Un fel de poll despre sanse acordate partenerului

Pagina 2 din 2
«   1   2

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Un fel de poll despre sanse acordate parteneru

scris pe 12 ian 2006 04:44 de Necunoscut

Unul din subiectele recente deschise de sabba si numeroasele discutii pe teme sentimentale pe care le-am avut in ultimul an cu useri ai acestui site mi-au sugerat ideea sa va pun o intrebare compusa din mai multe intrebari inrudite, pentru ca apoi sa tragem niste concluzii in privinta felului in care vad fetele si baietii problema urmatoare:

Care este limita pana la care ati lupta pentru a pastra alaturi de voi persoana pe care o iubiti? Ce tipuri de greseli i-ati ierta? Cat timp ati astepta-o (in ipoteza ca intervine ideea unui termen)? Cate sanse de impacare/revenire i-ati acorda? Cat de mult ati calca pe propriul orgoliu pentru a va pastra relatia?

Nu va ascund faptul ca, pana in momentul de fata, am cunoscut doar doi baieti care ar merge pana in panzele albe pentru a nu pierde o iubire si noua-zece fete care ar fi in stare de orice pentru a fi langa omul pe care il iubesc.

Sa vedem cum sta situatia "in teren".....!!!

Salut...

Se zice ca dragostea este oarba, oare este asa? Eu zic ca da... cel putin in cazul meu. Iubesc cu adevarat o fata, si, nu cred ca exista vreo limita pana la care as lupta... daca as fi sigur ca ma iubeste, cred ca as lupta pana as reusi sa o pastrez langa mine (doar daca merita, si isi doreste si ea).

Ce tipuri de greseli? hmm... depinde.
Urasc sa fiu mintit... consider ca e cea mai mare greseala intr-o relatie... MINCIUNA.
Cred ca i-as ierta si minciuna, daca nu ar deveni o obisnuinta... as ierta orice.. daca i-ar parea rau si nu ar mai repeta greseala respectiva.

Da, de ce sa nu o iert? Suntem oameni, cu totii gresim, si avem dreptul la a 2-a sansa. Se intampla sa gresesti, chiar daca, unele greseli sunt inadmisibile (sa-ti inseli partenerul, sa-l minti..). Dar asa cum "Dumnezeu ne iarta si noua greselile noastre, le iertam si noi pe ale gresitilor nostri".

Oricum, "iertarea" si "impacarea" e posibila, doar in cazul in care exista iubire adevarata..

In cazul in care ar interveni un termen, as putea sa o astept pana este pregatita cu adevarat, asta pentru ca o iubesc cu adevarat, si chiar respect ideea unui "termen", in sensul ca, astfel imi demonstreaza ca nu este genul de fata, "primul venit, primul in pat..".

Respect fetele ce nu se lasa prada tentatiilor fizice.

Cate sanse de impacare i-as da? Pai... intotdeauna trebuie sa existe a 2-a sansa, cred eu. Daca deja a gresit a 2-a oara, este discutabil. Prima oara se intampla, si... fata/baiatul trebuie sa recastige increderea partenerului, iar daca o face si a 2-a oara... nu cred ca mai e posibila o relatie bazata pe incredere reciproca.

Referitor la orgoliu, cred ca nu avem nevoie de orgoliu intr-o relatie, mai bine spus demnitate.
Trebuie sa stii sa te comporti, astfel incat sa nu-ti incalci demnitatea!

Totusi, daca exista iubire adevarata, atunci greselile pot fi trecute mai usor cu vederea!

(Parerea mea.. hac)
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online