelozie (atunci cand mie mi s-a parut existenta unor neconcordante, dar pe care (in majoritatea lor) a reusit sa le demonteze cu explicatii simple si banale dar care nu puteau fi contestate (s-a terminat bateria la telefon, era coada la ghiseul romtelecom, etc)
Am intrebat-o daca este nemultumita de mine din punct de vedere sexual. Dar de fiecare data imi spune ca totul este perfect
Dar in permanenta am senzatia ca sexual vorbind, nu reusesc sa o multumesc aproape deloc. Dar pentru a sti ce sa fac ar trebui sa stiu adevarul
Dar fara bascalie - pentru mine este o problema foarte importanta
Si eventual un sfat cam ce sa fac ?
Inca odata va rog fara bascalie si fara a incerca sa imi suflati mie in farfurie, doreca cat mai multe explicatii si solutii adevarate, chiar daca acestea pot deranja
P.S.Am uitat sa precizez ca in general facem relativ rar dragoste fiindca in 75% din cazuri ma respinge sub diferite motive

Sunt simptomele unei femei nesatisfacute! Nu este nici pe departe frigida, ci pur si simplu nu simte nimic bun sau extraordinar atunci cand faceti dragoste/sex....orice ati face!
Cand iti place...mai vrei, la fel ca atunci cand mananci ceva bun si delicios si mai vrei! Cand nu place....e ca si o cura de slabire......o tii ca trebuie, dar cui ii place?
E cat se poate de simplu si de normal!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Am o problema

scris pe 4 ian 2006 02:46 de ExoticDream

Ciudata situatia ta.... Daca prietena ta ar fi rece si dupa ce ajungeti in pat, as inclina sa cred ca e vorba de frigiditate sau ca nu stii tu cum sa o satisfaci, dar.... se pare ca fata stie cum sa se faca dorita, tu esti multumit, ea insa nu. Daca din discutie iese o eventuala infidelitate (spui ca a demontat orice suspiciune a ta), daca te-ai straduit sa faci tot ce este posibil ca ea sa se simta bine (pozitii, tehnici etc.), daca ati discutat deschis despre dorintele fiecaruia in dormitor, atunci nu-ti ramane decat sa o iei de la inceput!

Stiu un cuplu (cu 10 ani vechime in casnicie si doi copii reusiti) care intampina acum cateva luni probleme similare, numai ca ea era cea care simtea ca el nu este la fel de incantat de clipele fierbinti ca la inceputul relatiei lor. In loc sa-l suspecteze ca si-a gasit o atractie extraconjugala sau sa-si planga de mila, ea s-a apucat de citit si invatat pe tema: SEX! Dupa un timp, a experimentat in dormitor noile cunostinte. Rezultatul: el a fost.... uimit si teribil de incantat! Acum sunt ca porumbeii, au fost intr-o noua honey moon, se inteleg foarte bine!

Parerea mea este ca nu ai alta solutie decat sa faci si tu ceva similar dupa ce mai incerci o discutie cu cartiel pe masa cu prietena ta. Ce ai de pierdut? Poti sa simti si tu binefacerile acelor tehnici sexuale imbunatatite!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Am o problema

scris pe 4 ian 2006 02:51 de Bozgoru

In primul rand.. sa-ti traiasca copilu..! apoi..ce sa zic.. poate chiar asa o fii firea ei.. dar eu zic sa-ti pui un semn de intrebare. de unde stie ea sa faca toate acele chestii in pat ,, asa bine,,.. din moment ce voi nu prea o faceti si nu s-a facut experienta alatri de tine.. asa ca ai grija.. si fii cu ochii in 4.. ai grija!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online